Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar,nasılsınız.umarım herşey iyidir.ben de bugün hemotoloğa gittim.heterozigot sonucumu gösterdim.tamamen düşük nedeni diyemeyiz diyo ama düşüğü kolaylaştırıyomuş.çok ilri değil diyo.3 ay coraspin,b6,b12 vitamin ve folbiol verdi.onları kullan sonra da hamile kalır kalmaz 0.4 clexan iğne.bakalım önlem bizden takdir Allah'tan artık.diyet için de bazı besinler kolestrole neden oluyo o da tromboz riskini arttırıyo dedi.yaşın geç olduğu için etkilemez diyo ..

iyi sevindim canım.ama sen yinede tahlillerini 3 aya bir iste yenilet.bende ilk zamanlar ultrasonda sorun var göründü .tahliller normal.6 ay sonra alt üst oldu hormonlarım.t3 t4 tsh 3 aya bir kontrol ettir yerimseniben aşılama için beklemesende olurmuş canım.sen çalış yinede bu ay kocişinle boş durma.bellimi olur tutar.
benim kaynanada bir konuşur bir konuşur..... saniye susmaz.eltimin annesi altına kaçırmış dinleyecem diye düşün yani öyle esir alır. alsanaalsanasmile

ohh sende rahatlamışsındır canım.güzel haber bu.bak gör sendende güzel haberler alacağız.emin ol buna.moralini yüksek tut.Allah başka dert vermesin.çok şükürkü bebeğin kendiliğinden oluyo tatlım

ya 4. hafta da düşmese sıpa korunmayacam ama korkuyom ya boşver bu ay da dinlensin zihnim amaaaan :) belki bu sayede ikiz olur :)boshayallersmile
desene allah sabır versin dinleyene benim ki çok konışmaz ama çocuk gibi sıkıldım der suratını asar durur alsanaalsanasmile

hadi bakalım hayırlısı artık canım kaydirigubbakcemile5

Maşallah 7 çay bardağı mı ben kokusunan tiksinmeye başladım bile. Evde sallama ıhlamur var onu içiçem. Eşim nöbetçi bugün yalnızım. Bende bugün çok üşüdüm canım. Çok soğuk Niğde de hava. Geçen Hafta Cuma uyandık heryer bembeyazdı. Şimdi Ne kar var ne bişe sadece kuru bir soğuk var. yağsa ılıyacak hava da bir türlü yağamadı. Yağsada tutmak bilmedi kar. Bu soğukta yürüyüş yaptın demek. bravo. Simitçi güzeli. Afiyet olsun yarasın. Benimde bugün star da papatyam var. Aslında Açıköğretim sınavlarıda yaklaştı bende hiç çalışmıyorum. Çalışmam lazım. Yarın işe giderken kitaplardan bazılarını yanım alayımda çalışırım. Halkla İlişkiler 1. sınıfım bu arada.

saol canım Allah'a çok şükür.inşallah herşey güzel olacak.

Azdalar canım herşeyin hayırlısını dilerim. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Bende ilk defa iğne kullanıyorum bakalım hayırlısıyla tamamına erer inşallah sizlerede umut olurum.

hadi kızlar ben kaçar fırsat buldukça koşarım yanınıza öpüldünüz canlarım :)opuyorumnanaktan

Brokoli, doğum yapacak kadınların, spina bifida (yani omurganın bir yanının açık olması) hastalığına yakalanmış çocuk doğurması rizikosunu en aza indirir.

Azdalar canım herşeyin hayırlısını dilerim. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Bende ilk defa iğne kullanıyorum bakalım hayırlısıyla tamamına erer inşallah sizlerede umut olurum.

inşallah canım İNŞALLAH HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ.POZİTİF DÜŞÜNMEK EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ OLMALI.

Bugün brokoli haşlamıştım dün,onu iş yerine götürdüm arkadaşla yedik. yararlarına bakmadan duramam birşeyi yedimmi bilmem lazım neye yarar diye. Amanın ilgi alanıma da girdimi hemen olaya parmak basayım dedim. :lepi:

Feryad , meraklı seniiiii. Merak etme allahın izniyle iyi haberler veririz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…