Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kzılar nasılsınız...dinamisciğim iznin bellli olmuş canım hayırlı olsun...sağlıkla denizimizi kucağına al inşallah :))

Canım uyku deme bana..Valla hamile olduğumun ilk belirtisiydi sızar gibi uykuya dalmam ve uyanamamam...İnan 9. aya girdim işte hala doyamıyorum uykuya...
Doktorum bile sen uykuya aşeriyosun demişti:)))

Uyku düşkünü madem doyamıyorsun uykuya işin zor desene. Son uykularını uyu bakalım. Dinamiss baksana sen bu Çarşamda ayrılacaksın ya izne sezeryan ne zaman oalcaksın.Bizede lazım olacak ya bu bilgiler. O zamanları görürüsek sana sorar bilgi ediniriz.

Canım eğer istersen 32. haftayı doldurunca izne ayrılabiliyorsun. Ama 32 de ayrılınca doğum sonrası 8hafta izin kullanabiliyorsun.
Ama 37. haftayı dolduran dek çalışırsan doğum sonrasına 13 hafta izin aktarabiliyorsun.
Bunun için de 32. haftada doktorundan "5 hafta daha çalışabilir" diye rapor alıp iş yerine vermen gerekiyor canımcım.
Sonrada 37 de işte yeniden doktora gidip, doğum öncesi 3 haftalık iznine ayrılabilir diye rapor alıyosun onu iş yerine verip izne ayrılıyosun:)

Ben bir değişiklik olmaz ise 17 Şubatta sezeryan olacağım, bu çarşamba tam 3 hafta öncesine denk geliyor.

Bencede senin yaptığın mantıklısı. Doğum sonrası izin çok lazım olur. Sağlık sorunu olmadığı sürece 37. haftaya kadar çalışılmasından yanayım.sen 17 şubatta doğum yaparken bende ( 8 haftalık+ 2. günlük) 2. ayımı doldurmuş olucam ay ne güzel yaa. hayali bile güzel. Herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin allahım.

kızlarrrrrrrrrrrr günaydın
sabah sabah toplantıya girdim daha yeni çıktım
DENDEN nasıl sevindim anlatamam bitanem :sm_cool: ayyyyyy böyle olacağı içime doğuyordu zaten çok çokkk mutlu oldum eh artık hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişini alırsın kucağına canımıniçi Şeniz
Dinamiss canım izne gidiyormuşsun içim kıpır kıpır oldu şimdi evde net var mıydı bize sen nasıl ulaşcan şimdi tlfun olsaydı keşke
crawford canım sen nasılsın nasıl gidiyor

Evet canım haklısın...Ben de doğu msonrası bebeğimle ne kadar çok kalsam o kadar iyi diye düşünüp çalıştım..Ama şu da bir gerçek, son hafta hakikaten zor oluyor, ki herkes bana iyisin sen daha çalışırsın diyor ama bana zor geldi bu hafta gerçekten..
Ki ben hiç şişmedim, su toplamadım bu anlamda rahattım ama bebek aşağıya inmiş ondan sonra ağırlaşıyo insan..Yani eğer ücretsiz izin alabilecekseniz izne ayrılın rahat edin derim..
Ama ben doğum sonrası ücretsiz izin alamayacak gibi görünüyorum, bu nedenle hergün önemli benim için..
Gerçi allahtan raporlarla, yıllık izinlerle 6. aya kadar evde kalabilcem, bu da memur olmanın getirisi tabii :))

iyi dilekelrin için çok teşekkür ederim arkadaşım hayırlısıyla tamamına erdirebileceğimiz bir gebelik nasip etsin rabbim erken geç o çok da önemli değil yeterki aynı acıları yaşamayalım...olumunekankayizsmile

günaydın kızlar nasılız bugün.hava burda güneşli ama ev rüzgardan ıslık çalıyo ayyy.kız crowford sen adanalımısın.özledim falan yazmışsın.benim kociş adanalı kaynana takımım orda yani.evlenince kociş hanım köylü olduda. guclubacismile .
azdalar ,denden günaydın.çay içiyorum gelirim birazdan geri

aysude sıkma canını beni teselli ederken.çOK ŞÜKÜR İNANCIMIZ VAR.Allah yardımcımız olur inşallah.

dinamiss çok güzel,ohh evde bol bol uyursun artık
ben daha öncede uyuyamıyordum şimdide,ben zaten değişik bir türüm :))
bu arada mesleğim gereği tüm gıdaların üretim teknolojilerini bildiğim için UHT sütten korkmayın,1-2 sn.de sterilize oluyor ve besin değerini çok fazla kaybetmiyor,yarım yağlı sütlerde kalsiyum oranı daha yüksek,gebelerde ve yaşlılarda yarım yağlı tüketilmesi önerilir
plastik şişedeki UHT ve pastörize sütleri tercih etmeyin,tetrapak ve cam şişeden şaşmayın
sucuk,salam,sosis,jambon gibi şarküteri ürünlerini kesinlikle tüketmeyin ve çocuğunuzuda mümkün olduğunca bu gıdalar ile tanıştırmayın
kırmızı eti yiyebiliyorsanız kekik ile tüketin,demir emilimi pick yapar bu durumda
balık yiyemediğiniz için üzülmeyin,ve onun yerine fındık,ceviz,badem tüketin,balık yağı tabletlerinden daha iyidir,ama fındığı taze fındık olarak tüketmeyin çünkü içinde çok zararlı olan küf toksinleri aflatoksinler var,ükemizde oldukça yaygın ne yazık ki
pekmezde keçi boynuzu pekmezini tercih edin,hem şeker oranı daha düşük hemde demir oranı daha yüksek,bebişinizde 6.aydan sonra az az vermeye başlayabilirsiniz
bu arada DURU geçmiş olsun,bende Kocaeli deyim,hangi doktora gidiyorsun?

evet arkadaşlar hepinize günaydın ama gitmem gerek
yarın yavaş yavaş işlerime geri döneceğim,bugün evdeki işlerimi bitirmem gerek
bu arada dün eşim taşını düşürdü,nurtopu gibi bir taşımız oldu : ))
rahatladık çok şükür
hepinizi öpüyorum,görüşmek üzere

Melekcım,
Selam nasılsın?Bu aralar topıkte yoksun.Kontrole gıtdın mı?Durumlar ınsallah ıyıdır?
Meraba canım, iyiyim çok şükür...Canım , kontrolüm yarın , yarın 24+0 ım...İnşallah güzel haberlerle gelicem...Sen nasılsın , bebişimiz nasıl?Sizin de kontrole 2 hafta var galiba...

Dinamiscim
, güzel haberlerini bekliyorum canımcımmm:) Canım bebişin kaç kilo şu an ve sen kaç kilo aldın merak ediyorum :)

evet canım Adanalıyım. Belli değilmi ne kadar sıcakkanlıyım. :kedi:

ay evet canım.neresindensin ailen ordamı bizimkiler baraj yolundalar hepsi.doktor yolculuğu yasakladığından bir saatlik yere bile gidemiyom.artık doğumdan sonra.

İncirliktenim. Ailem orda. bende kendime yasakladım yolculuğu. ilk 3 ay riskliymiş ya çağırdılar gelemem yüklüyüm dedim. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…