hay ben senin yanaklarından öpeyim bende diyordun bu kıza nası kanım ısındı bende üni yi ÇÜ de okudum bölümümün %80 i adanalıydı en yakın arkadaşlarım hep oradanevet canım Adanalıyım. Belli değilmi ne kadar sıcakkanlıyım. :kedi:
hay ben senin yanaklarından öpeyim bende diyordun bu kıza nası kanım ısındı bende üni yi ÇÜ de okudum bölümümün %80 i adanalıydı en yakın arkadaşlarım hep oradan[/QUOTE
Ehem ehem ay boğazım gıcıklandı. Teşekkür ederim canım ısınmana sevindim. ohaoldumsmile E bende Çukurova Üniversitesinden geldim buraya eş durumundan orda 5. buçuk yıl çalıştım.
İncirliktenim. Ailem orda. bende kendime yasakladım yolculuğu. ilk 3 ay riskliymiş ya çağırdılar gelemem yüklüyüm dedim. kaydirigubbakce
hamilelik boyunca çıkma yolculuğa bence.ayaklar şişer yollar tangur tungur hep ya.ceyhan adana arası berbat zaten.otoban kullanacan gerçi sen pozantı tarafından geliyon dimi
İncirliktenim. Ailem orda. bende kendime yasakladım yolculuğu. ilk 3 ay riskliymiş ya çağırdılar gelemem yüklüyüm dedim. kaydirigubbakce
hamilelik boyunca çıkma yolculuğa bence.ayaklar şişer yollar tangur tungur hep ya.ceyhan adana arası berbat zaten.otoban kullanacan gerçi sen pozantı tarafından geliyon dimi
evet canım. pozantı tarafından geliyom e zaten pozantıya kadar otoban ondan sonrası normal.
Günaydın kızlar:))
Bugün güne süper başladım ben, bizim personel işleri ile görüştüm sabah sabah...Sezeryan olacağım için önümüz hafta değil bu hafta izne ayrılabilirmişim..yani 37 yi doldurmicam ama 36. nın içindeyken doğum öncesi izne ayrılacağım:)))
Çarşamba gününden sonra yokum inşallah bir aksilik çıkmazsa:))
Hadi hayırlısı canım. doğumdan sonra denizinle daha uzun vakit geçirirsin. evde bebek olması çok güzel. 2,5 aylık yeğenim var uyanıkken herkes onla ilgileniyor çok tatlı.inş. sende deniz kızımızla güzel vakitler geçirirsin.
crawford canım iyiyim şükür sen nasılsın? biz asker yolu bekliyoruz hala. siteden yeni hamilelerin haberlerini okudukca mutlu oluyoruz.opuyorumnanaktan
ben az sonra gelirim yemek yapacam crowford.soğandan,yemek kokusundan çok tiksiniyom ama ne yapalım burnumu kapatıp yapacam artık.
dnamiss merhaba inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin.senin de mi kan pıhtılaşması vardı.inan böyle duydukça umut oluyo bizim için
Dinamiscim , güzel haberlerini bekliyorum canımcımmm:) Canım bebişin kaç kilo şu an ve sen kaç kilo aldın merak ediyorum :)
Canım benim doktorum kilo falan söylemiyor, söyleyenlerin de sadece tahminde bulunabileceğini söylüyor maalesef .. Bu nedenle bebişimin tam kilosunu bilmiyorum.
Tek tahmini Eyüp Ekici yapmıştı, bu bebiş 3500-3600 gram gibi doğar demişti..Bakalım süpriz olacak, ama boyu uzun gidiyormuş doktorumun dediğine göre..
Ben de şimdi 36. haftadayım, 11 kilo almışım.
Evet azdalar ben de kan pıhtılaşması var.
Ben de mthfr 1298AC:heterozigot ve mthfr1298CC : homozigotum . 0,2 clexane iğne oluyorum.
Evet canım kilo ile uraşmadım allahtan..Doktorum da güzel gittin diyor..Biraz da yapı ile ilgili sanırım, yoksa canımın istediklerini de yedim yani:)
Ama tatlıdan çok ekşiye düştüm, ondan dolayı pek almamış olabilirim.
iğnenin dozunu doktor belirliyo değilmi dinamiss hamilelikten öncemi başladın iğneye.aspirin kullandınmı.diyet verdimi doktorun.çok soru sordum ama hoşgör nolur inan bu durum beni düşündürüyo.bayan bir doktora gittim.iğne kullanacaksın.düşük de olabilir doğum da.hazırlıklı ol dedi.sanki düşük yapmak çok basit bişey gibi.
ne güzel :) bize de çok çok dua et hatta denizi kucağına alınca o yumuk ellerini avucunun içine al bize dua et rabbim o meleklerin vesilesi ile bize yardımcı olur ... senin adına çok mutluyuz umarım rabbim bize de o günleri gösterirolumunekankayizsmile
iğnenin dozunu doktor belirliyo değilmi dinamiss hamilelikten öncemi başladın iğneye.aspirin kullandınmı.diyet verdimi doktorun.çok soru sordum ama hoşgör nolur inan bu durum beni düşündürüyo.bayan bir doktora gittim.iğne kullanacaksın.düşük de olabilir doğum da.hazırlıklı ol dedi.sanki düşük yapmak çok basit bişey gibi.
azdalar :elazığda şu an müthiş kar yağıyo.yılın ilk karı.bebeği ancak nisan gibi düşünelim diyoruz.vücudun toparlanması lazım biraz.bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?