varmı o kadar yaa 23 gun
ben cok bekledım ona say teyzesı artık bızızemuszemusAllah tan cok beklenmıyor bı arkadasım 13. haftada ıgrendı hemen ıyı bı dr renklı ultrasonla erken gorebılıyormus artık o gunler gelsın gezerız dr dr kaydirigubbakcemile5
canım öncelikle geçmiş olsun. ama en azından bak çaresi var. aynı bende senin gibi hamile kalmadan asprin folik plus kullandım. hamile kalır kalmazda iğneye başladım. şuana kadar bir sorun çıkmadı. daha yolun başındayım ama olsun. en azından iğnemi düzenli vurulduğum için kafam rahat. darısı sana olsun inşallah.
iyi dileklerin için teşekkur ederim. allah sağ salım bebeğini kucağına almayı nasıp etsin inşallah. teşekkur ederim.
crawfrdcum bu aralar cok yogundum giremedim be guzelim, ama guzel haberlerini okuyorum :)
Bu cuma gorucem bebisimi ense kalınlıgı olcumu falan yapılacak dua edinde kızlar bir aksilik cıkmasın :)
tatlım hamile kalmadan 3 ay önce alınmaya başlıyor bana sorarsan drunu dinle çünkü rahim toparlanmadan gebe kalırsan sonuç Allah'ım göstermesin kötü olabilir yada döllenmiş yumurta rahime tutunamayabilir bu yüzden ben bekle derimarkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bir şey daha sormak istiyorum, asprin ve folik asit hamile kalmadan nekdar once içiliyor, hemen denesem bişey olurmu dr.martta dene dedi bana ama ben beklemek istemiyorum. zaten bnm yaş 30. siz ne dersiniz.
arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bir şey daha sormak istiyorum, asprin ve folik asit hamile kalmadan nekdar once içiliyor, hemen denesem bişey olurmu dr.martta dene dedi bana ama ben beklemek istemiyorum. zaten bnm yaş 30. siz ne dersiniz.
canım ben bundan önceki hamileliğimde. hamille kalana kadar günde 1 tane folik asit iç, kalır kalmaz günde 3 tane iç dedi. 2 .ayda hamile kaldım yani 2 ay içtim folik asitin bir zararı olmaz vücut fazlasını atıyor zaten. ama o zamanki hamieliğimde kanımda pıhtılaşma olduğundan haberim yoktu asprin içmediydim. daha sonra haberim olduğunda gittiğim bayan bir doktor hamile kalsanda kalmasanda iğneye başlayacaz dediydi. başka doktora gittim. olmaz dedi kanın hamilelik döneminde pıhtılaşıyor hamile olmadan bu iğne kullanılmaz dedi. ama hamile kalana kadar asprin ve folik asit kullan dedi. ikisinden de günde bir tane al dedi hemen ilk ay hamile kaldım zaten. umarım yardımcı olmuşumdur.
cnm cok cok yardımcı oldun tsk.ederim. umut oldunuz. tekrar tesekkurler.
canım benim senden haber almak bana iyi geldi valla dün çok zorladılar ama aldık belgelerimerhaba arkadaşlar
gülüs umarım ISO denetimin iyi geçmiştir,hiç korkma bu denetimlerden,ben de denetçiyim,o kadar çok firma denetledim ki,ama istisnalar hariç genelde güzel geçiyor denetimler
inş. bebişinede en kısa zamanda kavuşursun,tüp bebeğe gerek kalmayacak bence sende,gerekli olsada mühim değil : )) zaten,eskisi kadar zor değilmiş o işler
aslıhan seni de merak ediyordum,geçmiş olsun,inş. bebişin sağlıklıdır,kucağına almayı nasip eder Allah,bak bende 3,5 ay kabus yaşadım,kanama,düşük riski,ikili test,amniyosentez derken rahat bir nefes alabildim çok şükür
dinamiss şimdiden iyi tatiller : ))tüm hazırlıkları tekrar gözden geçirirsin artık,son rötuşlar
crawford maşallah senin gebelik hormonların ne kadar erken çoğaldılar böyle : )) yoksa ikiz mi??ben 5 haftaya kadar hamile olduğumu bile bilmiyordum,şehir şehir dolaşıp bir de ev taşımıştım : ))
esterya benim doktorum folbiol 4.aya girerken kesti,ama ben gebelikten önce 3 ay hatta daha fazla kullanıştım
ben biraz ütü yapayım,görüşürüz,iyi haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?