Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aysude mir boşver tatlım öyleleri uzak olsun hayatımızdan.bende hiç anlamazdım biri hamile kalırdı bana söylemeslerdi üzülürüm diyeymiş .ne üzülecem sevinirim derdim benim çektiğimi kimse çekmesin.nasıl bir mantıkla yaklaşıyo insanlar anlamıyom.

ay ne bilim ya herşeyden de etkileniyoz malum riskli gebelik olunca. onu mu yesem bunumu yesem diye diye insanda arada kalıyor vallahi. e tabi yemesekde dişsiz anneanne sanarlar bizi naniknanik

hadi yat dinlen.takma kafana birşeyi .şeker anne içime doğmuş demekki .dişşiz anne olmayakta :roflol:

Canım ben bu diyeti duydum ama doktoruma sorduğumda gerek yok dedi..
İlk günden beri de vitamin olsun diye tüm yeşilliklerden de süt ve süt ürünlerinden de çok çokk tüketyorum ben.

dinamis gece acıkmaların oluyomu.bende bir haftadır yatacak vakti acıkma oluyo.gece tuvalete kalkıyom midem zil çalıyoo.ama ben yemiyom su içip geri yatıyom .günde iki ana öğün yiyom ondanmı acaba acıkıyom.yoksa bebişmi acıkıyo.kullan depolarımı diyom oğluşuma ama bilmem ne kadar anlıyo annesini :ecrin_bebek:

kızlar ben çıkıyom Allah bebek bekleyenlere yardımcı, isteyenlerinde hemen göbüşlerini doldursunnnnnnnnn.burdaki hiç bir arkadaşım üzülmesin ağlayan gözleri artık sevinç göz yaşları döksün.hepsi şubata hamile girsinnnnn inşallahhhh
not: gülüş biliyom sen yine kıskanacan yine döktürmüşsünüz ben yokken diyecen.ama sende eve internet bağlat artık dimi ama opuyorumnanaktan

Zehrayede canım valla acıksam bile yiyemiyorum ki..Gerçi pek acıkmıyorum da mide sorunundan...
Ben 15-16. haftaya dek bulantı ve afedersin ama kusmadan canımden bezmiştim..Sonra o geçti hamilelik reflüsü çıktı başıma..Bu nedenle hele ki yatmaya yakın yersem tüm gecem kabus oluyor(
Ama günde 2 ana öğüm olmaz canım benim, bizim sık sık az az yememiz gerek..Üç öğün ye, aralarda da meyve ye, süt iç yani ara öğünleri de atlama, güzelce beslensin oğluşumuz annesi:))

selam büşracım.... bizler gerçekten güçlü kadınlarız canım benim sen herşeyi yaşadın ve bitti. acı günler geride kaldı. yeniden umutlanmak yeniden denemek için rabbim güç kuvvet veriyor.ve artık zamanı geldiyse eğer sağlıkla meleğin gelecektir. rabbim ol derse olur . ben çoook inanıyorum. bu kadar acıdan sonra senin yüzün çok yakın zmanda gülecek...sen ve geleverayı yakın zamanda güzel haberler vereceksiniz ve herşey güzel olacak diye düşünüyorum. inşallah bekleyen herkesin yanısıra bizlerinde sağlıklı bebişi olur.....
senin adına çok mutluyum.inşallah gebelik takibinde çok rahat geçer bu doktorunla. böyle rahatlatan doktorun olması senin için çok büyük avantaj. rabbim her zaman tüm işlerini kolaylasın ve her istediğin seninle olsun inşallah başta bebek olmak şartıyla......
muco cum hiç bişey için sıkma canını tatlım gel buraya....olumunekankayizsmile konuşur rahatlarız.
canım arkadaşım sen beni bekleme inş bebeğin bekletmez seni önce sana gelsn sonra heyecanla beni bekleriz

canım benim belki benim önce olur belki senin.... hiç önemli değil.... kızım olursa oğluna ...kızın olursa oğluma ay problemi yapmayız demi ama....vereliniortak

sen üniv deyice birden gözümün önünden geçti hep oralar sungurbey falan ....karşısında küçük içkili bir yer var mink mink evler olan ..... ay ay özledim ya oraları... şimdi diyosundur buralarda özlenirmi diye ama işte memleket....olumunekankayizsmile

herkes buradayken ben yoktum... amaaaaaaa telafi ettim
zehrayde canım sık sık ve az ye bebiş daha iyi beslensin hem mide problemin yoksa gece kalktığında meyve de yiyebilirsin.....
dinamiss maşallah bebişi iyi beslemişin inşallah deniz hanımda her besini doya doya yemiştir....
aysude_mir amaaan canım takma sen çevrendekileri. o güzel günler gelince bunların hepsini unutacaz.....
muco509 ben de sen gibi iğneye rağmen düşük yaptım. ben artık bebek istiyorum o yüzden korunmayı bıraktık artık . rabbimden saplıklı bebiş istiyorum kendim için ve tüm bekleyenler için.....
bu arada zülüş gerçekten kızacak. ben varken gelmiyosunuz sonra kaynatıyorsunuz diyecek..... zülüşçüm bizim öğretmen hanımlar evdeler sen artıkım onlarla kaynatırsın emi gülümmmmmm
neyse kızlar baya bi işgal ettim artıkım gidiyorum. herkese iyi geceler.....

Büşracım
canım korkunun ecele faydası yok ki değil mi ama :))
Sen yakın zamanda şu güzel süprizi yap artık bence :)
..

Doğru söylüyorsun canım
Sonuçda allah ne dediyse o lacak ama
tekrar hamile yine bebeğimi kaybedersem bir daha endimi toparlayamamaktan korkuyordum birde bu ara nedense bebek bana çok büyük sorunluluk gibi geliyo ya sorumluluğu taşıyazsam diyede korkuyorum ama dediğin gibi korkununda ecele bi faydasa yok bebeğim olsun diye çabalamıycam ama olmasın diyede uğraşmıycam allahım hayırlı zamanda hayırlı bir bebek nasip etsin
Buarada sen nasılsın son günlern zor geçiyor heralde
Ama az kaldı bebeğini koklamaya ona sarılmaya az kaldı eminim çok heyecanlısındır
İnan ben bile bebişini çok merak ediyorum canım
Kendime dua etdikçe sanada dua ediyorum ve diğer arkadaşlarada allahım sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin canım

Canım benim çiçeği burnunda anne adayımız böyle olumlu düşünmen beni çok mutlu etti inan allahım inşallah bu sefer yüzünü güldürecek bebişinle
benim korkularım geçermi bilmiyorum ama canım herşeyi akışına bırakıcam korunmıycam ama bebeğim olsun diyede ayrı bir çaba sarf etmiycem

Canım benim sakın isyan etme allaha dua et cesaretin böyle insanlar yüzünden kırılmasın hatta dahada cesaretlendirsin seni böyle insanlar
Senin bebeğin hiç olmayacak diye bişey yokki bitanem
Bende çok samimi arkadaşımla beraber hamile kaldım
ilk 10hafta herşeyi beraber paylaşdık beraber doktora gittik
Sonra ben bebeğimi kaybettim onu her gördüğümde gizlice ağladım
Ama sonra kendime geldim birgün bende onun yaşadığı şeyleri yaşıycam tekrar
Bende allahın izniyle anne olcam
Sende lütfen toparla kendini ve tekrar hamile olacağın günün hayalini kur
Ve böyle insanlar için asla üzme kendini hele gözyaşını asla dökme

İnşallah canım benim inşallah 2010bizim senemiz olur topikde herkes hamile kalır inşallah ve bebişlerimiz bir bir sağlıkla doğar

Aysude_mir nasıl oldun canım dünden beri, umarım iyisindir.

Esis, git yatsana kız. Benim uykum var mecburi burdayım.

Gulus27 de mecburi burda olanlardan. Öğretmen olsak bizde tatil yapardık şimdi. (Onca işsizin olduğu bir memlekette işimiz var çok şükür tabi.)

Tulun sen naptın canım

Kısacası hepiniz nasılsınız kızlar?

Özlemezmi insan memleketini. Seni anlıyorum. Tıpkı Benim Adana'yı özlediğim gibi. olumunekankayizsmile Herkeze kendi memleketi bir başka güzel.

Günaydın Dinamiss nasılsın canım. Uykuyla aran nasıl sabahları işe gelmek zor olmuyormu ağırlaşmadınmı? Benim çok uykum var.esnemekten bir hal oldum.

Günaydın kızlar:))

Bugün güne süper başladım ben, bizim personel işleri ile görüştüm sabah sabah...Sezeryan olacağım için önümüz hafta değil bu hafta izne ayrılabilirmişim..yani 37 yi doldurmicam ama 36. nın içindeyken doğum öncesi izne ayrılacağım:)))
Çarşamba gününden sonra yokum inşallah bir aksilik çıkmazsa:))

Canım uyku deme bana..Valla hamile olduğumun ilk belirtisiydi sızar gibi uykuya dalmam ve uyanamamam...ınan 9. aya girdim işte hala doyamıyorum uykuya...
Doktorum bile sen uykuya aşeriyosun demişti:)))

Senin adına sevindim canım. Demek Çarşambadan sonra Deniz kızın yolunu gözleyeceksin. Allah kavuştursun seni bebeğine,bebeğini de sana. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…