merhaba canım eğer sosyal güvencen varsa tıp fakültelerinde ücretsiz olarak yapılıyor ama güvencesi yoksa ücretlimerhaba kızlar...bende iğneli gruptanım......malisef tabi....
ama bir arkadaşım için soruyorum kan pıhtılaşması için yapılan testler ücretsiz mi yapılıyor??
günaydın kızlarrr sonunda teftiş günü geldi çattı müdürlerde diken üstünde bide beni düşünün eyvahedigeldismile
ay inşallah tatlım şu isocular bi gitseydi........Hadi inşallah kolayca atlatırsınız canımcım, bol şans:))
sağol bitanem valla gıcığa benziyolar kafamçokkarıştıgülüş 27 kolay gelsin canım umarım gelen müfettişler bizim kurumdaki gibi gıcık tipler değildir...
merhaba canım eğer sosyal güvencen varsa tıp fakültelerinde ücretsiz olarak yapılıyor ama güvencesi yoksa ücretli
Arkadaşlar merhaba;
Nasılsınız görüşmeyeli,umarım herkes iyidir.
Benim için zor bir hafta.Benim ikinci gebeliğimde fetal akrani ( kafatası kemiğinin oluşmaması) teşhisi konulmuştu. Bebeğim doğsa dahi yaşamayacağı için bebeğim alınmıştı.Geçen perşembe dr ye gittik ,dr kesin bir bilgi vermem için henüz erken ama ultrasonda daha net bi görüntü alabilirdik,akrani de olabilir olmayadabilir.Bu nedenle bu perşembe radyolog a gideceğiz,tarama yapılacak sonucu belirticek. Lütfen dua edin çünkü tekrarlama olasılığı varmış.
Dün itibariyle diş ağrım başladı,şuan suratım kabakulak olmuş gibi,halimi görseniz gülersiniz.Ağzımı açamıyorum,birde mide bulantısı yapıyor.Gece hiç uyumadım.Yapabileceğim birşey var mı? Şuan 11 hafta +1 günlüğüz.Allahım herkesin bebeğini özürsüz,kusursuz ,sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
canım benim umarım hiçbir sorun çıkmaz bak dendene o kadar korktu telaş etti ama iyi haberi aldı sende güzel haberler alacaksın canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ayıpsız özürsüz bebişini kucağına alırsın ay kzı sana rakı iç dicem de kaydirigubbakcemile3 yazık miniş var dr git bence belki az dozda antibiyotik verir çünkü diş için başka yapılacak bişi yok çok geçmiş olsun tatlımArkadaşlar merhaba;
Nasılsınız görüşmeyeli,umarım herkes iyidir.
Benim için zor bir hafta.Benim ikinci gebeliğimde fetal akrani ( kafatası kemiğinin oluşmaması) teşhisi konulmuştu. Bebeğim doğsa dahi yaşamayacağı için bebeğim alınmıştı.Geçen perşembe dr ye gittik ,dr kesin bir bilgi vermem için henüz erken ama ultrasonda daha net bi görüntü alabilirdik,akrani de olabilir olmayadabilir.Bu nedenle bu perşembe radyolog a gideceğiz,tarama yapılacak sonucu belirticek. Lütfen dua edin çünkü tekrarlama olasılığı varmış.
Dün itibariyle diş ağrım başladı,şuan suratım kabakulak olmuş gibi,halimi görseniz gülersiniz.Ağzımı açamıyorum,birde mide bulantısı yapıyor.Gece hiç uyumadım.Yapabileceğim birşey var mı? Şuan 11 hafta +1 günlüğüz.Allahım herkesin bebeğini özürsüz,kusursuz ,sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
inşallah bitaben sağolGülüşüm merhaba canım,Allah yardımcın olsun iso denetimin varmış.Nasıl bir stres olsuğunu bilirim ,rahat olmaya çalış senin panik olman onların seninle daha uzun süre denetim yapması demektir. Rahat ol kısa sürede biter inşallah.
canım bi kez kimyasal gebelik yaşadım yani kese görüneden düşük oldu sonra oğluma hamile kaldım herşey çok güzeldi. 32. haftamıza kadar geldik.ayakalrım ellerim şişiyodu. 15 gün öncesinde idrar yollarımda enfeksiyonda çıkmıştı protein ama ilaç kullanmıştım. başka bi probelelmim yoktu am gezip tozuyodum. bebğim de gayet hareketkiydi am birden bire sancılandım aniden hiçbişey yokken dahaa akşam bebğim kıpır kıpırken hastaneye zor yetiştik. kalp atışı yoktu bebeğim ölmüştü.1 aralıkta kaybettim oğlumu.plesanta bebekten ayrılmış. sezeryana alındım o sırada tansiyonum çıkmış çok kanamam olmuş gbelik zehirlenmesi başlamış o doğum esnasında.geç kalsaymışız ben d eölebilirişim. zaten çok kan kaybetmişim. kanım yerine gelmiş. smear yapıldı ama ben bi siteye üyeyim sizede tavsiye ederim . www. doktorsitesi.com. orda bi prof var ona sordum kan pıtılaşmasıan da bakılmalı dedi,kendi doktorumda bakılmalı demişti. sonuçta 56 gün oldu oğlumu kaybedeli ve ben bi tesellim olsun istiyorum yeni bi bebkle. o yüzden onada bişey olmaması için her tedbiri almak istiyorum.
kimler acaba merak ettim
Crawford canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki...Uyku da başa bela...
Ben de senin gibiyim ilk günden beri gözümü açamıyorum desem yeridir...Aklım hep uykuda..
Çevremdekiler hamilelikte son ayların en büyük sıkıntısının uyuyamamak olduğunu söylüyor ama valla 36haftalık oldum hala geçmedi uykum...
Ama boşver uyuyamamaktan daha iyi bence uyumak..Akşamları erken yat sen de zorlama kendini valla ben çoğu akşam 9 , 9:30 da uyuyorum..Ona rağmen sabah zor kalkıyodum ilk aylar..
Vücudun yoruluyor, içeride hummalı bir çalışma var unutma, sen fark etmesende bünyen yorulduğu için uyumak istiyor diyor benim doktorum:)
selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz crowwford dinamis umut_sevgim nasılsınız kızlar
dinamiscim canım işallah sağ salim bebişini kucağına alırsın çok az kalmış artık izne çık dinlen bebiş seni çok yoracak güç kuvvet topla biraz öpüyorum canım seni
umut_sevgim canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor kaç haftalık oldun artık liste yapılmıyor galiba kim hamile kim kaç haftalık bilemiyorum allaha emanet ol canım öpüyorum çok seni
crawford sen yeni hamilesin sanırım allah sonuna kadar hayırlısıyla gelmeni nasip etsin canım sende allaha emanet ol
ravzacım canım sen nasılsın özletme böyle kendini yaaaaselam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz crowwford dinamis umut_sevgim nasılsınız kızlar
dinamiscim canım işallah sağ salim bebişini kucağına alırsın çok az kalmış artık izne çık dinlen bebiş seni çok yoracak güç kuvvet topla biraz öpüyorum canım seni
umut_sevgim canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor kaç haftalık oldun artık liste yapılmıyor galiba kim hamile kim kaç haftalık bilemiyorum allaha emanet ol canım öpüyorum çok seni
crawford sen yeni hamilesin sanırım allah sonuna kadar hayırlısıyla gelmeni nasip etsin canım sende allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?