heyyytttt antep mi soğukturrrr ankaranın yanında haltttt etmişşş:)))))))))))))
canım ayın 2si salıya geliyor ama ay bizi meraktan çatlatma git işte 2sinde hem bende gitcem eğer kırmızıları görmezsem o güne kadar kan testi yapacamçarşamba günü. gidicem canım.
ah be tatlım burası orjinal bi müessese olduğu için öyle elektrikli sobaya falan izin vermiyolar tabiii onşların arka tarafta odaları var amaaannn yemişim onları ben kat kat giyer sıcak su içer bol bol tuvalete giderim heyyttt onlara mı kaldım guclubacismilekıyamammm sana yaaa... hayatım gerçekten crawfordun dediği gibi bi elektrikli soba bulsan çok iyi olur...
esissss hayırlı olsun canımmmmm............. allah daha nice yıllar nasib etsin...
canım ayın 2si salıya geliyor ama ay bizi meraktan çatlatma git işte 2sinde hem bende gitcem eğer kırmızıları görmezsem o güne kadar kan testi yapacam
ah be tatlım burası orjinal bi müessese olduğu için öyle elektrikli sobaya falan izin vermiyolar tabiii onşların arka tarafta odaları var amaaannn yemişim onları ben kat kat giyer sıcak su içer bol bol tuvalete giderim heyyttt onlara mı kaldım guclubacismile
ay böyle yapayımda kendimi gaza getireyim delikafadulden
aysudemir
nasılsın canım seninle uzun zamandırgörüşemedikkk moralin keyfin yerindedir dilerim
aslında 1 şubatta gidicektim baktım yanlış hesaplamışım. Doktorum 6+1 olunca gel dedi. 1 gün bile erken olursa keseyi kalp pıtırıtılarını görmem diye bekleyicem mecbur. Sen de hamilelik şüphesi varmı gulu27?
tatlım 16 sı doğum günümdü o gün çatlattıldım kaydirigubbakcemile3 iğneyle kaydirigubbakcemile3 bakalım şimdi kasıklarım ağrıyor göğüslerde bişey yokta umut işte bekliyorumaslında 1 şubatta gidicektim baktım yanlış hesaplamışım. Doktorum 6+1 olunca gel dedi. 1 gün bile erken olursa keseyi kalp pıtırıtılarını görmem diye bekleyicem mecbur. Sen de hamilelik şüphesi varmı gulu27?
birkaç gündür kötüydüm ama dün ve bugün daha iyiyim umarım herşey iyi olur... bugünlerde tek kişilik bi dünyam olmasını çooookkk istedim ama hayatın gerçekleri böyle değil maalesef...... hayat iki kişilik ve kararlarını tek başına alamıyosun....
sen nasılsın.....
aldığın hangi iki kişilik karar ya da kararlar seni üzdü bilemiyorum ama galiba dönem dönem hepimiz bunu yaşıyoruz. içim burkuldu yazdıklarını okuyunca bir sorun bu kadar kısa ve öz ancak bukadar güzel anlatılabilirdi...elimizden birşeyler gelse keşke...a.s. bunlar sana
ben daha iyiyim atil işte dinleniyorum. bekliyorum umut ediyorum diliyorum sabrediyorum
hayırlısı olsun canım inşallah.... sana doktor iğne dışında bişey önerdimi... bu arada çiçekler için teşekkürler...
hayır canım şuan gabe olmadığım için detayları konuşmadık.şimdi sadece coraspirin. gebe oluncada 0-4 iğne demişti.ama düşüğü önleyici bir kaç ilaçtan bahsetmi,şti sanırım gebelik olunca tekrar konuşacağız.
aysude-mir artık bir güzel kese görmek istiyorummmm of offf nasıl bir his acaba
herakşam eşim işten gelince beni yatırır karnımı açar öper sonrada başlardı kızımla konuşmaya bizimki tabii babaının sesini duyunca pıt pıt vururdu babası görsün diye bu bir mucize mükemmel bir olaykeseyi görmek harika ... hatta kalp atışını görmek daha da harika... içinde bişeyin kıpırdadığını görmek kadar güzel bişey olamaz... içinde hareket etmesi kimbilir nasıldır... canım bildiğim kadarıyla senin durumunda mthfr idi ... bu mutasyonda folik asit ve b vitamini çok önemli .... bunu mutlaka bilmeni isterim... bu konuyu mutlaka dile getirmelisin.... doktoruna.... sadece iğne pıhtılaşmayı çözüyor ama mthfr folik asit seviyesinde çiddi azalma ya sebep oluyor bebek beyin gelişimi içinde folik asit ve b 12 vitamini çok önemli.....
herakşam eşim işten gelince beni yatırır karnımı açar öper sonrada başlardı kızımla konuşmaya bizimki tabii babaının sesini duyunca pıt pıt vururdu babası görsün diye bu bir mucize mükemmel bir olay
inşallah canım sağlıkla kucağımıza alırız ve Allah'ım onların acısını bize yaşatmasınbenim bilmediğim bi duyguydu canım benim.... inşallah tekrar ve kucağımıza alana kadar yaşarız....
böcük hiç pas atmıyon hayırdır küs müyüz
kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?