Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım ben son güne kadar kullanacakmışım. Geçen hafta gittiğimde sordum doktoruma, sezeryanden bir gün önce kesebiliriz dedi.
Açıkçası ben de hiç erken kesmek istemiyorum, benimki zaten düşük doz. 0,2 clexane kullanıyorum.

sağol zehra
inş. bundan sonra başka bir sorun çıkmazda gebeliğimin tadını çıkarırım
üzerimden büyük bir yük kalktı

ay canım kalkmazmı ne demek.tadını çıkar konuş bebeğinle bol bol.oynatacağın oyunları söyle.ay ben şimdiden çocuk şarkıları ezberlemeyi düşünüyom.bide hikaye kitapları alacam fıkra yada.okurum bari dinlerse tabi gaz sancısın dan inge ingeeee demesse

evet senin doz düşük belki ondan senin ağrın olmuyodur.bizimkine göre yarısını vuruyorsun.aspirin 32.hafta sanırım.ben yarım içiyorum.sen almıyordun aspirini yanılmıyorsam.az kaldı hadi ,darısı bize inşallah

çok haklısın.aslında hiçbirşeyi takmayan bir yapın olsa çok güzel olur da.o da elinde değilki insanın.inşallah bebişine kavuşursun ve o zaman bütün güzellikler senin olur.senin de mi kan pıhtılaşması vardı.şu an tedavi olarak ne uyguluyosun.ben 1 2 doktara sordum herkes farklı bişey diyo.bir de düşen bebeği genetik testine gönderdik.onun da sonucu gelsin.başlıycam tedaviye.aspirin folic asit bir de diyet diyolar.et balık falan yasakmış ama bilmiyorum.ilk defa duyduğum ve yaşadığım bi şey...

canım bende pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyoz.ilk gittiğim doktor bana hamile kalınca hemen iğne verdi bebeğin düşmemesi için dedi.2 hafta kullanacan dedi.sonra 11 hafta sonra 12 hafta dedi.12.haftada gittik bu kez 4 ay dedi ama ben bu arada iğnenin niçin kullanıldığını araştırdım.bebeğe zararı yok denince devam ettim ama aklıma takıldı herşey.doktorumu değiştim ve tahlil yaptırayım dedim.ama yeni doktorumda ilaçcı kullandığım için sonuçların normal çıkar dedi bir hafta iğne kullanmaman gerek dedi.bebeği riske atma dedi.bende devam etmeye karar verdim.ben claxane 0.4 lük iğne +yarım aspirin+progastan+elevit +balık yağı +folikasit kullandım.progestanı bıraktık 12 haftayı geçince .şimdi sadece iğne aspirin elevit ve bide demir hapı allıyorum.diyet vermediler bana iki doktorda.ama diyet yaptıranda varmış duymuştum.peynir mesela ama ben bu hamileliğimde acayip peynir yiyorum canım çok istiyo.işte böyle aklına takılan bişe olursa yaz herkes cevaplıyo burda.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

FERYAD Yarın inşallah güzel haberler verirsin .. sende biraz olsun rahatlarsın..gelince hemen yaz merak ederim seni... şimdi tam olarak durumu bilmediğinden streslisin doktorunla konuşunca daha iyi hissedeceksin kendini.
dinamiss inşallah canım şubatta size güzel haber verebilirim...
o zamana kadar deniz bebek gelmiş olur...belki sen o zaman giremeyebilirsin buraya ....olsun tüm işler yolunda gitsin inşallah.

haklısın canım ya ...biraz da stresim bir aksilik olup doktorumla görüşemezsem korkusu bir an önce sabah olsun istiyorum :bbo: görüşsem bende bu kadar stres yapmam ve sizinde canınızı sıkmam inş...bilmiyorumkismile öğrenir öğrenmez yazarım merak etme sen haber gelmezse hala görüşemedim demektir

iyi geceler canım tatlı rüyalar......beyaz show a candan erçetin gelecekmiş ben onu izliycem... olumunekankayizsmile

bende çok severim aslında :) ayyyy çıkayım diyorum çıkamıyorum kociş kesecek beni akşamdan beri araştırma diye kızıyo zaten bana kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…