Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çoksağol ben bi profa gitmek istiyorum zaten o yönlendirecektir heralde. bakalım.

bugün burası biraz sakin... ama herkes bildiği kadarını paylaşıyor kafana takılan ne olursa sorabilirsin yani... hangimiz yaşadıysak aynı şeyyleri deneyimlerimizi paylaşıyoruz....

canım ne teftişi ya sen öğretmen değilmisin tatilde olman gerekmiyor mu CADIARZU sanırım benim biraz kafam karıştı :)akannehir

merhaba feryad ben azdalar ben öğretmenim.alıntı yaptığımızda karışıyo zannedersem biraz.sen ne öğretmenisin.benim ilköğretim sosyal bilgiler.daha 3.senem.senin durumun nedir.pıhtılaşma sorunumu[/QUOTE]

canım evet yazılar karışıyor yaa bende sınıf öğretmeniyim benim sorunum tek değil gülüm hem kan pıhtılaşması var hem de antikorlarımda düzensizlik tespit edildi 9 ay oldu bekliyorum bebeğimi şimdi de iyi bir doktor buldum ayrıntılı inceleme yapıyo bu nedenle korunuyoruz önümüzdeki ay aşılama yaptırcaz sanırım hayırlısı...:kedi:

tam olarak sorununu yazarmısın kaç düşük öykün var... neden kan pıhtılaşması düşünüyorsun...vs...

canım bi kez kimyasal gebelik yaşadım yani kese görüneden düşük oldu sonra oğluma hamile kaldım herşey çok güzeldi. 32. haftamıza kadar geldik.ayakalrım ellerim şişiyodu. 15 gün öncesinde idrar yollarımda enfeksiyonda çıkmıştı protein ama ilaç kullanmıştım. başka bi probelelmim yoktu am gezip tozuyodum. bebğim de gayet hareketkiydi am birden bire sancılandım aniden hiçbişey yokken dahaa akşam bebğim kıpır kıpırken hastaneye zor yetiştik. kalp atışı yoktu bebeğim ölmüştü.1 aralıkta kaybettim oğlumu.plesanta bebekten ayrılmış. sezeryana alındım o sırada tansiyonum çıkmış çok kanamam olmuş gbelik zehirlenmesi başlamış o doğum esnasında.geç kalsaymışız ben d eölebilirişim. zaten çok kan kaybetmişim. kanım yerine gelmiş. smear yapıldı ama ben bi siteye üyeyim sizede tavsiye ederim . www. doktorsitesi.com. orda bi prof var ona sordum kan pıtılaşmasıan da bakılmalı dedi,kendi doktorumda bakılmalı demişti. sonuçta 56 gün oldu oğlumu kaybedeli ve ben bi tesellim olsun istiyorum yeni bi bebkle. o yüzden onada bişey olmaması için her tedbiri almak istiyorum.

canım çok geçmiş olsun kan pıhtılaşması testi yaptır burda erken doğum nedeniyle bebeğini kaybedenler de oldu malesef
kimler acaba merak ettim

ya sorma onları izledikçe rabbim demeden edemiyorum yani... bilmiyorumkismile

sen şimdi beklemedemisin yoka hamile falanmı. sezeryanmı oldun ben de doğum sırasında preeklempsi olmuş. ben 1 aralıkta kaybettim oğlumu 56 gün oldu. çok da iyi sayılmam. doktor bekle dedi. plesanta ayrılması tahmin edilemiyecek bi durum dedi hastanede d eyatıyo olsan yetişemezdin dedi. sen yaşadığına şükrt dedi. ama ben tüm tetkikler yapılsın itiyorum sonuçta bi bebk istiyorum.

ayyyyyy ben hiç normal oturamam ki of ya her oturmamda sıçrayıp düzeltecem yani :sinifsinif:

canım burda o kadar kalabalığız ki tek tek isimlerini söyleyemeyeceğim onlar nasıl olsa bilgilerini paylaşırlar merak etme arkadaşlar yazar sana...

canım öncelikle başın sağolsun... bugün bi arkadaşımla konuştum paylaşmak isterim... kendisi talasemi hastası dalağı alınana kadar 15 günde bir kan veriliyordu şimdi ayda bir kan veriliyor ve hayatı bu şekilde devam ediyor... iki kez gebelik yaşadı ve ikiside ikiz gebelikti ilk gebeliğinde bebeklerin ikisinide ikinci trimesterde kaybetti. ikinci gebeliğinde bebeklerden birini kaybetti ve biri hala yaşıyor... ve bugün kurduğu cümle şuydu kendi payını aldı benim payımıda bana verdi... evet yaaa herşey O'nun biz aciz olduğumuzu kabul edene kadar sıkıntı yaşamaya devam edicez....
yaşadığın olay kanda pıhtılaşma olabilceğini gösteriyor... tahlillerini eksiksiz yaptırmanı tavsiye ederim.... ne kadar beklemen gerekiyorsa da bekle ayrıca sezeryan sonrası en az bir yıl beklemelisin... inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini.....

bu arada feryad cım yanlış hatırlamıyorsam gülüs 27 de erken doğum yapmıştı...

kimler acaba merak ettim

öncelikle geçmiş olsun. rabbim dayanma gücü versin mükafatını hem bu dünyada hemde ahirette versin inşallah.evet bu topic te erken doğum yapan çok arkadaşımız var. bildiğim kadarını yazayım.
ravza: erken doğum yaptı sezeryan oldu. sanırım 4 ay oldu. şimdi hamile değil. daha önceden bir kez daha erken doğum yapmış.
limburg: bu arkadaşımız yurdışında yaşıyo.erken doğum yaptı. normal doğum. sanırım ravzada limburg ta 25 yada 28 haftalardaydılar.
melek76: sezeryan tarihine 2 gün kala oğlu karnında ölmüş. 5 ay korunduktan sonra tekrar hamile kaldı. şu an 24 haftalık hamile kızı olacak kısmetse...
premete da 29. haftada kaybetmiş meleğini...bu yazdığım arkadaşlar aslında kendileri yazsalardı daha iyi olur ama onlar son zamanlarda daha az giriyolar. o yüzden aflarına sığınarak ben yazdım hikayelerini...
sen istersen bide bu linke göz at emi
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...-dogumdan-sonra-bebegini-kaybedenler-131.html

Son düzenleme:

günaydın kızlarrr sonunda teftiş günü geldi çattı müdürlerde diken üstünde bide beni düşünün eyvahedigeldismile

merhaba kızlar...bende iğneli gruptanım......malisef tabi....

ama bir arkadaşım için soruyorum kan pıhtılaşması için yapılan testler ücretsiz mi yapılıyor??

Canım ben devlet hastanesinde yaptırdım, emekli sandığına bağlıyım, ücret ödemedim. Sosyal güvencen varsa ücretsiz yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…