Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şükür geçti ... geçmeseydi kafayı yerdim heralde.... eee sen neler yapıyosun bakalım....

bence bi yolunu bul hallet ha bugün ha yarın derken kolay bi dolgu oluyor sana kanal tedavisi....

bence bi yolunu bul hallet ha bugün ha yarın derken kolay bi dolgu oluyor sana kanal tedavisi.... canım ben kürtaj olalı 10 ay oldu hala düzelmedi... eğer bi sıkıntı varsa diye korkmuyo değilim... adet oluncada doğum ağrısı gibi ağrı çekiyorum resmen... sıkıldım ben artıkkk her ay bu stresttenn... ha oldu ha olcak olmuyo bi türlüüü bekliyorum... bakalım.. yine gelen giden yok 32 gün oldu bugün bakalım bu ay kaç gün sonra gelcek geçen ay 38 gün sonra olmuştu... ondan önce 40 gün ondan önce 54 ondan önce 60... yavaş yavaş düzeliyor anlaşılan...

merhaba arkadaşlar
zehra ben de bel fıtığı olduğu için uzun süre ayakta kaldığımda ya da iş yaptığmda belim tutulur ve adım bile atamam,tam iğne yapılan yerin az üstü ağrır,bel fıtığı başlangıcı olabilir,dikkat et,bol bol sırtüstü uzan,ve evet zeytinyağı ile her akşam masaj yap ve havlu ile sar,iyi gelecektir
doktorum bana 12.haftayı bitirince calsiyum d3 verdi,gerçi ben kullanamadım ama bulantılardan, bende calsiyum takviyesine erken başladı
gülüs hadi geçmiş olsun atlattın denetimi
aslıhan iyi haberlerini alacağız canım hiç korkma : ))
esterya inş. ikili testin iyi çıkar,ama amniyosentezde kokulacak bişey değil,inş. gerek kalmaz ama biliyosun ben yaşadım,o yüzden rahat ol

cumartesi kontrolüm var,bir de ayın 9 unda detaylı ultrasona giricem
bebiş kesin çok zayıf,çünkü hiiiç iştahım yok,canım hiçbişey yemek istemiyo,zorlada yiyemiyorum ki of of 3 kilo aldım 3,5 ayda dahada almıyorum zaten,bir ara kilo bile vermiştim : ((

slm kızlar bişi sorcam hamile arkadaşlara kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz bebişlerinizin.ben 13.hafta bitiyo ayın 1 inde gidicem dr.ama kesin derim demedi.sizinkileri merak ettim.

slm kızlar bişi sorcam hamile arkadaşlara kaç haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz bebişlerinizin.ben 13.hafta bitiyo ayın 1 inde gidicem dr.ama kesin derim demedi.sizinkileri merak ettim.

ben 12.haftada 3 boyutlu ultrason ile öğrendim ama kendi doktorum hala söylemedi,5. ayın dolmasını bekliyorlar garanti olsun diye

ben 12.haftada 3 boyutlu ultrason ile öğrendim ama kendi doktorum hala söylemedi,5. ayın dolmasını bekliyorlar garanti olsun diye

sağol cnm.benim dr umunda 3 boyutlu ultrasonu yok.önce gittiğim bir prof.var ona gidip girmek istiyorum aslında sana bişi daha sorucam 1 hafta arayla ult.girsem zararlımıdır?

sağol cnm.benim dr umunda 3 boyutlu ultrasonu yok.önce gittiğim bir prof.var ona gidip girmek istiyorum aslında sana bişi daha sorucam 1 hafta arayla ult.girsem zararlımıdır?

tabii bu sorunun en iyi yanıtını hekimler bilir ama internetteki gebelik sitelerinde okuduğum kadarı ile ses frekansı olduğu için zararı yokmuş,ben 3 ayım bitene kadar her hafta ultrasona girdim,düşük riskim olduğu için,zararlı olsa sanırım doktorlar bu şekilde bir periyod izlemezler

arkadaşlar mutasyon taramam çıkmış sonuçları yorumlamanızı bekliyorum
FACTOR V G1691A(Leiden)
ß-FıBRıNOJEN -455 G>A
MTHFR A1298C GENLERıNDE HETEROZıGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR DıYOR
PAI-1 4G/4G VE ACE Ins/Del genotipleri saptanmıştır
APO E 3/3 alleli saptanmıştır

İnan bilmiyorum canım eşimde bel fıtığı olabilir diyo ama değişik bir ağrı ya oturduğumda ağrı yok yatarken kalkarken yürürken ağrı yapıyo ama öyle böyle bir ağrı değil.inşallah geçer.4 hafta önce yine böyle artmıştı masajla hafiflemişti.
senin tahlillerde heterezigot olduğunumu gösteriyo şimdi eğer öyleyse iğneyi kullanmak isabetli olmuş ozaman.belki bende öyleyimdir.doğumdan sonra yaptıracam bende ikinci için hazırlık olur .kilo konusunu kafana takma canım bende çok aldım diye üzülüyom.belki bebeğin besleniyodur senden alıyodur kilo.bende çok aldım canım.6 kilo aldım.tek bebekler iyi,sağlıklı olsun annesi zayıf olmaları önemli olmaz.

feryad kayınvalidenle daldın işe sanırım.aman tek sıkılmada iş işleyin beraber.
şeker anne sen ne yapıyon crawford .
azdalar sende yoksun bugün.
bana şimdi üst komsum gelecek sonra tekrar geri girrim

feryad kayınvalidenle daldın işe sanırım.aman tek sıkılmada iş işleyin beraber.
şeker anne sen ne yapıyon crawford .
azdalar sende yoksun bugün.
bana şimdi üst komsum gelecek sonra tekrar geri girrim

napim canım eve geldim. yemek yedim. eşimden fırsat buldukça oturuyorum bilgisayara. bugün ara ara mide bulantılarım oldu. sen kötü olmuşsun kalçan ağrıyormuş geçmiş olsun annecik.

canım ben hayıt otu diye bir ot kullandım ama bebek olsun diye.internette faydalarına bakarsan adet düzensizliği olanlarıda düzenliyomuş .bir iç derim tadı biraz acı ama dikiver kafana ılık ılık.ben bebek olması için bir ay içmiştim.sonra bıraktım.dişe dolgu yapılmazmış hamileyken diye duydum.bide iğne kullanıyoz ya çektirememde.bekliyecem.doktor fırçalaman yeterli dedi .küçük ama arada kalmış çürük iki dişimin arası.

napim canım eve geldim. yemek yedim. eşimden fırsat buldukça oturuyorum bilgisayara. bugün ara ara mide bulantılarım oldu. sen kötü olmuşsun kalçan ağrıyormuş geçmiş olsun annecik.

sağol canım baya sorun oldu bu ağrı bana.mide bulantıların olcak daha.en güzel yönü bebeğinin sağlıklı olduğunu anlıyosun.hiç dert etme okadar iyi yani bulantılar.hcg nin artmış olduğunu gösterir.:CüvCüv:

dinamis canım nasılsın. az işim var girdiğini görünce yazayım dedim.biraz işim var tatlım seni ve deniz kızını öptük annesi oğluşumla beraber

ıyi akşamlar kızlar:))

Dün önce hastanedeydik, sonra raporu okula götürdük, ardından ıstanbul'dan eşimin arkadaşı geldi, şimdi bizde kalıyor. Bu nedenle fırsat bulup da yazamadım.
Ama Ankara bugün bembeyaz oldu, dışarısı çok kötü, yollar kar buz...Şanslıyımki tam zamanında izne ayrılmışım diyorum, yolda falan kayarım düşerim diye korkuyordum..

Kızlar dün 36. tamamladık, 37. haftaya girdik. NST de de bişe çıkmadı.
ınşallah bişe olmaz ise 17 Şubat olarak sezeryan tarihide belirlendi :))

Zehrayede canım kilolara dikkat et ama çok da takma kafana, herkesin bünyesi farklı...Alsan bile sonra verirsin canım benim:))

Aslıhancım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

Crawford canım sen de işte de olsan öğle tatilinde falan dinlen, uykuya bu kadar düştüğüne göre dinlenmeye ihtiyacın var canım benim:)

Gülaycım maşallah size demek 25 hafta oldu, çok büyümüşsünüz, inşallah sağlıkla tamamına erer.

Denden, gulus, ferya,esterya, aysude ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…