Canım uyku deme bana..Valla hamile olduğumun ilk belirtisiydi sızar gibi uykuya dalmam ve uyanamamam...İnan 9. aya girdim işte hala doyamıyorum uykuya...
Doktorum bile sen uykuya aşeriyosun demişti:)))
Canım eğer istersen 32. haftayı doldurunca izne ayrılabiliyorsun. Ama 32 de ayrılınca doğum sonrası 8hafta izin kullanabiliyorsun.
Ama 37. haftayı dolduran dek çalışırsan doğum sonrasına 13 hafta izin aktarabiliyorsun.
Bunun için de 32. haftada doktorundan "5 hafta daha çalışabilir" diye rapor alıp iş yerine vermen gerekiyor canımcım.
Sonrada 37 de işte yeniden doktora gidip, doğum öncesi 3 haftalık iznine ayrılabilir diye rapor alıyosun onu iş yerine verip izne ayrılıyosun:)
Ben bir değişiklik olmaz ise 17 Şubatta sezeryan olacağım, bu çarşamba tam 3 hafta öncesine denk geliyor.
ohhhhhhh içim rahatladı yerimsenibenGulus canım evde net var, hatta evden daha rahat girerim, haberlerimizi veririm size ben:))
selam büşracım.... bizler gerçekten güçlü kadınlarız canım benim sen herşeyi yaşadın ve bitti. acı günler geride kaldı. yeniden umutlanmak yeniden denemek için rabbim güç kuvvet veriyor.ve artık zamanı geldiyse eğer sağlıkla meleğin gelecektir. rabbim ol derse olur . ben çoook inanıyorum. bu kadar acıdan sonra senin yüzün çok yakın zmanda gülecek...sen ve geleverayı yakın zamanda güzel haberler vereceksiniz ve herşey güzel olacak diye düşünüyorum. inşallah bekleyen herkesin yanısıra bizlerinde sağlıklı bebişi olur.....
senin adına çok mutluyum.inşallah gebelik takibinde çok rahat geçer bu doktorunla. böyle rahatlatan doktorun olması senin için çok büyük avantaj. rabbim her zaman tüm işlerini kolaylasın ve her istediğin seninle olsun inşallah başta bebek olmak şartıyla......
muco cum hiç bişey için sıkma canını tatlım gel buraya....olumunekankayizsmile konuşur rahatlarız.
canım benim belki benim önce olur belki senin.... hiç önemli değil.... kızım olursa oğluna ...kızın olursa oğluma ay problemi yapmayız demi ama....vereliniortak
Gulus canım evde net var, hatta evden daha rahat girerim, haberlerimizi veririm size ben:))
sağol canım bebekte iyi çok şükür ,benim kalçama vuran ağrı var tek sıkıntım o şuan.doktora gittiğimde hep sorayım diyom bebeği görünce herşeyi unutuyom.düşük çok zor canım anlarım ben çok müthiş bir sancıyla yapmıştım.yeni olduğu için düşüğün hassas olma normal.geçeçek bugünlerde.en kısa zamanda inşallah seni bırakmayacak bir bebeğin olur canım.iğne konusunda diyet demişsin kafanı bence karıştırma.bende bir yerde okudum peynir yeşillik ıspanak prasa az tüketilmesi gerekiyormuş kan sıvılaştırıcı kullananlarda ama o benim anladığım kadarıyla sizlerdeki pıhtılar gebelikte oluşuyo onun dışında olmuyo.o yüzden takma kafana .ben bir peynir ve yeşillik yedim anlatamam sana.ne kadar çok araştırma yaparsan kafan okadar karışıyo.ben artık okumuyorum çoğu şeyi.olumsuz bir şey gördüğümde canım sıkılıyo acabaa bilmiyorumkismile diyorum.o yüzden bıraktım eşimde yasakladı okumamı.şimdi sadece hafta hafta gebelik gelişimlerine bakıyom .seninde güzel haberlerini alırız inşallah.çok sevdiğim elazığ şehrini şöyle güzelce solu benim için .[/Q
elazığda şu an müthiş kar yağıyo.yılın ilk karı.bebeği ancak nisan gibi düşünelim diyoruz.vücudun toparlanması lazım biraz.bakalım hayırlısı.
Meraba canım, iyiyim çok şükür...Canım , kontrolüm yarın , yarın 24+0 ım...İnşallah güzel haberlerle gelicem...Sen nasılsın , bebişimiz nasıl?Sizin de kontrole 2 hafta var galiba...Melekcım,
Selam nasılsın?Bu aralar topıkte yoksun.Kontrole gıtdın mı?Durumlar ınsallah ıyıdır?
günaydın kızlar nasılız bugün.hava burda güneşli ama ev rüzgardan ıslık çalıyo ayyy.kız crowford sen adanalımısın.özledim falan yazmışsın.benim kociş adanalı kaynana takımım orda yani.evlenince kociş hanım köylü olduda. guclubacismile .
azdalar ,denden günaydın.çay içiyorum gelirim birazdan geri
evet canım Adanalıyım. Belli değilmi ne kadar sıcakkanlıyım. :kedi:
ay evet canım.neresindensin ailen ordamı bizimkiler baraj yolundalar hepsi.doktor yolculuğu yasakladığından bir saatlik yere bile gidemiyom.artık doğumdan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?