Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gulus yine moralimı tavana vurdurdun
Allah senden razı olsun gülloşum.
En kısa zamanda gebe kalasıca sempatiksalakcinni

Aman ya canını hiç sıkma. Hiç ummadığın anda gelecek bebek emin ol.
Bitki çayı içmiyorum. Yalnızca ıhlamur içiyorum (Gulus27 un tavsiyesi üzerine)

kullanmadım canım
aslında 2. dusukte dr tedbıren bıle olsa coraspın verseymıs yınde dusmeyebılırdı dedı sımdıkı drum
yasayarak ogrenıyoruz herseyı
ptesı hematolojıyede gorunecegım testlerımız yapılacak bakalım ıns
evet kılylada alakalı olablır 65 oldum malesef
tup bebk yaptk 2 kez ılaclar sısırdı ıyıce ıns cok fazla almadan bıtıtırım hamılelıgı

napıyosun gebe bayan demıssınde yanında orgu oren smıle varya ondan dedım opuyorumnanaktan
sabah dınc oluyorum da gunduz uyuyorum gun boluk porcuk bısey oluyor gecede 3 e 4 e kadar gozum kapanmıyorohaoldumsmile
bu fasulye kadar sey bozdu duzenımı :sinifsinif:

:ecrin_bebek:
Bizim bir arkadaş vardı hamileydi hergün günaydın gebe bayan diyordum sinir oluyordu. Sende hamile olunca görürsün bende sana diyecem diyordu. Ama söylemedim hamile olduğumu kaydirigubbakcemile3

Ya benim bulantım öyle öğüreck kadar değil geliyor geçiyor.Tahammül edilmeyecek kadar değil.Şimdilik dayanılacak boyutta en azından. O fasulye kadar şeye gelince zaten gelmeden uyarıyor bundan sonra düzenin falan olmayacak diyor.E bizde ölüyoduk hamile olalım diye olumunekankayizsmile bunlar iyi günlerimiz unutma canım boshayallersmile yarın doğsunda uykusuzluk nedir o zaman görücen :hulya:
Aman ya gelsin de dimi. delirtecekse de gelsin.

gulus 27 bugün mızırdanmıyorsun soğuktan çözdümü patronlar ısınma işini:lepi:
aşkol yaaa ben mızmız mıyımmm :1no2:
kıs bugün ankaradan genel müd yardımcılarından biri geldi e tabii çalıştırdılar artık ne kadar klima ve kalorifer varsa içerisi hamam hamam kaydirigubbakcemile3

evet crawfordum gelsınde razıyız her bıseyın :)
ben uyuyayım bıraz agırlasmaya basladım :))
optum sızı goruruz gene ıns.

olsun canım kilocuklar bebiş peşinde koşarken gidiverir... hiç canını sıkma... bebiş sağlıklı olsunda kıpır kıpır koş peşinden

evet crawfordum gelsınde razıyız her bıseyın :)
ben uyuyayım bıraz agırlasmaya basladım :))
optum sızı goruruz gene ıns.

aman duyanda 9 aylık hamile sanar hıhh
Bende hamileyim ama senin gibi ağırlaşmadım
Aramızda (23 gün var) ne hava atıyorsun ki
Gebe bayan alsanaalsanasmile

aaaaaaaaaa olur mu hiççç
kız diye yazdım kızınca kan dolaşımın hızlanır , kan dolaşımı hızlanınca da vücut ısınır
tamemen iyi niyet yaniii. üşüme diyebuyrunnnnnnnnn

aman duyanda 9 aylık hamile sanar hıhh
Bende hamileyim ama senin gibi ağırlaşmadım
Aramızda (23 gün var) ne hava atıyorsun ki
Gebe bayan alsanaalsanasmile

:roflol::roflol: uykum geldı anlamında dedım gebe bayan alsanaalsanasmile
ayrıca 23 gun yok sen yanlıs hesap etmıssın
benım satım 4 aralık senınkı kac bakemolumunekankayizsmile

bak 17 mıs ıste :))
muhasebecıyım ben cok pıs hesap yaparım :roflol::roflol:
parmak saydım bunu bulmak ıcınde :roflol:
hadı kactım benkaydirigubbakcemile5

e ben SAt la hesaplamadım ki. sen 8 haftalıksın ben 5+4 üm aradaki günü saydım. yanıldıysamda sevinirim. daha az varmış.

günaydın cici anneler ve adaylarııııııııııı
ilk önce geçmişi okudum .neşeniz yerinde maşallah.Allahım hep güldürsün hepimizi...bende kahvaltı yaptım yeni çay içiyom bir yandanda .evde olmak çok güzelmiş valla tembellik yapmayı özlemişim.ah bide şu ağrılarım olmasa.dün fazla masaj yaptırmışım sanırım :kedi: çok ağrıyo kemiğim .neyse geçer herhalde en azından yürüyebiliyom.şeker anne yıkıyo ortalığı yine muzip şey
gülüş senden ne zaman haber alacaz
denden belki benim iğnede isabetlidir ne dersin mutlaka bir hayır vardır diyorum bundada.
azdalar bırak tabi ne korunacan bir an önce bebişlere kavuşmak varken
aysude sen nasılsın
esis ağrılar olur bak ben bu hamileliğimde adet sancısı çektim ve sağ yumurtalığımın orası iğne gibi batardı
ipek hormonlarla bulantı her zaman aynı olcak değil ama genelde bulantıları hormonlardan dolayı artar derler.hiç bulantı yaşamayan hamilelerde var canım hadi sende 2 aylık olmuş allah tamamına erdirsin.
feryad canım bugün nasılsın kaynananı bulmuşken biraz daha ip al işlesin ayol benimki büsürü ip almış yollamış işletsin parayla diye kendinin elleri ağrıyomuş.
esterya sen nasılsın
nergis ,gülay .....ismi aklıma gelmeyen tüm arakadaşlar nasılsınız ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…