Zehrayede sen dedin diye bende baktım aşk bir hayale ay en heyecanlı yerinde reklam çıktı kız eyvahedigeldismile
kızlar ben az ayaklarımı uzatayım sonra yine gelirim.topik şenlendi şimdi.aman yazmadan gitmeyin.crowford tatlım seni diğer kızlara emanet ediyorum şeker anne ok.bacakalarım ağrı yapıyo çok oturunca .az dinleneyim gelirim geri
Sağol canım.İyi şimdilik. Arada kasığımda ve başımda ağrıalr oluyor doğal tabi. İğnemide vuruyor eşim Folik pus ve asprin + ve vajinal jelim (düşük önleyici ) kullanıyorum düzenli olarak. uykum arttı. hep yorgun hissediyorum kendimi. Yinede şikayetçi değilimö halimden.
Sıramı saldım kızlar (en azından şimdilik allahtan bir sorun çıkmazsa) İnşallah sizlerde 2010 da anne olursunuz. Hep aklımdasınız ve dualarım sizlerle. Hamileyim diye sizi unuttum sanmayın tamam mı?
maalesef meleğim beni bıraktı.. henüz kanamam başlamadı ama bhcg yaptırdık ve ilaçları bıraktırdılar... 5 haftalıktım.
bu 3. tüp bebek denememdi ilk defa gebelik elde edilmişti. gebelik elde edildikten sonra 1 hafta sonra ortaya çıktı kan pıhtılaşması olabileceği.. iğnelere başladık ama sanırım geç kalındı
benim sormak istediğim normal yolla hamileliği engellyen sebep bu mu acaba. çünkü genelde hamile kalmışsınız ama düşük olmuş. acaba sürekli kan sulandırıcı bişeyler kullansam normal hamile kalırmıyım. yada ne kullanılıyo.
yardımcı olursanız sevinirim.
Evet Nergiscim doktorun dediğine göre 28 Eylül dedi ama sezeryan olacağına göre, biraz daha erken olabilir ama yinede Eylül gözüküyor.( Allahtan bir mani olmazsa)
ınşallah sırada sen ve Aysude_mir, Esis, Feryad,Yasemin66,büşra44,Seydam, Muco509,gulus27 varsınızdır.
(Adı aklıma gelmeyen ve tüm bebek isteyenlerde tabi)
canımm hani söylenecek söz kalmaz ya..... inşallah çabuk atlatırsın.
benim pıhtılaşma sorunum varmı yokmu bilmiyom. ama iğne kullananlardanım.önceden hiç bişe kullanmadım canım.daha tecrübeli arkadaşlar eminim yardımcı olcaklardır.
kesin mi bebeğin kaybedildiği .... normal yolla gebe kalamamakla bu durumun bi ilgisi yok... ayrıca pıhtılaşma diye bahsettiğin şey tam olarak nedir.... sana hangi tahlilleri yaptılar biraz bahseder misin....
ya çok afedersin ... öyle buz gibi sormuşum ki herşeyi inan yüreğim sıkıştı yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm... ama malesef yapacak bişey yokkkkk.....
Şimdi daha iyi günlerin canım hele miğde bulantıların başlasın işte ozaman daha zor geçiyo onun için şimdi canın ne istiyorsa ye iç bol bol
Doktor bize ilk adetten sonra korunmayı bırakın dedi ama benim korkularım geçmedi hala canım ama her an size bi süprizde yapabilirim:)
maalesef meleğim beni bıraktı.. henüz kanamam başlamadı ama bhcg yaptırdık ve ilaçları bıraktırdılar... 5 haftalıktım.
bu 3. tüp bebek denememdi ilk defa gebelik elde edilmişti. gebelik elde edildikten sonra 1 hafta sonra ortaya çıktı kan pıhtılaşması olabileceği.. iğnelere başladık ama sanırım geç kalındı
benim sormak istediğim normal yolla hamileliği engellyen sebep bu mu acaba. çünkü genelde hamile kalmışsınız ama düşük olmuş. acaba sürekli kan sulandırıcı bişeyler kullansam normal hamile kalırmıyım. yada ne kullanılıyo.
yardımcı olursanız sevinirim.
Muco509 Nasılsın canım görüşmeyeli?
Feryad Çalışmalara başlıyormuşsun sevindim. Başarılar dilerim canım.
Aysude_mir nerelerdesin kız özledim seni.
Büşra44 sen ne zaman başlayacaksın canım çalışmalara. nasıl oldun iyileştinmi hem fizyolojik hemde ruhen canım?
Kızlar bugün çok duygulandım. Misafirliğe gittiğim öğretmen arkadaşım bana, (Gaziantepli kendisi) Hamile bir kadın ilk onların evlerine geldiğinde hediye vermeleri adettenmiş. Ay bana bir sevimli şeyler hediye etti. Biz onunla bakarken kıyafetlere onun bir yaşındaki kızı çekti bende ver bakim onlar benim kızımın kıyafetleri dedim. İkimizde birbirimize baktık. Artık bilmiyorum Allah mı söyletti. Tabiki sağlıklı ve hayırlısı neyse o olsun. Ben ikisinide isterim. Rabbim hangisini uygun görürse kabulüm.
Allahım, Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim. yardıma ihtiyacım var... umarım yanıtlarlar.. Allah senin de yardımcın olsun
yok buz gibi filan değil, bu zorlu süreçte en iyi bir birimizi anlıyoruz... benim istediğim de tecrübelerinizden faydalanmak, zaman her şeyin ilacı.. nelere alışmadıkki..
benim 3 aşılamadan sonra 3. tüp bebeğim. ilk defa pozitif sonuç aldım : bhcg değerim : 75 , 103, 286,,, 652 idi çok mutlu olduk. bu gün bakıldı 310, zaten yoğun adet ağrım vardı iki gündür. ve cuma günü genetik test sonucum çıktı ( MTRH heterezigot taşıyıcı, .... bir kaç şey daha heterozigot taşıycı) . hemen cumartesi fragmin 5000 ya başlandı. ama sanırım geç kalındı. kan değerine göre perşembe filan durmuş.
ben ilk defa bhcg yi 1 den yukarı gördüm. onuda pıhtılaşmadan dolayı kaybettim galiba. benim merak ettiğim hamile kalamamamın nede ni de bu mu? burada okuduğum kadarıya genelde 5,6 veya 7. haftada düşük var. kafam çok karışık.
yada sürekli kan sulandırıcı bişeyler kullansam hamile kalırmıyım...
uzun oldu kusura bakma ama inana bir medet arıyorum...
sana da bol şans, sevgilerimle.
konsültasyon yapacak ozaman diğer doktorla.iyi bak buna sevindim canım.benimkiler ayrı ayrı hastanedeler bir ona bir ona zor oluyo.birde hiç muayene olmadan boş yere para bayılıyom her ay.:)))) sadeceilaç ayarlaması yapalıcak yükselirse bende.inşallah iyi olur herşey .aşılama kolay bir iş ama çok sabır isityo.tüm aşamalarını anlatabilirim bir ara sor yazarım.
Şimdi daha iyi günlerin canım hele miğde bulantıların başlasın işte ozaman daha zor geçiyo onun için şimdi canın ne istiyorsa ye iç bol bol
Doktor bize ilk adetten sonra korunmayı bırakın dedi ama benim korkularım geçmedi hala canım ama her an size bi süprizde yapabilirim:)
Büşracım canım korkunun ecele faydası yok ki değil mi ama :))
Sen yakın zamanda şu güzel süprizi yap artık bence :)
Crawford canım yumurtalarını istediğin gibi ye bence de..Hiç de bi zararı olmaz meraklanma...Ben beslenmeme mümkün olduğunca dikkat ettim, hamilelikte ne faydalıysa yemeye çalıştım..Tek olmayan yumurtaydı, maalesef alerjim var çok sevdiğim halde haftada 2 kez anca tükettim, sen benim yerime de ye...
Sana da yarasın güzel kızımıza da:))
Ama canım dışarıdan süt alıp içme bence..Sen kaynatıyorsun ama kaynatırken de bu sefer zararlı bakteriler ile birlikte vitaminlerin de bir çoğunu öldürüyorsun..
Dışarıdan pastörize süt içmek en iyisi imiş..Ama uzun ömürlü olanlardan değil..
Benim doktorum ömrü uzatılmış herşeyden uzak dur der hep..
Sütün mutlaka günlük (hani kullanım süresi 3-4 gün olnlar var) olanlarından tüketilmesi gerekmiş..
inşallah canım... dualarınızı esirgemeyin ne olur.a.s.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim bugün biraz canım sıkkın sizleri okudum biraz rahatladım aysudecim senin niye canın sıkkın durucum geçmiş olsun inan burda herkes senin durumunda pıhtılaşmanın hamileliğe engel olduğunu düşünmüyorum ama benim doktorum iğneye nekadar erken başlanırsa okadar iyi demişti ama ben iğneye rağmen düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?