evet muhteşem bir hediiye olur.bebekte bir hafta bile önemlidir mutlaka.ama şuda var kız çocukları erken gelir ya belki seninki hadi anne der. sağlıkla gelsin deniz kızın.peki iğneyi kaçıncı hafta keseceksiniz.benim doktor 37 . haftaya kadar kullanırsın dedi.
sağol zehra
inş. bundan sonra başka bir sorun çıkmazda gebeliğimin tadını çıkarırım
üzerimden büyük bir yük kalktı
Canım ben son güne kadar kullanacakmışım. Geçen hafta gittiğimde sordum doktoruma, sezeryanden bir gün önce kesebiliriz dedi.
Açıkçası ben de hiç erken kesmek istemiyorum, benimki zaten düşük doz. 0,2 clexane kullanıyorum.
arkadaşlar sonuç temiz çıktı,şimdi öğrendim,dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,Allah'ım sana şükürler olsun
evet canım hashimoto troidi imiş sanıım ondan ben regl olur gibi kaybetmiştim 2. gebeliğimi ondan sonra da oldu mu bilmiyorum cesaret edip kontrol edemedimalsanaalsanasmile[/QUO
ilaç kullanmaya başladınmı peki.3 aya bir kontrol ettir.ultrasonda da baktır mutlaka hasimotoda önemli çünkü.
canım henüz geçen hafta öğrendim tadaviye de inş. yarın başlayacam ultrasonla neye baktırayım troite mi yarın doktorumla görüşeyim de ona göre yol izleyeceğim canım ...
Hadi hayırlısı tatlım, inşallah kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın :))
Nergis cim senden de güzel haberler bekliyoruz, unutma bak :)
canım henüz geçen hafta öğrendim tadaviye de inş. yarın başlayacam ultrasonla neye baktırayım troite mi yarın doktorumla görüşeyim de ona göre yol izleyeceğim canım ...
troit bezine bakıyolar boğazdan canım.mutlaka baktır söyle doktruna.hasimatoyu öyle biliyolar.troit bezi parçalanmış küçülmüş görünüyo .
bebek tedavisi için nasıl yapacan yumurtlama takibimi.bide canım ben şeker hapı kullandım hep aklında bulunsun.glikofaj mıydı ne adı.bizim gibi hasta olanların yumurtaları yavaş çalışıyo ve çatlama olmuyo bazen.biri çatlasa ikisi çatlamıyo.bende öyleydi.şeker hapına başladım.hatta hamile kalıncaya kadar içtim ben.hiç bir zararı yok zaten kadın doğumcun söyler sana sorarsan
söylememek en iyisi aslında .ben eşimin ailesinden hiç destek görmedim.düşük tehlikem var diye yattım öyle bir ay annem baktı sağolsun.ama işte bazıları naz yapıyo dedi tembellik yapıyo dedi.işide bıraktım en son ücretli öğretmenliğe geçmiştim.bizim bölümün ataması çok az.atanamadım kaçyıldır.onda bile laf oldu düşün yani.sanki ben onlar için çalışıyom.bebek benim herşeyim ya.çok üzüldüm ilk başlarda ama bana iyi bir ders oldu ben bu sayede etrafımda nekadar arkadaşım var yok onu öğrendim.insan hamileyken duygusal oluyo gerçekten ilgi bekliyo
çok haklısın.aslında hiçbirşeyi takmayan bir yapın olsa çok güzel olur da.o da elinde değilki insanın.inşallah bebişine kavuşursun ve o zaman bütün güzellikler senin olur.senin de mi kan pıhtılaşması vardı.şu an tedavi olarak ne uyguluyosun.ben 1 2 doktara sordum herkes farklı bişey diyo.bir de düşen bebeği genetik testine gönderdik.onun da sonucu gelsin.başlıycam tedaviye.aspirin folic asit bir de diyet diyolar.et balık falan yasakmış ama bilmiyorum.ilk defa duyduğum ve yaşadığım bi şey...
troit bezine bakıyolar boğazdan canım.mutlaka baktır söyle doktruna.hasimatoyu öyle biliyolar.troit bezi parçalanmış küçülmüş görünüyo .
bebek tedavisi için nasıl yapacan yumurtlama takibimi.bide canım ben şeker hapı kullandım hep aklında bulunsun.glikofaj mıydı ne adı.bizim gibi hasta olanların yumurtaları yavaş çalışıyo ve çatlama olmuyo bazen.biri çatlasa ikisi çatlamıyo.bende öyleydi.şeker hapına başladım.hatta hamile kalıncaya kadar içtim ben.hiç bir zararı yok zaten kadın doğumcun söyler sana sorarsan
evet canım ilk muayenede yumurtlama günü takipi ya da aşılama önerebilirim demişti tahlil sonuçlarına göre tekrar konuşacağız şimdi yarın inş aksilik çıkmazsa sonucu bildiririm...
canım ben bu sıkıntıyı kadın doğumcum sayesinde öğrendim bu rahatsızlık için başka kime gitmem gerek...eyvahedigeldismile
canım ben bu sıkıntıyı kadın doğumcum sayesinde öğrendim bu rahatsızlık için başka kime gitmem gerek...eyvahedigeldismile
endokronoloji bakıyo ama ben hep genel cerrahi ve dahiliyeye gidiyorum burda yok o birim endokronoloji yani.şimdiki gittiğim dahiliye.ama sende boğazdan ultrasona bakmadan hashimato diyemezler.bunu mutlaka de doktoruna.ben daha önceden bildiğim için kadın doğumcum yönlendiriyodu ultrasona.sen önce dahiliyeye git canım.o zaten çok ileriyse bilgi verir sana.bana ilk tedavi bir tane teforla başladım.süt hormonlarını yükseltiyo bide troitin az çalışması.benim tsh ilk öğrendiğimde 19 du canım seninki kaç t3 t4 dü hatırlamıyom
endokronoloji bakıyo ama ben hep genel cerrahi ve dahiliyeye gidiyorum burda yok o birim endokronoloji yani.şimdiki gittiğim dahiliye.ama sende boğazdan ultrasona bakmadan hashimato diyemezler.bunu mutlaka de doktoruna.ben daha önceden bildiğim için kadın doğumcum yönlendiriyodu ultrasona.sen önce dahiliyeye git canım.o zaten çok ileriyse bilgi verir sana.bana ilk tedavi bir tane teforla başladım.süt hormonlarını yükseltiyo bide troitin az çalışması.benim tsh ilk öğrendiğimde 19 du canım seninki kaç t3 t4 dü hatırlamıyom
canım benim t3 t4 ler normal sadece anti tpo ve anti tiroglabin yüksek bunun dışında troide ait bir bulgum yok süt hormonu da normal di t4 düm düşük yaptığım ay yükselmişti biraz sonra normale döndü ...arada kontrol ettiriyorum ondan sonra ...bakalım hayırlısı bir doktorumu göreyim de o yönlendirir heralde..bilmiyorumkismile size iyi geceler kızlar ben uyumayı deneyeceğim ama hiç uykum yok ki
FERYAD Yarın inşallah güzel haberler verirsin .. sende biraz olsun rahatlarsın..gelince hemen yaz merak ederim seni... şimdi tam olarak durumu bilmediğinden streslisin doktorunla konuşunca daha iyi hissedeceksin kendini.
dinamiss inşallah canım şubatta size güzel haber verebilirim...
o zamana kadar deniz bebek gelmiş olur...belki sen o zaman giremeyebilirsin buraya ....olsun tüm işler yolunda gitsin inşallah.
neyse çıkıp uyumayı denyeyim de sabah olsun hemen :)
iyi geceler canım tatlı rüyalar......beyaz show a candan erçetin gelecekmiş ben onu izliycem... olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?