zehrayade bugün diğer tahlil sonuçlarımı aldım canım çok şükür onlarda problem yok b12 biraz fazla sanırım o sorun olmaz içiyorum aylardır b12 leri daha da mı fazla olmasın dimi :) t3, t4 ve tsh da normal çok şükür :))
selam kızlar,nasılsınız.umarım herşey iyidir.ben de bugün hemotoloğa gittim.heterozigot sonucumu gösterdim.tamamen düşük nedeni diyemeyiz diyo ama düşüğü kolaylaştırıyomuş.çok ilri değil diyo.3 ay coraspin,b6,b12 vitamin ve folbiol verdi.onları kullan sonra da hamile kalır kalmaz 0.4 clexan iğne.bakalım önlem bizden takdir Allah'tan artık.diyet için de bazı besinler kolestrole neden oluyo o da tromboz riskini arttırıyo dedi.yaşın geç olduğu için etkilemez diyo ..
iyi sevindim canım.ama sen yinede tahlillerini 3 aya bir iste yenilet.bende ilk zamanlar ultrasonda sorun var göründü .tahliller normal.6 ay sonra alt üst oldu hormonlarım.t3 t4 tsh 3 aya bir kontrol ettir yerimseniben aşılama için beklemesende olurmuş canım.sen çalış yinede bu ay kocişinle boş durma.bellimi olur tutar.
benim kaynanada bir konuşur bir konuşur..... saniye susmaz.eltimin annesi altına kaçırmış dinleyecem diye düşün yani öyle esir alır. alsanaalsanasmile
selam kızlar,nasılsınız.umarım herşey iyidir.ben de bugün hemotoloğa gittim.heterozigot sonucumu gösterdim.tamamen düşük nedeni diyemeyiz diyo ama düşüğü kolaylaştırıyomuş.çok ilri değil diyo.3 ay coraspin,b6,b12 vitamin ve folbiol verdi.onları kullan sonra da hamile kalır kalmaz 0.4 clexan iğne.bakalım önlem bizden takdir Allah'tan artık.diyet için de bazı besinler kolestrole neden oluyo o da tromboz riskini arttırıyo dedi.yaşın geç olduğu için etkilemez diyo ..
crowford şeker anne bende şimdi açtım bugün kociş evdeydi 11 de uyanmışım aklinialirimsmile temizlik yaptık beraber sonra biraz dinlendim ve canım çok simit istedi.hem gezdik hem simit almaya gittik.dışarı çımıyordum uzun süredir ayy ne soğuk Allahım don don oldum resmen.tam başağrısı yapacak hava ayaz var dışarda.
bugün benim diziler var cici zemuszemus atv de aşk ve ceza arkasınada hemen samanyolu ohhh vakit geçer.bende çay demleyeyim .en çok istediğim şey çaydan tiksinmekti ama daha çok içesim geliyo .zararlı diyolar ama ne yapayım.günde 7 çay bardağı çok değildir herhalde
ohh sende rahatlamışsındır canım.güzel haber bu.bak gör sendende güzel haberler alacağız.emin ol buna.moralini yüksek tut.Allah başka dert vermesin.çok şükürkü bebeğin kendiliğinden oluyo tatlım
benim hızıma yetişemediniz siz yazana kadar ben ufak bir iş görem sempatiksalakcinni
crowford göbüşün şişeeeeee ne yiyon ayol bukadar gelemedin bir türlü kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım hayırlısı artık canım kaydirigubbakcemile5
hadi kızlar ben kaçar fırsat buldukça koşarım yanınıza öpüldünüz canlarım :)opuyorumnanaktan
sen kaç canım. aman kendini de fazla yorma. öpüldün.
Azdalar canım herşeyin hayırlısını dilerim. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Bende ilk defa iğne kullanıyorum bakalım hayırlısıyla tamamına erer inşallah sizlerede umut olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?