tatlım çok geçmiş olsun :teselli: benim kaybımda 28 haftalıktı bende preeklampsi eşte kireçlenme yüksek tansiyon ve nefes alamama oluşmuştu sağlık güvencen ne durumda bilmiyorum ben sigortalıyım ve testlerin hepsini aynı anda yaptıramadım çünkü kurum aynı anda karşılamıyor benim yaklaşık 2-3 ay sürdü sonuçları almam sen şu an nasılsın dr ne açıklama yaptıkızlar mrb ben d e32 haftada 56 gün önce oğlumu kaybettim plesantanın erken ayrılması sebebiyle. ama kan pıhtılaşması testi de yaptırmam gerekiyomuş. tıp fakültesindemi yaptırdınız. nekadar sürede çıkıyo
kızlar mrb ben d e32 haftada 56 gün önce oğlumu kaybettim plesantanın erken ayrılması sebebiyle. ama kan pıhtılaşması testi de yaptırmam gerekiyomuş. tıp fakültesindemi yaptırdınız. nekadar sürede çıkıyo
gulus senin pıhtılaşma durumu nedir.şu an hamilemisin .ben 4 gün falan oluyo topiğe gireli oyüzden çok bilgim yk hakkınızda.
kimse yokmuuuuu.ben uyumuş kalmışım öğleden sonra fisfisfis
Meraba canım, iyiyim çok şükür...Canım , kontrolüm yarın , yarın 24+0 ım...İnşallah güzel haberlerle gelicem...Sen nasılsın , bebişimiz nasıl?Sizin de kontrole 2 hafta var galiba...
Dinamiscim , güzel haberlerini bekliyorum canımcımmm:) Canım bebişin kaç kilo şu an ve sen kaç kilo aldın merak ediyorum :)
canım zaten hamileliğimin ilk üç ayı uykuyla geçti benim. 4.ayda azalmıştı.bugün herhalde halsizmi kaldım ne oldu uyumuşum uzandığım yerde.ben buralardayım.hamilelik uyku veriyo.benim 6 haftalıktı ama yine de sürekli bir halsizlik vardı.şu anda da miğde kapakçığı zedelendi galiba.acayip ağrıyo yemek yerken.ilaç falan kullanıyom ama.düşük yapıcı ilaçlar falan stres derken
canım zaten hamileliğimin ilk üç ayı uykuyla geçti benim. 4.ayda azalmıştı.bugün herhalde halsizmi kaldım ne oldu uyumuşum uzandığım yerde.
mide olayı kötü canım.benimde bir tuttumi zor ediyom akşamı.düşük yapıcı ilaçmı verdi sana doktorun.streste yapar ağrı tabii.
öyle cytotex diye bir hap dil altına koyuyosun.12 saat sonra düşük yaptım.Allah'tan kürtaj olmadı.kanamayla attı bütün parçaları.daha 25 yaşında şu dört ay içinde çok yıprandım.bebeğimi görmeden.kanamalar,düşükler.demin haberlerde izledim.çocuğu tuvalette doğurup çöpe atıyolar ya düşünsene.
öyle cytotex diye bir hap dil altına koyuyosun.12 saat sonra düşük yaptım.Allah'tan kürtaj olmadı.kanamayla attı bütün parçaları.daha 25 yaşında şu dört ay içinde çok yıprandım.bebeğimi görmeden.kanamalar,düşükler.demin haberlerde izledim.çocuğu tuvalette doğurup çöpe atıyolar ya düşünsene.
kızlar ben d sigortalıyım.emekli sandığı kaç tane test yapılıyoki. kan pıhtılaşmasına bakmak için.üniversite hastanesine gidicem. hepsini aynı anda yapmazlarmı. yaklaşık en az bir ay sürüyo galiba. düşüğünüzden ne kadar zaman sonra testleri yaptırdınız. doğru sonuç çıkması için. benim 3 ay tam geçmiş olacak martta . ozman yaptırıyım diyorum. martta. şimdi sizler yine hamilemisiniz.
kızlar ben d sigortalıyım.emekli sandığı kaç tane test yapılıyoki. kan pıhtılaşmasına bakmak için.üniversite hastanesine gidicem. hepsini aynı anda yapmazlarmı. yaklaşık en az bir ay sürüyo galiba. düşüğünüzden ne kadar zaman sonra testleri yaptırdınız. doğru sonuç çıkması için. benim 3 ay tam geçmiş olacak martta . ozman yaptırıyım diyorum. martta. şimdi sizler yine hamilemisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?