ay canım benim ya bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sen bide beni sakinleştirmeye yatıştırmaya çalışıyordun kimbilir senin gibi sakin yapılı biri ne olduda canı bu kadar sıkıldı neyse geçmiş ya
kürtaj etkiliyo sanırım canım çok duydum adet olamayan.rahim iyice inceliyor ya ondandır.telaş etme inşallah kalacan sende hamile canım.stresi at kafandan bu çok önemli.hadi dişlerdende kurtuldun .benim bir çürüğüm var .ramazanda gittim adetim diye yapmadı dolgu ramazandan sonra gel dedi.okuldu ev işeriydi ekim sonu geldi dedim adet olayım öyle gidem .hamile kaldıüımı öğrenince oda kaldı öyle.şimdlik ağrısı yok ama inşallah sorun vermez
kürtaj etkiliyo sanırım canım çok duydum adet olamayan.rahim iyice inceliyor ya ondandır.telaş etme inşallah kalacan sende hamile canım.stresi at kafandan bu çok önemli.hadi dişlerdende kurtuldun .benim bir çürüğüm var .ramazanda gittim adetim diye yapmadı dolgu ramazandan sonra gel dedi.okuldu ev işeriydi ekim sonu geldi dedim adet olayım öyle gidem .hamile kaldıüımı öğrenince oda kaldı öyle.şimdlik ağrısı yok ama inşallah sorun vermez
slm kızlar bişi sorcam hamile arkadaşlara kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz bebişlerinizin.ben 13.hafta bitiyo ayın 1 inde gidicem dr.ama kesin derim demedi.sizinkileri merak ettim.
slm kızlar bişi sorcam hamile arkadaşlara kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz bebişlerinizin.ben 13.hafta bitiyo ayın 1 inde gidicem dr.ama kesin derim demedi.sizinkileri merak ettim.
ben 12.haftada 3 boyutlu ultrason ile öğrendim ama kendi doktorum hala söylemedi,5. ayın dolmasını bekliyorlar garanti olsun diye
sağol cnm.benim dr umunda 3 boyutlu ultrasonu yok.önce gittiğim bir prof.var ona gidip girmek istiyorum aslında sana bişi daha sorucam 1 hafta arayla ult.girsem zararlımıdır?
merhaba arkadaşlar
zehra ben de bel fıtığı olduğu için uzun süre ayakta kaldığımda ya da iş yaptığmda belim tutulur ve adım bile atamam,tam iğne yapılan yerin az üstü ağrır,bel fıtığı başlangıcı olabilir,dikkat et,bol bol sırtüstü uzan,ve evet zeytinyağı ile her akşam masaj yap ve havlu ile sar,iyi gelecektir
doktorum bana 12.haftayı bitirince calsiyum d3 verdi,gerçi ben kullanamadım ama bulantılardan, bende calsiyum takviyesine erken başladı
gülüs hadi geçmiş olsun atlattın denetimi
aslıhan iyi haberlerini alacağız canım hiç korkma : ))
esterya inş. ikili testin iyi çıkar,ama amniyosentezde kokulacak bişey değil,inş. gerek kalmaz ama biliyosun ben yaşadım,o yüzden rahat ol
feryad kayınvalidenle daldın işe sanırım.aman tek sıkılmada iş işleyin beraber.
şeker anne sen ne yapıyon crawford .
azdalar sende yoksun bugün.
bana şimdi üst komsum gelecek sonra tekrar geri girrim
bence bi yolunu bul hallet ha bugün ha yarın derken kolay bi dolgu oluyor sana kanal tedavisi.... canım ben kürtaj olalı 10 ay oldu hala düzelmedi... eğer bi sıkıntı varsa diye korkmuyo değilim... adet oluncada doğum ağrısı gibi ağrı çekiyorum resmen... sıkıldım ben artıkkk her ay bu stresttenn... ha oldu ha olcak olmuyo bi türlüüü bekliyorum... bakalım.. yine gelen giden yok 32 gün oldu bugün bakalım bu ay kaç gün sonra gelcek geçen ay 38 gün sonra olmuştu... ondan önce 40 gün ondan önce 54 ondan önce 60... yavaş yavaş düzeliyor anlaşılan...
napim canım eve geldim. yemek yedim. eşimden fırsat buldukça oturuyorum bilgisayara. bugün ara ara mide bulantılarım oldu. sen kötü olmuşsun kalçan ağrıyormuş geçmiş olsun annecik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?