Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

crawford nasılsın canım bidaha lütfen kendini yorma haftasonu sanki bana misafir gelmiş gibi tedirgin ve yorgundum

canım özeline attım mesaj.kısaca yazdım.ilac adı aklıma gelmedi ama .geçenyıl ocak ayında yaptırmıştım.çok kolay bir işlem.ama yumurtan çatlarken acı çekiyon biraz

canım bende senle aynı durumdayım eşimlede problemlerim var adamın herşeyi batıyor artık herzamankinden katkat fazla ilgi bekliyorum

benimde şuan son düşen bebeğim yasasaydı 2.5 aylık olacaktı ben son düşüğe kadar hep umut taşıdım sonuncu iğneye rağmen olunca koptum

Aysude güzelim böyle insanlarla sıkma canını...
Ya ben hiç anlamıyorum gerçekten de anlamıyorum...
Allah şükür ben böyle bir durum yaşamadım, arkadaşlarımdan hep çok destek gördüm, haklarını ödeyemem dostlarımın..
Yani ben de düşük yaptım diye, zorlu bir hamilelik beni bekliyor diye onları kıskanmak aklımdan bile geçmedi..
Aksine çok yakın bir arkadaşımın dünyalar tatlsıı bir oğlu var, ben acımı en çok onu gördükçe unuturdum..
Öyle şekerki bana en çok onu sevmek neşe verirdi..
Nasıl olur da dünyanın en masumları üzerinden fesatlık edilebileceğini düşünürler inanamıyorum ve okudukça deli oluyorum...
Boşver güzelim sen de değmez canını sıkmaya..
Hem her şeyin bir zamanı var, herşeyin hayırlısı..Biliyorum çok zor bir durum..Ben bir tane kaybettim ama nasıl da yıkıldığımı bugün gibi hatırlarım..
Ama gene de olması gereken bu imiş demelii..Allah korusun ya büyütüp yetiştirp evlat acısı görenler ne yapsın..Ya da kucaklarına alıp da toprağa koyanlar...
Benim rahmetli dedemin bir lafı vardı hep o aklıma gelir..
Kızım derdi, hiçbir acıya çok büyük deme "allah kul çekecek kadar vermesin, o verince herşeye katlanılır"

Bizlere de kimseye de allah daha büyük acı vermesin..Öncelikli olan biizm ve eşlerimizin sğlığı..Bizler sağlıklı olalım, buna şükredelim ...Gerisi boş, elbette herşeyin çaresi bulunur..

Valla ne bilim ben bu konuda annelerin hissettiklerini düşünüyorum..Ben de hep kızım kızım dedim kızım oluyor inşallah:)

Bu arada sütten tiksinince yoğurt ve ayrana ağırlık ver canım..ben de mideden çok çektim, 15-16. haftama dek sürmüştü bulantılar..süt içemezdim ama tuzlu ayran içerdim..Sen de dene istersen,hem kalsiyum için yoğurt ve ayran da süt kadar faydalı.

Öbür dediğin bırt bırtlar ise en çok progestonun yan etkisi diye biliyorum ben...Onu kullandıkça zor geçer (
Ama jelini hiç kullanmadım ben, ağızdan hap alıyordum, sen de sor istersen doktoruna..

Son düzenleme:
crawford nasılsın canım bidaha lütfen kendini yorma haftasonu sanki bana misafir gelmiş gibi tedirgin ve yorgundum

iyiyim canım sağolasın sen nasılsın? misafir bidaha zor o kadar çok kişiyi hayatta ağırlayamam valla. önümüzdeki haftaya inşallah daha çok yatarım. cumartesi pazar yoruldum haftayı iple çekiyom hem bebişin kesesini görücem 1 Şubatta hemde kafam rahat eder yatarım bol bol. Ay hiiç işe gidesim gelmiyor valla. ev hanımı olasım geldi. Hamile olanlar hiç işe gitmese ne güzel olurdu. kaydirigubbakcemile3

Belki bende doğru hissediyorumdur dediğin gibi kız bebek konusunda.

canım geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam Yasemin6 6mı paylaşmıştı . Orda iğne vurulanların yoğurt peynir tüketmemeleri,yeşil yapraklı maydonoz,nane,ıspanak kısacası k vitamini içeren besinlerden uzak durmalarının gerektiği yazıyordu. memurlar.nette yayınlanmış yazı. sende okudunmu? fikrin varmı?

canım kendine çok dikkat et ben son düşükten sonra keşke hiç kalkmadan yatsaydım ondanmı oldu bundanmı oldu dedim durdum o yüzden pişman olmamak için kendini yorma

canım kendine çok dikkat et ben son düşükten sonra keşke hiç kalkmadan yatsaydım ondanmı oldu bundanmı oldu dedim durdum o yüzden pişman olmamak için kendini yorma

Tamam canım dediklerini uygulayacım. Yan gelip yatacam. Bu cümleyi kurunca bile valla yatasım geldi hatta yarın hiç işe gidesim gelmiyor. Bizim üniversite şimdi bomboş öğrenciler memleketlerine gittiler. Sakin sakin otururum oh mis gibi. Sakinliği çok severim yav boshayallersmile

esteryada gözükmiyor malum hamile ya ağırlık çökmüştür uyuyordur bol bol. ben niyeyse uykuya teslim olmak istemiyom. Eşim evde sıkılıyor sen uyuyunca ben napim yalnız başıma diyor. Yazık kıyamam. :sinifsinif:

afferin sana ha şöyle bide erkeklere istediğini yaptırabileceğin tek dönem hamilelik dönemiymiş iyi değerlendir bu dönemi oturduğun yerden onu getir bunu götür canım çilek istiyo hadi göreyim seni

canım o yazıyı bende okudum bence o pıhtılaşmayı sürekli yaşayan hastalar.kalp hastaları kullanıyo bizim iğnelerdenmi bilmiyom ama hap kullananıda var.kalp doktorunun yanında çalışıyo gelinimiz ondan biliyom.sizinkiler sadece hamileyken oluyo ya.yoksa bebeklerimiz için süt içmez kalsiyum almassak dişşiz anneler oluruz :)))))bide biri yazmıştı kemik erimesi oluruz Allah korusun.yeşillikte yemessek demiri nerden alacaz olurmu öyle.vücüdumuz onu bir şekilde dengeliyodur.

afferin sana ha şöyle bide erkeklere istediğini yaptırabileceğin tek dönem hamilelik dönemiymiş iyi değerlendir bu dönemi oturduğun yerden onu getir bunu götür canım çilek istiyo hadi göreyim seni

valla markete gittik dün. çilek vardı canım istemedi ama alalım dedim. hormonlu bunlar baksana kocaman dedi. almadı boshayallersmile
ama benim canım zaten hep tuzlu şeyler çekiyor.(kısır,tantuni,çiğ köfte,sucuk,turşu vs.) gibi şeyler çekiyor. normal hayatta en çok şekerli yemeyi severim ama hamile kaldım mı tam tersi oluyor. bugün arkadaşıma misafirliğe gittim baklava çıkardı bitane bile yemedim. eskiden olsa valla affetmezdim. :jeyyar:

ay ne bilim ya herşeyden de etkileniyoz malum riskli gebelik olunca. onu mu yesem bunumu yesem diye diye insanda arada kalıyor vallahi. e tabi yemesekde dişsiz anneanne sanarlar bizi naniknanik

Hadi kızlar behlül kaçar opuyorumnanaktan

E siz ne de olsa evdesiniz yarın. Ben çalışıcam. Ama yarında devam ederiz. ış yerinde de açık benimki.
Okeymi fıstıklar. Kendinize iyi bakın. Benim yerimede yatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…