merhaba arkadaslar nasılsınız
crawford gazman olmussun canım benım ya kaydirigubbakcemile3
iyiyiz canım sen nasılsın. evet öyle oldu. ama gündüz bişe yok geceleri başlıyor. kaydirigubbakcemile3
iyiyiz bizde canım
1 subatta randevumuz var beklıyoruz
mıdenın fazla asıt salgıladıgı dogru galıba 1 saat gecmeden kotu omaya baslıyorum bende bulantı desem degıl aclık desem degıl bı rahatsızlık hıssı oluyor
bırde bu gunlerde azıcık ususem mıdem e bıseyler oluyor kış malum ama ıyıce hassaslastı bızım mıde
ayy ipeeekkk çalışmıyosun bu saatte ayaktasın git yat bacım yaaaaa benim nasıl uykum vaarrr mirmirmirmir
crawford canım ay bitürlü seni ekleyemedim dün evde net yoktu iş yerindede yasssaaakkk offf
ayy ipeeekkk çalışmıyosun bu saatte ayaktasın git yat bacım yaaaaa benim nasıl uykum vaarrr mirmirmirmir
crawford canım ay bitürlü seni ekleyemedim dün evde net yoktu iş yerindede yasssaaakkk offf
kız iipekk benimkide 1 Şubatta randevu. görüyonmu aynı gün bebişlerimizi görücez. gerçi sen benden önde gidiyon ama olsun. sağlıklı olsun bebişlerimizde. varsın arkada kalayım. opuyorumnanaktan seninki ne kadarlık oldu? benimki 5haftalık+2 günlük.
canım ne arkası ya aramızda 15 gun var yok kaydirigubbakcemile5
7+5 ız canım bız
olsuun. senbenden önce gördün bebişini, inşallah benden önce öğrenmezsin cinsiyetini. aynı anda öğreniriz cinsiyetini. kaydirigubbakcemile3 bu arada benim içime kız gibi doğuyor senin?
en buyuk sorunum ben su ıcemıyorum arkadaslar napcaz gıtmıyor bogazımdan sankı
en fazla 4 5 bardak gunde
mıllet 2 3 lıtreden bahsedıyor
ınsallah dıyo fesat hatuna bak yaalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
tamam ben ogrensem bıle senden once soylemem bırlıkte ogrenmıs oluruz olmazmı kaydirigubbakcemile3
bı erkek doguyo bır kız doguyo bende bılmıyorumkı tam ne doguyo hıc fıkrım yok bakalım ılk bebısler saglıklı olsunlarda aman farketmez
ben yatayım barı hadı cok ısrar etınızkaydirigubbakcemile3
goruusuruz gene gulus crawford cum
varmı o kadar yaa 23 gun:roflol: dayanabilirsen aynı anda söyleriz.
bide aramızda fazla yok diyon 23 gün var beee. :çok üzgünüm:
benim ilk önce erkek doğdu, sonra bana makas, bıçak yaptılar makasa oturdum. o yüzden kız doğuyor. bide çin takvimine baktım. ordada kız çıktı. Şimdi de kız gibi gelmeye başladı. Ay çok heyecanlı bir durum. cinsiyetini öğreneceğim günü iple çekiyorum. ona göre hazırlık yaparız. hihoyyyt
slm arkadaslar, bn gebeliğim 3 tane arkaarkaya kimyasal gebelikten sonra doktorum arastırma yoluna gitti ve karyotip dışında butun sonucları alıp dr.a gittiğimde bnde genetik pıhtılasma bozukluğu olduğunu ve ciddi olduğunu soyledi.mthfr 677t heterozigot mutasyon ve mthfr a1298c heterozigot mutasyon şimdi asprin ve günde 3 tane folic plus,hemen hamile kalıncada iğne dedi bolyle şansımızı deneyelim dedi. sizden yorumlarınızı bekliyorum. baska doktora da gitmek istiyorum .şimdiden hepinize tsk.ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?