Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ravza canım sağol bizi sorduğun için, güzel dileklerin için.
ınşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklerimize :)

ravzacım canım sen nasılsın özletme böyle kendini yaaaa

gülüş canım iyiyim beklemedeyim süremin dolmasını bekliyorum bende sizleri çok özledim işallah haziran ayında bende çalışmalara başlıycam boshayallersmile sen nasılsın neler yapıyorsum ne alemdesin canım kendine iyi bak canım öptüm Şeniz

DıNAMıS canım işallah hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz meleklerimize allahın izniyle sen meleğine kavuşta ondan sonra sıra bizde hayırlısıyla boshayallersmile:Saruboceq::Saruboceq:

tatlım iyi olmana sevindim ne yapayım 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum ctesi kan alındı progestrona bakıldı dr tahlil sonucu için iyi demiş bakalım haftaya hamiş olup olmadığım belli olur eğer bu seferde olmazsa tüp bebek için kullanılan iğnelerden olacakmışım rahmi kuvvetlendirmek için bakalım bekliyorum ama hazirana daha çoooooookkkkkkkkkk var bak benim dr doğumdan 6 ay sonra gel demişti benim söylememle olmaz tabi sen ne zaman hazır hissediyorsan canım hayırlısıyla inşallah bende çok öptüm opuyorumnanaktan sende kendine iyi bak olumunekankayizsmile

gulus27sen oraladardamısın hala. ben eve geldim 3.15 te yattım yeni uyandım. oda eşim aradı. ben gitmedim iğneye o geldi demin eve. yoksa bana kalsa daha uyuyacaktım. telefonu da sesssize aldım. eşim kaç kere aramış kızdı bana. gebesin bişe oldu sandım falan filan diye. mafoldumben ama ben uyurken hep böyle yaparım. uyandırılmayı hiç sevmem. kaydirigubbakcemile2 o yüzden bebiş olunca uykusuzluktan kafayı yerim kesin kaydirigubbakcemile3

burdayım canım 20 dk sonra bende evime gitmek üzere yola çıkacağım tatlım ilk başlarda uyku çok olur hiç meraklanma telaşlanmadaaaaa klava: ay yazık kıyamam sana çok mu kızdı :1hug: bebiş olunca inan bana öyle bir kuvvet ve güç geliyorki insana şimdiden bunları düşünme bile valla benimde çok uykum var sanah arkadaşın telefonuyla uyandım işe geç kaldım kaydirigubbakcemile3

uykuyu seviyorum telaş etmiyorumda eşim pek telaşlı.sanki bilmiyor huyumu. uykukolikdim sadece bugünlerde de artttı. sanki duyanda 8-9 aylık hamile sanar. alt tarafı 5 haftalık+1 günlük duyanda bişe var sanar. kaydirigubbakcemile3 bebeiş olunca inşallah dediğin gibi olur. hoş olmasada mecbur kalkacaz dimi. aylarca yolunu gözle sonrada yatacak değiliz ya. uykusuzluktan çıldıralım yeterki o günleri görelim de.

hamileliğin sonlarında uykun kaçıyo uyuyamıyorsun ama ilk 3 -4 ay uyku delisi oluyosun mirmirmirmir doğal yani eh eşinde haklı biyandanda siz buna bi çare bulun bence yoksa geçmez 9 ay

hamileliğin sonlarında uykun kaçıyo uyuyamıyorsun ama ilk 3 -4 ay uyku delisi oluyosun mirmirmirmir doğal yani eh eşinde haklı biyandanda siz buna bi çare bulun bence yoksa geçmez 9 ay

uykum kaçar zaten doğum korkusu beni uyutmaz eyvahedigeldismile

gulus27 sen gidince yokluğunu hissedicem birazdan. :gitme: çünkü sende benim gibi hemen cvp yazıyoduun şimdi topik yine sessizliğe bürünecek o zaman bende kaçarım tv izlerim. :sinifsinif:

tatlım ben kaçtım merak etme o kadar sorunlu durumda olmama rağmen doğumum rahattı hade ben kaçtım yarın görüşürüz tatlım byeeeeee

tamam canım. çık sen. moral verdiğin için teşekkürler. bugün sen yorulmuşsundur malum. git dinlen. canım. yarın görüşürüz. canım bye.

Bende gidip karnımı doyurayım. Malum bu iğneler mide sorunlulara iyi gelmiyor. Mideyi boş bırakmamak lazımmış. sositososito

crowford şeker anne bende şimdi açtım bugün kociş evdeydi 11 de uyanmışım aklinialirimsmile temizlik yaptık beraber sonra biraz dinlendim ve canım çok simit istedi.hem gezdik hem simit almaya gittik.dışarı çımıyordum uzun süredir ayy ne soğuk Allahım don don oldum resmen.tam başağrısı yapacak hava ayaz var dışarda.
bugün benim diziler var cici zemuszemus atv de aşk ve ceza arkasınada hemen samanyolu ohhh vakit geçer.bende çay demleyeyim .en çok istediğim şey çaydan tiksinmekti ama daha çok içesim geliyo .zararlı diyolar ama ne yapayım.günde 7 çay bardağı çok değildir herhalde

kızlar şubat tatili çin eşimin ailesi misafirliğe geliyor ben de çok giremem ama her fırsatta koşacam size şimdi onlar yolda 1-2 saat içinde burda olurlar ..gelemediğimde önemli bir durum olursa lütfen bana özet atın en azından her sayfayı tek tek okumak zorunda kalmam malum zamanım kısıtlı olacak ohaoldumsmile

ayy ne zor olur şimdi canım sana.kolay gelsin şimdidenn.benim kaynana geldiğinde ben hiç oturamam.durmadan hizmet etmek gerekiyo gibi gelir bana .onunda hoşuna gider arka arkaya robot gibi .doğuma kadar gelmesini yasakladım alsanaalsanasmile bana bakacak adam lazım ne yapayım.

zehrayade bugün diğer tahlil sonuçlarımı aldım canım çok şükür onlarda problem yok b12 biraz fazla sanırım o sorun olmaz içiyorum aylardır b12 leri daha da mı fazla olmasın dimi :) t3, t4 ve tsh da normal çok şükür :))

evet canım yaa hep ben okuldayken geliyordu mecbur yemek falan yapıyordu şimdi suya sabuna da dokunmaz alsanaalsanasmile kayınpederim de gelecek dönmesem olmaz sürekli ..aslında kayınpederimi severim o da bizim gibi öğretmen konuşacak konumuz oluyo ama kayınvalidemle çoooooooooooook sıkılıyorum ne yapayım yaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…