GÜlay kaÇlık İĞne kulanıyosun mutasyonların neler
Zehrayade bu İĞnenİn uzun sÜrelİ kullanımında kemİk erİmesİ yaptıĞını doktorum bana sÖylemİŞtİ o yÜzden bol bol kalsİyum tÜketmemİz gerekİyo
bende 18 .haftamdayım ama doktora göre 19 oluyo.bir hafta ilerimiş gelişimi.gülay seninki baya hareketlenmiştir.benimki başladı şimdiden en çokta akşam yattığımda hareketleniyo
Canım ben Şuan hamİle deĞİlİm ama son dÜŞÜĞÜmda 0-4lÜk kullandım ama olmadı 9 haftalıkken kalbİ durdu
kızlar benim göbegim artık çok acıyor iyne yaparken ve doktorda artık göbegindeki bezelerden bebegi rahat göremiyoruz dedi bende 4gündür saglık ocagına gidip kolumdan yaptırıyorum igneyi ve çok acıyor koldan göbek bukadar acıtmıyordu
GÜlay canım 55 kİloydum
aysude mir sen nasıl oldun moralin nasıl.... bir gün herşeyin çok güzel olcağına inan lütfen
canım göbekte benim iki yerimde beze var .göbeğin yanlarına vuryoz hep 4 er parmak ileri.göbek deliğinden 4 parmak üste vursak olurmu hiç vurmadım oraya ama çok sert orası şu an elimizle tutamıyoz.kolun neresine vuruyo aşı yapılan tarafmı
ay canım benim ya bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sen bide beni sakinleştirmeye yatıştırmaya çalışıyordun kimbilir senin gibi sakin yapılı biri ne olduda canı bu kadar sıkıldı neyse geçmiş yasağol canım... daha iyiyim şükür... çok öfkeliydim hayata...yaradana... insanlara... ama öfkem yatıştı şükür... daha iyiyim şimdi... diş tedavisine başladım canım.. dün bi iki dolgum vardı onları hallettim... dişimin birisinin kaplama olması gerekiyormuş.. bende eşime fakültede randevu beklemeyelim... özelde halledelim dedim o da allah razı olsun kabul etti öğleden sonra gitcez dişçiye bakalım kaç günde bitirir.... ondan sonra allah kerim... baraj kapaklarını açcam inşallah tutar ama pek umudum yok çünkü son kürtajdan beri doğru düzgün adet olamıyorum... bakalım hayırlısı... pazartesi günü de gazi ünv. bi doktor ismi verdiler oraya gitcem.....
sağol canım... daha iyiyim şükür... çok öfkeliydim hayata...yaradana... insanlara... ama öfkem yatıştı şükür... daha iyiyim şimdi... diş tedavisine başladım canım.. dün bi iki dolgum vardı onları hallettim... dişimin birisinin kaplama olması gerekiyormuş.. bende eşime fakültede randevu beklemeyelim... özelde halledelim dedim o da allah razı olsun kabul etti öğleden sonra gitcez dişçiye bakalım kaç günde bitirir.... ondan sonra allah kerim... baraj kapaklarını açcam inşallah tutar ama pek umudum yok çünkü son kürtajdan beri doğru düzgün adet olamıyorum... bakalım hayırlısı... pazartesi günü de gazi ünv. bi doktor ismi verdiler oraya gitcem.....
kızlar ben çıkıyorum benim kız tepemde bekliyor hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?