Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hadi hayırlısı canım. doğumdan sonra denizinle daha uzun vakit geçirirsin. evde bebek olması çok güzel. 2,5 aylık yeğenim var uyanıkken herkes onla ilgileniyor çok tatlı.inş. sende deniz kızımızla güzel vakitler geçirirsin.

crawford canım iyiyim şükür sen nasılsın? biz asker yolu bekliyoruz hala. siteden yeni hamilelerin haberlerini okudukca mutlu oluyoruz.opuyorumnanaktan

Topiğimizin öğretmenleri size de iyi tatiller. bol bol dinlenin bizim yerimize de. şimdi işyeri çok soğuk bende evde olmayı çooook isterdim.opuyorumnanaktan

Kızlar hepinize iyi günler benim artık çalışmam lazım masam dosyalarla doldu. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım nolsun hamileliğin ilk zamanları daha işte alışmaya çalışıyorum.arada unutuyorum ama aklıma gelince dikakt ediyorum. Allah kavuştursun canım eşine.

ben az sonra gelirim yemek yapacam crowford.soğandan,yemek kokusundan çok tiksiniyom ama ne yapalım burnumu kapatıp yapacam artık.

dnamiss merhaba inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin.senin de mi kan pıhtılaşması vardı.inan böyle duydukça umut oluyo bizim için

Evet azdalar ben de kan pıhtılaşması var.
Ben de mthfr 1298AC:heterozigot ve mthfr1298CC : homozigotum . 0,2 clexane iğne oluyorum.

Dinamiscim
, güzel haberlerini bekliyorum canımcımmm:) Canım bebişin kaç kilo şu an ve sen kaç kilo aldın merak ediyorum :)

Canım benim doktorum kilo falan söylemiyor, söyleyenlerin de sadece tahminde bulunabileceğini söylüyor maalesef .. Bu nedenle bebişimin tam kilosunu bilmiyorum.
Tek tahmini Eyüp Ekici yapmıştı, bu bebiş 3500-3600 gram gibi doğar demişti..Bakalım süpriz olacak, ama boyu uzun gidiyormuş doktorumun dediğine göre..

Ben de şimdi 36. haftadayım, 11 kilo almışım.

tebrik ederim dinamisin sanırım ideal bir şekilde almışsın kilonu :)

Evet canım kilo ile uraşmadım allahtan..Doktorum da güzel gittin diyor..Biraz da yapı ile ilgili sanırım, yoksa canımın istediklerini de yedim yani:)
Ama tatlıdan çok ekşiye düştüm, ondan dolayı pek almamış olabilirim.

Son düzenleme:
crawford cum benim doktorum da Adanalı acayip tatlı bir adam onla konuşunca insan pozitif bakıyo geleceğe kaldı ki bu bizim gibi hastalar için çok önemli :)

Evet azdalar ben de kan pıhtılaşması var.
Ben de mthfr 1298AC:heterozigot ve mthfr1298CC : homozigotum . 0,2 clexane iğne oluyorum.

iğnenin dozunu doktor belirliyo değilmi dinamiss hamilelikten öncemi başladın iğneye.aspirin kullandınmı.diyet verdimi doktorun.çok soru sordum ama hoşgör nolur inan bu durum beni düşündürüyo.bayan bir doktora gittim.iğne kullanacaksın.düşük de olabilir doğum da.hazırlıklı ol dedi.sanki düşük yapmak çok basit bişey gibi.

azdalar :elazığda şu an müthiş kar yağıyo.yılın ilk karı.bebeği ancak nisan gibi düşünelim diyoruz.vücudun toparlanması lazım biraz.bakalım hayırlısı.[/QUOTE]

ayy ne güzel karı çok severim ama buraya yağmıyo malesef .nisana daha çok var .doktorun ne önerdi.genelde 3 ay diyolar.benimki bir ay demişti.değişiyo doktordan doktora.ama tabi önemli olan senin kendini hazır hissetmen.hayırlısı canım
gülüşşş ne yapıyon canım... olumunekankayizsmile
dinamis ne güzel ya inşallah bende 12 kiloyla bitirrim.5 şi aldım şimdiden ama.4 ayı bitirdik.daha 5 ayım var ayyy her aya 1.5 kilo almam gerek son aya 2.5 kalsa .7 kilo yapar.keşkee ama nerdeee yapım kilo alamaya çokkk müsait.popom büyümesinde göbeğe razıyım:)) kaydirigubbakcemile2 onu küçültmek daha kolay oluyo

ne güzel :) bize de çok çok dua et hatta denizi kucağına alınca o yumuk ellerini avucunun içine al bize dua et rabbim o meleklerin vesilesi ile bize yardımcı olur ... senin adına çok mutluyuz umarım rabbim bize de o günleri gösterirolumunekankayizsmile

Evet canım iğnemin dozunu değerlerime göre doktorum belirledi.
Doktorum hamile kalmadan önce en az 3 ay süre ile günde bir adet bebe aspirini ve iki adet folic plus kullandırdı.
Gebelikten önce kanı aspirin ile sulandırdık yani bu çok önemli imiş.
Bana en az 3 ay bebe aspirini ve folic plus kullanmadan sakın hamile kalma demişti.

Sonra da iğneye bir an önce başlamak için korunmayı bırakınca adetime 1 hafta kala kan testi ile gebelik olup olmadığını öğrendik. Yani 3 haftalık hamile iken iğneye başladım canımcım. Aspirine de devam ediyorduk ama ben 7. haftada kanama geçirdim, rahimde kan pıhtısı oluşmuş bu nedenle aspirini kesitk.
7. haftadan beri iğne ve elevit ile devam ediyoruz.

Canım bir de Ankarada bu konuda uzman bir doktor var Lütfü Önderoğlu, google dan aratırsan bulursun. Ben gitmedim ve de mail de atmadım ama burada bazı arkadaşlar Lütfü Hocaya mail yolu ile değerlerini iletip tedavi şekli sorduklarında yanıt aldıklarını yazmışlardı.
Böyle bir şey de deneyebilirsin istersen.

Canım ayrıca doktorunun yaklaşımı da ilginç ya ne demek düşük olabilir..Herkesin düşük olabilir ama doktorun daha pozitif yaklaşması sana da umut vermesi gerekir diye düşünüyorum.
Sen hep olumlu düşün canım, bu şekilde iğne kullanan ve bebeğini kucağına alan çok insan var..
Geçmiş sayfalara göz atma fırsatı bulursan çok faydalanırsın.

Son düzenleme:

Etmez miyim canım benim..Allahım tüm isteyenlere inşallah sağlıkla versin meleklerini:Saruboceq:

canım sana tavsiyem bayan doktora gitme ben gittim bunalıma soktu kadın resmen.basürüm ağrıyo diyom genel cerrahiye git ameliyat yapabilir,onun gibi büsürü şey canım.ilk 3 ayda 3 kilo aldım ona bile kızdı .sanki kendi alıyo kiloları.bayanlar biraz kaprisli oluyo.15. haftamda doktorumu değiştim bende.şimdiki erkek ve çok memnunum.kadınlar bayan doktoru rahat ederiz diye seçiyolar.bende öyle yapmıştım.3 yıl gittim o kadın doktoruma .arada fire verdiğim zamanlarda oldu .hiç bir sonuç almadım gebelikle ilgili.doktor konusunu iyi düşün derim canım.işine karışmış gibi olmuyayımda.zaten kıymetli bebekler bizimkiler .iyi düşün derim

azdalar :elazığda şu an müthiş kar yağıyo.yılın ilk karı.bebeği ancak nisan gibi düşünelim diyoruz.vücudun toparlanması lazım biraz.bakalım hayırlısı.

ayy ne güzel karı çok severim ama buraya yağmıyo malesef .nisana daha çok var .doktorun ne önerdi.genelde 3 ay diyolar.benimki bir ay demişti.değişiyo doktordan doktora.ama tabi önemli olan senin kendini hazır hissetmen.hayırlısı canım
gülüşşş ne yapıyon canım... olumunekankayizsmile
dinamis ne güzel ya inşallah bende 12 kiloyla bitirrim.5 şi aldım şimdiden ama.4 ayı bitirdik.daha 5 ayım var ayyy her aya 1.5 kilo almam gerek son aya 2.5 kalsa .7 kilo yapar.keşkee ama nerdeee yapım kilo alamaya çokkk müsait.popom büyümesinde göbeğe razıyım:)) kaydirigubbakcemile2 onu küçültmek daha kolay oluyo[/QUOTE]

canım ben kovancılar ilçesinde öğretmenim.hergün gidip geliyorum.o yüzden nisan gibi düşünürsem okulun sonu yaklaşır.en azından rapor alırım.çünkü tehlikeli olur yol.bir doktorum vardı.ilk düşüktede ondaydım.hamileliğimi öğrenince iğne verdi ama aspirin vermedi.sonucumda yoğun folik asit diyo.ama bana yalnız elevit verdi.sonra bebeğin kalp atışı durduğunda aspirin kullanmadınmı dedi.hoş sonucu bilmiyoduk tabi.artık iki düşükte de o doktor olduğu için.psikolojikmen doktoru değiştireyim diyorum.bu günlerde bir iki iyi doktora gideyim diyorum.bakalım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…