günaydın canım nasılsın bak cumaya 1 gün kaldı :lepi:günaydın tulun ve gulus27
günaydın tulun canım
yok be küselim cteside çalışıyorum ama en azından sivil gidebiliyoruz ay pazar gününü başımıza çıkarmasınlarda ben razıyımevet opuyorumnanaktan sende mi cumayı çekiyorsun canım yoksa c.teside çalışıyormusunuz?
ayyy canımıniçi çok zor çok ilk 3 ay ben sarhoş gibi geziyordum bide midem tuhaftı sanki bi gece önce içmişim içmişimde ertesi gün sarhoşluğum hala devam ediyo ve midem allak bullak neyse 4. aydan sonra rahatlıyorsun şekercimay gulus27 sorma gözümden uyku akıyor ya. boshayallersmile bu hamilelik neymiş böyle mayışmış bir şekilde geziyom valla ev hanımı olsamda uyusam ne güzel olurdu. nede olsa çocuk oldumu yatamıycaz.
canım biliyorum işinden dolayı çay sürekli içiyorsun ama günde 2 bardaktan fazla içmesen senin için daha iyi ne bileyim kuşburdu ıhlamur falan içsen hem vücudun dirençte kazanırfasulye,turp dedimde. gidip bir bardak çay alayım. kaydirigubbakcemile3 hemen dönücem. hem yer, hem yazarım kızlar.
canım biliyorum işinden dolayı çay sürekli içiyorsun ama günde 2 bardaktan fazla içmesen senin için daha iyi ne bileyim kuşburdu ıhlamur falan içsen hem vücudun dirençte kazanır
meraba esterya inşallah herşey iyi olur.geriye 6 ay kalmış .tedaviye ne zaman başladın kaç düşük yaşadın.ben de heterozigot 1298-677 iki düşük yaptım.şu an doktor folbiol,aspirin vitamin verdi onları kullanıyorum
düşünmem mi bitanem seni hiççç inşallah tatlım hayırlıysa Allahım bizlere sağlıklı sıhhatli ayıpsız özürsüz hayırlı evlatlar nasip etsinsağol bitanem beni düşündüğün için. bend eöyle yapıyorum. en fazla 2 bardak içiyorum. yakında tiksinirim çaydan, bundan önceki öyle olmuştu. ıhlamur içiyorum dediğin gibi. bilgili arkadaşım benim. inşallah en kısa zamanda sende hamiş olursun amiiiiiinnnn :Saruboceq:
düşünmem mi bitanem seni hiççç inşallah tatlım hayırlıysa Allahım bizlere sağlıklı sıhhatli ayıpsız özürsüz hayırlı evlatlar nasip etsin
bazen dua ettikten sonra düşünüyorum hep bir evlat için dua ediyorum ya eksik dilemişsem birden fazla çocuğum olmazsa diyorum ohaoldumsmile
amaaaannn ne bileyim ben banada arada geliyorlar kaydirigubbakcemile3sen istediğini dile eksik diledin diye eksik olacak değil ya. kalbini biliyior ya allah. o yüzden için rahat olsun canım. evet ay hepimize dediğin gibi sağlıklı,sıhhatli,evlat nasip eylesin. yüzümüzü güldürsün evladımızdan yana.
crawfordcum gunaydın ben yarın cerrahpasaya gideceim hersey ordan netlesecek ense kalınlıgına falan bakacakar bebisimin :)
insallah amiyosenteze gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?