Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben bundan öncekinde süt içemediydim. Yoğurt da yemiyordum acaip dişim ağrıyordu. Demekki kalsiyumu kesince dişime vurmuş. Sen deyince farkettim gulus27

hiç keyfim yok
sol yumurtalığım acıyor dünden beri. üşüttüm mü ne oldu bilmiorum.hava çok soğuk yaaa evde bile donuyorum.
crawfot yazdıklarını okudum canım.iyi olmana sevindim.

Cuma geldi oh bee! Yatıcam.Duyanda az yatıyor sanar. Bu satırları yazarken içim bulanıyor müthiş derecede. mafoldumben

Cuma geldi oh bee! Yatıcam.Duyanda az yatıyor sanar. Bu satırları yazarken içim bulanıyor müthiş derecede. mafoldumben

o minik sağlıklı olsunda gerekirse tüm gün midemiz bulansın dimiiiii
canım benim ya ne söylesem ki şimdi sana bu bulantıyı kesecek doğru dürüst bişey de yok... ablamda çok kötü olmuştu. ne yaptıysa geçmedi.
bebişin can buluyor canımın içi. bulansın bulansın iyidir:teytey:

Ne güzel moral verdin esiscim. Seninde ağrıyan yanın inşallah bir bulantıya davettir. opuyorumnanaktan
Evet sağlıklı olsunda bulansın canım.

gunaydın arkadaslar nasılsınız bakalım guzel anneler anne adayları annne aday adayları :)
hava yagmurlu kapalı bı kasvet cokuyor ınsanın ıcıne ama rahmet cok sukur yagıyor
benım bulantım olmadı yanı cok az anlık oluyor yada aksamları az oluyor gecıyor bı sıkıntım yok sukur tabıkı mıdede hassasıyetler var ama kayda deger bısey yok o zman bızım hormonlar normal salgılanmıyormuymus :S
ben bulantının olmasıda olmamasıda normal bunyeden bunyeye degısıyor dıye bılıyorum

Ne güzel moral verdin esiscim. Seninde ağrıyan yanın inşallah bir bulantıya davettir. opuyorumnanaktan
Evet sağlıklı olsunda bulansın canım.

inşallah canım yaaa
inan artık kendimi dinlemekten bıktım....
kendimi hep vücudumu anlamaya çalışırken buluyorum nerem ağrıyor. bu şu demek mi geçenkinde nasıldı bu ağrı nasılll????????????
bir dolu soru anlayacağınnnnn. bilemiyorum bu ay çok umtluyum ama hayırlısı tabiki
canımmmmm bitki çayı içmiyorsun değil mi

hamarat crwford bebıse yelek bıle baslamıs bakınkaydirigubbakcemile3
ıyıyım canım ne yapayım sabah sabah yıne dıkıldım kargalar botlarını gıymeden :))
sen nasılsın bulantılar dısında ıyı gordum :)

ayyyy ipekcim üzdün beniii olurmu hiç öyle şeyyyy elbette sağlıklıdır bebişin bünyeye göre değişir bulantı elbette crawfort daha bebişini göremede yaaa ondan diyoruz güzel işte bulantı varsa çabalıyor demektir diye... ipekcim sen kaç aylık hamilesin

aa canım lutfen uzulme
ben sordum gercekten herseyı bılmıyoruz sonucta acaba oylemıdır dedım
bız 8 haftacıgız canım yenı daha

inşallah bitanem ya sende çok iyi kalplisin canım yaaa temiz kalpli lduğun herşeyi ilk düşündüğün yada hissettiğin gibi söylemenden belli öylesine içinden geldiği gibi süpersiiiiiiiinnnnnnnnnn olumunekankayizsmile

ne güzelll mahşallah. tazecik gebemiz:)
kesyi gördünüz mü hayatım nasıl durumlar

cok sukur gorduk kesemızı kalp atısımızıda duyduk teyzesi:)
dr bır sorun yok gayet ıyı dedı
fraxıparıne kullanıyorum bende arkadaslar gıbı golık asıt elevıt coraspn bırde
ınsallah bu sefer saglıkla gelır bebısler
sen ne durumdasın esıscım yazısamadık senle sanırım ıstıyosun
calısmalara basladınızmı

evet tatlım bu ay başladık bende heterozigot mutasyon yaşayanlardanım.şuan folik asit ve coraspirin kullanıyorum gebe olunmca da 0*4 lük iğne kullanacağım. kısaca durum bu tatlımmm. inşallaah güzel haberle geleceğim

ınsallah bekletmeden hayılısıyla saglıklla gelır bebısın esıscım
enımde faktor 5 heterozıgot 0.6 kullanıyorum
fazla degılmı ben homozıgot degılım heterozıgotum dedım dr a
zaten o.3 lugu hc sorun olmayanlarda kullanıyoruz
0.6 fazla degıl dedı onlar ne derse onu yapıyoruz hayırlısı bakalım

Ne yeleği kız hayatta anlamam örme işinden :roflol:
Keşke anlasam bebişime örerdim. Bende hazır alırım artık napalım.
kaydirigubbakcemile3
Bende iyiyim canım çok şükür. Bulantılar dışında. Sabah sabah dikildin demek. Erken kalkan yol alır. İyidir. Dinç olursun. uykun geldimi yine gider yatarsın.

tatlım önceki gebelikte falan kullandın mı iğne . eğer kullandı isen buna rağmen düşük oldu ise doktor dozajı arttırmıştır. bide dün arkadaşlar yazmış kilo ile ilşkili diye yaklaşık her 10 kiloya 0.1 lik gibi ortalama tabii
öyle bişeyde olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…