Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ben az ayaklarımı uzatayım sonra yine gelirim.topik şenlendi şimdi.aman yazmadan gitmeyin.crowford tatlım seni diğer kızlara emanet ediyorum şeker anne ok.bacakalarım ağrı yapıyo çok oturunca .az dinleneyim gelirim geri

Zehrayede sen dedin diye bende baktım aşk bir hayale ay en heyecanlı yerinde reklam çıktı kız eyvahedigeldismile

evet başlar şimdi geri.miranıda benim vurasım geliyo ya bu dizide alsanaalsanasmile tam rolüne yakışıyo adam.yazdığını görünce cvb yazam öyle gidip uzanam dedim :))) şeker anne

geri gelince erkek bebek isimleri söyleyin bana.kadir olacak bir ismi okesin.babası kadir gecesinde çok dua etmiş.bebeğimiz olsun erkek.adını kadir koyayım diye.bir adı belli yani ikinci isim arıyom kadire uyan.can düşünüyom bazen han.siz fikirlerinizi yazın

Ay beni şımartıyosun yaaa Şeker anne falan. inşallah o günleri görürüm. ohaoldumsmile Normalde de bana şeker kız derler. sen görmeden içinemi doğdu. :kedi:
Sen dinlen tabi canım ,sen önde gidiyon senin derdin bizden büyüktür. opuyorumnanaktan

Şimdi daha iyi günlerin canım hele miğde bulantıların başlasın işte ozaman daha zor geçiyo onun için şimdi canın ne istiyorsa ye iç bol bol
Doktor bize ilk adetten sonra korunmayı bırakın dedi ama benim korkularım geçmedi hala canım ama her an size bi süprizde yapabilirim:)

Canım geçmiş olsun...
Allah bir daha yaşatmasın..
İnşallah kısa sürede kendiliğinden hamile kalır ve sağlıkla da kucağına alırsın.

Hamile kalma konusunda gelince bildiğim kadarı ile kanda pıhtılaşmanın hamile kalmak ile bir ilgisi yok, burada çok kişi kendiliğinden hamile kaldı. Pıhtılaşma hamile kalındıktan sonra bebeğin gelişimini engelliyor, etkisi bu şekilde..

Ama eğer kanda pıhtılaşma olduğu net olarak tespit edildi ise doktorun seni hamilelik öncesi yönlendirecektir.
Mesela ben hamile kalmadan önce 3 ay süre ile günde bir kez bebe aspirini ve iki adet de folic plus kullanmıştım.

Doktorum folic asit takviyesi ve bebe aspirinini en az 3 ay önceden kullanmadan kesinlikle hamile kalmamam gerektiğini söylemişti.

aslında bebek ismi çok düşünmedim belli zaten ama bi türlü bu isimleri veremedim... kızım olursa aysude oğlum olursa alper fatih koyacaktım.... can çok klasik canım benim daha güzel daha anlamlı daha onu karizmatik kılacak bi isim tercih etmelisin... mert, mete, hakan, alper, alperen, efe, yiğit, kaan, vs....

yaaa isim isteyen sen değildin kafam karışık ya...zehrayede bebek isimleri senin içinnnnn

teşekkür ederim. yardıma ihtiyacım var... umarım yanıtlarlar.. Allah senin de yardımcın olsun

yok buz gibi filan değil, bu zorlu süreçte en iyi bir birimizi anlıyoruz... benim istediğim de tecrübelerinizden faydalanmak, zaman her şeyin ilacı.. nelere alışmadıkki..

benim 3 aşılamadan sonra 3. tüp bebeğim. ilk defa pozitif sonuç aldım : bhcg değerim : 75 , 103, 286,,, 652 idi çok mutlu olduk. bu gün bakıldı 310, zaten yoğun adet ağrım vardı iki gündür. ve cuma günü genetik test sonucum çıktı ( MTRH heterezigot taşıyıcı, .... bir kaç şey daha heterozigot taşıycı) . hemen cumartesi fragmin 5000 ya başlandı. ama sanırım geç kalındı. kan değerine göre perşembe filan durmuş.

ben ilk defa bhcg yi 1 den yukarı gördüm. onuda pıhtılaşmadan dolayı kaybettim galiba. benim merak ettiğim hamile kalamamamın nede ni de bu mu? burada okuduğum kadarıya genelde 5,6 veya 7. haftada düşük var. kafam çok karışık.
yada sürekli kan sulandırıcı bişeyler kullansam hamile kalırmıyım...
uzun oldu kusura bakma ama inana bir medet arıyorum...
sana da bol şans, sevgilerimle.

Büşracım
canım korkunun ecele faydası yok ki değil mi ama :))
Sen yakın zamanda şu güzel süprizi yap artık bence :)

Crawford canım yumurtalarını istediğin gibi ye bence de..Hiç de bi zararı olmaz meraklanma...Ben beslenmeme mümkün olduğunca dikkat ettim, hamilelikte ne faydalıysa yemeye çalıştım..Tek olmayan yumurtaydı, maalesef alerjim var çok sevdiğim halde haftada 2 kez anca tükettim, sen benim yerime de ye...
Sana da yarasın güzel kızımıza da:))

Ama canım dışarıdan süt alıp içme bence..Sen kaynatıyorsun ama kaynatırken de bu sefer zararlı bakteriler ile birlikte vitaminlerin de bir çoğunu öldürüyorsun..
Dışarıdan pastörize süt içmek en iyisi imiş..Ama uzun ömürlü olanlardan değil..
Benim doktorum ömrü uzatılmış herşeyden uzak dur der hep..
Sütün mutlaka günlük (hani kullanım süresi 3-4 gün olnlar var) olanlarından tüketilmesi gerekmiş..

durucum öncelikle geçmiş olsun bende 4 haftalarda 2 kez düşük yaşadım eğer günüm düzenli olmasa anlamayacaktım ondan sonra da kontrol etmedim ama anti tpo lar ve troid normal yoldan hamile kalmayı engeller kan pıhtılaşması değil sen de bir kontrol ettir eğere ettirmemişsen tabi...

sağol canım hala beklemedeyiz biz :) korunuyoruz aşılama yaptıracağız :) allahım yardım etsin hepimize..

estağfurullah ne uzunu... inan yardım edebilceksem ne mutlu bana...bi defa gebe kalamama nedenin bu pıhtılaşma olamaz.... gebelik sonrasında rahim içinde anne ve bebek arasında gıda alışverişi sağlayan kan akınmının yeterli olmaması bebegi malesef yaşatmıyor ama bi yanılgıyı düzeltmek gerek burda çoğumuz şanslıyız erken gebelik haftalarında kayıplarımız. ikinci ve ücüncü trismeter de de kayıp sayıları fazla tam olarak tahlil sonuçlarını yazar mısın canım benim ne olduğunu anlayabilelim ... bi de gebe kalamamanla ilgili doktorların ne diyor...

canım senin hemen tutmuşmuydu bakalım bizim ki tutacak mı hemen sen bir ara bana özelden yazarsan çok sevinirim neler yaşadın ne zaman tuttu :) ayrıntılı istiyorum yani...
valla aylardır dua ediyordum iyi bir doktor bulayım diye Allahım sesimi duydu canım ya bende dedim doktoruma guatır için gideyim mi diye o da bu sizi yıpratır dedi ben aslında normal yoldan gebe kalmıştım daha önce ama şimdi yumurtlama günü takip edebiliriz ama bu ay da olabilir 5 ay sonra da olabilir dedi bu da sizi yıpratır buna hiç gerek yok aşılama yapalım gebelik şansını % 30 lara çıkaralım dedi ya adamı görünce babamı görmüş gibi seviniyorum baba adam yani Allah tamamına erdirmeyi de nasip eder inş. canımolumunekankayizsmile

İleriki zamanlarıda görmeyi nasip eylesin rabbim hepimize. Evet canım bende öyle yapıyorum sütü bol bol içiyom çünkü ilkinde 1.5- ila 2. aylıkken tiksinmiştim ve tabi çaydanda. şimdilik içiyom ikisinide ama çay kokmaya başladı yakındır tiksinmem.
Ben bundan önceki gebeliğimde 2.5 aylık sanarken aslında 2. ayda kalmıştı. bebişi kaybedeli 2 hafta olmuştu ya. o yüzden ilk 3 ayı tamamlamadan kafam çokda rahatlamaz açıkçası. yünede işte bi bakıma iğnemi vurulduğum için içimden sanki bu hamileliğim tamamına erecek gibi geliyor (belkide öyle istediğim için bilemiyorum tabi ) hakkımızda herşeyin hayırlısı.

Seninde korkularının geçmesi yakındır canım merak etme. Sonuçta bizde yaşadık bak dünde kaldı o kötü günler. Acılar unutulup gidiyor,gitmeli yoksa hayat çekilmez.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim bugün biraz canım sıkkın sizleri okudum biraz rahatladım aysudecim senin niye canın sıkkın durucum geçmiş olsun inan burda herkes senin durumunda pıhtılaşmanın hamileliğe engel olduğunu düşünmüyorum ama benim doktorum iğneye nekadar erken başlanırsa okadar iyi demişti ama ben iğneye rağmen düşük yaptım

Dinamiss hayırdır allahmı söyletti kızımıza diye ayy opuyorumnanaktan pek bi sevindim. Senin yerinede yerim yumurtaları kaydirigubbakcemile3 sen merak etme. Ya Dinamiss bu bırt bırtlar ne zaman geçecek :kedi:

Yaa süt için dediklerini yeni farkettim. Okey o zaman bundan sonra öyle yaparım ama ben pastorizeden de tiksinmiştim. Belki kaynattığım öyle olmaz diye düşündüm CADIARZU bakalım duruma göre uygularız.

kızlar ben bu arada bu ay folbiolü günde 2 keze çıkarıyorum aşılama ile birlikte de günde 3 adete çıkartçaz ayyy inş hemen olur :)

yaaa aslında paylaşırsam rahatlıcam sanki crawforda özelden yazmıştım ama...aynı evi paylaştığım gurbeti birlikte sırtladığım arkadaşım evlendi ve hamile kaldı ben bebeğimi düşürdükten 1 ay sonraydı ve hamile olduğu için ben zarar veririm diye mi düşündü naptıysa bi daha ne aradı ne sordu bu günde ben bebeklerin topuk kanlarının girildiği sistemde onun isminide görünce koptum işte... üzüldüm yıkıldımmm eğer benim bebeğim yaşasaydı şimdi 2 - 2,5 aylık falan olcaktı, benim bebeğim yaşasaydı şimdi 5 aylık olcaktı benim bebeğim yaşasaydı şimdi 1 yaşında olcaktı işte tüm gün bunlarla savaştım durdum...işte bu olumsuzluklar olunca tekrar aynı şeyi yaşıcam diye tüm cesaretim kıldı ben bu ay korunmayı bırakacaktım güya ama yine cesaretim kırıldı... isyan ediyorum sabahtan beri... hamile kalır ve bebeğimi kaybedersem bu evde yaşayamak iki komşum hamile bide onların üstüne düşük yaparsam kafayı yerim....

senin niye canın sıkkın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…