maalesef meleğim beni bıraktı.. henüz kanamam başlamadı ama bhcg yaptırdık ve ilaçları bıraktırdılar... 5 haftalıktım.
bu 3. tüp bebek denememdi ilk defa gebelik elde edilmişti. gebelik elde edildikten sonra 1 hafta sonra ortaya çıktı kan pıhtılaşması olabileceği.. iğnelere başladık ama sanırım geç kalındı
benim sormak istediğim normal yolla hamileliği engellyen sebep bu mu acaba. çünkü genelde hamile kalmışsınız ama düşük olmuş. acaba sürekli kan sulandırıcı bişeyler kullansam normal hamile kalırmıyım. yada ne kullanılıyo.
yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba zehrayade buralardayız.ben de 15 tatile girdim.biraz kafamı toparlamam lazım.daha 10 gün oldu düşük yapalı ve bebeğimin kalp atışarı başlamıştı.bu çok üzdü beni.1.si kanama şeklinde olmuştu.ama bu çok kötü oldu.bakalım bu diyet konusu çok kafamı kariştirdi.herkes bişey söylüyo kime inanacağımı şaşırdım.sen nasılsın bebiş de iyidir inşallah..
merhaba zehrayade buralardayız.ben de 15 tatile girdim.biraz kafamı toparlamam lazım.daha 10 gün oldu düşük yapalı ve bebeğimin kalp atışarı başlamıştı.bu çok üzdü beni.1.si kanama şeklinde olmuştu.ama bu çok kötü oldu.bakalım bu diyet konusu çok kafamı kariştirdi.herkes bişey söylüyo kime inanacağımı şaşırdım.sen nasılsın bebiş de iyidir inşallah..
maalesef meleğim beni bıraktı.. henüz kanamam başlamadı ama bhcg yaptırdık ve ilaçları bıraktırdılar... 5 haftalıktım.
bu 3. tüp bebek denememdi ilk defa gebelik elde edilmişti. gebelik elde edildikten sonra 1 hafta sonra ortaya çıktı kan pıhtılaşması olabileceği.. iğnelere başladık ama sanırım geç kalındı
benim sormak istediğim normal yolla hamileliği engellyen sebep bu mu acaba. çünkü genelde hamile kalmışsınız ama düşük olmuş. acaba sürekli kan sulandırıcı bişeyler kullansam normal hamile kalırmıyım. yada ne kullanılıyo.
yardımcı olursanız sevinirim.
canım şuan troite bağlı başka tahliller istedi başka doktora yönlendirmedi siz doktor doktor dolaşıp psikolojinizi yıpratmayın dedi gerekli tedaviyi ben endokrin doktoruyla irtibatla çözerim dedi :) sanırım güzel bir düşünce hı :)buyrunnnnnnnnn
Dinamiss , Esis, Zehrayede misafirler gitti kızlar. Zaten yatılı değildi. ama inanın çok yoruldum. saat 2 de gittiler. gece 3 te yattım cuma günü ve bacaklarım ağrıdı ayakta çok durmuşum. Misafirler gittikten sonra 1 saat de bulaşığın yarısını makine yarısını ben yıkadım. Eşim yat yarın yaparsın dedi ama ben öyle bulaşık varken yatamam. Yatmadımda. Neyse bugün sağ topuğum ağrıyor cumadan yadigar kaldı. Enteresan hiç topuğum ağrımamıştı daha önce.
İğneye gelince alıştım. Bir daha damara denk gelmedi (nazar değdirmeyim kendime yine) Zaten ucu ince bir iğne olduğu için girdiğini de anlamıyorum çıktığını da bir tek ilaç yakıyor işte o kadar. ama iğne vuruldukça kafam daha da rahatladı. Önlemini almış oluyorum hiç değilse. Bir tek vajinal olarak kullandığım jeli akşam kullanıyorum ama sabah geri geliyor ve iç çamaşırımda ıslaklık hissi oluyor bende hep sürekli kanmı diye gidip bakıyorum. Acaba bu jelden bitince doktor yine yazacakmı?merak ediyorum. Haftasonum tempolu geçti. Bir arkadaş çağırdı oraya giderken telefon geldi. Adanadaki halam kızını görmeye gitmişti ankaraya dönüşte bize geldi.Bende arkadaşımda 2-3 saat oturdum misafir geleceği için.yoksa daha çok oturacaktım onunda eşi nöbetçiydi.Halamgille yemek yedik çay içtik yaklaşık 2 saat burdaydılar gittiler. Dayanamadım söyledim Hamile olduğumu. (Keseyi görmedik ama olsun) kaydirigubbakcemile2. Sizler naptınız kızlar? Özledim sizleri.
crawford ben kaçıyorum canım benim başım çatlayacak gibi ağrıyor... dayanamıcam... bugün sabah olur inşallah....nolur benim için dua et... en zayıf yanımla yaşıyorum bugün hiçbir şeye tahammülüm yokkk.... çok öptüm seni kendinize iyi bakın tamam mı....
ben iyiyim tatlım gribim geçti çok şükür.ya o jel illet bişe normal progesteron hapı verseymiş.bende kullanmıştım tedavi olurken o jeli.bende akmadıda altta birirkti birikti top gibi çıktı sonra :kedi: ay ne bu dedim böle.sen hap iste doktordan kullanması zor de.
Hamilelikte yumurta yemek bebeği koruyor
“Yumurta, yağda çözünebilen A, D ve E vitaminleri ve suda çözünebilen B grubu vitaminlerce zengindir. Yumurta ayrıca tiroid hormonlarının sentezi için gerekli olan iyot ile sağlıklı diş ve kemikler için ihtiyaç duyulan fosfor bakımından da, beslenme açısından yeterlidir. Hamilelik döneminde artan kırmızı kan hücresi formasyonu için gereksinim duyulan demir bakımından da zengin olan yumurtada bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için gerekli olan çinko ve selenyum elementleri de bolca bulunmaktadır. Yumurta, yine hamilelik döneminde yüksek düzeylerde ihtiyaç duyulan kolin, folik asit ve riboflavin vitaminlerince de oldukça zengindir.”
Özellikle hamilelik dönemindeki yetersiz kolin ve folik asit alımının bebeğin beyin gelişiminin yetersiz olmasına ve doğum sonrası dönemde ciddi hafıza anormalliklerine veya kayıplarına yol açabildiğini ifade eden Parlat, “Bu yüzden hamilelikte düzenli yumurta tüketimi bebeğin bağışıklık sisteminin güçlenmesinde, beyninin sağlıklı gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Özellikle hamilelerin günde en az bir yumurta tüketmeleri son derece önemlidir” dedi.
yuymurta canavarı olarak sevindim bu habere.bide bir tane yetmiyo bana kaz yumurtasımı yesem ne yapsam :)))) şaka bir yana zarar vermiyeceğini bilsem günde iki tane yerim.cokacimcoook
canım içinde 15 tane var. bitince yinemi yazacak. yani 3 aymı kullanmam gerek?
e ben günde iki tane yiyorum. aynı senin gibi bende çok düşkünüm yumurtaya. aklinialirimsmile
ben bebek için tedavi olurken kullandım.hamile kalmadan önce.3 yıl önce falan .mutlaka 3 ay kullan diyecektir.ama sen hap iste bence çok rahatsız ediyo o jel. söyle kullanamıyom bunu de.kıpırtasan akıyo yatakta .
hımm. ama benim doktorum çok bilgili ben onun verdiği her yönteme güveniyom. (ilaç mümessilleri ile anlaşma yapmış olsa bile kaydirigubbakcemile3 ) yani o yüzden demeyim ben fikrimi. varsın aksın napiim. iğneden de kötü değil ya. sositososito
bu arada ben yarın tam 5 haftalık olucam. şimdiden hormonlar çıldırmışolmalı çaydanda tiksinmeye başladım. off offf . bende bugün süt aldım 5 kilo. tiksinene kadar içerim onu. sıcacık kaynattım. dur bir bardak daha alıp geleyim. :içelim: ya bide uykum var hep mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?