Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadşlar bana pregnyl lazım haftada iki defa eşimin pregnyl olması lazım ama ilaç yok nezaman üretilcekmiş haberiniz varmı? yada elinde pregnyl olan varmı?

zehrayede valla sırf sen burdasın diye bekliyom haaa. yoksa uykumda çok geldi. birazda çok güzel hareketleri izleyesim var. ama senin için feda ediyom kendimi. ona göre bana hep cvp yaz. burda bekletme. yeşillenirim yoksa.

arkadşlar bana pregnyl lazım haftada iki defa eşimin pregnyl olması lazım ama ilaç yok nezaman üretilcekmiş haberiniz varmı? yada elinde pregnyl olan varmı?

yokmu varmı piyasada bilmiyom.ama mutlaka bir eczane stoğunda saklamıştır.doktoruna sorsana hiç yokmu yardımcı olamıyomu.başka illerden arat olmassa.istanbula edirneye baktır olmassa en yakın iller oralar.Allah yardımcın olsun.bulamassanda o yumurtalar zaten yeterli büyüklüğe geldiğinde kendileri çatlıyo .haftada iki defa nasıl oluyo onu anlamadım ((( ama

aysude mir kız gebe olmayasın.benim gebelik öncesi bir baş ağrım oldu,dayanamıyodum . gebeliğin ikinci ve üçüncü ayıda devam etti.yakınmı adet tarihin.hadi iyi haberler gelsin sendende
yakın tarihim bir kaç gün var ama ondan degil baş ağrım canım çok sıkkın sabahtan beri göz yaşım kurumadı ondan ağrıyor... geldi benimkiler bugün ... inşallah yarına bişey kalmaz....

kızlar hamilelikte kalçasına ağrı vuran varmı yada duydunuzmu hiç.ben ayağımı atamıyom tuttuğu zaman.oturuken ağrı yok ama yürürken felaket ağrı yapıyo (( bugün arttı yine .

yakın tarihim bir kaç gün var ama ondan degil baş ağrım canım çok sıkkın sabahtan beri göz yaşım kurumadı ondan ağrıyor... geldi benimkiler bugün ... inşallah yarına bişey kalmaz....

ayy canım benim .ağlama lütfen canını sıkanmı var yoksa.insan bazen bunalıyo inan.ama şuda var hamileysen duygusalda oluyo insan.ben .ok ağladım herşeye ağlardım mesela. şimdi de herkes beni sevsin Şeniz şımartsın istiyom.insanın psikolojisi değişiyo inan bir anın bir anına uymuyo

crwford.... aldım haberlerini maşallah maşllah demek eylülde gelecek bebişin haaaaaaaaaaaaa

Evet Nergiscim doktorun dediğine göre 28 Eylül dedi ama sezeryan olacağına göre, biraz daha erken olabilir ama yinede Eylül gözüküyor.( Allahtan bir mani olmazsa)

İnşallah sırada sen ve Aysude_mir, Esis, Feryad,Yasemin66,büşra44,Seydam, Muco509,gulus27 varsınızdır.

(Adı aklıma gelmeyen ve tüm bebek isteyenlerde tabi)

ıyi akşamlar kızlar nasılısnız
Crawford hamilelik nasıl gidiyor
Yeni hamile yokmu kızlar topikte
Benimd yarın ilaçlarım bitiyor ve sonunda adet olcam çok şükür
Çatlamak üzereyim valla kızlar
adet olamamakta çok kötü bişey

Sağol canım.İyi şimdilik. Arada kasığımda ve başımda ağrıalr oluyor doğal tabi. İğnemide vuruyor eşim Folik pus ve asprin + ve vajinal jelim (düşük önleyici ) kullanıyorum düzenli olarak. uykum arttı. hep yorgun hissediyorum kendimi. Yinede şikayetçi değilimö halimden.

Sıramı saldım kızlar (en azından şimdilik allahtan bir sorun çıkmazsa) İnşallah sizlerde 2010 da anne olursunuz. Hep aklımdasınız ve dualarım sizlerle. Hamileyim diye sizi unuttum sanmayın tamam mı?

Zehrayede sen dedin diye bende baktım aşk bir hayale ay en heyecanlı yerinde reklam çıktı kız eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…