Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

crawfort gördüğüm kadarıyla iyisin canım çok sevindim. hemen bir soru sana en son beta hcg 156 flan çıkmıştı senin galiba son günlerde tekrar yaptırdın mı kan testi sonuc kaç çıktı canım. ben hep kendimle kıyaslıyorum da sen benim şuan ki idolumsun peşinden beni de sürükle istiyorum

Merhaba arkadaşlar bende 4 ay önce bir düşük yaptım, nedenini araştırdık kan pıhtılaşması çıktı, bende sizler gibi folik asit ve aspirin kullanmaya başladım ve şu an 5 haftalık hamileyim, yalnız hamileliğimi tesadüf eseri öğrendim koyu kahve rengi bir kanamam oldu adet günümde bende adet oldum sandım sonra kesilince test yaptım ve hamile olduğumu öprendim ve doktorumu aradım hemen iğneye başladım hergün vuruluyorum ama hala arada bir lekelenme oluyor çok korkuyorum ilk bebeğimi de kaybetmemden dolayı bir tedirginlik var, ne yapmam gerekli bilmiyorum 10 gündür yatıyorum, tecrübeleri olan arkadaşlar varsa beni bilgiledirirse çok sevinirim

dendencim kolay gelsin.
valla dediğin gibi ikizse şaşmam. halamın kızınında ikizdi. biri düşük oldu diğeri doğdu. bakalım haftaya görcez tekmi çiftmi?

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun. ve şuan için tebrikler... diliyorum en güzel şekliyle sonuçlanır gebeliğin. tatlım bizlerde aynı durumdayız benimde 2 düşügüm var şuan hamile değilim coraspirin içiyorum sen gibi gebe olunca iğneye geçicem... herkesin bünyesi farklı herkes bu duruma aynı tepkiyi vermiyor ne yazıkki. ama içini rahat tutmayaçalış ne olur bu çok önemli benim arkadaşım sürekli lekelerle kanamalarla geçirdi 9 ayı ama çok tatlı bir oğlusu oldu. diliyorum senin sorununda en kısa zamanda geçer.kan değerin kaç yani beta hcg

ben bidaha kan testi yaptırmadımkii. fanım. bayanssulusmile sürüklerim tabii neden olmasın. kaydirigubbakcemile gel canım yeterki iste. ben ayağımı sürüdüm herkez gelsin diye. bak hem tatildesin ya işte dinlenmiş olursun belki bu ay sende hamiş kalırsın olamazmı yanii opuyorumnanaktan

esis. iğneden artık korkmuyorum ama kanım artık iyice cıvıdı ya her vurulan yer mosmor oluyor. eşim bana bunun böyle olacağını söylemişti. baktıkca göbüşüme içim acıyor. yazık bana :gitme:
bebiş gelsin yeterki katlanıcaz ama ben naz yapmak istedim. eşime göre hep doğal sağlıkçı ya. bende size naz yapayım dedim. :sinifsinif:

Dudemir canm inşallah senin bu hamileliğin sorunsuz bir şekilde devam eder.Canını fazla sıkmamaya çalış canım. Çünkü en önemli şey moral.Yüksek tutmaya çalış moralini. Olumlu düşün tamam mı? bende 5 haftalık+2 günlük hamileyim. Valla altımda bir ıslaklık hissettimmi koşuyorum doğru tuvalete daha öncede düşük yaptığımdan dolayı haliyle insan korkuyor ama napalım. Kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz. Sıkma canını. Çok tedirginsen bir doktora git istersen. Ultrasonda bebişini görürsen kafan rahatlar.

inşallah canım sağlıkla doğacaksa olsun diye dualar ediyorum.
9 şubata kadar ya hamile olduğumu ya da adet olduğumu haber vereceğim sizlere artık hayırlısı bekliyorummmboshayallersmile

ayy esis. sen 9 şubat dedin ya ben hemen bilgisayarın tarihini 9 şubat yapıp gebelik hesaplamaya girdim. o zaman 7+1 olucakmış (allah izin verirse tabi) bende 1 şubatı iple çekiyorum. doktora gidicem ya.eyvahedigeldismile

sen hamile olup olmadığını anlamıyormusun ben hemen anlarım belirtilerden. kendimi çok iyi tanıyorum ya ondan olsa gerek. E herkez ben mi (dimi ama) yerimseniben

iyiyim tatlım tv izliyorum. müge anlı yı izliyorum.... nasıl bir dünya da yaşıyoruz şaşırıyorum. bu kötülükler arasında bebiş sahibi olmak gerçekten büyük risk allah hepimize yardım etsin
tatlım ya o tür programları izleyerek moralini bozma evet bizim hiç görmediğimiz çok farklı ve acılı bir dünya var bizde hamiş kalıp bebişlerimiz olduğunca bu dünyadan izole edeceğiz her çağda her yaşamda aykırılıklar oluyor bu yüzden karamsarlığa kapılma hemen

sen hamile olup olmadığını anlamıyormusun ben hemen anlarım belirtilerden. kendimi çok iyi tanıyorum ya ondan olsa gerek. E herkez ben mi (dimi ama) yerimseniben

evet anlamanın bir yolu var benim canım inanılmaz sigara istiyor.anlatamam iksindede anlatamayacağım kadar çok çekiyordu canım. şimdi çok azalttım günde 1-2 tane içiyorum normalde ama o zaman habire içesim geliyor. değişik bir hisss. ikincisinde kanamam vardı adet oluyorum sandık ama canım bir istiyor sigara ben yok dedim kesin hamileyimm. herkes güldü kızım adet olmuşsun ne hamileliği dedi ama ben emindim ki öyle de oldu...

kesinlikle haklısın duygusal kadınlarız işte dayanamıyoruzz:)
ya ben dün gece rüyamda çok güzel bir bebek gördümm. kız..
öyle güzeldiki aldım kucağıma kokladım kokladımmm herkes bana bakıyordu acıyan gözlerle konuşmadan sessizce anlaştık ansanlarla...
öyle güzel kokuyordukiii sarılıp kucakladım böyle tam boynunun altını kokluyorumm... inannın kokusunu alıyorum halaaa gerçek gibiydi... sonra uyandım bir hüzünlendim gece gece tekrar kapattım gözlerimi kaldığım yerden devam eder miyim diye ama olmadııı.

ah güzelim benim çok güzel bir rüya görmüşsün hayırlısıyla rüyan çok çok daha güzelleşir gerçekleşir opuyorumnanaktan

canım ben normalde su ürünleri mühendisiyim ama mesleğimi yapma imkanım yok şu an arkamda duran yıldız marka otomobilleri satıyorum hatta mersinde diğer bayimiz var

araba çok fiyakalı valllaaaa.
bu ülkede mesleğini yapan o kadar az insan varki zaten benim eşimde jeoloji müh. ama yazılım şirketi var. çünkü onun iş alanıda bu ülkede henüz çok değer kazanmadı...
neyse önmeli olan sevemn zaten dilerim sevdiğin mesleği yapıyorsundur.

Melekcım,
Nasılsın canım?Bebısını görmüssen keyfın yerındedır.kontrol nasıl gectı?Insallah bebısının durumu ıyıdır.Bebısın kac grammıs? Hoca folbıolü bırak dedımı?Telefon nosunu alabıldınmı?Ay cok soru sordum kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…