valla bizde showroomda arabalara melül melül bakıyoruz kafamçokkarıştı ya birini mutlu etmek çok güzel ya satıştan sonra insanlar yeni oyuncaklarını alıp burdan giderken acayip mutlu oluyorlar e bende kendime pay çıkarıyorum ehe ehe ben sattım diye zemuszemusaraba çok fiyakalı valllaaaa.
bu ülkede mesleğini yapan o kadar az insan varki zaten benim eşimde jeoloji müh. ama yazılım şirketi var. çünkü onun iş alanıda bu ülkede henüz çok değer kazanmadı...
neyse önmeli olan sevemn zaten dilerim sevdiğin mesleği yapıyorsundur.
valla bizde showroomda arabalara melül melül bakıyoruz kafamçokkarıştı ya birini mutlu etmek çok güzel ya satıştan sonra insanlar yeni oyuncaklarını alıp burdan giderken acayip mutlu oluyorlar e bende kendime pay çıkarıyorum ehe ehe ben sattım diye zemuszemus
canım hamilelikten 3 ay önce başlatıyorlar ama önemli değil hamiş kaldığını öğrendiğindede 1 aydır kullanıyor olacaksın ve hemen iğneye başlanacak bu yüzden telaşlanacak bir durum yokya kızlar birşey sorucam ben 8 gündür coraspirin içiyorum bu ay gebe kalırsam 15 gün falan içmiş olacağım geç kalınmadı değil mi aspirin içmek için
canım hamilelikten 3 ay önce başlatıyorlar ama önemli değil hamiş kaldığını öğrendiğindede 1 aydır kullanıyor olacaksın ve hemen iğneye başlanacak bu yüzden telaşlanacak bir durum yok
ya canım hepimizin öyle yorulduk aynı şeyleri duymaktan her ay ümitlenip hüsrana uğramaktan sürekli ilaç yutmaktan ya bi ara her öğünde yaşlaşık 4-5 tane ilaç alıyodum ve 7 aydır sürekli kullanıyorum ama yapabileceğim yapabileceğimiz bişey yok her ay aynı terane uğraş dur işte ama minnoşlar için değer mi diye soracak olursan onlara canımız feda işte bu yüzden aynen dediğin gibi arada yorulabiliriz ama yılmak yok hele ki daha çok çocuk istiyorsak kaydirigubbakcemile3ay nasıl yazmısım öyle karışık kuruşuk yanlışlarlaa
kafam öyle dolukii yazıya bile yansımış
ya canım hepimizin öyle yorulduk aynı şeyleri duymaktan her ay ümitlenip hüsrana uğramaktan sürekli ilaç yutmaktan ya bi ara her öğünde yaşlaşık 4-5 tane ilaç alıyodum ve 7 aydır sürekli kullanıyorum ama yapabileceğim yapabileceğimiz bişey yok her ay aynı terane uğraş dur işte ama minnoşlar için değer mi diye soracak olursan onlara canımız feda işte bu yüzden aynen dediğin gibi arada yorulabiliriz ama yılmak yok hele ki daha çok çocuk istiyorsak kaydirigubbakcemile3
çalıkuşu nerelerdesin sen özlettin kendini
Crawford nasılsın canım doktor kontrolünede az kalmış
kontrole gittiğinde bebiş kaç haftalık olmuş oluyor
çalıkuşu nerelerdesin sen özlettin kendini
Crawford nasılsın canım doktor kontrolünede az kalmış
kontrole gittiğinde bebiş kaç haftalık olmuş oluyor
Canim benim iyiyim sen nasilsin,opuyorumnanaktan
inan yazacak birsesim yok boshayallersmile onun icin yazmiyom. Ama hepinizi cokkkk özledim.
crawford, ipek kizlar gözünüz aydin bebis bekliyormussunuz.
Rabbim kucaginiza almayida nasip eder
canım doktor bana aslında 6+1 olunca gel dedi. bende 1 şubatta diye hesaplamıştım ama aslında 2 şubat olması gerekiyor doktorun dediğine göre gidecek olursam. ki öyle yapmayı düşünüyorum belki erken gidince görmem falan. ne keseyi ne kalp atışını. zaten günler geçmek bilmiyor. eyvahedigeldismile
sen naptın nasıl gidiyor hazırlıyormusun kendini hamilelik fikrine yoksa hala uzakmı? aklinialirimsmile
canım herkezin bir derdi var emin ol. bak sana doktor asprin yeterli demiş. ama 4 düşük sonrası ben olsam bende iğne vurulmayı isterdim. işte benimde 18 ocakta adet olmam gerekiyor.Adet olur olmaz gel dedi doktor iğneye başlayacak.İnşallah olmam Bu günler hemen geçse hamile kalsam bir an önce oh ne güzel olur yaa. 2010 uğurlu gelir inşallah herkeze. Kendimi alıştırmaya çalışıyorum şimdilik iğne fikrine. Ama şöylede bişey var beterin beteri var o yüzden bende hastalığımı sevmeye çalışıyorum.Gerçekten şaşırtıcı gelebilir ama benim hatralığım sadece gebelikte ortaya çıkıyor.Onun dışında bana hayatı dar da etmiyor. Madem bebeğime kavuşmam için bunları yaşamam gerek rabbim bunları verdiğine göre vardır bir bildiği. Katlanacaz sabredecez inşallah sonunda yüzümüz gülecek.
Bunları 03 Ocakta yazmışım. (Vay be)
bencede doktorun dediği gibi 6+1de git canım çünkü kese görünmezse boşuna moralini bozmuş olursun benim kese 6+2de görünmüştü 6+1de gittiğimde görmediğim için çok üzülmüştüm o bir gün hiç geçmek bilmemişti
Ben bii hazrılık yapmıyorum şimdilik canım
Şuanda tek isteğin biran önce adet olup rahatlamak
2aydırlı adet olamıyorum çok gerildim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?