Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay gulus27 sorma gözümden uyku akıyor ya. boshayallersmile bu hamilelik neymiş böyle mayışmış bir şekilde geziyom valla ev hanımı olsamda uyusam ne güzel olurdu. nede olsa çocuk oldumu yatamıycaz.

evet opuyorumnanaktan sende mi cumayı çekiyorsun canım yoksa c.teside çalışıyormusunuz?
yok be küselim cteside çalışıyorum ama en azından sivil gidebiliyoruz ay pazar gününü başımıza çıkarmasınlarda ben razıyım
ay gulus27 sorma gözümden uyku akıyor ya. boshayallersmile bu hamilelik neymiş böyle mayışmış bir şekilde geziyom valla ev hanımı olsamda uyusam ne güzel olurdu. nede olsa çocuk oldumu yatamıycaz.
ayyy canımıniçi çok zor çok ilk 3 ay ben sarhoş gibi geziyordum bide midem tuhaftı sanki bi gece önce içmişim içmişimde ertesi gün sarhoşluğum hala devam ediyo ve midem allak bullak neyse 4. aydan sonra rahatlıyorsun şekercim

inşallah yaa. bu ne böyle. aslında uykumu da iyi alıyorum niye böyle oluyorki enteresan. ayduse_mir in dediği gibi kapalı kutu neler oluyor içerde bilemiyoz. işim zor hrealde. daha fasulye kadarken böyleyse turp kadar olunca napıcam bilmiyorumkismile

fasulye,turp dedimde. gidip bir bardak çay alayım. kaydirigubbakcemile3 hemen dönücem. hem yer, hem yazarım kızlar.

fasulye,turp dedimde. gidip bir bardak çay alayım. kaydirigubbakcemile3 hemen dönücem. hem yer, hem yazarım kızlar.
canım biliyorum işinden dolayı çay sürekli içiyorsun ama günde 2 bardaktan fazla içmesen senin için daha iyi ne bileyim kuşburdu ıhlamur falan içsen hem vücudun dirençte kazanır

canım biliyorum işinden dolayı çay sürekli içiyorsun ama günde 2 bardaktan fazla içmesen senin için daha iyi ne bileyim kuşburdu ıhlamur falan içsen hem vücudun dirençte kazanır

sağol bitanem beni düşündüğün için. bend eöyle yapıyorum. en fazla 2 bardak içiyorum. yakında tiksinirim çaydan, bundan önceki öyle olmuştu. ıhlamur içiyorum dediğin gibi. bilgili arkadaşım benim. inşallah en kısa zamanda sende hamiş olursun amiiiiiinnnn :Saruboceq:

canım ben iki dusuk yasadım korunma surem bittiginde coraspirin ve folbiol kullanmaya basladım, gebelik testi pozitif cıkar cıkmaz cleaxne igneye basladım su ana kadar bebegim Allahım sukurler olsun saglıklı.. Mutlaka univ hastanesinde tahlillrinizi yaptırın ve ilaclarınızı kullanın.

Allah her isteyene saglıklı hayırı evlatlar nasip etsin..

Hamilelikte sigara bebekte tansiyon yapıyor

ROMA -AA- Hamilelikte sigara içmek anne rahmindeki bebeğin kan basıncını kontrol eden mekanizmaları da etkiliyor. Uzmanlar, bunun sonucunda ortaya çıkan problemler ile ani bebek ölümleri arasında bir ilişki olduğunu düşünüyor.
ıtalyan haber ajansı ANSA'da çıkan habere göre, Stokholm'deki Karolinkska Enstitüsünden bir grup bilimadamı, 17'sinin annesi sigara tiryakisi olan yeni doğmuş 40 civarında bebeği inceledi.
Gary Cohen başkanlığındaki araştırma ekibi, sigara içen annelerin bebeklerinin tansiyonlarında ve kalp atışlarında anormallikler olduğunu gözlemledi. Uzmanlar, bu bebeklerde görülen ani tansiyon değişikliklerinin çocuk 1 yaşına gelene kadar geçen zamanda daha da kötü bir hal aldığını belirtti.
Bu bebeklerin kucağa alındıkları zaman tansiyonlarında görülen ani yükselişi örnek olarak gösteren bilim adamları, bunun hamilelikte sigara içilmesinin bebeğin kan basıncına vermiş olduğu zararın bir göstergesi olduğunu söyledi.
Uzmanlara göre, anne adayının sigara içmesi sonucu ortaya çıkan bu dolaşım problemleri, özellikle sigara tiryakisi annelerin yeni doğmuş bebekleri arasında yaygın olan ani bebek ölümlerinin nedenleri arasında yer alıyor.

netgazete.com

düşünmem mi bitanem seni hiççç inşallah tatlım hayırlıysa Allahım bizlere sağlıklı sıhhatli ayıpsız özürsüz hayırlı evlatlar nasip etsin
bazen dua ettikten sonra düşünüyorum hep bir evlat için dua ediyorum ya eksik dilemişsem birden fazla çocuğum olmazsa diyorum ohaoldumsmile

isterse pıhtılaşma sorunumuz olmasın ama ne sigara içelim ne de içilen ortamda bulunalım arkadaşlar biz minişler için nelere katlanıyoruz bir sigarayı mı bıramıcaz yada yanımızda ki en sevdiğimiz olsa dahi bizi zehirlemesine izin mi vereceğiz mümkün değil lmaz:

sen istediğini dile eksik diledin diye eksik olacak değil ya. kalbini biliyior ya allah. o yüzden için rahat olsun canım. evet ay hepimize dediğin gibi sağlıklı,sıhhatli,evlat nasip eylesin. yüzümüzü güldürsün evladımızdan yana.

crawfordcum gunaydın ben yarın cerrahpasaya gideceim hersey ordan netlesecek ense kalınlıgına falan bakacakar bebisimin :)
insallah amiyosenteze gerek kalmaz

amaaaannn ne bileyim ben banada arada geliyorlar kaydirigubbakcemile3

crawfordcum gunaydın ben yarın cerrahpasaya gideceim hersey ordan netlesecek ense kalınlıgına falan bakacakar bebisimin :)
insallah amiyosenteze gerek kalmaz

inşallah. ay sen şimdi nasıl heyecanlısındır. cinsiyetini öğrenmen yakındır heralde. hemen zaman geçsede bende öğrensem yaa . (sağlıklı olsunda farketmez diyenleri duyar gibiyim ) aynen öylede insan yinede merak ediyor. ona göre hazırlık yapıcaz kar-deş (ezelden aklıma geldi :roflol: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…