hadi kızlar ben kaçar fırsat buldukça koşarım yanınıza öpüldünüz canlarım :)opuyorumnanaktan
hadi sana kolay gele.
crawford şeker anne ay haberlere bakıyom adamlar buz sürüp üstlerine soğuk suya giriyo kafamçokkarıştı demek yedin yemeği.bende şimdi kocişim çayı getirdi içelim beraber yine oturrum pc başına.
azdalar canım diyet konusunda da kafan rahatlamıştır .az önce orayı atlamışım.sonuçta hamileyken vücudun bir çok şeye ihtiyacı oluyo.ben çay içip gelirim geri kızlar kociş kızıyo gel diyolmaz:
geldimmmm ama dizim başladı şöle ayaklarımı uzatıp oğluşumun yeleğini işleyem bir yandanda :hulya:
reklam aralarında gelirim.crowford sende kaçmışsın hemen vedasızlmaz:
reklam arası ama kimse yok :1no2:
kız bende tv izliyordum. reklam çıktı geldim işte. yoksa kapatmadımki .uzun süre yazmayınca çavrimdışı gösteriyor. Ay bırt bırt gazdan öldüm iyiki eşim yok bırakıyom rahatça kaydirigubbakcemile3 ya akşam olunca başlıyor bu gaz olayı. daha jelide kullanmadım. acaba jelle ilgisi yokmu ne. ben en iyisi çorap giyeyim. çünkü ayaklarımı üşütüyor olabilirim. :çok üzgünüm:
Habire tıkınmak istiyorum daha yemek yiyeli 1. 5 saat oldu. 2 yumurta koydum haşlansın yiyeyim. cokacimcoook İyice pispoğaz oldum hayırlısı. Gecede uyanıyom atışıtırıp yatıyom. Çünkü ben acıktım mı midem ağrıyor. Fazla asit salgılıyormuş benim mide. Bide hamilelikte asit salgısı artıyormuş işimiz zor.[/Q
asiti bilmem ama benimde bir gaz olurdu :roflol: kociş yatakta yorganı kaldırmak istemezdi :kedi: ne yapam bende bebek gaz yapıyo babası derdim alkisalkisalkis oda at at bebeğe derdi bu arada bende bida gaz :roflol: şükür geçti şimdi.
canım geçmesine sevindim gaz probleminin. allahtan akşam eve gelince başlıyor yoksa iş yerinde rezil olurdum. gerçi orda da bi kaç kaçamak oluyorda o kadar da olur. :kedi: ay hele ben ilk doktor muayenesine gitmiştim ya doktor üstten baktı sonra birden alttan bakalım dedi. ay bir gaz geldi dayandı o çıkmak istiyor ben tutmaya çalışıyorum epey bir terlemiştim. :roflol: gazınmı var derdin var vallahi. bende aynı senin gibi bebek yapıyor diyorum eşimde gülüyor.
canım geçmesine sevindim gaz probleminin. allahtan akşam eve gelince başlıyor yoksa iş yerinde rezil olurdum. gerçi orda da bi kaç kaçamak oluyorda o kadar da olur. :kedi: ay hele ben ilk doktor muayenesine gitmiştim ya doktor üstten baktı sonra birden alttan bakalım dedi. ay bir gaz geldi dayandı o çıkmak istiyor ben tutmaya çalışıyorum epey bir terlemiştim. :roflol: gazınmı var derdin var vallahi. bende aynı senin gibi bebek yapıyor diyorum eşimde gülüyor.
bebeklerimiz herhalde çok bırt bırt olacak bu gidişle.4.ayda geçiyo çok şükür.ay şu doktor günlerimiz gelse bir.seninki 1 şubat benimki 2 şubat ne durumda oğluşum merak ediyorum.kıpırdamaya başladı yavaş yavaş.akşam yattığımda çok oynuyo.bide bugün simiti yedim zıpladı resmen.karnında hissetmek daha bir güzel oluyo canım.kelebek var sanki çırpınıyo.sende 4.aydan sonra hissetmeye başlarsın yavaş yavaş
küstün bana dimi..... ama haklısın bugün herkesi ve seni de çileden çıkardım... sonra onkoloji hastanesinin başhekim yardımcısı benim eski amirimdi onu ziyarete gittim biraz rahatladım.....
reklam arası geldim.uzun sürdü bu kez dizi arası .ya bu kadının karnı hemen büyüdü ne güzel.aşk cezadaki yaseminin.crawford uyudun dimiiiii .ben sızardım ilk haftalar tv başında sende sızmışsındır belki.çıkayım bende kimse kalmamış.ii geceler herkese
ay tatlım Allah yardımcın olsun ben 2 saat dayanamıyorum sen napcan kimbilirkızlar şubat tatili çin eşimin ailesi misafirliğe geliyor ben de çok giremem ama her fırsatta koşacam size şimdi onlar yolda 1-2 saat içinde burda olurlar ..gelemediğimde önemli bir durum olursa lütfen bana özet atın en azından her sayfayı tek tek okumak zorunda kalmam malum zamanım kısıtlı olacak ohaoldumsmile
ay inşallah canım haftaya salı belli olur artık nolcakgülüşümm inşallah hamilesinndir canım .dinlen çok yormasın o isocular seni alsanaalsanasmile
aman çok sevindim tatlım iyi çıkmasınazehrayade bugün diğer tahlil sonuçlarımı aldım canım çok şükür onlarda problem yok b12 biraz fazla sanırım o sorun olmaz içiyorum aylardır b12 leri daha da mı fazla olmasın dimi :) t3, t4 ve tsh da normal çok şükür :))
günaydın tulunum iyiyim canım sen nasılsın ay gitcen birazdan az kaldı mafoldumbengulus günaydın canım nasılsın a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?