Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Zehrayede canım benim umarım istediğin gibi olur..
Ama boşver tek derdimiz kilo olsun, 20 kilo alanlar bile veriyor, biz de veririz minişlerin peşinde koşunca kilo falan kalmaz :))

Ama tabii yine de dikkat etmek de iyi, neticede inan 6. aydan sonra daha hızlı alınıyor..Yemek yerken hep bebeğime faydalı mı diye düşünmek lazım...Onlara faydalı olanlar zaten sağlıklı şeyler olduğundan kilo da yapmaz pek:))

azdalar

canım ben kovancılar ilçesinde öğretmenim.hergün gidip geliyorum.o yüzden nisan gibi düşünürsem okulun sonu yaklaşır.en azından rapor alırım.çünkü tehlikeli olur yol.bir doktorum vardı.ilk düşüktede ondaydım.hamileliğimi öğrenince iğne verdi ama aspirin vermedi.sonucumda yoğun folik asit diyo.ama bana yalnız elevit verdi.sonra bebeğin kalp atışı durduğunda aspirin kullanmadınmı dedi.hoş sonucu bilmiyoduk tabi.artık iki düşükte de o doktor olduğu için.psikolojikmen doktoru değiştireyim diyorum.bu günlerde bir iki iyi doktora gideyim diyorum.bakalım artık..[/QUOTE]

en iyisini yaparsın canım.hem aspirin tedavinede başlamış olursun böylece.kovancılar evet yolu hep tehlikeli diye duymuştum yolları.merkez olsa iyi olurmuş cnm senin için.tatile getirmen mantıklı şu durumda.

azdalar :elazığda şu an müthiş kar yağıyo.yılın ilk karı.bebeği ancak nisan gibi düşünelim diyoruz.vücudun toparlanması lazım biraz.bakalım hayırlısı.

ayy ne güzel karı çok severim ama buraya yağmıyo malesef .nisana daha çok var .doktorun ne önerdi.genelde 3 ay diyolar.benimki bir ay demişti.değişiyo doktordan doktora.ama tabi önemli olan senin kendini hazır hissetmen.hayırlısı canım
gülüşşş ne yapıyon canım... olumunekankayizsmile
dinamis ne güzel ya inşallah bende 12 kiloyla bitirrim.5 şi aldım şimdiden ama.4 ayı bitirdik.daha 5 ayım var ayyy her aya 1.5 kilo almam gerek son aya 2.5 kalsa .7 kilo yapar.keşkee ama nerdeee yapım kilo alamaya çokkk müsait.popom büyümesinde göbeğe razıyım:)) kaydirigubbakcemile2 onu küçültmek daha kolay oluyo[/QUOTE]
ne yapayım tatlım yarınki teftiş için hazırlanıyoruz hala bide malum ptesi yoğunluğu sen nasıl oldun canım iyisindir umarım ctesi drdaydım dr iki yumurtan çatlamış 3. kalmış dedi kan verdim progesterona bakılacak neden inan bilmiom :sm_confused: bakalım artık eşim birazdan sonucu alıp dra gösterecek

teşekkür ederim canım açıklamaların için.umut verdin bana.şu anda en çok buna ihtiyacım var sanırım.

inşallah canım mutlaka öyle.bir yılda hemen verebileceğim kilo olsun istiyorum.arkasına hemen bir bebek daha istiyomda malüm yaş geçiyo.oğlum doğduğunda 33 olcamda :))))

[
ne yapayım tatlım yarınki teftiş için hazırlanıyoruz hala bide malum ptesi yoğunluğu sen nasıl oldun canım iyisindir umarım ctesi drdaydım dr iki yumurtan çatlamış 3. kalmış dedi kan verdim progesterona bakılacak neden inan bilmiom :sm_confused: bakalım artık eşim birazdan sonucu alıp dra gösterecek[/QUOTE]

progestana bebek tutmuşsa takviye yapmak içindir.bende tedavi olurken progestanı önceden verirdi doktor.progestan düşüklüğüde önemli ya.hadi inşallah tutar canım bu ayy gelsin bebişlerr

progestana bebek tutmuşsa takviye yapmak içindir.bende tedavi olurken progestanı önceden verirdi doktor.progestan düşüklüğüde önemli ya.hadi inşallah tutar canım bu ayy gelsin bebişlerr [/QUOTE]
hayırlısıyla inşallah gelsinler artıııkkkk :ecrin_bebek:

ne yapayım tatlım yarınki teftiş için hazırlanıyoruz hala bide malum ptesi yoğunluğu sen nasıl oldun canım iyisindir umarım ctesi drdaydım dr iki yumurtan çatlamış 3. kalmış dedi kan verdim progesterona bakılacak neden inan bilmiom :sm_confused: bakalım artık eşim birazdan sonucu alıp dra gösterecek[/QUOTE]

gulus senin pıhtılaşma durumu nedir.şu an hamilemisin .ben 4 gün falan oluyo topiğe gireli oyüzden çok bilgim yk hakkınızda.

gulus senin pıhtılaşma durumu nedir.şu an hamilemisin .ben 4 gün falan oluyo topiğe gireli oyüzden çok bilgim yk hakkınızda.[/QUOTE]
tatlım hoşgeldin bende GPIIIa L33P heterozigot MTHFR A1298C homozigot 28 haftalık bebeğimi preeklampsiden dolayı kaybettim 1 sene önce tabii doğum sırasında sanırım rahim biraz zedelenmiş sanırım yumurtlamada ve rahim duvarında sorun vardı hamile değilim hamilelik için uğraşıyorum kısaca böleee

gulus senin pıhtılaşma durumu nedir.şu an hamilemisin .ben 4 gün falan oluyo topiğe gireli oyüzden çok bilgim yk hakkınızda.[/QUOTE]

canım ne teftişi ya sen öğretmen değilmisin tatilde olman gerekmiyor mu CADIARZU sanırım benim biraz kafam karıştı :)akannehir

gulus senin pıhtılaşma durumu nedir.şu an hamilemisin .ben 4 gün falan oluyo topiğe gireli oyüzden çok bilgim yk hakkınızda.
tatlım hoşgeldin bende GPIIIa L33P heterozigot MTHFR A1298C homozigot 28 haftalık bebeğimi preeklampsiden dolayı kaybettim 1 sene önce tabii doğum sırasında sanırım rahim biraz zedelenmiş sanırım yumurtlamada ve rahim duvarında sorun vardı hamile değilim hamilelik için uğraşıyorum kısaca böleee[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebişini kucağına alırsın.

canım ne teftişi ya sen öğretmen değilmisin tatilde olman gerekmiyor mu CADIARZU sanırım benim biraz kafam karıştı :)akannehir[/QUOTE]
yok be güzelim nerdeeeeeeeeeeeee öğretmnelik anca benim hayalimde olur ben otomobil satış danışmanıyım sabah 8 akşam 6,30 ctesi dahil mafoldumben mafoldumben

canım ne teftişi ya sen öğretmen değilmisin tatilde olman gerekmiyor mu CADIARZU sanırım benim biraz kafam karıştı :)akannehir
yok be güzelim nerdeeeeeeeeeeeee öğretmnelik anca benim hayalimde olur ben otomobil satış danışmanıyım sabah 8 akşam 6,30 ctesi dahil mafoldumben mafoldumben[/QUOTE]

olsun be canım bu devirde işsiz kalmaktansa değil mi ama hayat çok zor insan çalışacak bir iş için neler yapıyor ... çok şükür işimiz var bir de bebeğimiz olursa herşey tamam olur di mi :)

olsun be canım bu devirde işsiz kalmaktansa değil mi ama hayat çok zor insan çalışacak bir iş için neler yapıyor ... çok şükür işimiz var bir de bebeğimiz olursa herşey tamam olur di mi :)[/QUOTE]
orası öyle tatlım ahhh ahhh hayırlısıyla bide bebişimiz olsa :Saruboceq:

olsun be canım bu devirde işsiz kalmaktansa değil mi ama hayat çok zor insan çalışacak bir iş için neler yapıyor ... çok şükür işimiz var bir de bebeğimiz olursa herşey tamam olur di mi :)
orası öyle tatlım ahhh ahhh hayırlısıyla bide bebişimiz olsa :Saruboceq:[/QUOTE]

inşallah o da olacak yeterki biz sabretmesini bilelim bak kaç tane arkadaşımız bebeiğini kucağına aldı bu sitede en yakın benim iş arkadaşım 2 bebeğini aldı bu tedavi ile kucağına bizim de sıramız gelecek...

kızlar mrb ben d e32 haftada 56 gün önce oğlumu kaybettim plesantanın erken ayrılması sebebiyle. ama kan pıhtılaşması testi de yaptırmam gerekiyomuş. tıp fakültesindemi yaptırdınız. nekadar sürede çıkıyo

Sweetbay çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın.
Canım daha erken çıkan yerler var mı bilmiyorum ama benim testlerim 5 haftada çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…