Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar...bende iğneli gruptanım......malisef tabi....

ama bir arkadaşım için soruyorum kan pıhtılaşması için yapılan testler ücretsiz mi yapılıyor??
merhaba canım eğer sosyal güvencen varsa tıp fakültelerinde ücretsiz olarak yapılıyor ama güvencesi yoksa ücretli

gülüş 27 kolay gelsin canım umarım gelen müfettişler bizim kurumdaki gibi gıcık tipler değildir...

Arkadaşlar merhaba;
Nasılsınız görüşmeyeli,umarım herkes iyidir.
Benim için zor bir hafta.Benim ikinci gebeliğimde fetal akrani ( kafatası kemiğinin oluşmaması) teşhisi konulmuştu. Bebeğim doğsa dahi yaşamayacağı için bebeğim alınmıştı.Geçen perşembe dr ye gittik ,dr kesin bir bilgi vermem için henüz erken ama ultrasonda daha net bi görüntü alabilirdik,akrani de olabilir olmayadabilir.Bu nedenle bu perşembe radyolog a gideceğiz,tarama yapılacak sonucu belirticek. Lütfen dua edin çünkü tekrarlama olasılığı varmış.
Dün itibariyle diş ağrım başladı,şuan suratım kabakulak olmuş gibi,halimi görseniz gülersiniz.Ağzımı açamıyorum,birde mide bulantısı yapıyor.Gece hiç uyumadım.Yapabileceğim birşey var mı? Şuan 11 hafta +1 günlüğüz.Allahım herkesin bebeğini özürsüz,kusursuz ,sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Gülüşüm merhaba canım,Allah yardımcın olsun iso denetimin varmış.Nasıl bir stres olsuğunu bilirim ,rahat olmaya çalış senin panik olman onların seninle daha uzun süre denetim yapması demektir. Rahat ol kısa sürede biter inşallah.

Canım benim çok geçmiş olsun.
İnşallah bebeğinde hiçbir sorun yoktur güzelim.
Dişin için de çok geçmiş olsun, ilaç da alamazsın şimdi ama gene de bir diş hekimine görünsen belki doğal yoldan iyi gelecek bir şeyler önerir sana..
İçini ferah tutmaya çalış tatlım, inşallah bebeğinin sağlık haberlerini vereceksin bize perşembe günü.

Dinamiss merhaba canım,nasılsın?
ızne ayrılmışsın doğum yaklaştı demektir.Şubatın kaçıydı?Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

canım benim umarım hiçbir sorun çıkmaz bak dendene o kadar korktu telaş etti ama iyi haberi aldı sende güzel haberler alacaksın canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ayıpsız özürsüz bebişini kucağına alırsın ay kzı sana rakı iç dicem de kaydirigubbakcemile3 yazık miniş var dr git bence belki az dozda antibiyotik verir çünkü diş için başka yapılacak bişi yok çok geçmiş olsun tatlım
inşallah bitaben sağol

Aslıhancım bugün de işteyim ama yarın ayrılıyorum inşallah:)))
Valla doğum Şubat 17 gibi görünüyor ama o da yarın ki kontrolde netleşecek. Yarın doğuma 3 hafta kalmıştır diye raporu da alıp iş yerine vereceğim.
Bakalım işe gelmek zorlaşmıştı iyice benim için, umarım son haftaları da evimde huzurla geçiririm:))

Sen de ihmal etme, habersiz bırakma bizi canım. Güzel haberlerini bekliyoruz:)

Dinamiss oh ne güzel son anların yat evde bol bol.
Benim gözümden uyku akıyor. Ne zamana geçecek bu uykulu haller. Ay çok zor yaa. ışe gelesim gelmiyor yataktan kalkmak bile istemiyorum. Ama iyi yönü burda masa başında olduğumuzdan riskli bir hareket yapmamış oluyorum. Evde olsa rahat durmaz iş yapardım. Tek iyi yönü bu buraya gelmenin. Hı bide vakit geçmiş oluyor. Bugün eşim nöbetçi. ığnemi kendim vuramıyorum mecbur iş çıkışı yanına gidicem. Eve gelirkende kulaklarım donar artık bu soğuktan.Bugün 7.iğnemi vurulucam sayıyorum. opuyorumnanaktan

canım erken doğumla bebeğini kaybedenlerden biri benim bebeğim 28 hafta 4 günlük doğdu sezeryan oldu ve malesef 6 . günün sonunda kaybettim diğer arkadaşım limburg oda 6 aylıkken erken doğum yaptı o normal doğum yaptı ve malesef bebeğini kaybetti bizde iğne kullanıyorduk
canım benim doktorum sezeryan için 6 ila 1 sene arası dedi bana anlayacağın 6 ay yeterli geliyo ama bebeğin yaşıyorsa en az 2 sene beklemen gerekiyormuş bebişin süt emmesi için canım allaha emanet ol öptüm

Crawford canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki...Uyku da başa bela...
Ben de senin gibiyim ilk günden beri gözümü açamıyorum desem yeridir...Aklım hep uykuda..
Çevremdekiler hamilelikte son ayların en büyük sıkıntısının uyuyamamak olduğunu söylüyor ama valla 36haftalık oldum hala geçmedi uykum...
Ama boşver uyuyamamaktan daha iyi bence uyumak..Akşamları erken yat sen de zorlama kendini valla ben çoğu akşam 9 , 9:30 da uyuyorum..Ona rağmen sabah zor kalkıyodum ilk aylar..
Vücudun yoruluyor, içeride hummalı bir çalışma var unutma, sen fark etmesende bünyen yorulduğu için uyumak istiyor diyor benim doktorum:)

selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz crowwford dinamis umut_sevgim nasılsınız kızlar
dinamiscim canım işallah sağ salim bebişini kucağına alırsın çok az kalmış artık izne çık dinlen bebiş seni çok yoracak güç kuvvet topla biraz öpüyorum canım seni
umut_sevgim canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor kaç haftalık oldun artık liste yapılmıyor galiba kim hamile kim kaç haftalık bilemiyorum allaha emanet ol canım öpüyorum çok seni
crawford sen yeni hamilesin sanırım allah sonuna kadar hayırlısıyla gelmeni nasip etsin canım sende allaha emanet ol

Zaten dün yemeği yedim. 6.30 da eşimle tv karşısında uyuduk 8 de uyandık. Onuda kendime benzettim kaydirigubbakcemile Oh ne güzel dinlenmiş hissettim kendimi. Ama gece uyudum ,uyandım sürekli gaz sancısı çekiyorum. Acaba jeldenmi oldu. Onu kullanıp yatmaya çalışınca gazdan yatamıyorum. Doktoruma gidince haftaya sormayı düşünüyorum. Yani deliksiz uyumak istiyorum. Hoş durmadan kaç kere idrara çıkıyorum. Senin gibi olsam napacam. Sen daha çok çıkıyorsundur.

canım ben 5 haftalık+1 günlük.Daha keseyi görmedik doktorum 1 Şubatta gel dedi. Kalp atımı ve kese için. Büyük ihtimal gözükürmüş. Sağol canım hepimiz allaha emanet olalım. Bende iğneme başladım o yüzden kafam birazda olsa rahat. Ne olacağını allah bilir ama ben ne olursa kabulum. boshayallersmile

ravzacım canım sen nasılsın özletme böyle kendini yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…