Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar
keyifler yerinde maşallah
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz
dinamiss geri sayım başladı,doğumdan sonrada seni burada görürüz inş.,tabii bu kadar sık giremezsin ama bizi habersiz bırakma
habersiz bırakan arkadaşlara ben çok kızıyorum yaa : ((

Canım ilk zamanlar giremem muhtamelen ama en azından haber veririm..Sonrasında da elimden geldiğince fırsat oldukça girmeye çalışırım:)

tatlım nasılsın moraller nasıl bak seninde güzel haberini bekliyoruz ona göre bizi habersiz bırakma ve unutma daha öncede söyledim ama arkdaşımda amniyosentez yaptırdı ama tertemiz çıktı oğluşunun şu an maaşallahı var

dinamisss canım nasılsın denizimiz nasıl haftaya izne ayrılıyordun dimi
şimdi işte naspıyorsun dinlenme fırsatı veriyorlar mı

haber ne olursa olsun tabii ki sizlerle paylaşacağım,heyecanla bekliyorum,bir dolu ütüm var ama elim gitmiyor,şu haberi bir alayımda,ondan sonra gerisi kolay

dinamisss canım nasılsın denizimiz nasıl haftaya izne ayrılıyordun dimi
şimdi işte naspıyorsun dinlenme fırsatı veriyorlar mı

Önümüzdeki hafta işteyim tatlım, sonraki salı ayrılıyorum yani 2 Şubatta :)) Gün sayıyorum inanki...
ışte dinlenme şansı olmuyoki, ben aslında son 2 haftaya kadar çok iyiydim..
Öyle yorulmuyordum da..
Ama 9. ay farklıymış gerçekten de, son 1-2 haftadır bebeğim döndüğü için aşağıda ve insan sürekli ayaklarını uzatmak istiyor. Çünkü oturdukça bebek de sıkışıyor...Rahatsız ediyor.. Bir de gerçekten de artık ağırlaşmak ne demek anladım, sürekli yorgun hissediyorum kendimi..
Ayyy ne çok şikayetlendim ... Bu ara bana bir dokunan bin ah işitiyor
ıyicene nazlı bişe oldum çıktım valla...Allahtan evde pek yorulmuyorum,birtanem eşim sağolsun yemekleri falan yapıyor:)

Böyle işte kızlar, tabii ki de öncelikle sağlık olsun, bu günlerde geçecek, şurada ne kaldıki evde oturmama:))
O zaman da sıkıldım diye şikayetlenirim ben kesin..Huysuz şirine döndüm valla:)

evde oturmaktanda sıkıldım yaa,işlerime bir geri dönebilsem offfffffff

selam canım nasılsın,evde oturmaktan bende çok sıkıldım.kendi başıma bir yerede gidemiyom.bizim ev şehrin biraz dışında toki olunca dolmuşla 20 dakka sürüyo oda dön dön.korkuyom tek başıma çıkmaktan cesaret edemedim daha.5. ayımıda atlatayım inşallah yavaş yavaş çıkarım.gezecek yer çokta.evdede işte tv izlemek çok sıkıcı oluyo.hiç bir şey yok sabahları sadece doktorlar var ya o çok güzel.bide deryalıma bakıyom.kitap okumayı hiç sevmiyorum çok sıkılıyom okuken.kpss ye girecem ona çalışayım diyom aklım hep bebekte sanki kafama bişe girmiyo. anlayacağın ben de çok sıkıldımm çok

ayy canım ya inşallah az kaldı ya.hamilelik ve çalıışmak zor.ne var şu izin konusunu 7-8 ay yapsalarda rahatlasa kadınlar .hiç bari bebeklerinin ilk 6 ayında çokcuklarıyla olurlar.erkek çocuğunda karın çok büyüyo bende onu düşünüyom nasıl taşıyacam diye :)))) 9. ay gerçektende zor olmalı.

ay ben yazıyom kimse kalmıyo nere gittiniz hemennnnnnn.gülüş denden dinamis çıkmışsınız :hulya: bende örgüme devam edem bari.oğluma yelek işliyomda teyzeleriii

Canım benim boışver sen şimdiden streslenme..Ama 9. ayda öncekilere göre ağırlaşıyosun hakkaten..
Aslında biliyosun 32. haftada izne ayrılma hakkın var ama işte ben 37. ye kadar çalışabilir diye rapor aldım ki bu aradaki 5 haftayı da doğum sonrasına aktarabileyim diye...
Ama siz öğretmenler daha şanslısınız bu konuda, neticede yarım gün çalışıyosunuz, hamilelikte daha rahat edersin bu yüzen eğer çalışıyor olsan da ...

Gerçi hepsi fasa fiso canımcım, yeterki sağlıklı olalım da napalım yorulalım di mi:))

Hem tembellik yapma bakimm...KPSS ye sıkı hazırlan da kadrolu atan, daha rahat edersin di mi ama..Hazır evdeyken çalış derslerini güzelce:)

ben burdayııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm da iş yeri haftaya teftiş edilecek iso cular gelecek rapor hazırlıyorum ben hep burdayım hayatım sabah 8 akşam 6,30 olumunekankayizsmile

Hem tembellik yapma bakimm...KPSS ye sıkı hazırlan da kadrolu atan, daha rahat edersin di mi ama..Hazır evdeyken çalış derslerini güzelce:)

ah ah sorma bir oturabilsem dersin başınaaa :umursamaz: böle geziyom ama hep sınava yakın tutuşuyom ozaman gör beni nefes almadan eyvahedigeldismile ders çalışıyom ama yeterli olmuyo demekki bir türlü başaramadım :)))
bide canım 38 haftalıkkenmi alıyolar sezeryanda bebeği.eğer öyle olursa tam 17 haziranda benim doğum günüm bebeşimi aynı gün doğurmak isterim ay ne güzel olurrr.ilk bebeğimi babasının doğum gününde kaybettim.senağlama inşallah buda doğum günü hediyesi gibi olur banaa ayyy heyecan yaptım şimdiden tabii 38. haftada alırlarsa .

aman tatlım tarih konusunu hiiiiççç düşünme hakkına hayırlısı miniş ne zaman geleceğini bilir herhalukarda sana hediye olacak zaten bu yüzden tarihi kafandan sil bitanem

ay bu teftiş işleri ne zor ya.öğretmenliktede daha okul yeni açılmıştı rehberliğe gelmişti adam hiç unutmam ayy nasıl korkuyo insan ama adam melek gibi çıktı.
ilsağlıktada sekreterken gelen başmüfettiş falan oluyo bakanlıktan bide ayy elimiz ayağımıza dolaşırdı.zor işler

ay öylede tatlım insan bekliyo bir an önce gelsin zaman geçsin.kucağıma alayım :ecrin_bebek:
sen hiiçç merak etme bi bakmışsın göbüşüne yemek dökmeye su içerken ağzını bulamamaya aynada kocaman bi surat ve dünya gibi bir vücut görmeye başlamışsın ve doğuma 1 gün kalmış gelmiiiiiişşşşşşş

ayyy düşünemiyommm onuuu.ay yüzün gözün şişiyo bide burnun büyüyo.Allahtan fındık burunluyum :sm_cool: yoksa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…