Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyi olmana sevindim dinamiss.izin iyi olmuş soğukta insan kaymayı bırak hasta olur dışarda .osmaniyede çok soğuk.buralar bu kadar soğuk olmazdı.geri sayım başlar sende de artık.bugün bir arkadaşımın doğum yaptığını öğrendim.minnicik diyo anlatırken.kucağa almak daha güzel diyor.biz karnımızda bu kadar sevdik doğunca ben yerim herhalde çok öperim gibi geliyo düşünsene bizim meleklerimiz onlar.:ecrin_bebek:

feryad kayınvalidenle daldın işe sanırım.aman tek sıkılmada iş işleyin beraber.
şeker anne sen ne yapıyon crawford .
azdalar sende yoksun bugün.
bana şimdi üst komsum gelecek sonra tekrar geri girrim

sağolasın canım güzel geçiyo inanmayacaksınız ama :) kayınvalidemi de hevese getirdim :)) bebek yeleğini görünce dayanamadı aldı elimden hızını alamıyor sizi unatmadım canım ilk fırsatta yanınızdayım opuyorumnanaktan

Allah razı olsun canım sen de iznini iyi kullan keyfini çıkar öpüyorum :))opuyorumnanaktan

evet bencede iğne isabetli olmuş
bakalım bundan sonrası nasıl olacak
doğumdan sonrada gerekli olacak mı acaba??

dendencim teşekkür ederim canım.ya iki gündür bir korku sardıacaba yaşamıyormu diye.test iyi çıkmazsa nolcak of çok negatif oldum.dr a gidip rahatlamak istiyorum.senin testlerin kaçıncı hafta yapıldı ikili testin

Merhaba arkadaşlar ,
Sizlere güzel haberlerim var , salı günü kontrolümüz vardı...Doktor her şey beklediğimiz gibi dedi...Benim , plesentanın ve bebeğin kan akışına baktı , normalmiş her şey , iğne ve asprine devam dedi...Folbiolede gerek yokmuş bu haftadan itibaren...Vitamin olarak elevite devam dedi...Bebişimiz de 700 gramın üzerindeymiş çok şükür...
Gobetecim , şeker yüklememi ve idrar tahlilimi geçen ay yaptırdığı için bu ay yaptırmadı , ek bir tahlilde istemedi...Canım , doğumla ilgili bişey sormadım , önümüzdeki kontrolde 28, hafta olacak , o zaman hem doğumla ilgili konuşmayı düşünüyorum , telefon numarasınıda o zaman isteyeceğim...Sana erken numara için diyince ben de istemedim...
Dinamiscim , maşallah size , bir bakmışız Deniz kızımız doğmuş , kucağında:)Canım bu arada kilo alımın da çok güzelmiş,bu haftadan sonra da almazsın heralde...Darısı bize inşallah...
Celencim , naptın canım , seni merak ettim , çalışmalara başlayacaktınız , hani diyorum şubat ayıda geldi , bütün hamileliklerini şubat ayında öğreniyordunya , hani dedim belki :)
Çalıkuşu,gelevera, kahvelokum, reisdevrim nerelerdesiniz?Her şey yolundadır inşallah...

canım allah kolayca kurtarsın inşallah... bugün ulusa gittim sabahtan öldüm gidene kadar ama beyaz çok yakıştı ankaraya ..... doğuma giderken haberim olsa keşke deniz bebeği görmeye gelirdim.....

korkma ya da endişelenme demeyeceğim çünkü elinde değil,bende aynı şeyleri yaşadım,ben ikili testten hiç korkmuyordum,sonucu görünce doktorumda benim kadar şaşırmıştı,bunlar yakında kaldırılması planlanan tamamen olasılık hesabına dayalı,anneleri ve bebekleri 2 ay üzüntü içinde bırakan testler,artık 4 ü test tercih ediliyor,16.haftada yapılıyor ve kısa sürede sonuç çıkıyor,bu sonuca ve ultrason değerlendirmesine göre amniyosteze karar veriliyor
o kadar üzüldümde ne oldu,amniyosentezde yaptırdım,o da hiç korkulacak gibi değilmiş,sonuçta olan 1,5 ay byunca bana ve bebişe oldu,şimdi herşeyin yolunda olduğunu öğrendik ve çok şükür gebeliğin tadını çıkarmaya başladım
Allah'a emanet sonuçta,biz elimizden geleni yapıyoruz,takdir Allah'ın,bol dua ve pozitif düşünce ile annelik yolunda emin adımlarla yürüyoruz hepimiz
hayatta hiçbirşey için bu kadar acı çekmemiştim,çekemem gibi geliyordu,hele iğneden nasıl korkardım,şimdi iğnelerimi kendim yapıyorum göbişten : ))

ay canım öyle haklısınki.sağol ayrıca.bende bir tadını çıkarabilsem öle mutlu olucamki.iğneler zaten kabus gibi çok canım yanıyo karnım mosmor eşim yapıyo hersabah çatıyorum adama.ay tek hayırlısıyla sağlıkla doğuralımda tek iğneye razıyım aslında şu korkuları bir atlatsam.sende zor günler yaşamışsın cnm.ama hayırlısıyla alda kucağına hepsi unutulucaktır.

selam kızlar,zehrayade,gülüş,carforwd,feryad,esterya,aysude,esis,bugün hiç giremedim.annemler bizdeydi.benim hamilelik haberime daha 2-3 ay var.ne yapalım.geç olsun.sağlıklı bir hamilelik olsun.yalnız ben coraspin,vitamin ve foliğe başaldım.doktorum ve hemotolog öyle dedi.3 ay falan.ama doktorum korunma dedi.bakalım artık.her ikisi de 0.4 iğne dedi ama neye göre belirleniyoki inşallah yanlışlık olmaz.neyse herkese iyi geceler görüşürüz.buyrunnnnnnnnn

günaydın kızlar.nasılsınız görüşmeyeli? ben uyandığımdan itibaren midem bulanmaya başladı. arada bulanıp geçiyor çayda içemedim. hatta sütü bile zor içtim. içim kalkıyor.Dünde akşam saat 8 de yattım yatış o yatış. ama hala uyuyasım var. Dinamiss iş yerinde uyayamıyorum ama evde bol bol uyuyorum. umarım yeterli gelir. Bu arada kar bastırdı tam zamanında izne ayrılmışsın. Valla Denizin şansı olsa gerek. evde uyumak istiyormuş demekki Zehrayedecim demek mide bulantılarım sağlıklı bir hamilelik olduğunu ve kanda betahcgnin yükseldiğini gösteriyor bende öyle tahmin etmiştim ama hiiç hoş bir duygu değil. Azdalar 2-3 ay sonra sende başlayacaksın çalışmalara ne güzel canım. ığne konusuna gelince neye göre verdiklerini bende anlamadım inan. banada 0.4 lük verdi. Kimisi kiloya kimsi de kan tahlil sonucuna göre diyorlar hepsinin uyguladığı yöntem farklı.
Aysude_mir sen nasılsın soğuk şehirde söyle bakalım.

şükür geçti ... geçmeseydi kafayı yerdim heralde.... eee sen neler yapıyosun bakalım....
canım ne yapayım dün nete giremedim bi türlü işyerinden sitem gitti bekliyorum 2 şubatı kasıklarım ağrıyor iştahım açık ama bu belirtiler kırmızıların belirtiside olabilir
kurtuldum çok şükür ama heryıl gelecekmiş bunlarrrr akannehir
tatlım kiloya takma kafanı bebiş zaten anneden alır yani senin yemen sana yararlı bebiş tüm ihtiyacını senden karşılar ay kız mankenler toplamda 6-7 kilo alıyor bebişleri maaşallah tosun gibi hem 7. aydan sonra istemesende haftada 1 kiloya yakın alırsın merak etme
tatlım sende kendine iyi bak denizimize de kaydirigubbakcemile3
tatlım hiç belli olmaz bi bakarsın bu ay hamile kalırsın hakkına hayırlısı sağlıkla inşallah
günaydın bitanem ah kıyamam sana mideside bulanırmış beyaz leblebi ve tuzlu krakeri yanından ayırma tatlım sütü içicem diye kendini zorlama aman tiksinmeyesin sonra hiç içemezsin yoğurtla arayı kapatmaya çalış tamam mı şekerr olumunekankayizsmile

yanımda çubuk kraker getirdim dediğin gibi leblebide alayım. hergün iki bardak süt içiyorum. dün gecede evde çaldığım bir kase yoğurdu yedim. yoğurtla arayı kapatmaya çalış derken yiyimmi yemeyimmi anlamadım ki fisfisfis

canım süt içemediğin zamanlarda bol bol yoğurt yiyerek arayı kapat kalsiyum eksikliği olmasın dişine etki eder ve ilerde menapoz döneminde kemik erimeni etki eder çünkü bebiş senden alacak senin yediğin içtiğinden değil hatta yataktan daha kalkmadan ağzına biriki kraker al öyle kalk süte bal, fındık, fıstık, muz karıştır offff süper olur

Tamam canım. Sağoalsın ama benim canım hiç şekerli şeyler çekmiyor. Ben ya düşün baklava verdiler yemedim mafoldumben normalde çok severim. Yataktan kaltığımda midem fazla bulanmıyor şu aralar daha sıklaşmadı yakındır. Sersemlemiş gibi oluyorum ama. Diğer gebeliğimde 2 hafta falan bulandı sonra geçti herkez bana ay sen ne şanslısın şunu gelinin sürekli istifar ediyor yiyemiyor dediler. Meğerse benim gebelik bitmiş haberleri yok. Kime imrendiklerini bilmiyorlar tabi. Napalım bizimde ksımet böyleymiş. Ama olsun hayattayım sağlıklıyım çok şükür daha görecek günüm varmış. Bundada vardır bir hayır.diyorum hayatı seviyorum. Umarım guluscum sende en kısa zamanda hamile kalırsın. Çünkü çok iyi kalpli bir insansın. Bunu hissediyorum :ecrin_bebek: :CüvCüv: Bak göreceksin o günler yakındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…