azdalar :elazığda şu an müthiş kar yağıyo.yılın ilk karı.bebeği ancak nisan gibi düşünelim diyoruz.vücudun toparlanması lazım biraz.bakalım hayırlısı.
Evet canım iğnemin dozunu değerlerime göre doktorum belirledi.
Doktorum hamile kalmadan önce en az 3 ay süre ile günde bir adet bebe aspirini ve iki adet folic plus kullandırdı.
Gebelikten önce kanı aspirin ile sulandırdık yani bu çok önemli imiş.
Bana en az 3 ay bebe aspirini ve folic plus kullanmadan sakın hamile kalma demişti.
Sonra da iğneye bir an önce başlamak için korunmayı bırakınca adetime 1 hafta kala kan testi ile gebelik olup olmadığını öğrendik. Yani 3 haftalık hamile iken iğneye başladım canımcım. Aspirine de devam ediyorduk ama ben 7. haftada kanama geçirdim, rahimde kan pıhtısı oluşmuş bu nedenle aspirini kesitk.
7. haftadan beri iğne ve elevit ile devam ediyoruz.
Canım bir de Ankarada bu konuda uzman bir doktor var Lütfü Önderoğlu, google dan aratırsan bulursun. Ben gitmedim ve de mail de atmadım ama burada bazı arkadaşlar Lütfü Hocaya mail yolu ile değerlerini iletip tedavi şekli sorduklarında yanıt aldıklarını yazmışlardı.
Böyle bir şey de deneyebilirsin istersen.
Canım ayrıca doktorunun yaklaşımı da ilginç ya ne demek düşük olabilir..Herkesin düşük olabilir ama doktorun daha pozitif yaklaşması sana da umut vermesi gerekir diye düşünüyorum.
Sen hep olumlu düşün canım, bu şekilde iğne kullanan ve bebeğini kucağına alan çok insan var..
Geçmiş sayfalara göz atma fırsatı bulursan çok faydalanırsın.
Zehrayede canım benim umarım istediğin gibi olur..
Ama boşver tek derdimiz kilo olsun, 20 kilo alanlar bile veriyor, biz de veririz minişlerin peşinde koşunca kilo falan kalmaz :))
Ama tabii yine de dikkat etmek de iyi, neticede inan 6. aydan sonra daha hızlı alınıyor..Yemek yerken hep bebeğime faydalı mı diye düşünmek lazım...Onlara faydalı olanlar zaten sağlıklı şeyler olduğundan kilo da yapmaz pek:))
[
ne yapayım tatlım yarınki teftiş için hazırlanıyoruz hala bide malum ptesi yoğunluğu sen nasıl oldun canım iyisindir umarım ctesi drdaydım dr iki yumurtan çatlamış 3. kalmış dedi kan verdim progesterona bakılacak neden inan bilmiom :sm_confused: bakalım artık eşim birazdan sonucu alıp dra gösterecek
ne yapayım tatlım yarınki teftiş için hazırlanıyoruz hala bide malum ptesi yoğunluğu sen nasıl oldun canım iyisindir umarım ctesi drdaydım dr iki yumurtan çatlamış 3. kalmış dedi kan verdim progesterona bakılacak neden inan bilmiom :sm_confused: bakalım artık eşim birazdan sonucu alıp dra gösterecek[/QUOTE]ayy ne güzel karı çok severim ama buraya yağmıyo malesef .nisana daha çok var .doktorun ne önerdi.genelde 3 ay diyolar.benimki bir ay demişti.değişiyo doktordan doktora.ama tabi önemli olan senin kendini hazır hissetmen.hayırlısı canım
gülüşşş ne yapıyon canım... olumunekankayizsmile
dinamis ne güzel ya inşallah bende 12 kiloyla bitirrim.5 şi aldım şimdiden ama.4 ayı bitirdik.daha 5 ayım var ayyy her aya 1.5 kilo almam gerek son aya 2.5 kalsa .7 kilo yapar.keşkee ama nerdeee yapım kilo alamaya çokkk müsait.popom büyümesinde göbeğe razıyım:)) kaydirigubbakcemile2 onu küçültmek daha kolay oluyo
ne yapayım tatlım yarınki teftiş için hazırlanıyoruz hala bide malum ptesi yoğunluğu sen nasıl oldun canım iyisindir umarım ctesi drdaydım dr iki yumurtan çatlamış 3. kalmış dedi kan verdim progesterona bakılacak neden inan bilmiom :sm_confused: bakalım artık eşim birazdan sonucu alıp dra gösterecek
tatlım hoşgeldin bende GPIIIa L33P heterozigot MTHFR A1298C homozigot 28 haftalık bebeğimi preeklampsiden dolayı kaybettim 1 sene önce tabii doğum sırasında sanırım rahim biraz zedelenmiş sanırım yumurtlamada ve rahim duvarında sorun vardı hamile değilim hamilelik için uğraşıyorum kısaca böleee[/QUOTE]gulus senin pıhtılaşma durumu nedir.şu an hamilemisin .ben 4 gün falan oluyo topiğe gireli oyüzden çok bilgim yk hakkınızda.
yok be güzelim nerdeeeeeeeeeeeee öğretmnelik anca benim hayalimde olur ben otomobil satış danışmanıyım sabah 8 akşam 6,30 ctesi dahil mafoldumben mafoldumben[/QUOTE]canım ne teftişi ya sen öğretmen değilmisin tatilde olman gerekmiyor mu CADIARZU sanırım benim biraz kafam karıştı :)akannehir
orası öyle tatlım ahhh ahhh hayırlısıyla bide bebişimiz olsa :Saruboceq:[/QUOTE]olsun be canım bu devirde işsiz kalmaktansa değil mi ama hayat çok zor insan çalışacak bir iş için neler yapıyor ... çok şükür işimiz var bir de bebeğimiz olursa herşey tamam olur di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?