Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

azdalar meraba bende sivasta yaşıyorum ama ankara lütfü önderoğluna gittim
sinan beksaç hakkında bu sitedekiler pek iyi şeyler yazmadığı için onu tercih ettim

rabbim gününü gününden hayırlı getirsin. nasıl moral oldun bana. uzun uzun da yazmışsın. sağol. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. sen bayağı ilerlemişsin bu yolda.. iğnelerime başladım dün akşam.. 12 haftaya kadar kullanacaksın dediler. tabi daha kese filan yok ortada. sevgilerimle..tekrar teşekkürler.

Ne demek canım, elbetteki yazacağım..İnan ben de eşim ve buradaki arkadaşlarımın destekleri, duaları sayesinde çoğu günü geçirdim..
Kese de olur bebek de gelir inşallah, stres yapma ve elinden geldiğince kötü tecrübeleri değil herşeyin güzel olacağını düşünmeye çalış..
Bebeklerimiz için en iyisi bu:))

Crawford sen naptın canım, alıştın mı iğneye:))

daha önce de aynen bu mesajı yazmıştım sana... tekrar göndereyim dedim..

canım çok geçmiş olsun.... öncelikle hissettiklerini yüreğimde hissedebiliyorum.. ben düşük yapalı 9 ay bitti sayılır... benimde üç tane gebelik kaybım var ve araştırma sonucu mthfr a 1298 c homozigot ve önerilen tedaviyi yazayım sana....

1- folik asit (folbiol yada muadilleri) yemeklerle birlikte günde 1 tane (Gebelk öncesi 3 ay gebelikte 13. haftaya kadar)
2- Polivitamin (Elevit Pronatal yada muadilleri) günde 1 (Gebelk öncesi 3 ay gebelikte 13. haftaya kadar)
3- Çinko (zinco yada zincmen muadilleri) günde 1 (Gebelk öncesi 3 ay gebelik öğrenilince hemen kesilecek)
4- B 12 vitamini (DODEX ampul ya da tribeksol drj.. apikobal tabl. yada muadilleri) enjeksiyon olarak kullanılacaksa ilk kutu gün aşırı daha sonraki kutulur 15 günde 1 tane (Gebelk öncesi 3 ay gebelikte 13. haftaya kadar)

tablet olarak kullanılacaksa günde 1 tane (Gebelk öncesi 3 ay gebelikte 13. haftaya kadar)

ve gebe kaldığında da antitrombotik tedavi yani şu meşhur iğneler......

sinan beksaç konusunda iki hekimden çok olumlu şeyler duydum... ama gitmedim... gitmeyide düşünmüyorum... burda bi tüp bebek merkezinde bir hekim arkadaşla aramızda pozitif bi elektrik oluştu... çok güven duyduk adama eşimle birlikte oraya gitmeyi düşünüyorum... tabi önce hamile kalmak konusunu kafamda bitirmem lazım hala korunmayı bırakamıyorum korkudan....

Evet bende aynı durumdayım. Sınan beyi cok arastırdm ama o diyet falan uyguluyor.benim doktorum bunun bır sacmalık oldugunu soyledı. Bız heterozıgotuz. Durumumuz cok vahım degl yanı.ben folbiol ve coraspırın kullanıyrm. Gebe oluncada ıgne

slm kızlar doktorumla görüştüm bugün biz yine korunuyoruz önümüzdeki ay da aşılama yaptıracaz tekrar kontrol etmemiz gereken tahliller var onları yaptıracağım ...merak eden arkadaşlar için..

geç olsun güç olmasın canım.aşılama ile ilgili her türlü sorunu cevaplayabilirim.ben yaptırmıştım daha önce.troitle ilgili ne dedi peki .bir yere yönlendirdimi ?

feryad hayırlısı olsun zamana bırak ve rahat ol,herşeyin hayırlısı
nergis inş. yakında güzel haberlerini alacağız ve tabii diğer tüm arkadaşların

Merhaba tekrar hepinize feryad cım guzel haberlerle gelmeni diliyorum.beklemek cok zor ama bebislerimizi kucagımıza aldıgmızda bunları anımsamayacgz bile biliyorum. crawfort nerelerdesın sen.daha gitmedi mı mısafırler

kızlarrr nerelerdesiniz topik çok sezsiz kalmışş. lmaz: umarım herkes iyidir.denden nasılsın bebiş nasıl ,eşin nasıl oldu döktümü taşları .crowford sen ne yaptın iğneci güzeli alıştınmı iğnelere misafirleri yolladınmı .dinamiss deniz bebek ve sen nasılsın.diğer arkadaşlar sizler nasılsınız azdalar nerelerdesin esis,feryad nergis gülüş senide unutmayam

merhaba zehrayade buralardayız.ben de 15 tatile girdim.biraz kafamı toparlamam lazım.daha 10 gün oldu düşük yapalı ve bebeğimin kalp atışarı başlamıştı.bu çok üzdü beni.1.si kanama şeklinde olmuştu.ama bu çok kötü oldu.bakalım bu diyet konusu çok kafamı kariştirdi.herkes bişey söylüyo kime inanacağımı şaşırdım.sen nasılsın bebiş de iyidir inşallah..

teşekür ederim.benim de hamilelik için zaman lazım.

geç olsun güç olmasın canım.aşılama ile ilgili her türlü sorunu cevaplayabilirim.ben yaptırmıştım daha önce.troitle ilgili ne dedi peki .bir yere yönlendirdimi ?

canım şuan troite bağlı başka tahliller istedi başka doktora yönlendirmedi siz doktor doktor dolaşıp psikolojinizi yıpratmayın dedi gerekli tedaviyi ben endokrin doktoruyla irtibatla çözerim dedi :) sanırım güzel bir düşünce hı :)buyrunnnnnnnnn

feryad hayırlısı olsun zamana bırak ve rahat ol,herşeyin hayırlısı
nergis inş. yakında güzel haberlerini alacağız ve tabii diğer tüm arkadaşların

haklısın canım herşeyde vardır bir hayır aslında bu ay çalışma olmaması işime de geldi kayınvalidemler geliyo tatil için buraya onlar burdayken aşılama yaptırmak istemiyordum strese sokuyordu beni malum kimseye söz söyleyecek bişey bırakmamalı bu tedavi bence normal ama herkes aynı şeyi düşünmüyo ...

haklısın canım hakkımızda hayırlısı zamanı var demekki daha zamanı gelmeden olmuyor şuan benim için önemli ve öncelikli olan hamiş olmak değil onu tamamına erdirebilmek ... boshayallersmile

kızlar neden çıktınız yaa ( bu arada ben umudumu topladım ve tatilden de fırsat bularak bebek yeleği başladım :)):hulya:

Dinamiss , Esis, Zehrayede misafirler gitti kızlar. Zaten yatılı değildi. ama inanın çok yoruldum. saat 2 de gittiler. gece 3 te yattım cuma günü ve bacaklarım ağrıdı ayakta çok durmuşum. Misafirler gittikten sonra 1 saat de bulaşığın yarısını makine yarısını ben yıkadım. Eşim yat yarın yaparsın dedi ama ben öyle bulaşık varken yatamam. Yatmadımda. Neyse bugün sağ topuğum ağrıyor cumadan yadigar kaldı. Enteresan hiç topuğum ağrımamıştı daha önce.
ığneye gelince alıştım. Bir daha damara denk gelmedi (nazar değdirmeyim kendime yine) Zaten ucu ince bir iğne olduğu için girdiğini de anlamıyorum çıktığını da bir tek ilaç yakıyor işte o kadar. ama iğne vuruldukça kafam daha da rahatladı. Önlemini almış oluyorum hiç değilse. Bir tek vajinal olarak kullandığım jeli akşam kullanıyorum ama sabah geri geliyor ve iç çamaşırımda ıslaklık hissi oluyor bende hep sürekli kanmı diye gidip bakıyorum. Acaba bu jelden bitince doktor yine yazacakmı?merak ediyorum. Haftasonum tempolu geçti. Bir arkadaş çağırdı oraya giderken telefon geldi. Adanadaki halam kızını görmeye gitmişti ankaraya dönüşte bize geldi.Bende arkadaşımda 2-3 saat oturdum misafir geleceği için.yoksa daha çok oturacaktım onunda eşi nöbetçiydi.Halamgille yemek yedik çay içtik yaklaşık 2 saat burdaydılar gittiler. Dayanamadım söyledim Hamile olduğumu. (Keseyi görmedik ama olsun) kaydirigubbakcemile2. Sizler naptınız kızlar? Özledim sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…