ay ne bilim ya herşeyden de etkileniyoz malum riskli gebelik olunca. onu mu yesem bunumu yesem diye diye insanda arada kalıyor vallahi. e tabi yemesekde dişsiz anneanne sanarlar bizi naniknanik
Belki bende doğru hissediyorumdur dediğin gibi kız bebek konusunda.
canım geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam Yasemin6 6mı paylaşmıştı . Orda iğne vurulanların yoğurt peynir tüketmemeleri,yeşil yapraklı maydonoz,nane,ıspanak kısacası k vitamini içeren besinlerden uzak durmalarının gerektiği yazıyordu. memurlar.nette yayınlanmış yazı. sende okudunmu? fikrin varmı?
feryad okudunmu mesajımı canım.birşey yazdıysanda ben anlamadım özel mesaj ilk defa yolladım.geldimiki :)))) sana.
selam büşracım.... bizler gerçekten güçlü kadınlarız canım benim sen herşeyi yaşadın ve bitti. acı günler geride kaldı. yeniden umutlanmak yeniden denemek için rabbim güç kuvvet veriyor.ve artık zamanı geldiyse eğer sağlıkla meleğin gelecektir. rabbim ol derse olur . ben çoook inanıyorum. bu kadar acıdan sonra senin yüzün çok yakın zmanda gülecek...sen ve geleverayı yakın zamanda güzel haberler vereceksiniz ve herşey güzel olacak diye düşünüyorum. inşallah bekleyen herkesin yanısıra bizlerinde sağlıklı bebişi olur.....Şimdi daha iyi günlerin canım hele miğde bulantıların başlasın işte ozaman daha zor geçiyo onun için şimdi canın ne istiyorsa ye iç bol bol
Doktor bize ilk adetten sonra korunmayı bırakın dedi ama benim korkularım geçmedi hala canım ama her an size bi süprizde yapabilirim:)
senin adına çok mutluyum.inşallah gebelik takibinde çok rahat geçer bu doktorunla. böyle rahatlatan doktorun olması senin için çok büyük avantaj. rabbim her zaman tüm işlerini kolaylasın ve her istediğin seninle olsun inşallah başta bebek olmak şartıyla......canım senin hemen tutmuşmuydu bakalım bizim ki tutacak mı hemen sen bir ara bana özelden yazarsan çok sevinirim neler yaşadın ne zaman tuttu :) ayrıntılı istiyorum yani...
valla aylardır dua ediyordum iyi bir doktor bulayım diye Allahım sesimi duydu canım ya bende dedim doktoruma guatır için gideyim mi diye o da bu sizi yıpratır dedi ben aslında normal yoldan gebe kalmıştım daha önce ama şimdi yumurtlama günü takip edebiliriz ama bu ay da olabilir 5 ay sonra da olabilir dedi bu da sizi yıpratır buna hiç gerek yok aşılama yapalım gebelik şansını % 30 lara çıkaralım dedi ya adamı görünce babamı görmüş gibi seviniyorum baba adam yaniAllah tamamına erdirmeyi de nasip eder inş. canımolumunekankayizsmile
muco cum hiç bişey için sıkma canını tatlım gel buraya....olumunekankayizsmile konuşur rahatlarız.iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim bugün biraz canım sıkkın sizleri okudum biraz rahatladım aysudecim senin niye canın sıkkın durucum geçmiş olsun inan burda herkes senin durumunda pıhtılaşmanın hamileliğe engel olduğunu düşünmüyorum ama benim doktorum iğneye nekadar erken başlanırsa okadar iyi demişti ama ben iğneye rağmen düşük yaptım
canım arkadaşım sen beni bekleme inş bebeğin bekletmez seni önce sana gelsn sonra heyecanla beni bekleriz
Tamam canım dediklerini uygulayacım. Yan gelip yatacam. Bu cümleyi kurunca bile valla yatasım geldi hatta yarın hiç işe gidesim gelmiyor. Bizim üniversite şimdi bomboş öğrenciler memleketlerine gittiler. Sakin sakin otururum oh mis gibi. Sakinliği çok severim yav boshayallersmile
Büşracım canım korkunun ecele faydası yok ki değil mi ama :))
Sen yakın zamanda şu güzel süprizi yap artık bence :)
..
İleriki zamanlarıda görmeyi nasip eylesin rabbim hepimize. Evet canım bende öyle yapıyorum sütü bol bol içiyom çünkü ilkinde 1.5- ila 2. aylıkken tiksinmiştim ve tabi çaydanda. şimdilik içiyom ikisinide ama çay kokmaya başladı yakındır tiksinmem.
Ben bundan önceki gebeliğimde 2.5 aylık sanarken aslında 2. ayda kalmıştı. bebişi kaybedeli 2 hafta olmuştu ya. o yüzden ilk 3 ayı tamamlamadan kafam çokda rahatlamaz açıkçası. yünede işte bi bakıma iğnemi vurulduğum için içimden sanki bu hamileliğim tamamına erecek gibi geliyor (belkide öyle istediğim için bilemiyorum tabi ) hakkımızda herşeyin hayırlısı.
Seninde korkularının geçmesi yakındır canım merak etme. Sonuçta bizde yaşadık bak dünde kaldı o kötü günler. Acılar unutulup gidiyor,gitmeli yoksa hayat çekilmez.
yaaa aslında paylaşırsam rahatlıcam sanki crawforda özelden yazmıştım ama...aynı evi paylaştığım gurbeti birlikte sırtladığım arkadaşım evlendi ve hamile kaldı ben bebeğimi düşürdükten 1 ay sonraydı ve hamile olduğu için ben zarar veririm diye mi düşündü naptıysa bi daha ne aradı ne sordu bu günde ben bebeklerin topuk kanlarının girildiği sistemde onun isminide görünce koptum işte... üzüldüm yıkıldımmm eğer benim bebeğim yaşasaydı şimdi 2 - 2,5 aylık falan olcaktı, benim bebeğim yaşasaydı şimdi 5 aylık olcaktı benim bebeğim yaşasaydı şimdi 1 yaşında olcaktı işte tüm gün bunlarla savaştım durdum...işte bu olumsuzluklar olunca tekrar aynı şeyi yaşıcam diye tüm cesaretim kıldı ben bu ay korunmayı bırakacaktım güya ama yine cesaretim kırıldı... isyan ediyorum sabahtan beri... hamile kalır ve bebeğimi kaybedersem bu evde yaşayamak iki komşum hamile bide onların üstüne düşük yaparsam kafayı yerim....
selam büşracım.... bizler gerçekten güçlü kadınlarız canım benim sen herşeyi yaşadın ve bitti. acı günler geride kaldı. yeniden umutlanmak yeniden denemek için rabbim güç kuvvet veriyor.ve artık zamanı geldiyse eğer sağlıkla meleğin gelecektir. rabbim ol derse olur . ben çoook inanıyorum. bu kadar acıdan sonra senin yüzün çok yakın zmanda gülecek...sen ve geleverayı yakın zamanda güzel haberler vereceksiniz ve herşey güzel olacak diye düşünüyorum. inşallah bekleyen herkesin yanısıra bizlerinde sağlıklı bebişi olur.....
sen üniv deyice birden gözümün önünden geçti hep oralar sungurbey falan ....karşısında küçük içkili bir yer var mink mink evler olan ..... ay ay özledim ya oraları... şimdi diyosundur buralarda özlenirmi diye ama işte memleket....olumunekankayizsmile
Günaydın kızlar:))
Bugün güne süper başladım ben, bizim personel işleri ile görüştüm sabah sabah...Sezeryan olacağım için önümüz hafta değil bu hafta izne ayrılabilirmişim..yani 37 yi doldurmicam ama 36. nın içindeyken doğum öncesi izne ayrılacağım:)))
Çarşamba gününden sonra yokum inşallah bir aksilik çıkmazsa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?