çoksağol ben bi profa gitmek istiyorum zaten o yönlendirecektir heralde. bakalım.
çoksağol ben bi profa gitmek istiyorum zaten o yönlendirecektir heralde. bakalım.
kızlar bana cevap veren yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım ne teftişi ya sen öğretmen değilmisin tatilde olman gerekmiyor mu CADIARZU sanırım benim biraz kafam karıştı :)akannehir
tam olarak sorununu yazarmısın kaç düşük öykün var... neden kan pıhtılaşması düşünüyorsun...vs...
kimler acaba merak ettimcanım çok geçmiş olsun kan pıhtılaşması testi yaptır burda erken doğum nedeniyle bebeğini kaybedenler de oldu malesef
öyle cytotex diye bir hap dil altına koyuyosun.12 saat sonra düşük yaptım.Allah'tan kürtaj olmadı.kanamayla attı bütün parçaları.daha 25 yaşında şu dört ay içinde çok yıprandım.bebeğimi görmeden.kanamalar,düşükler.demin haberlerde izledim.çocuğu tuvalette doğurup çöpe atıyolar ya düşünsene.
tatlım çok geçmiş olsun :teselli: benim kaybımda 28 haftalıktı bende preeklampsi eşte kireçlenme yüksek tansiyon ve nefes alamama oluşmuştu sağlık güvencen ne durumda bilmiyorum ben sigortalıyım ve testlerin hepsini aynı anda yaptıramadım çünkü kurum aynı anda karşılamıyor benim yaklaşık 2-3 ay sürdü sonuçları almam sen şu an nasılsın dr ne açıklama yaptı
Merkezi Malezya'da bulunan ve Çin genelinde de faaliyet gösteren M.J. Sağlık Yönetimi Merkezi adlı kuruluşun raporunda, bacak bacak üstüne atmanın kan akışını engellediği, buna bağlı olarak kan pıhtılaşması, bel burkulması ve incinmesi, omurga disklerinin kayması ve skolyoz (omurgada anormal eğrilik) gibi ciddi rahatsızlıklara neden olduğu bildirildi.
otururken bacak bacak üstüne atmayalım arkadaşlar.bakın zararlarına bilmiyorumkismile
canım bi kez kimyasal gebelik yaşadım yani kese görüneden düşük oldu sonra oğluma hamile kaldım herşey çok güzeldi. 32. haftamıza kadar geldik.ayakalrım ellerim şişiyodu. 15 gün öncesinde idrar yollarımda enfeksiyonda çıkmıştı protein ama ilaç kullanmıştım. başka bi probelelmim yoktu am gezip tozuyodum. bebğim de gayet hareketkiydi am birden bire sancılandım aniden hiçbişey yokken dahaa akşam bebğim kıpır kıpırken hastaneye zor yetiştik. kalp atışı yoktu bebeğim ölmüştü.1 aralıkta kaybettim oğlumu.plesanta bebekten ayrılmış. sezeryana alındım o sırada tansiyonum çıkmış çok kanamam olmuş gbelik zehirlenmesi başlamış o doğum esnasında.geç kalsaymışız ben d eölebilirişim. zaten çok kan kaybetmişim. kanım yerine gelmiş. smear yapıldı ama ben bi siteye üyeyim sizede tavsiye ederim . www. doktorsitesi.com. orda bi prof var ona sordum kan pıtılaşmasıan da bakılmalı dedi,kendi doktorumda bakılmalı demişti. sonuçta 56 gün oldu oğlumu kaybedeli ve ben bi tesellim olsun istiyorum yeni bi bebkle. o yüzden onada bişey olmaması için her tedbiri almak istiyorum.
kimler acaba merak ettim
canım bi kez kimyasal gebelik yaşadım yani kese görüneden düşük oldu sonra oğluma hamile kaldım herşey çok güzeldi. 32. haftamıza kadar geldik.ayakalrım ellerim şişiyodu. 15 gün öncesinde idrar yollarımda enfeksiyonda çıkmıştı protein ama ilaç kullanmıştım. başka bi probelelmim yoktu am gezip tozuyodum. bebğim de gayet hareketkiydi am birden bire sancılandım aniden hiçbişey yokken dahaa akşam bebğim kıpır kıpırken hastaneye zor yetiştik. kalp atışı yoktu bebeğim ölmüştü.1 aralıkta kaybettim oğlumu.plesanta bebekten ayrılmış. sezeryana alındım o sırada tansiyonum çıkmış çok kanamam olmuş gbelik zehirlenmesi başlamış o doğum esnasında.geç kalsaymışız ben d eölebilirişim. zaten çok kan kaybetmişim. kanım yerine gelmiş. smear yapıldı ama ben bi siteye üyeyim sizede tavsiye ederim . www. doktorsitesi.com. orda bi prof var ona sordum kan pıtılaşmasıan da bakılmalı dedi,kendi doktorumda bakılmalı demişti. sonuçta 56 gün oldu oğlumu kaybedeli ve ben bi tesellim olsun istiyorum yeni bi bebkle. o yüzden onada bişey olmaması için her tedbiri almak istiyorum.
kimler acaba merak ettim
kimler acaba merak ettim
canım daha onun gibi neler var.bizimde sınavımız buymuş demekki.sabır edip beklemek lazım.daha gençsin bak bana göre ben ilk gebeliğimde 28 yaşındaydım düştü.32 yaşında kaldım şimdi düşün.senin benim yaşıma gelmene 7 yıl var 7 yılda büsürü kusucukların olur[/QUO T Hayırlısı canım Allah hayırlısıyla bir tane versin.hiç bebeği olmayana versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?