bu arada çin takvimine baktınmı crowford(ya ben sana soyadı desem adını yazmak zor.almancada soyadı demek dimi nickin) benim çin takvmine göre uyuyo.bide aklında bulunsun iki test yaptırdığın zaman hcg sonucun 50 den aşağıysa erkek.50 den yukarıysa kız.Tabii Allah sağlıklı evlatlar versin ama insan merak ediyo.ben göbeğimi severken oğlumm diyom artık.sen bak bakalım çin takvimine ...[/QUOT
canım ben cindy crawfordun soyadı olarak almıştım. ama anlamını bilmiyorum. çin takvimine baktım kız çıktı. ikili testtemi 50 den aşağıysa erkek 50 den kızsa kız o zamana kadar çatlarım ben. bende kız olarak seviyom. ortada kesesi yok daha kaydirigubbakcemile3
ne bilim içimden öyle geçiyor. evet hayırlı ve sağlıklı olsunda ayrım yapmıyorum ama benim içimde kız çocuğu sevgisi ağır basıyor :kedi:
bu arada çin takvimine baktınmı crowford(ya ben sana soyadı desem adını yazmak zor.almancada soyadı demek dimi nickin) benim çin takvmine göre uyuyo.bide aklında bulunsun iki test yaptırdığın zaman hcg sonucun 50 den aşağıysa erkek.50 den yukarıysa kız.Tabii Allah sağlıklı evlatlar versin ama insan merak ediyo.ben göbeğimi severken oğlumm diyom artık.sen bak bakalım çin takvimine ...[/QUOT
canım ben cindy crawfordun soyadı olarak almıştım. ama anlamını bilmiyorum. çin takvimine baktım kız çıktı. ikili testtemi 50 den aşağıysa erkek 50 den kızsa kız o zamana kadar çatlarım ben. bende kız olarak seviyom. ortada kesesi yok daha kaydirigubbakcemile3
ne bilim içimden öyle geçiyor. evet hayırlı ve sağlıklı olsunda ayrım yapmıyorum ama benim içimde kız çocuğu sevgisi ağır basıyor :kedi:
kızdır belkide.bana hep erkek doğdu.öğrenmeden öncede başka bir yöntem le hesaplama öğrendim.ona göre kız oluyodu.afalladım biraz.sonra doktor erkek diyince alıştım geri oğluşuma.şimdi vardır kesesi annesi.kalbi bile pıt pıt tır onun şimdi.
zehrayede valla sırf sen burdasın diye bekliyom haaa. yoksa uykumda çok geldi. birazda çok güzel hareketleri izleyesim var. ama senin için feda ediyom kendimi. ona göre bana hep cvp yaz. burda bekletme. yeşillenirim yoksa.[/QUO
ayy canım kıyamam sana lütfen git uzan uyu.yarın iş başı yapacan dinlen tatlım bol bol.yarın yine grşz sen merak etme. :1hug:
arkadşlar bana pregnyl lazım haftada iki defa eşimin pregnyl olması lazım ama ilaç yok nezaman üretilcekmiş haberiniz varmı? yada elinde pregnyl olan varmı?
feryad hayırlısı olsun zamana bırak ve rahat ol,herşeyin hayırlısı
nergis inş. yakında güzel haberlerini alacağız ve tabii diğer tüm arkadaşların
uyudun kııı
hayırr.burdayım. tv baktım geldim hiçbişe yok.
bende aşk bir hayale bakıyom.ama ordaki miran ağaya deli oluyom.
nergis hoşgeldin canım.nasılsın
yakın tarihim bir kaç gün var ama ondan degil baş ağrım canım çok sıkkın sabahtan beri göz yaşım kurumadı ondan ağrıyor... geldi benimkiler bugün ... inşallah yarına bişey kalmaz....aysude mir kız gebe olmayasın.benim gebelik öncesi bir baş ağrım oldu,dayanamıyodum . gebeliğin ikinci ve üçüncü ayıda devam etti.yakınmı adet tarihin.hadi iyi haberler gelsin sendende
iyiyim canım bu ay çalışıyoruz:asigim: bakalım ne olacak şubat 20 de.....
bilmiyorumkismile
yakın tarihim bir kaç gün var ama ondan degil baş ağrım canım çok sıkkın sabahtan beri göz yaşım kurumadı ondan ağrıyor... geldi benimkiler bugün ... inşallah yarına bişey kalmaz....
crwford.... aldım haberlerini maşallah maşllah demek eylülde gelecek bebişin haaaaaaaaaaaaa
İyi akşamlar kızlar nasılısnız
Crawford hamilelik nasıl gidiyor
Yeni hamile yokmu kızlar topikte
Benimd yarın ilaçlarım bitiyor ve sonunda adet olcam çok şükür
Çatlamak üzereyim valla kızlar
adet olamamakta çok kötü bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?