Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydınnnn herkese.kimse benim dünkü yasdığıma cevap vermemiş mafoldumben alsanaalsanasmile
gülüş burasıda çok soğuk canım ya.kaloriferi yakmadılar daha ona söyleniyom sabahtan beri bende.yeni toparladım kendimi zaten.bide kalçamda kemik ağrısıyla dolaşıyom neyse bu ağrı neden kaynaklanıyo bilmiyom ama felaket bir ağrı ayağımı kaldıramıyorum.sen ne yapıyon gittimi teftiştekiler.
dün tartıldım bir kilo daha almışım.canım sıkıldı büsürü onada.ettimi 6 kilo şimdiden ilk 4 ayda kafamçokkarıştı

canım kiloyu kafana takma dogumdan sonra allahın izniyle verirsin hiç anlamadan kalçadaki agrıya gelince o agrı benide mahvetti yattıgım yerden kalkamıyorum çok canım yanıyor doktora sordum hamilelikten olur dedi ve bi ilacı yokmuş işin kötüsü bebek büyüdükce agrıda biraz artacakmış panik yapma dedi

aman tatlım dikkat et sen daha yeni kalktın hastalıktan
canım çatın genişliyor olmasın

hangi kalçana vuruyor agrı

ay ne yaparız gülay artarsa .ben şimdiden tahta gibi kesiliyom.dönemiyom kalkamıyom.eşim zeytinyağı ile masaj yaptı o bölgeye biraz rahatlatıyo o.acaba kalsiyum eksikliği falanmı oluyoki diyorum.haftaya bende doktoruma soracam.ay gezemiyom bu ağrı yüzüne tek başıma.bir tutsa sokakta reziliz düşünsene
gülüş tatlım bilmiyom bakalım doktor ne diyecek.

Herkese ıyı gÜnler kızlar
zehrayade canım malesefkı kullandıĞımız ıĞnenın bÖyle bı yan etkısı var herkeste aynı sonucu vermıyo ama ıŞte Çekmek zorundayız allahu teala bızıde bÖyle sınıyo kendıne Çok dıkkat et

canım bilmem biliyormusun benim bi kızım var 12 yaşında ve kızıma hamileyken en ufak bi sıkıntım yoktu nekadar dogru bilmem ama ben anneme kalçama agrı giriyor dedigim an annem bebek erkek dedi ve biz daha cinsiyetini bilmiyorduk senin bebeyin cinsiyeti bellimi

Aysude mır gÜlay gÜlÜŞ melek sızler nasılsınız aysude moralın ınŞallah yerıne gelmıŞtır canım

GÜlay canım benımde 7 yaŞında bır oĞlum var oĞlumda hıÇ bır sıkıntı yaŞamadım normal hamılelık yaŞadım sonra ne olduysa oldu Şımdı sen kaÇ aylık hamılesın

canım iğneden dolayımıdır sence.mutlaka buda bizim sınavımız.şimdi diyom dua ederken Allahım sağlıklı hayırlı evladın yanına banada sağlıklı ağrısız hamilelik nasip et birdahakine diyecem.eksik dua etmişim hep diyorum

canım dinamiss dün izne ayrıldı suyu azmış ama son haftaya kadar yetermiş evde neti varmış ara ara girecek forma
gülüşüm çok sagol canım iyiydi suyu ginemi azalmış allah yardım etsin dinamise ve denizine hayırlı vakitli dogumlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

benimkide erkek canım.annemde bana hamileyken bu ağrıları çekmiş ama son ayda çektim seninki çok erken diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…