merhaba canım hoşgeldin nasıl geçiyor tatil
merhaba arkadaşlar
gülüs umarım ISO denetimin iyi geçmiştir,hiç korkma bu denetimlerden,ben de denetçiyim,o kadar çok firma denetledim ki,ama istisnalar hariç genelde güzel geçiyor denetimler
inş. bebişinede en kısa zamanda kavuşursun,tüp bebeğe gerek kalmayacak bence sende,gerekli olsada mühim değil : )) zaten,eskisi kadar zor değilmiş o işler
aslıhan seni de merak ediyordum,geçmiş olsun,inş. bebişin sağlıklıdır,kucağına almayı nasip eder Allah,bak bende 3,5 ay kabus yaşadım,kanama,düşük riski,ikili test,amniyosentez derken rahat bir nefes alabildim çok şükür
dinamiss şimdiden iyi tatiller : ))tüm hazırlıkları tekrar gözden geçirirsin artık,son rötuşlar
crawford maşallah senin gebelik hormonların ne kadar erken çoğaldılar böyle : )) yoksa ikiz mi??ben 5 haftaya kadar hamile olduğumu bile bilmiyordum,şehir şehir dolaşıp bir de ev taşımıştım : ))
esterya benim doktorum folbiol 4.aya girerken kesti,ama ben gebelikten önce 3 ay hatta daha fazla kullanıştım
ben biraz ütü yapayım,görüşürüz,iyi haberlerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce bir düşük yaptım, nedenini araştırdık kan pıhtılaşması çıktı, bende sizler gibi folik asit ve aspirin kullanmaya başladım ve şu an 5 haftalık hamileyim, yalnız hamileliğimi tesadüf eseri öğrendim koyu kahve rengi bir kanamam oldu adet günümde bende adet oldum sandım sonra kesilince test yaptım ve hamile olduğumu öprendim ve doktorumu aradım hemen iğneye başladım hergün vuruluyorum ama hala arada bir lekelenme oluyor çok korkuyorum ilk bebeğimi de kaybetmemden dolayı bir tedirginlik var, ne yapmam gerekli bilmiyorum 10 gündür yatıyorum, tecrübeleri olan arkadaşlar varsa beni bilgiledirirse çok sevinirim
crawfort gördüğüm kadarıyla iyisin canım çok sevindim. hemen bir soru sana en son beta hcg 156 flan çıkmıştı senin galiba son günlerde tekrar yaptırdın mı kan testi sonuc kaç çıktı canım. ben hep kendimle kıyaslıyorum da sen benim şuan ki idolumsun peşinden beni de sürükle istiyorum
Merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce bir düşük yaptım, nedenini araştırdık kan pıhtılaşması çıktı, bende sizler gibi folik asit ve aspirin kullanmaya başladım ve şu an 5 haftalık hamileyim, yalnız hamileliğimi tesadüf eseri öğrendim koyu kahve rengi bir kanamam oldu adet günümde bende adet oldum sandım sonra kesilince test yaptım ve hamile olduğumu öprendim ve doktorumu aradım hemen iğneye başladım hergün vuruluyorum ama hala arada bir lekelenme oluyor çok korkuyorum ilk bebeğimi de kaybetmemden dolayı bir tedirginlik var, ne yapmam gerekli bilmiyorum 10 gündür yatıyorum, tecrübeleri olan arkadaşlar varsa beni bilgiledirirse çok sevinirim
ben bidaha kan testi yaptırmadımkii. fanım. bayanssulusmile sürüklerim tabii neden olmasın. kaydirigubbakcemile gel canım yeterki iste. ben ayağımı sürüdüm herkez gelsin diye. bak hem tatildesin ya işte dinlenmiş olursun belki bu ay sende hamiş kalırsın olamazmı yanii opuyorumnanaktan
tatlım ya o tür programları izleyerek moralini bozma evet bizim hiç görmediğimiz çok farklı ve acılı bir dünya var bizde hamiş kalıp bebişlerimiz olduğunca bu dünyadan izole edeceğiz her çağda her yaşamda aykırılıklar oluyor bu yüzden karamsarlığa kapılma hemeniyiyim tatlım tv izliyorum. müge anlı yı izliyorum.... nasıl bir dünya da yaşıyoruz şaşırıyorum. bu kötülükler arasında bebiş sahibi olmak gerçekten büyük risk allah hepimize yardım etsin
sen hamile olup olmadığını anlamıyormusun ben hemen anlarım belirtilerden. kendimi çok iyi tanıyorum ya ondan olsa gerek. E herkez ben mi (dimi ama) yerimseniben
tatlım ya o tür programları izleyerek moralini bozma evet bizim hiç görmediğimiz çok farklı ve acılı bir dünya var bizde hamiş kalıp bebişlerimiz olduğunca bu dünyadan izole edeceğiz her çağda her yaşamda aykırılıklar oluyor bu yüzden karamsarlığa kapılma hemen
ah güzelim benim çok güzel bir rüya görmüşsün hayırlısıyla rüyan çok çok daha güzelleşir gerçekleşir opuyorumnanaktankesinlikle haklısın duygusal kadınlarız işte dayanamıyoruzz:)
ya ben dün gece rüyamda çok güzel bir bebek gördümm. kız..
öyle güzeldiki aldım kucağıma kokladım kokladımmm herkes bana bakıyordu acıyan gözlerle konuşmadan sessizce anlaştık ansanlarla...
öyle güzel kokuyordukiii sarılıp kucakladım böyle tam boynunun altını kokluyorumm... inannın kokusunu alıyorum halaaa gerçek gibiydi... sonra uyandım bir hüzünlendim gece gece tekrar kapattım gözlerimi kaldığım yerden devam eder miyim diye ama olmadııı.
ah güzelim benim çok güzel bir rüya görmüşsün hayırlısıyla rüyan çok çok daha güzelleşir gerçekleşir opuyorumnanaktan
canım ben normalde su ürünleri mühendisiyim ama mesleğimi yapma imkanım yok şu an arkamda duran yıldız marka otomobilleri satıyorum hatta mersinde diğer bayimiz varinşallah canım yaaa
senin mesleğin ne üzerine
canım ben normalde su ürünleri mühendisiyim ama mesleğimi yapma imkanım yok şu an arkamda duran yıldız marka otomobilleri satıyorum hatta mersinde diğer bayimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?