Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tatlım çok geçmiş olsun :teselli: benim kaybımda 28 haftalıktı bende preeklampsi eşte kireçlenme yüksek tansiyon ve nefes alamama oluşmuştu sağlık güvencen ne durumda bilmiyorum ben sigortalıyım ve testlerin hepsini aynı anda yaptıramadım çünkü kurum aynı anda karşılamıyor benim yaklaşık 2-3 ay sürdü sonuçları almam sen şu an nasılsın dr ne açıklama yaptı

canım Allah bir daha yaşatmasın.benim özel hastaneden deta gene gönderildi.20 günde geldi sonucu.

gulus senin pıhtılaşma durumu nedir.şu an hamilemisin .ben 4 gün falan oluyo topiğe gireli oyüzden çok bilgim yk hakkınızda.

canım ne teftişi ya sen öğretmen değilmisin tatilde olman gerekmiyor mu CADIARZU sanırım benim biraz kafam karıştı :)akannehir[/QUOTE]

merhaba feryad ben azdalar ben öğretmenim.alıntı yaptığımızda karışıyo zannedersem biraz.sen ne öğretmenisin.benim ilköğretim sosyal bilgiler.daha 3.senem.senin durumun nedir.pıhtılaşma sorunumu

kimse yokmuuuuu.ben uyumuş kalmışım öğleden sonra fisfisfis

ben buralardayım.hamilelik uyku veriyo.benim 6 haftalıktı ama yine de sürekli bir halsizlik vardı.şu anda da miğde kapakçığı zedelendi galiba.acayip ağrıyo yemek yerken.ilaç falan kullanıyom ama.düşük yapıcı ilaçlar falan stres derken

Cok sukur ıyıyız canım.Benım kontrolum subat 11 de.Insallah ıyı haberlerını beklıyorum.Bebısede kendınede ıyı bak...

canım zaten hamileliğimin ilk üç ayı uykuyla geçti benim. 4.ayda azalmıştı.bugün herhalde halsizmi kaldım ne oldu uyumuşum uzandığım yerde.
mide olayı kötü canım.benimde bir tuttumi zor ediyom akşamı.düşük yapıcı ilaçmı verdi sana doktorun.streste yapar ağrı tabii.

öyle cytotex diye bir hap dil altına koyuyosun.12 saat sonra düşük yaptım.Allah'tan kürtaj olmadı.kanamayla attı bütün parçaları.daha 25 yaşında şu dört ay içinde çok yıprandım.bebeğimi görmeden.kanamalar,düşükler.demin haberlerde izledim.çocuğu tuvalette doğurup çöpe atıyolar ya düşünsene.

ah dedim benim düşen 6 haftalk bebeğim beni nesıl üzdü.nasıl çöpe atar insan yavrusunu anlayaıyorum.

canım daha onun gibi neler var.bizimde sınavımız buymuş demekki.sabır edip beklemek lazım.daha gençsin bak bana göre ben ilk gebeliğimde 28 yaşındaydım düştü.32 yaşında kaldım şimdi düşün.senin benim yaşıma gelmene 7 yıl var 7 yılda büsürü kusucukların olur

Merkezi Malezya'da bulunan ve Çin genelinde de faaliyet gösteren M.J. Sağlık Yönetimi Merkezi adlı kuruluşun raporunda, bacak bacak üstüne atmanın kan akışını engellediği, buna bağlı olarak kan pıhtılaşması, bel burkulması ve incinmesi, omurga disklerinin kayması ve skolyoz (omurgada anormal eğrilik) gibi ciddi rahatsızlıklara neden olduğu bildirildi.

otururken bacak bacak üstüne atmayalım arkadaşlar.bakın zararlarına bilmiyorumkismile

kızlar ben d sigortalıyım.emekli sandığı kaç tane test yapılıyoki. kan pıhtılaşmasına bakmak için.üniversite hastanesine gidicem. hepsini aynı anda yapmazlarmı. yaklaşık en az bir ay sürüyo galiba. düşüğünüzden ne kadar zaman sonra testleri yaptırdınız. doğru sonuç çıkması için. benim 3 ay tam geçmiş olacak martta . ozman yaptırıyım diyorum. martta. şimdi sizler yine hamilemisiniz.

öncelikle geçmiş olsun... bu tahlilleri yaptırmak için beklemene gerek yok,,,, hemen gidip yaptırabilirsin... ancak hastanede sana kaç düşük yaptın diye bir soru gelirse 3 kez düşük yaparsanız araştıralım gibi bir cevap gelebilir... ayrıca yapılacak tahlile göre bekleme süren değişebilir... bazı testler bir ayda bazıları 3-4 ayda bile çıkabilir.....

haaa bide emekli sandığı sigorta diye bişey kalmadı hepsi sosyal güvenlik kurumu olarak birleşti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…