kocaeli de kar var,benim oturduğum yer biraz yüksek bir kesim,burada daha fazla,bahçem tamamen beyaza büründü,dışarı çıkmamak için kendimi zor tutuyorum,çok güzel çooooook
kızlar ben yine maşallah iyi hamile kalmışım ;
HAMİLELİK PLANLIYORSANIZ TİROİD MUAYENESİ OLUN! Hamile kalmaya karar verdiyseniz veya hamile kaldığınızı anladığınız zaman ilk olarak yaptırmanız gereken kan tahlillerinde biri açlık kan şekeri, diğeri de tiroid hormonları ölçümüdür. Eğer tiroid hormonlarında anormallik varsa guatr konusunda deneyimli bir uzman tarafından muayene edilip daha ileri tetkikler yapılmalıdır. Böylece mevcut tiroid hormon bozukluğunun nedeni ortaya çıkarılıp doğru ve yeterli tedavi yapılır. Bu safhadan sonra hamilelik planlanmalıdır. Bazı tiroid hastalıkları hamile kalmanıza engel olabilir. Örneğin, tiroid hormon yetmezliği (hipotiroidizm) ve yüksek antikorla birlikte bulunan tiroid iltihabı (Haşimato Hastalığı) olanlarda hamile kalmak güçtür.
kocaeli de kar var,benim oturduğum yer biraz yüksek bir kesim,burada daha fazla,bahçem tamamen beyaza büründü,dışarı çıkmamak için kendimi zor tutuyorum,çok güzel çooooook
ben en sonki canım hem hipotroit ve haşimoto var bende ama ilaç kullanınca değerler normale dönüyo hemen.ve troit bezide kendini yeniliyo.bide bende nodül vardı.5 taneydi sigarayı bıraktım nodüller kayboldu.bende 4 yıldır var bu rahatsızlık.sürekli tahlil yaptırrım.normal sınırlarda şimdilik.gebelik boyunca sürekli takiple ilaç miktarı arttırılıyo.benim 4 aydır normal seyirde gidiyo bakalım.seninkide hasimoto değilmi
herkes yine kayboldu :1no2: nere gittiniz ay.gülüş sende yoksun ortalarda,denden de çıkmış feryadda nergisde kimse kalmamışşşşşş bende gideyim bari oğluşumun hırkasını öremeye devam :hulya:
arkadaşlar sonuç temiz çıktı,şimdi öğrendim,dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,Allah'ım sana şükürler olsun
evet canım hashimoto troidi imiş sanıım ondan ben regl olur gibi kaybetmiştim 2. gebeliğimi ondan sonra da oldu mu bilmiyorum cesaret edip kontrol edemedimalsanaalsanasmile[/QUO
ilaç kullanmaya başladınmı peki.3 aya bir kontrol ettir.ultrasonda da baktır mutlaka hasimotoda önemli çünkü.
arkadaşlar sonuç temiz çıktı,şimdi öğrendim,dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,Allah'ım sana şükürler olsun
ah ah sorma bir oturabilsem dersin başınaaa :umursamaz: böle geziyom ama hep sınava yakın tutuşuyom ozaman gör beni nefes almadan eyvahedigeldismile ders çalışıyom ama yeterli olmuyo demekki bir türlü başaramadım :)))
bide canım 38 haftalıkkenmi alıyolar sezeryanda bebeği.eğer öyle olursa tam 17 haziranda benim doğum günüm bebeşimi aynı gün doğurmak isterim ay ne güzel olurrr.ilk bebeğimi babasının doğum gününde kaybettim.senağlama inşallah buda doğum günü hediyesi gibi olur banaa ayyy heyecan yaptım şimdiden tabii 38. haftada alırlarsa .
Canım benim doktorum sezeryan de olsa bir problem olmadığı takdirde 39 a dek bekleyecek..
Ben de sabırsızlığımdan şaka yollu birazcık erken alıversek ben sabırsızım dedim ama doktor cık cık dedi :)
Eğer suyun azalmazsa 39 da alalım, orada ne kadar kalırsa o kadar gelişir özellikle akciğerleri dedi..
Ama şu da bir gerçekki çevremde çok insanın 38 de alındı:)
Belki seninki öyle denk gelir :)
Sana muhteşem bir doğumgünü hediysi olur:)
teşekkür ederim canım bende senin kadar olmasa da heyecanla bekliyorum artık tedaviye başlıyoruz da :) Allah senin de bizim de yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?