canım senin hemen tutmuşmuydu bakalım bizim ki tutacak mı hemen sen bir ara bana özelden yazarsan çok sevinirim neler yaşadın ne zaman tuttu :) ayrıntılı istiyorum yani...
valla aylardır dua ediyordum iyi bir doktor bulayım diye Allahım sesimi duydu canım ya bende dedim doktoruma guatır için gideyim mi diye o da bu sizi yıpratır dedi ben aslında normal yoldan gebe kalmıştım daha önce ama şimdi yumurtlama günü takip edebiliriz ama bu ay da olabilir 5 ay sonra da olabilir dedi bu da sizi yıpratır buna hiç gerek yok aşılama yapalım gebelik şansını % 30 lara çıkaralım dedi ya adamı görünce babamı görmüş gibi seviniyorum baba adam yaniAllah tamamına erdirmeyi de nasip eder inş. canımolumunekankayizsmile
yaaa aslında paylaşırsam rahatlıcam sanki crawforda özelden yazmıştım ama...aynı evi paylaştığım gurbeti birlikte sırtladığım arkadaşım evlendi ve hamile kaldı ben bebeğimi düşürdükten 1 ay sonraydı ve hamile olduğu için ben zarar veririm diye mi düşündü naptıysa bi daha ne aradı ne sordu bu günde ben bebeklerin topuk kanlarının girildiği sistemde onun isminide görünce koptum işte... üzüldüm yıkıldımmm eğer benim bebeğim yaşasaydı şimdi 2 - 2,5 aylık falan olcaktı, benim bebeğim yaşasaydı şimdi 5 aylık olcaktı benim bebeğim yaşasaydı şimdi 1 yaşında olcaktı işte tüm gün bunlarla savaştım durdum...işte bu olumsuzluklar olunca tekrar aynı şeyi yaşıcam diye tüm cesaretim kıldı ben bu ay korunmayı bırakacaktım güya ama yine cesaretim kırıldı... isyan ediyorum sabahtan beri... hamile kalır ve bebeğimi kaybedersem bu evde yaşayamak iki komşum hamile bide onların üstüne düşük yaparsam kafayı yerim....
senin niye canın sıkkın
Dinamiss hayırdır allahmı söyletti kızımıza diye ayy opuyorumnanaktan pek bi sevindim. Senin yerinede yerim yumurtaları kaydirigubbakcemile3 sen merak etme. Ya Dinamiss bu bırt bırtlar ne zaman geçecek :kedi:
Yaa süt için dediklerini yeni farkettim. Okey o zaman bundan sonra öyle yaparım ama ben pastorizeden de tiksinmiştim. Belki kaynattığım öyle olmaz diye düşündüm CADIARZU bakalım duruma göre uygularız.
crawford nasılsın canım bidaha lütfen kendini yorma haftasonu sanki bana misafir gelmiş gibi tedirgin ve yorgundum
Valla ne bilim ben bu konuda annelerin hissettiklerini düşünüyorum..Ben de hep kızım kızım dedim kızım oluyor inşallah:)
Bu arada sütten tiksinince yoğurt ve ayrana ağırlık ver canım..ben de mideden çok çektim, 15-16. haftama dek sürmüştü bulantılar..süt içemezdim ama tuzlu ayran içerdim..Sen d edene istersen,hem kalsiyum için yoğurt ve ayran da süt kadar faydalı.
Öbür dediğin bırt bırtlar ise en çok progestonun yan etkisi diye biliyorum ben...Onu kullandıkça zor geçer(
Ama jelini hiç kullanmadım ben, ağızdan hap alıyordum, sen de sor istersen doktoruna..
canım kendine çok dikkat et ben son düşükten sonra keşke hiç kalkmadan yatsaydım ondanmı oldu bundanmı oldu dedim durdum o yüzden pişman olmamak için kendini yorma
Belki bende doğru hissediyorumdur dediğin gibi kız bebek konusunda.
canım geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam Yasemin6 6mı paylaşmıştı . Orda iğne vurulanların yoğurt peynir tüketmemeleri,yeşil yapraklı maydonoz,nane,ıspanak kısacası k vitamini içeren besinlerden uzak durmalarının gerektiği yazıyordu. memurlar.nette yayınlanmış yazı. sende okudunmu? fikrin varmı?
afferin sana ha şöyle bide erkeklere istediğini yaptırabileceğin tek dönem hamilelik dönemiymiş iyi değerlendir bu dönemi oturduğun yerden onu getir bunu götür canım çilek istiyo hadi göreyim seni
canım o yazıyı bende okudum bence o pıhtılaşmayı sürekli yaşayan hastalar.kalp hastaları kullanıyo bizim iğnelerdenmi bilmiyom ama hap kullananıda var.kalp doktorunun yanında çalışıyo gelinimiz ondan biliyom.sizinkiler sadece hamileyken oluyo ya.yoksa bebeklerimiz için süt içmez kalsiyum almassak dişşiz anneler oluruz :)))))bide biri yazmıştı kemik erimesi oluruz Allah korusun.yeşillikte yemessek demiri nerden alacaz olurmu öyle.vücüdumuz onu bir şekilde dengeliyodur.
uykuyuda progestan yapıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?