tatlım nasılsın moraller nasıl bak seninde güzel haberini bekliyoruz ona göre bizi habersiz bırakma ve unutma daha öncede söyledim ama arkdaşımda amniyosentez yaptırdı ama tertemiz çıktı oğluşunun şu an maaşallahı varmerhaba arkadaşlar
keyifler yerinde maşallah
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz
dinamiss geri sayım başladı,doğumdan sonrada seni burada görürüz inş.,tabii bu kadar sık giremezsin ama bizi habersiz bırakma
habersiz bırakan arkadaşlara ben çok kızıyorum yaa : ((
dinamisss canım nasılsın denizimiz nasıl haftaya izne ayrılıyordun dimi
şimdi işte naspıyorsun dinlenme fırsatı veriyorlar mı
evde oturmaktanda sıkıldım yaa,işlerime bir geri dönebilsem offfffffff
Önümüzdeki hafta işteyim tatlım, sonraki salı ayrılıyorum yani 2 Şubatta :)) Gün sayıyorum inanki...
İşte dinlenme şansı olmuyoki, ben aslında son 2 haftaya kadar çok iyiydim..
Öyle yorulmuyordum da..
Ama 9. ay farklıymış gerçekten de, son 1-2 haftadır bebeğim döndüğü için aşağıda ve insan sürekli ayaklarını uzatmak istiyor. Çünkü oturdukça bebek de sıkışıyor...Rahatsız ediyor.. Bir de gerçekten de artık ağırlaşmak ne demek anladım, sürekli yorgun hissediyorum kendimi..
Ayyy ne çok şikayetlendim ... Bu ara bana bir dokunan bin ah işitiyor
İyicene nazlı bişe oldum çıktım valla...Allahtan evde pek yorulmuyorum,birtanem eşim sağolsun yemekleri falan yapıyor:)
Böyle işte kızlar, tabii ki de öncelikle sağlık olsun, bu günlerde geçecek, şurada ne kaldıki evde oturmama:))
O zaman da sıkıldım diye şikayetlenirim ben kesin..Huysuz şirine döndüm valla:)
Hem tembellik yapma bakimm...KPSS ye sıkı hazırlan da kadrolu atan, daha rahat edersin di mi ama..Hazır evdeyken çalış derslerini güzelce:)
aman tatlım tarih konusunu hiiiiççç düşünme hakkına hayırlısı miniş ne zaman geleceğini bilir herhalukarda sana hediye olacak zaten bu yüzden tarihi kafandan sil bitanemah ah sorma bir oturabilsem dersin başınaaa :umursamaz: böle geziyom ama hep sınava yakın tutuşuyom ozaman gör beni nefes almadan eyvahedigeldismile ders çalışıyom ama yeterli olmuyo demekki bir türlü başaramadım :)))
bide canım 38 haftalıkkenmi alıyolar sezeryanda bebeği.eğer öyle olursa tam 17 haziranda benim doğum günüm bebeşimi aynı gün doğurmak isterim ay ne güzel olurrr.ilk bebeğimi babasının doğum gününde kaybettim.senağlama inşallah buda doğum günü hediyesi gibi olur banaa ayyy heyecan yaptım şimdiden tabii 38. haftada alırlarsa .
ben burdayııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm da iş yeri haftaya teftiş edilecek iso cular gelecek rapor hazırlıyorum ben hep burdayım hayatım sabah 8 akşam 6,30 olumunekankayizsmile
aman tatlım tarih konusunu hiiiiççç düşünme hakkına hayırlısı miniş ne zaman geleceğini bilir herhalukarda sana hediye olacak zaten bu yüzden tarihi kafandan sil bitanem
sen hiiçç merak etme bi bakmışsın göbüşüne yemek dökmeye su içerken ağzını bulamamaya aynada kocaman bi surat ve dünya gibi bir vücut görmeye başlamışsın ve doğuma 1 gün kalmışay öylede tatlım insan bekliyo bir an önce gelsin zaman geçsin.kucağıma alayım :ecrin_bebek:
sen hiiçç merak etme bi bakmışsın göbüşüne yemek dökmeye su içerken ağzını bulamamaya aynada kocaman bi surat ve dünya gibi bir vücut görmeye başlamışsın ve doğuma 1 gün kalmışgelmiiiiiişşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?