inşallah bitanem ya sende çok iyi kalplisin canım yaaa temiz kalpli lduğun herşeyi ilk düşündüğün yada hissettiğin gibi söylemenden belli öylesine içinden geldiği gibi süpersiiiiiiiinnnnnnnnnn olumunekankayizsmile
inşallah canım yaaa
inan artık kendimi dinlemekten bıktım....
kendimi hep vücudumu anlamaya çalışırken buluyorum nerem ağrıyor. bu şu demek mi geçenkinde nasıldı bu ağrı nasılll????????????
bir dolu soru anlayacağınnnnn. bilemiyorum bu ay çok umtluyum ama hayırlısı tabiki
canımmmmm bitki çayı içmiyorsun değil mi
:roflol: :roflol: :roflol: aaaaa şekercim benim evdeki nette bi hallolsun sen gör akşamlarıda ben sana tavan yaptırırım msnde delikafaduldenGulus yine moralimı tavana vurdurdun
Allah senden razı olsun gülloşum.
En kısa zamanda gebe kalasıca sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol: aaaaa şekercim benim evdeki nette bi hallolsun sen gör akşamlarıda ben sana tavan yaptırırım msnde delikafadulden
tatlım önceki gebelikte falan kullandın mı iğne . eğer kullandı isen buna rağmen düşük oldu ise doktor dozajı arttırmıştır. bide dün arkadaşlar yazmış kilo ile ilşkili diye yaklaşık her 10 kiloya 0.1 lik gibi ortalama tabii
öyle bişeyde olabilir mi acaba
Ne yeleği kız hayatta anlamam örme işinden :roflol:
Keşke anlasam bebişime örerdim. Bende hazır alırım artık napalım.
kaydirigubbakcemile3
Bende iyiyim canım çok şükür. Bulantılar dışında. Sabah sabah dikildin demek. Erken kalkan yol alır. İyidir. Dinç olursun. uykun geldimi yine gider yatarsın.
napıyosun gebe bayan demıssınde yanında orgu oren smıle varya ondan dedım opuyorumnanaktan
sabah dınc oluyorum da gunduz uyuyorum gun boluk porcuk bısey oluyor gecede 3 e 4 e kadar gozum kapanmıyorohaoldumsmile
bu fasulye kadar sey bozdu duzenımı :sinifsinif:
aşkol yaaa ben mızmız mıyımmm :1no2:gulus 27 bugün mızırdanmıyorsun soğuktan çözdümü patronlar ısınma işini:lepi:
kullanmadım canım
aslında 2. dusukte dr tedbıren bıle olsa coraspın verseymıs yınde dusmeyebılırdı dedı sımdıkı drum
yasayarak ogrenıyoruz herseyı
ptesı hematolojıyede gorunecegım testlerımız yapılacak bakalım ıns
evet kılylada alakalı olablır 65 oldum malesef
tup bebk yaptk 2 kez ılaclar sısırdı ıyıce ıns cok fazla almadan bıtıtırım hamılelıgı
evet crawfordum gelsınde razıyız her bıseyın :)
ben uyuyayım bıraz agırlasmaya basladım :))
optum sızı goruruz gene ıns.
aşkol yaaa ben mızmız mıyımmm :1no2:
kıs bugün ankaradan genel müdd yardımcılarından biri geldi e tabii çalıştırdılar artık ne kadar klima ve kalorifer varsa içerisi hamam hamam kaydirigubbakcemile3
aman duyanda 9 aylık hamile sanar hıhh
Bende hamileyim ama senin gibi ağırlaşmadım
Aramızda (23 gün var) ne hava atıyorsun ki
Gebe bayan alsanaalsanasmile
:roflol::roflol: uykum geldı anlamında dedım gebe bayan alsanaalsanasmile
ayrıca 23 gun yok sen yanlıs hesap etmıssın
benım satım 4 aralık senınkı kac bakemolumunekankayizsmile
21 Aralık gebe bayan alsanaalsanasmile
bak 17 mıs ıste :))
muhasebecıyım ben cok pıs hesap yaparım :roflol::roflol:
parmak saydım bunu bulmak ıcınde :roflol:
hadı kactım benkaydirigubbakcemile5
Allah mustakımını versin emi kaydirigubbakcemile3aaaaaaaaaa olur mu hiççç
kız diye yazdım kızınca kan dolaşımın hızlanır , kan dolaşımı hızlanınca da vücut ısınır
tamemen iyi niyet yaniii. üşüme diyebuyrunnnnnnnnn
Allah mustakımını versin emi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?