Duru2 canım allah sağlıkla kucağına aldırır inşallah.
Lütfen aklına kötü şeyler getirme, stres yaptıça bebeğin de etkilenir.
Ben şu an 36. haftamın içindeyim, hamileliğimin 7. haftasında kanama geçirdim.
Doktora gittiğimizde (ki ben yoğun kanamadan dolayı düşük yaptığımı sanmıştım) bebişimin allaha şükürler olsun ki yaşadığını, ama rahmimde3 tane hematom yani kan pıhtısı oluşmuş olduğunu öğrendik. Ultrasonda görünüyorlardı ve inan ki pıhtılar bebeğimden büyüktü o zamanlar..
Zor günlerdi, neredeeyse 2 ay tuvalet ihtiyacı dışında ayağa kalkmadım. Ama zafer benim bebeğimin oldu yani daha doğmadı ama o günleri atlattık normal hayata döndük.
O pıhtılar da oluştukları gibi dağıldılar:)
Bildiğim kadarı ile pıhtı oluşumu bebekte olmuyor canım, senin vücudunda oluyor ve ben de olduğu gibi dağılıp gidede biliyor.
Doktorum ben ağladıkça kızardı bana, pıhtılar değil senin karamsarlığın düşürür bu bebeği derdi..Sonra topladım kendimi, kendime de bebeğime de inandım..Onla hep konuştum, elim karnımda sen pıhtılardan daha güçlüsün dedim..
Tabii bunu yapmamda başta eşimin sonra buradaki arkadaşların büyük desteği oldu.
Sen de lütfen kötü şeyler düşünme, bu pıhtı denen şey oluşsa bile bebeğini özürlü falan yapmaz canım...
Lütfen moralini bozma, şükür ki tedavisi olan bir durum yaşıyoruz, üstelik bu şekilde iğne kullanrak bebeklerimizi kucaklarımıza alabiliyoruz inşallah bizler de alacağız:Saruboceq:
rabbim gününü gününden hayırlı getirsin. nasıl moral oldun bana. uzun uzun da yazmışsın. sağol. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. sen bayağı ilerlemişsin bu yolda.. iğnelerime başladım dün akşam.. 12 haftaya kadar kullanacaksın dediler. tabi daha kese filan yok ortada. sevgilerimle..tekrar teşekkürler.
daha önce de aynen bu mesajı yazmıştım sana... tekrar göndereyim dedim..arkadaşlar mthfr 677 heterozigot ve 1298 heterozigot olup da tedavi uygulayan varmı?varsaneler yapıyosunuz.bir de hacettepe de sinan bektaçı okudum internette.riskli gebeliklerde uzmanmış.bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
arkadaşlar mthfr 677 heterozigot ve 1298 heterozigot olup da tedavi uygulayan varmı?varsaneler yapıyosunuz.bir de hacettepe de sinan bektaçı okudum internette.riskli gebeliklerde uzmanmış.bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
slm kızlar doktorumla görüştüm bugün biz yine korunuyoruz önümüzdeki ay da aşılama yaptıracaz tekrar kontrol etmemiz gereken tahliller var onları yaptıracağım ...merak eden arkadaşlar için..
kızlarrr nerelerdesiniz topik çok sezsiz kalmışş.lmaz: umarım herkes iyidir.denden nasılsın bebiş nasıl ,eşin nasıl oldu döktümü taşları .crowford sen ne yaptın iğneci güzeli alıştınmı iğnelere misafirleri yolladınmı .dinamiss deniz bebek ve sen nasılsın.diğer arkadaşlar sizler nasılsınız azdalar nerelerdesin esis,feryad nergis gülüş senide unutmayam
azdalar meraba bende sivasta yaşıyorum ama ankara lütfü önderoğluna gittim
sinan beksaç hakkında bu sitedekiler pek iyi şeyler yazmadığı için onu tercih ettim
daha önce de aynen bu mesajı yazmıştım sana... tekrar göndereyim dedim..
canım çok geçmiş olsun.... öncelikle hissettiklerini yüreğimde hissedebiliyorum.. ben düşük yapalı 9 ay bitti sayılır... benimde üç tane gebelik kaybım var ve araştırma sonucu mthfr a 1298 c homozigot ve önerilen tedaviyi yazayım sana....
1- folik asit (folbiol yada muadilleri) yemeklerle birlikte günde 1 tane (Gebelk öncesi 3 ay gebelikte 13. haftaya kadar)
2- Polivitamin (Elevit Pronatal yada muadilleri) günde 1 (Gebelk öncesi 3 ay gebelikte 13. haftaya kadar)
3- Çinko (zinco yada zincmen muadilleri) günde 1 (Gebelk öncesi 3 ay gebelik öğrenilince hemen kesilecek)
4- B 12 vitamini (DODEX ampul ya da tribeksol drj.. apikobal tabl. yada muadilleri) enjeksiyon olarak kullanılacaksa ilk kutu gün aşırı daha sonraki kutulur 15 günde 1 tane (Gebelk öncesi 3 ay gebelikte 13. haftaya kadar)
tablet olarak kullanılacaksa günde 1 tane (Gebelk öncesi 3 ay gebelikte 13. haftaya kadar)
ve gebe kaldığında da antitrombotik tedavi yani şu meşhur iğneler......
sinan beksaç konusunda iki hekimden çok olumlu şeyler duydum... ama gitmedim... gitmeyide düşünmüyorum... burda bi tüp bebek merkezinde bir hekim arkadaşla aramızda pozitif bi elektrik oluştu... çok güven duyduk adama eşimle birlikte oraya gitmeyi düşünüyorum... tabi önce hamile kalmak konusunu kafamda bitirmem lazım hala korunmayı bırakamıyorum korkudan....
Evet bende aynı durumdayım. Sınan beyi cok arastırdm ama o diyet falan uyguluyor.benim doktorum bunun bır sacmalık oldugunu soyledı. Bız heterozıgotuz. Durumumuz cok vahım degl yanı.ben folbiol ve coraspırın kullanıyrm. Gebe
oluncada ıgne[/QUO
merhaba esis senin kaç düşüğün oldu.ben bu bebeğimi 6 haftalık kaybettim.hamileliğimi öğrendiğimde bebek 3 haftalıktı.inohep iğne ve progestan verdi.kullandım.yeterli gelmedimi bilmiyorum.aspirin kullanmadım..ne kadar önce aspirin ve folbiole başladın.heterezigot homozigottan çokmu farklı.birde pıhtılaşmanın hangi boyutta olduğunu zannedersem hemotologdan öğreniyosun
geç olsun güç olmasın canım.aşılama ile ilgili her türlü sorunu cevaplayabilirim.ben yaptırmıştım daha önce.troitle ilgili ne dedi peki .bir yere yönlendirdimi ?
feryad hayırlısı olsun zamana bırak ve rahat ol,herşeyin hayırlısı
nergis inş. yakında güzel haberlerini alacağız ve tabii diğer tüm arkadaşların
Merhaba tekrar hepinize feryad cım guzel haberlerle gelmeni diliyorum.beklemek cok zor ama bebislerimizi kucagımıza aldıgmızda bunları anımsamayacgz bile biliyorum. crawfort nerelerdesın sen.daha gitmedi mı mısafırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?