feryad kayınvalidenle daldın işe sanırım.aman tek sıkılmada iş işleyin beraber.
şeker anne sen ne yapıyon crawford .
azdalar sende yoksun bugün.
bana şimdi üst komsum gelecek sonra tekrar geri girrim
İyi akşamlar kızlar:))
Dün önce hastanedeydik, sonra raporu okula götürdük, ardından İstanbul'dan eşimin arkadaşı geldi, şimdi bizde kalıyor. Bu nedenle fırsat bulup da yazamadım.
Ama Ankara bugün bembeyaz oldu, dışarısı çok kötü, yollar kar buz...Şanslıyımki tam zamanında izne ayrılmışım diyorum, yolda falan kayarım düşerim diye korkuyordum..
Kızlar dün 36. tamamladık, 37. haftaya girdik. NST de de bişe çıkmadı.
İnşallah bişe olmaz ise 17 Şubat olarak sezeryan tarihide belirlendi :))
Zehrayede canım kilolara dikkat et ama çok da takma kafana, herkesin bünyesi farklı...Alsan bile sonra verirsin canım benim:))
Aslıhancım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
Crawford canım sen de işte de olsan öğle tatilinde falan dinlen, uykuya bu kadar düştüğüne göre dinlenmeye ihtiyacın var canım benim:)
Gülaycım maşallah size demek 25 hafta oldu, çok büyümüşsünüz, inşallah sağlıkla tamamına erer.
Denden, gulus, ferya,esterya, aysude ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın :)
canım allah kolayca kurtarsın inşallah... bugün ulusa gittim sabahtan öldüm gidene kadar ama beyaz çok yakıştı ankaraya ..... doğuma giderken haberim olsa keşke deniz bebeği görmeye gelirdim.....İyi akşamlar kızlar:))
Dün önce hastanedeydik, sonra raporu okula götürdük, ardından İstanbul'dan eşimin arkadaşı geldi, şimdi bizde kalıyor. Bu nedenle fırsat bulup da yazamadım.
Ama Ankara bugün bembeyaz oldu, dışarısı çok kötü, yollar kar buz...Şanslıyımki tam zamanında izne ayrılmışım diyorum, yolda falan kayarım düşerim diye korkuyordum..
Zehrayede canım kilolara dikkat et ama çok da takma kafana, herkesin bünyesi farklı...Alsan bile sonra verirsin canım benim:))
Crawford canım sen de işte de olsan öğle tatilinde falan dinlen, uykuya bu kadar düştüğüne göre dinlenmeye ihtiyacın var canım benim:)
Gülaycım maşallah size demek 25 hafta oldu, çok büyümüşsünüz, inşallah sağlıkla tamamına erer.
Denden, gulus, ferya,esterya, aysude ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın :)
dendencim teşekkür ederim canım.ya iki gündür bir korku sardıacaba yaşamıyormu diye.test iyi çıkmazsa nolcak of çok negatif oldum.dr a gidip rahatlamak istiyorum.senin testlerin kaçıncı hafta yapıldı ikili testin
angel aysude melek nasılsınız
korkma ya da endişelenme demeyeceğim çünkü elinde değil,bende aynı şeyleri yaşadım,ben ikili testten hiç korkmuyordum,sonucu görünce doktorumda benim kadar şaşırmıştı,bunlar yakında kaldırılması planlanan tamamen olasılık hesabına dayalı,anneleri ve bebekleri 2 ay üzüntü içinde bırakan testler,artık 4 ü test tercih ediliyor,16.haftada yapılıyor ve kısa sürede sonuç çıkıyor,bu sonuca ve ultrason değerlendirmesine göre amniyosteze karar veriliyor
o kadar üzüldümde ne oldu,amniyosentezde yaptırdım,o da hiç korkulacak gibi değilmiş,sonuçta olan 1,5 ay byunca bana ve bebişe oldu,şimdi herşeyin yolunda olduğunu öğrendik ve çok şükür gebeliğin tadını çıkarmaya başladım
Allah'a emanet sonuçta,biz elimizden geleni yapıyoruz,takdir Allah'ın,bol dua ve pozitif düşünce ile annelik yolunda emin adımlarla yürüyoruz hepimiz
hayatta hiçbirşey için bu kadar acı çekmemiştim,çekemem gibi geliyordu,hele iğneden nasıl korkardım,şimdi iğnelerimi kendim yapıyorum göbişten : ))
cnm iyi olmaya çalışıyorum biraz heycan yaptım bugünlerde nedense.drla şu testleri halletsem çok rahatlıycam.bakalım.sen naptın iyisin demiangel aysude melek nasılsınız
canım ne yapayım dün nete giremedim bi türlü işyerinden sitem gitti bekliyorum 2 şubatı kasıklarım ağrıyor iştahım açık ama bu belirtiler kırmızıların belirtiside olabilirşükür geçti ... geçmeseydi kafayı yerdim heralde.... eee sen neler yapıyosun bakalım....
kurtuldum çok şükür ama heryıl gelecekmiş bunlarrrr akannehirmerhaba arkadaşlar
zehra ben de bel fıtığı olduğu için uzun süre ayakta kaldığımda ya da iş yaptığmda belim tutulur ve adım bile atamam,tam iğne yapılan yerin az üstü ağrır,bel fıtığı başlangıcı olabilir,dikkat et,bol bol sırtüstü uzan,ve evet zeytinyağı ile her akşam masaj yap ve havlu ile sar,iyi gelecektir
doktorum bana 12.haftayı bitirince calsiyum d3 verdi,gerçi ben kullanamadım ama bulantılardan, bende calsiyum takviyesine erken başladı
gülüs hadi geçmiş olsun atlattın denetimi
aslıhan iyi haberlerini alacağız canım hiç korkma : ))
esterya inş. ikili testin iyi çıkar,ama amniyosentezde kokulacak bişey değil,inş. gerek kalmaz ama biliyosun ben yaşadım,o yüzden rahat ol
tatlım kiloya takma kafanı bebiş zaten anneden alır yani senin yemen sana yararlı bebiş tüm ihtiyacını senden karşılar ay kız mankenler toplamda 6-7 kilo alıyor bebişleri maaşallah tosun gibi hem 7. aydan sonra istemesende haftada 1 kiloya yakın alırsın merak etmecumartesi kontrolüm var,bir de ayın 9 unda detaylı ultrasona giricem
bebiş kesin çok zayıf,çünkü hiiiç iştahım yok,canım hiçbişey yemek istemiyo,zorlada yiyemiyorum ki of of 3 kilo aldım 3,5 ayda dahada almıyorum zaten,bir ara kilo bile vermiştim : ((
tatlım sende kendine iyi bak denizimize de kaydirigubbakcemile3İyi akşamlar kızlar:))
tatlım hiç belli olmaz bi bakarsın bu ay hamile kalırsın hakkına hayırlısı sağlıkla inşallahselam kızlar,zehrayade,gülüş,carforwd,feryad,esterya,aysude,esis,bugün hiç giremedim.annemler bizdeydi.benim hamilelik haberime daha 2-3 ay var.ne yapalım.geç olsun.sağlıklı bir hamilelik olsun.yalnız ben coraspin,vitamin ve foliğe başaldım.doktorum ve hemotolog öyle dedi.3 ay falan.ama doktorum korunma dedi.bakalım artık.her ikisi de 0.4 iğne dedi ama neye göre belirleniyoki inşallah yanlışlık olmaz.neyse herkese iyi geceler görüşürüz.buyrunnnnnnnnn
günaydın bitanem ah kıyamam sana mideside bulanırmış beyaz leblebi ve tuzlu krakeri yanından ayırma tatlım sütü içicem diye kendini zorlama aman tiksinmeyesin sonra hiç içemezsin yoğurtla arayı kapatmaya çalış tamam mı şekerr olumunekankayizsmilegünaydın kızlar.nasılsınız görüşmeyeli? ben uyandığımdan itibaren midem bulanmaya başladı. arada bulanıp geçiyor çayda içemedim. hatta sütü bile zor içtim. içim kalkıyor.Dünde akşam saat 8 de yattım yatış o yatış. ama hala uyuyasım var. Dinamiss iş yerinde uyayamıyorum ama evde bol bol uyuyorum. umarım yeterli gelir. Bu arada kar bastırdı tam zamanında izne ayrılmışsın. Valla Denizin şansı olsa gerek. evde uyumak istiyormuş demekki Zehrayedecim demek mide bulantılarım sağlıklı bir hamilelik olduğunu ve kanda betahcgnin yükseldiğini gösteriyor bende öyle tahmin etmiştim ama hiiç hoş bir duygu değil. Azdalar 2-3 ay sonra sende başlayacaksın çalışmalara ne güzel canım. İğne konusuna gelince neye göre verdiklerini bende anlamadım inan. banada 0.4 lük verdi. Kimisi kiloya kimsi de kan tahlil sonucuna göre diyorlar hepsinin uyguladığı yöntem farklı.
Aysude_mir sen nasılsın soğuk şehirde söyle bakalım.
günaydın bitanem ah kıyamam sana mideside bulanırmış beyaz leblebi ve tuzlu krakeri yanından ayırma tatlım sütü içicem diye kendini zorlama aman tiksinmeyesin sonra hiç içemezsin yoğurtla arayı kapatmaya çalış tamam mı şekerr olumunekankayizsmile
canım süt içemediğin zamanlarda bol bol yoğurt yiyerek arayı kapat kalsiyum eksikliği olmasın dişine etki eder ve ilerde menapoz döneminde kemik erimeni etki eder çünkü bebiş senden alacak senin yediğin içtiğinden değil hatta yataktan daha kalkmadan ağzına biriki kraker al öyle kalk süte bal, fındık, fıstık, muz karıştır offff süper oluryanımda çubuk kraker getirdim dediğin gibi leblebide alayım. hergün iki bardak süt içiyorum. dün gecede evde çaldığım bir kase yoğurdu yedim. yoğurtla arayı kapatmaya çalış derken yiyimmi yemeyimmi anlamadım ki fisfisfis
canım süt içemediğin zamanlarda bol bol yoğurt yiyerek arayı kapat kalsiyum eksikliği olmasın dişine etki eder ve ilerde menapoz döneminde kemik erimeni etki eder çünkü bebiş senden alacak senin yediğin içtiğinden değil hatta yataktan daha kalkmadan ağzına biriki kraker al öyle kalk süte bal, fındık, fıstık, muz karıştır offff süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?