Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

heee heee ben sigarayı bıraktım.... o günden sonra bi daha içmedim biliyoooo mooosssooonnnn.....

gülüşüm naberrrr nasılsınnn ... sana arada geliyolarmış benden hiç gitmiyolarrrr.... hayyyt satmışım anasını dünyanının....

gülüşüm naberrrr nasılsınnn ... sana arada geliyolarmış benden hiç gitmiyolarrrr.... hayyyt satmışım anasını dünyanının....
şu an canım inan iyice geldiler ve hatta sinirden oturup ağlayacağım çok büyük bir showroom düşünün heryer cam asma katıda var yani yüksek ve oda hiç yok sadece bankalardaki gibi yarım camekanlar ve her masanın üstünde merkezi sistemli klimalar var ben sürekli üşüyorum yani kazak altına uzun kollubody sonra kazak bide kışlık takım ceketi altımda2 kat yünlü külotlu çorap.....
bu yıl başından beri bu işle ilgilenen süper zeka arkadaş diyorumki üşüyorum bu klima çalışmıyor cevap yok o termostatlı olduğu için arada dinlenmeye geçiyor ve şuan farkediyorum ki hiç hava üflemiyor beyefendiyi arıyorum cvp ya siz yazın kapattırmıştınız öyle kalmış ve showroomun derecesi 17 çıldıracam yaaaaaa adam pişkin pişkin cevap veriyor klava: :mymeka: çok sinirliyim çooooooooookkkkk bu arda donuyorum dışarısı -3 derece

esiscim ne dinamiğiz sorma .cumayı iple çekiyorum bol bol yatmak için. sempatiksalakcinni gıulus 27 de üşümüş canım yaa. senin sıcak tutman lazım kendiniç gebelik düşünüyosun ya. en azından küçük elektrikli soba yokmu. getirsen taksan ayakların ısınır hem.

bugün evlilik yıldönümümüz çok mutluyummm hihoyyyt 2 seneyi devirdik zaman su gibi akıp gidiyor....
eğer ilk bebişim doğsa idi şimdi 10 günlük olacaktı kısmet değilmiş ne diyeyimmm....

günaydın tatlım insan üşüyünce daha dinamik oluyor

valla üzüldüm yazdıklarını okuyunca ben bile evde donuyorum klima yanmaktan kendinden geçti ama ev bi ısınmadı gitti.birde mersinde yaşıyom.... antep çok soğuktur yaaaa. biliyorum orayı abim üniversiteyi orada okudu çok gelip gittimm. valla oturduğun yerde çaktırmadan oyna eklemler çalışsın....bırazcık ısınırsınhihoyyyt

bugün evlilik yıldönümümüz çok mutluyummm hihoyyyt 2 seneyi devirdik zaman su gibi akıp gidiyor....
eğer ilk bebişim doğsa idi şimdi 10 günlük olacaktı kısmet değilmiş ne diyeyimmm....

Nice yıllara esiscim. Boşver kısmet böyleymiş. Her şerde bir hayır var. belki bu sene gelir bebişin. Bidahaki yıldönümünüzde 3 kişi olursunuz kimbilir. Şeniz

tebrikler tatlım :içelim: nice güzel bol bebişli yıllara hihoyyyt
ay şikayet ettim adamı meğer tek şikayet eden ben değilmişim yarınki toplantıda görüşülecekmiş ohhhh içim rahatladı
kız size yazarak el eklemlerimi çalıştırıyorum işte kaydirigubbakcemile3

kıyamammm sana yaaa... hayatım gerçekten crawfordun dediği gibi bi elektrikli soba bulsan çok iyi olur...

heyyytttt antep mi soğukturrrr ankaranın yanında haltttt etmişşş:)))))))))))))

ayy haftaya daaaaa.... ayy çok varmış vallaa sabırsızlıkla bekliyorum haberlerini dualarım seninleee

sağol bitanem. teşekkür ederim. benimde dualarım sizinle. kaydirigubbakcemile anlarsınız ya. bu işaret herşeyi alatıyor. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…