Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hamilelikte yumurta yemek bebeği koruyor

“Yumurta, yağda çözünebilen A, D ve E vitaminleri ve suda çözünebilen B grubu vitaminlerce zengindir. Yumurta ayrıca tiroid hormonlarının sentezi için gerekli olan iyot ile sağlıklı diş ve kemikler için ihtiyaç duyulan fosfor bakımından da, beslenme açısından yeterlidir. Hamilelik döneminde artan kırmızı kan hücresi formasyonu için gereksinim duyulan demir bakımından da zengin olan yumurtada bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için gerekli olan çinko ve selenyum elementleri de bolca bulunmaktadır. Yumurta, yine hamilelik döneminde yüksek düzeylerde ihtiyaç duyulan kolin, folik asit ve riboflavin vitaminlerince de oldukça zengindir.”

Özellikle hamilelik dönemindeki yetersiz kolin ve folik asit alımının bebeğin beyin gelişiminin yetersiz olmasına ve doğum sonrası dönemde ciddi hafıza anormalliklerine veya kayıplarına yol açabildiğini ifade eden Parlat, “Bu yüzden hamilelikte düzenli yumurta tüketimi bebeğin bağışıklık sisteminin güçlenmesinde, beyninin sağlıklı gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Özellikle hamilelerin günde en az bir yumurta tüketmeleri son derece önemlidir” dedi.

maalesef meleğim beni bıraktı.. henüz kanamam başlamadı ama bhcg yaptırdık ve ilaçları bıraktırdılar... 5 haftalıktım.
bu 3. tüp bebek denememdi ilk defa gebelik elde edilmişti. gebelik elde edildikten sonra 1 hafta sonra ortaya çıktı kan pıhtılaşması olabileceği.. iğnelere başladık ama sanırım geç kalındı
benim sormak istediğim normal yolla hamileliği engellyen sebep bu mu acaba. çünkü genelde hamile kalmışsınız ama düşük olmuş. acaba sürekli kan sulandırıcı bişeyler kullansam normal hamile kalırmıyım. yada ne kullanılıyo.
yardımcı olursanız sevinirim.

Muco509 Nasılsın canım görüşmeyeli?

Feryad Çalışmalara başlıyormuşsun sevindim. Başarılar dilerim canım.

Aysude_mir nerelerdesin kız özledim seni.

Büşra44 sen ne zaman başlayacaksın canım çalışmalara. nasıl oldun iyileştinmi hem fizyolojik hemde ruhen canım?

Kızlar bugün çok duygulandım. Misafirliğe gittiğim öğretmen arkadaşım bana, (Gaziantepli kendisi) Hamile bir kadın ilk onların evlerine geldiğinde hediye vermeleri adettenmiş. Ay bana bir sevimli şeyler hediye etti. Biz onunla bakarken kıyafetlere onun bir yaşındaki kızı çekti bende ver bakim onlar benim kızımın kıyafetleri dedim. ıkimizde birbirimize baktık. Artık bilmiyorum Allah mı söyletti. Tabiki sağlıklı ve hayırlısı neyse o olsun. Ben ikisinide isterim. Rabbim hangisini uygun görürse kabulüm.

Allahım, Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

kesin mi bebeğin kaybedildiği .... normal yolla gebe kalamamakla bu durumun bi ilgisi yok... ayrıca pıhtılaşma diye bahsettiğin şey tam olarak nedir.... sana hangi tahlilleri yaptılar biraz bahseder misin....
ya çok afedersin ... öyle buz gibi sormuşum ki herşeyi inan yüreğim sıkıştı yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm... ama malesef yapacak bişey yokkkkk.....

Son düzenleme:

sağol canım bebekte iyi çok şükür ,benim kalçama vuran ağrı var tek sıkıntım o şuan.doktora gittiğimde hep sorayım diyom bebeği görünce herşeyi unutuyom.düşük çok zor canım anlarım ben çok müthiş bir sancıyla yapmıştım.yeni olduğu için düşüğün hassas olma normal.geçeçek bugünlerde.en kısa zamanda inşallah seni bırakmayacak bir bebeğin olur canım.iğne konusunda diyet demişsin kafanı bence karıştırma.bende bir yerde okudum peynir yeşillik ıspanak prasa az tüketilmesi gerekiyormuş kan sıvılaştırıcı kullananlarda ama o benim anladığım kadarıyla sizlerdeki pıhtılar gebelikte oluşuyo onun dışında olmuyo.o yüzden takma kafana .ben bir peynir ve yeşillik yedim anlatamam sana.ne kadar çok araştırma yaparsan kafan okadar karışıyo.ben artık okumuyorum çoğu şeyi.olumsuz bir şey gördüğümde canım sıkılıyo acabaa bilmiyorumkismile diyorum.o yüzden bıraktım eşimde yasakladı okumamı.şimdi sadece hafta hafta gebelik gelişimlerine bakıyom .seninde güzel haberlerini alırız inşallah.çok sevdiğim elazığ şehrini şöyle güzelce solu benim için .

canım benim bi doktor arkadaşım hacettepeden mezun ve sinan hocayı iyi tanıyor... hekimliği konusunda hiç konuşmadık zaten etik olmaz... ama insanlığı konusunda bayanların onu tatlı dili için bile tercih ettiğini söyledi... ayrıca diyet konusuna çok takılma çünkü mthfr tamamen b vitaminleri tarafında enzim aktivitesi optimal düzeye ulaşan bir yapı... eğer b vitaminlerini düzgün almazsan bebekte nöral tüp defekti denen bir sıkıntı olabilme ihtimali normal bireylere göre daha fazla kanda pıhtılaşma kısmı ise zaten iğnelerle çözülüyor biraz rahatla gerçi bende ilk zamanlar bu bilgileri edinene kadar çok sıkıntı yaşadım ama şimdi daha iyiyim....
tavsiyem önce kendini rahatlat bi gebeliğe hazır hissettiğin zaman kendini o zaman sıkıntıya sok ve o zaman düşün...

canımm hani söylenecek söz kalmaz ya..... inşallah çabuk atlatırsın.
benim pıhtılaşma sorunum varmı yokmu bilmiyom. ama iğne kullananlardanım.önceden hiç bişe kullanmadım canım.daha tecrübeli arkadaşlar eminim yardımcı olcaklardır.

konsültasyon yapacak ozaman diğer doktorla.iyi bak buna sevindim canım.benimkiler ayrı ayrı hastanedeler bir ona bir ona zor oluyo.birde hiç muayene olmadan boş yere para bayılıyom her ay.:)))) sadeceilaç ayarlaması yapalıcak yükselirse bende.inşallah iyi olur herşey .aşılama kolay bir iş ama çok sabır isityo.tüm aşamalarını anlatabilirim bir ara sor yazarım.

crawford ben kaçıyorum canım benim başım çatlayacak gibi ağrıyor... dayanamıcam... bugün sabah olur inşallah....nolur benim için dua et... en zayıf yanımla yaşıyorum bugün hiçbir şeye tahammülüm yokkk.... çok öptüm seni kendinize iyi bakın tamam mı....

ben iyiyim tatlım gribim geçti çok şükür.ya o jel illet bişe normal progesteron hapı verseymiş.bende kullanmıştım tedavi olurken o jeli.bende akmadıda altta birirkti birikti top gibi çıktı sonra :kedi: ay ne bu dedim böle.sen hap iste doktordan kullanması zor de.

Tamam canım.sen çık. sıkma canını hiçbirşeye üzülmemeye çalış. 3 günlük dünya. Bugünlerde geçer. sen bizi merak etme canım. sen iyi olda.

canım içinde 15 tane var. bitince yinemi yazacak. yani 3 aymı kullanmam gerek?

yuymurta canavarı olarak sevindim bu habere.bide bir tane yetmiyo bana kaz yumurtasımı yesem ne yapsam :)))) şaka bir yana zarar vermiyeceğini bilsem günde iki tane yerim.cokacimcoook

yuymurta canavarı olarak sevindim bu habere.bide bir tane yetmiyo bana kaz yumurtasımı yesem ne yapsam :)))) şaka bir yana zarar vermiyeceğini bilsem günde iki tane yerim.cokacimcoook

e ben günde iki tane yiyorum. aynı senin gibi bende çok düşkünüm yumurtaya. aklinialirimsmile

canım içinde 15 tane var. bitince yinemi yazacak. yani 3 aymı kullanmam gerek?

ben bebek için tedavi olurken kullandım.hamile kalmadan önce.3 yıl önce falan .mutlaka 3 ay kullan diyecektir.ama sen hap iste bence çok rahatsız ediyo o jel. söyle kullanamıyom bunu de.kıpırtasan akıyo yatakta .

e ben günde iki tane yiyorum. aynı senin gibi bende çok düşkünüm yumurtaya. aklinialirimsmile

bir zararı yokmu.ben korkumdan yiyemiyom bişe olur fazla gelir diye.çok seviyom yumurta olmassa kahvaltı yapmam kesinlikle.yumurta biter kahvaltım biter benim.öyle reçel şekerli şeyler yemem .çayı bile zararlı diyolar ama şekersiz içerim.

bu arada çin takvimine baktınmı crowford(ya ben sana soyadı desem adını yazmak zor.almancada soyadı demek dimi nickin) benim çin takvmine göre uyuyo.bide aklında bulunsun iki test yaptırdığın zaman hcg sonucun 50 den aşağıysa erkek.50 den yukarıysa kız.Tabii Allah sağlıklı evlatlar versin ama insan merak ediyo.ben göbeğimi severken oğlumm diyom artık.sen bak bakalım çin takvimine ...

ben bebek için tedavi olurken kullandım.hamile kalmadan önce.3 yıl önce falan .mutlaka 3 ay kullan diyecektir.ama sen hap iste bence çok rahatsız ediyo o jel. söyle kullanamıyom bunu de.kıpırtasan akıyo yatakta .

hımm. ama benim doktorum çok bilgili ben onun verdiği her yönteme güveniyom. (ilaç mümessilleri ile anlaşma yapmış olsa bile kaydirigubbakcemile3 ) yani o yüzden demeyim ben fikrimi. varsın aksın napiim. iğneden de kötü değil ya. sositososito

bu arada ben yarın tam 5 haftalık olucam. şimdiden hormonlar çıldırmışolmalı çaydanda tiksinmeye başladım. off offf . bende bugün süt aldım 5 kilo. tiksinene kadar içerim onu. sıcacık kaynattım. dur bir bardak daha alıp geleyim. :içelim: ya bide uykum var hep mirmirmirmir

aysude mir kız gebe olmayasın.benim gebelik öncesi bir baş ağrım oldu,dayanamıyodum . gebeliğin ikinci ve üçüncü ayıda devam etti.yakınmı adet tarihin.hadi iyi haberler gelsin sendende

uyku normal canım.4 ayda geçiyo.ben acayip uyudum şimdide uyuyamıyom.ilaç sen nasıl rahat edersen tatlım.ama şu bir gerçek doktor hangi mümessille anlaşmışsa onu yazıyolar.kaç kalem yazmışlar ona göre hediye alıyo doktorlar.ailede doktor çok ondan biliyom :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…