ravzacım canım sen nasılsın özletme böyle kendini yaaaa
tatlım iyi olmana sevindim ne yapayım 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum ctesi kan alındı progestrona bakıldı dr tahlil sonucu için iyi demiş bakalım haftaya hamiş olup olmadığım belli olur eğer bu seferde olmazsa tüp bebek için kullanılan iğnelerden olacakmışım rahmi kuvvetlendirmek için bakalım bekliyorum ama hazirana daha çoooooookkkkkkkkkk var bak benim dr doğumdan 6 ay sonra gel demişti benim söylememle olmaz tabi sen ne zaman hazır hissediyorsan canım hayırlısıyla inşallah bende çok öptüm opuyorumnanaktan sende kendine iyi bak olumunekankayizsmilegülüş canım iyiyim beklemedeyim süremin dolmasını bekliyorum bende sizleri çok özledim işallah haziran ayında bende çalışmalara başlıycam boshayallersmile sen nasılsın neler yapıyorsum ne alemdesin canım kendine iyi bak canım öptüm Şeniz
burdayım canım 20 dk sonra bende evime gitmek üzere yola çıkacağım tatlım ilk başlarda uyku çok olur hiç meraklanma telaşlanmadaaaaagulus27sen oraladardamısın hala. ben eve geldim 3.15 te yattım yeni uyandım. oda eşim aradı. ben gitmedim iğneye o geldi demin eve. yoksa bana kalsa daha uyuyacaktım. telefonu da sesssize aldım. eşim kaç kere aramış kızdı bana. gebesin bişe oldu sandım falan filan diye. mafoldumben ama ben uyurken hep böyle yaparım. uyandırılmayı hiç sevmem. kaydirigubbakcemile2 o yüzden bebiş olunca uykusuzluktan kafayı yerim kesin kaydirigubbakcemile3
burdayım canım 20 dk sonra bende evime gitmek üzere yola çıkacağım tatlım ilk başlarda uyku çok olur hiç meraklanma telaşlanmadaaaaaklava: ay yazık kıyamam sana çok mu kızdı :1hug: bebiş olunca inan bana öyle bir kuvvet ve güç geliyorki insana şimdiden bunları düşünme bile valla benimde çok uykum var sanah arkadaşın telefonuyla uyandım işe geç kaldım kaydirigubbakcemile3
hamileliğin sonlarında uykun kaçıyo uyuyamıyorsun ama ilk 3 -4 ay uyku delisi oluyosun mirmirmirmir doğal yani eh eşinde haklı biyandanda siz buna bi çare bulun bence yoksa geçmez 9 ay
tatlım ben kaçtım merak etme o kadar sorunlu durumda olmama rağmen doğumum rahattı hade ben kaçtım yarın görüşürüz tatlım byeeeeeeuykum kaçar zaten doğum korkusu beni uyutmaz eyvahedigeldismile
tatlım ben kaçtım merak etme o kadar sorunlu durumda olmama rağmen doğumum rahattı hade ben kaçtım yarın görüşürüz tatlım byeeeeee
kızlar şubat tatili çin eşimin ailesi misafirliğe geliyor ben de çok giremem ama her fırsatta koşacam size şimdi onlar yolda 1-2 saat içinde burda olurlar ..gelemediğimde önemli bir durum olursa lütfen bana özet atın en azından her sayfayı tek tek okumak zorunda kalmam malum zamanım kısıtlı olacak ohaoldumsmile
ayy ne zor olur şimdi canım sana.kolay gelsin şimdidenn.benim kaynana geldiğinde ben hiç oturamam.durmadan hizmet etmek gerekiyo gibi gelir bana .onunda hoşuna gider arka arkaya robot gibi .doğuma kadar gelmesini yasakladım alsanaalsanasmile bana bakacak adam lazım ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?