Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar ben geldimmmm.
oh oh oh oh bitti işte bir dönem 15 gün tatil.. yuppihihoyyyt
ben çocuklardan daha heyecanlıydım bugün...
herkese kucak dolusu sevgiler

Merhaba kızlar:)

Denden, Feryad, Melek76+, PembePeri nasılsınız ?

Melekcim nasıl gidiyor? Büyüdünüz değil mi artık:)

teşekkür ederim canım bende senin kadar olmasa da heyecanla bekliyorum artık tedaviye başlıyoruz da :) Allah senin de bizim de yardımcımız olsun...

canım hakkındır nazlanmak tadını çıkar az mı bekledin bu günleri biz senin nazını çekeriz merak etme sen :))olumunekankayizsmile

merhaba kızlar ben geldimmmm.
oh oh oh oh bitti işte bir dönem 15 gün tatil.. yuppihihoyyyt
ben çocuklardan daha heyecanlıydım bugün...
herkese kucak dolusu sevgiler

:lepi:kaydirigubbakcemile2delikafaduldenhihoyyyt:teytey:alkisalkisalkis

ooohhh benden dahada mutlular varmış:içelim:

canım ne yapayım bebiş tedavisine başlayacağım tatile denk gelmesi bir öğretmen için süper bir durum izin alınınca müdürlerin suratını bilirsin :) tabi öğrencilerimi çok seviyorum ama bebek sahibi olmak istiyorum aynı zamanda :)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

valla al benden de o kadar. müdürler ığğğalsanaalsanasmile
bende bu ay hamile kalmayı başarabilirsem tam yerleşme günlerinde evde olacağım benim içinde süper oldu

bugün öğrencilerin çoğu nefret etmiştir bendenklava:
feryatcım 15 gün çok uzun geliyor ama ne çabuk bitiyor dimi:)
ay şimdi aysude-mir gibi izni olmayanlar ne kızıyodur bana:kedi:
ama yetmiyr yaaaa çok yıprandım valla bu meslekte of offfff

Feryatcım cıkmam gerek yemek yapacağım işte tatile girdik ama ev işinde tatil yok malesef
kocaman öpüyorum. bu tatilde güzel haberler verelim birbirimize inşallaaahhhh
hoşçakalopuyorumnanaktan

haklısın canım sınıf öğretmenliği çok yıpratıyor insanı birde öğretmenin bizim gibi hassas konularda probemi olursa daha da yıpratıcı oluyor ... ... neyse umarım bu tatil senin ve benim gibilerin işine gelir de hamiş olur tatili boşa geçirmemiş oluruz dimi ama :)kaydirigubbakcemile3

Feryatcım cıkmam gerek yemek yapacağım işte tatile girdik ama ev işinde tatil yok malesef
hoşçakalopuyorumnanaktan

inş. canım sana kolay gesin bu arada valla ben güzelce tembellik yapacam bugün diğer işlere yarın başlarım artık kayınvalidemler de burda olacaklar tatilde şimdilik keyif yapayım da sonra bakarım işlerime :)bayanssulusmile

kötükedihüso Evet canım mesela bennnnnnnnnnnn.... şaka şaka tabi herkesin çalışma düzeni farklıdır. bizimkide böyle...
hoşçakalopuyorumnanaktan

kolay gelsin...olumunekankayizsmile

kötükedihüso Evet canım mesela bennnnnnnnnnnn.... şaka şaka tabi herkesin çalışma düzeni farklıdır. bizimkide böyle...

kolay gelsin...olumunekankayizsmile

amannıııın kimler gelmiş kimler kısma bize nergisim kendimizi affettirmek için tatilde de çok çalışcaz söz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada bu gün tekrar aradık hala çıkmamış bizim kromozom analizleri.....
yapacak bişey yok sabırla bekleyecez.....
bu gün bir hadis-i şerif okudum. hatırladığım kadarını yazayım: bir kadının düşen bebeği ahirette kordon bağından tutup annesini cennete götürecekmiş.yeter ki sabredip sevabını ALLAH tan bekleyin. yazıyordu. Allah ım herpimizin yardımcısı olsun....

amannıııın kimler gelmiş kimler kısma bize nergisim kendimizi affettirmek için tatilde de çok çalışcaz söz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o zaman olur bak... esis ve sennnnnnnnnnn ikinizide yazdım deftere bak boş boş yatmak yook ha verimli verimli çalışın:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…