Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende 18 .haftamdayım ama doktora göre 19 oluyo.bir hafta ilerimiş gelişimi.gülay seninki baya hareketlenmiştir.benimki başladı şimdiden en çokta akşam yattığımda hareketleniyo

Zehrayade bu ıĞnenın uzun sÜrelı kullanımında kemık erımesı yaptıĞını doktorum bana sÖylemıŞtı o yÜzden bol bol kalsıyum tÜketmemız gerekıyo

Zehrayade bu İĞnenİn uzun sÜrelİ kullanımında kemİk erİmesİ yaptıĞını doktorum bana sÖylemİŞtİ o yÜzden bol bol kalsİyum tÜketmemİz gerekİyo

kalsiyumu evet okumuştum canım.ben peynire resmen aşeriyom canım.yumurta süt yoğurt hergün düzenli tüketiyom.birde badem duymuştum kemik erimesine birebirmiş o günden beride badem yiyorum günlük 10 tane.

Canım ben Şuan hamıle deĞılım ama son dÜŞÜĞÜmda 0-4lÜk kullandım ama olmadı 9 haftalıkken kalbı durdu

bende 18 .haftamdayım ama doktora göre 19 oluyo.bir hafta ilerimiş gelişimi.gülay seninki baya hareketlenmiştir.benimki başladı şimdiden en çokta akşam yattığımda hareketleniyo

bende uzanırken çok fazla hissediyorum birde tatlı yedigim zaman ayakta bile olsam hissediyorum

kızlar benim göbegim artık çok acıyor iyne yaparken ve doktorda artık göbegindeki bezelerden bebegi rahat göremiyoruz dedi bende 4gündür saglık ocagına gidip kolumdan yaptırıyorum igneyi ve çok acıyor koldan göbek bukadar acıtmıyordu

canım göbekte benim iki yerimde beze var .göbeğin yanlarına vuryoz hep 4 er parmak ileri.göbek deliğinden 4 parmak üste vursak olurmu hiç vurmadım oraya ama çok sert orası şu an elimizle tutamıyoz.kolun neresine vuruyo aşı yapılan tarafmı

ay kızlar yazmışsınız yazmışsınız ben sayfayı güncellemeyince akmamış bende bu kızlar nerede diyordum gülaycım dinamissin suyu tekrar azalmamış eski azlığını koruyor sadece yani su kaybı durmuş hayırlı haberlerini alırız inşallah

GÜlay canım 55 kİloydum

benim doktor kiloya göre ayarlanıyor bu iyneler demişti her 10 kiloya 1 demişti ben 83kiloydum 08lik dedi ve hamile kalmadan ignelere başlamamız lazım dedi korunmayı bırakır bırakmaz iyneye başladım ve o ay hamile kaldım hamilelikten sonra igneye başlarsak geç kalabiliriz demişti

aysude mir sen nasıl oldun moralin nasıl.... bir gün herşeyin çok güzel olcağına inan lütfen

sağol canım... daha iyiyim şükür... çok öfkeliydim hayata...yaradana... insanlara... ama öfkem yatıştı şükür... daha iyiyim şimdi... diş tedavisine başladım canım.. dün bi iki dolgum vardı onları hallettim... dişimin birisinin kaplama olması gerekiyormuş.. bende eşime fakültede randevu beklemeyelim... özelde halledelim dedim o da allah razı olsun kabul etti öğleden sonra gitcez dişçiye bakalım kaç günde bitirir.... ondan sonra allah kerim... baraj kapaklarını açcam inşallah tutar ama pek umudum yok çünkü son kürtajdan beri doğru düzgün adet olamıyorum... bakalım hayırlısı... pazartesi günü de gazi ünv. bi doktor ismi verdiler oraya gitcem.....

nasıl tarif etsem diye çok düşündüm ama en uygunu bu kolunu hafif havaya kaldır pazının tam arkasındaki sallanan yere benimki sallanıyor seni bilmem ama

ay canım benim ya bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sen bide beni sakinleştirmeye yatıştırmaya çalışıyordun kimbilir senin gibi sakin yapılı biri ne olduda canı bu kadar sıkıldı neyse geçmiş ya

kürtaj etkiliyo sanırım canım çok duydum adet olamayan.rahim iyice inceliyor ya ondandır.telaş etme inşallah kalacan sende hamile canım.stresi at kafandan bu çok önemli.hadi dişlerdende kurtuldun .benim bir çürüğüm var .ramazanda gittim adetim diye yapmadı dolgu ramazandan sonra gel dedi.okuldu ev işeriydi ekim sonu geldi dedim adet olayım öyle gidem .hamile kaldıüımı öğrenince oda kaldı öyle.şimdlik ağrısı yok ama inşallah sorun vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…