Canım bende çok kötü grip oldum daha yeni, yeni kendime geldim
Birde dikişlerim kaynamamış hala biraz onun acısını çekiyorum oturup kalkarken biraz sorun yaşıyorum
Yazacak bişey olmasada arada gel kuzu özletme kendini
sen daha neler yapıyorsun
Sana 2010 uğurlu geldi kuzu inşallah 2010bebeğinide kucağına alcan anne olcan
Gecmis olsun canim benim.:1hug:
Dikkat et kendine dikisler gercektenden cok gec kayniyo büsracigim.a.s
Bendede 1 seneyi gecti ve kestikleri yerleri hala hissetmiyom. Bazen deli gibi kasintida tutuyo sempatiksalakcinni cok sinir birsey.
Allahim birdaha yasatmasin bize biran önce versin bebislerimizi
Kizlar Merhba
Ben mthfr 1298 homozigot um su an 12 hafta 5 gunluk hamileyim folbiolu hamileligimin sonuna kadar mı kullanmam gerekiyor ?
bunu bana yazmıştın diye hatırlıyorum.....canım herkezin bir derdi var emin ol. bak sana doktor asprin yeterli demiş. ama 4 düşük sonrası ben olsam bende iğne vurulmayı isterdim. işte benimde 18 ocakta adet olmam gerekiyor.Adet olur olmaz gel dedi doktor iğneye başlayacak.İnşallah olmam Bu günler hemen geçse hamile kalsam bir an önce oh ne güzel olur yaa. 2010 uğurlu gelir inşallah herkeze. Kendimi alıştırmaya çalışıyorum şimdilik iğne fikrine. Ama şöylede bişey var beterin beteri var o yüzden bende hastalığımı sevmeye çalışıyorum.Gerçekten şaşırtıcı gelebilir ama benim hatralığım sadece gebelikte ortaya çıkıyor.Onun dışında bana hayatı dar da etmiyor. Madem bebeğime kavuşmam için bunları yaşamam gerek rabbim bunları verdiğine göre vardır bir bildiği. Katlanacaz sabredecez inşallah sonunda yüzümüz gülecek.
Bunları 03 Ocakta yazmışım. (Vay be)
napıyosun fıstığım. özlettin kendini. olumunekankayizsmile
bana mı didinnn gülümmm.....
bende seni özledim fıstığım.. yaa hakkını helal et nolur.... dün baya canını sıktım ... ama bugün ççokkk daha iyiyim diş doktoruna gittim dolgularım yapıldı, diş eti tedavim var yakında,,, ve bir dişiminde kaplama yapılması gerekiyor muş ordan da çıktım gazi üniversitesinde infertilite ve yüksek riskli gebeler konusunda uzman bir doktor önerdiler oraya gittim pazartesi öğleden sonra gidecem... hocayla görüşüp başlayacaz allahın izniyle... dünkü ve önceki günkü tavrım sanırım tamaman travmatik... korkuyorum ve korkum gerçekten çok ciddi boyutta o yüzden de ağır tepki veriyorum... diş tedavime bakarsak bir iki ay daha beklemem gerekecek anlaşılan ama eğer o kadar uzarsa ben kafayı tırlatırım ... bir seans daha epilasyona girsem yetecek gibi görünüyor... sonra bakalım psikolojim ne alemlde olcak....benim için dua etmeyi unutma tamammmm mııııııııııı...........evet sana dedim.
bende seni özledim fıstığım.. yaa hakkını helal et nolur.... dün baya canını sıktım ... ama bugün ççokkk daha iyiyim diş doktoruna gittim dolgularım yapıldı, diş eti tedavim var yakında,,, ve bir dişiminde kaplama yapılması gerekiyor muş ordan da çıktım gazi üniversitesinde infertilite ve yüksek riskli gebeler konusunda uzman bir doktor önerdiler oraya gittim pazartesi öğleden sonra gidecem... hocayla görüşüp başlayacaz allahın izniyle... dünkü ve önceki günkü tavrım sanırım tamaman travmatik... korkuyorum ve korkum gerçekten çok ciddi boyutta o yüzden de ağır tepki veriyorum... diş tedavime bakarsak bir iki ay daha beklemem gerekecek anlaşılan ama eğer o kadar uzarsa ben kafayı tırlatırım ... bir seans daha epilasyona girsem yetecek gibi görünüyor... sonra bakalım psikolojim ne alemlde olcak....benim için dua etmeyi unutma tamammmm mııııııııııı...........
büşra 44 sen neden adet olamıyorsun bi sıkıntı mı var... benim üçüncü kürtaj olalı 10 ay oldu... ilk zamanlar 60 günde oldum... üçüncü adetten sonra rahim filmi çekildi sonra 40 güne düştü en son 38 günde oldum. şimdi 31 gün oldu hala gelmedi sinir oluyorum bu düzensizliğe
Canım bende kere kürtaj oldum benimde kürtajlardan sonra adet düzenim bozldu 45 50 günde bir olmaya başladım ama bu seferki bununla ilgili deil ben rahmimdeki septumdan dolayı ameliyat oldum ve ameliyat sonrası doktorum hormon ilacı verdi o ilaç bitene kadar adet olamıyormuşsun ama çok şükür dün bitti zaten pskolojim bozuktu adetde olamayınca iyce bozuldu sinirlerim. 4gün içinde adet olursun dedi doktorum
Buarada senin düşüklerin kan pıhtılaşmasıylamı ilgili canım
Benim gittiğim doktorlar bana pıhtılaşmadan dolayıbebeklerimin kalp atımlarının durduğunu sölediler ama son gittiğim doktorum rahmimde perde olduğunu gördü ve bebeklerimin kalp atımının durmasını buna bağladı büyük ihtimal ameliyat oldum doktora göre sorunu hallettik ama yinede içimde bir korku var işte yeniden denememe engel oluyor hevesimi kırıyor
MTHFR(C677T) HETEREZİGOT MUTASYON
PAI-1(4G/5G) 5G/5G
EPCR(A4600G-G4678C) A1/A1)
Arkadaşlar bunlar ne anlama geliyor????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?