Cuma geldi oh bee! Yatıcam.Duyanda az yatıyor sanar. Bu satırları yazarken içim bulanıyor müthiş derecede. mafoldumben
o minik sağlıklı olsunda gerekirse tüm gün midemiz bulansın dimiiiii
canım benim ya ne söylesem ki şimdi sana bu bulantıyı kesecek doğru dürüst bişey de yok... ablamda çok kötü olmuştu. ne yaptıysa geçmedi.
bebişin can buluyor canımın içi. bulansın bulansın iyidir:teytey:
Ne güzel moral verdin esiscim. Seninde ağrıyan yanın inşallah bir bulantıya davettir. opuyorumnanaktan
Evet sağlıklı olsunda bulansın canım.
ayyyy ipekcim üzdün beniii olurmu hiç öyle şeyyyy elbette sağlıklıdır bebişin bünyeye göre değişir bulantı elbette crawfort daha bebişini göremede yaaa ondan diyoruz güzel işte bulantı varsa çabalıyor demektir diye... ipekcim sen kaç aylık hamilesingunaydın arkadaslar nasılsınız bakalım guzel anneler anne adayları annne aday adayları :)
hava yagmurlu kapalı bı kasvet cokuyor ınsanın ıcıne ama rahmet cok sukur yagıyor
benım bulantım olmadı yanı cok az anlık oluyor yada aksamları az oluyor gecıyor bı sıkıntım yok sukur tabıkı mıdede hassasıyetler var ama kayda deger bısey yok o zman bızım hormonlar normal salgılanmıyormuymus :S
ben bulantının olmasıda olmamasıda normal bunyeden bunyeye degısıyor dıye bılıyorum
ayyyy ipekcim üzdün beniii olurmu hiç öyle şeyyyy elbette sağlıklıdır bebişin bünyeye göre değişir bulantı elbette crawfort daha bebişini göremede yaaa ondan diyoruz güzel işte bulantı varsa çabalıyor demektir diye... ipekcim sen kaç aylık hamilesin
aa canım lutfen uzulme
ben sordum gercekten herseyı bılmıyoruz sonucta acaba oylemıdır dedım
bız 8 haftacıgız canım yenı daha
inşallah bitanem ya sende çok iyi kalplisin canım yaaa temiz kalpli lduğun herşeyi ilk düşündüğün yada hissettiğin gibi söylemenden belli öylesine içinden geldiği gibi süpersiiiiiiiinnnnnnnnnn olumunekankayizsmileTamam canım. Sağoalsın ama benim canım hiç şekerli şeyler çekmiyor. Ben ya düşün baklava verdiler yemedim mafoldumben normalde çok severim. Yataktan kaltığımda midem fazla bulanmıyor şu aralar daha sıklaşmadı yakındır. Sersemlemiş gibi oluyorum ama. Diğer gebeliğimde 2 hafta falan bulandı sonra geçti herkez bana ay sen ne şanslısın şunu gelinin sürekli istifar ediyor yiyemiyor dediler. Meğerse benim gebelik bitmiş haberleri yok. Kime imrendiklerini bilmiyorlar tabi. Napalım bizimde ksımet böyleymiş. Ama olsun hayattayım sağlıklıyım çok şükür daha görecek günüm varmış. Bundada vardır bir hayır.diyorum hayatı seviyorum. Umarım guluscum sende en kısa zamanda hamile kalırsın. Çünkü çok iyi kalpli bir insansın. Bunu hissediyorum :ecrin_bebek: :CüvCüv: Bak göreceksin o günler yakındır.
ne güzelll mahşallah. tazecik gebemiz:)
kesyi gördünüz mü hayatım nasıl durumlar
cok sukur gorduk kesemızı kalp atısımızıda duyduk teyzesi:)
dr bır sorun yok gayet ıyı dedı
fraxıparıne kullanıyorum bende arkadaslar gıbı golık asıt elevıt coraspn bırde
ınsallah bu sefer saglıkla gelır bebısler
sen ne durumdasın esıscım yazısamadık senle sanırım ıstıyosun
calısmalara basladınızmı
evet tatlım bu ay başladık bende heterozigot mutasyon yaşayanlardanım.şuan folik asit ve coraspirin kullanıyorum gebe olunmca da 0*4 lük iğne kullanacağım. kısaca durum bu tatlımmm. inşallaah güzel haberle geleceğim
hamarat crwford bebıse yelek bıle baslamıs bakınkaydirigubbakcemile3
ıyıyım canım ne yapayım sabah sabah yıne dıkıldım kargalar botlarını gıymeden :))
sen nasılsın bulantılar dısında ıyı gordum :)
ınsallah bekletmeden hayılısıyla saglıklla gelır bebısın esıscım
enımde faktor 5 heterozıgot 0.6 kullanıyorum
fazla degılmı ben homozıgot degılım heterozıgotum dedım dr a
zaten o.3 lugu hc sorun olmayanlarda kullanıyoruz
0.6 fazla degıl dedı onlar ne derse onu yapıyoruz hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?