Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ortalığı yıktım yine huyum kurusun. Akdenizin sıcakkanlı insanıyım nede olsa. Adanalıyık bilmiyorumkismile
Sende masajı fazlamı kaçırdın ne. önce masajken sonra okşamaya döndü anlaşılan sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun cancazım.

Bende şimdi iki koltuğu birleştirip uyumaya çalışacam. ınşallah uyuyabilirim. Başımda çok ağrıyor. mirmirmirmir

inan canım her defasında korkuyom sonrasından ama adam sabırlı Allahtan.doktor bize yasakladı yeni doktorada soramadık ama ben yapamam herhalde korkuyom bişe olur diye.:kedi:

inşallah gebelik belirtisidir tatlım
keyif yapıyorum bende sen gibi vallaa çok güzel şey battaniyenin altındayım. kucaımda bilgisayar. bir elimde revani ohhhhh bir hamileliğim eksik valllaaaa[/QUOTE]

revaniiiiiiiii ayy en çok canımın çektiği tatlı .akşam üst komşum getirdi yuvarladım hemen yarısını kocişime verdim oda benle birlikte aşeriyo kızlar .ben ne yesem illa yarısını yiyecek.bir yere gittiğimizdede kendi hamile gibi tatlı istiyo.:roflol: netten okumuştum erkek bebek bekleyenlerde babalarda anneyle kilo alırmış Şeniz ben şişerken oda şissin ne güzel

inan canım her defasında korkuyom sonrasından ama adam sabırlı Allahtan.doktor bize yasakladı yeni doktorada soramadık ama ben yapamam herhalde korkuyom bişe olur diye.:kedi:

Bizede yasakladı. Eşimde keşke başka doktora gitseydik diyor. :çok üzgünüm:
Çok komik yaa. kaydirigubbakcemile3 Keseyi görmediklerinde genelde yasaklıyorlar.

kesemi kaldı şekerim bizde bebeğin pipisini bile gördük kaydirigubbakcemile3 kendi sorsun doktora erkek nede olsa.ama ben yokken sor diyom :kedi:

gülüşümmmm bu adamlar seni yoruyolar galibaa hiç yazamadın bişeler cici
ah canııımmm bi görsen sabahtan berş kaynıyor burası erkeklerin çok olduğu yerde dedikodu dalavere inan bitmiyormuş onlar bizden daha iyi laf taşıyorlarmış valla şi yeri birbirine girdi bu arada satıştan tek bayan benim ben süt dökmüş kedi gibi kaldım yanlarında kaydirigubbakcemile3 ay tatlım inşallah şubatın2 sinde size güzel haberler verebilirim bakalım benimde kasıklarım ağrıyor yüzümde sivilceler çıktı iştahım açık ama kanama belirtiside olabilir bu bilmiyorum :sm_confused: bakalım az kaldı
ay tatlım senin derdinde bitmedi bitürlü geçen hafta yataktan çıkamadın şimdide kalçan ağrıyooo
yaw dr niye yasakladı kocişi anlamadım tüm net sitelerinde ilişkiye son ayda dikkat etmek gerek diyooo

canım benim ilk gebeliğim kanamalıydı.yine olur diye yasakladı ilk 3 ay dedi.biz 4 de bitirdik.buna soralım diyoz.evet canım şu ağrılarım bir türlü bitmedi.hamile kaldım kalalı sanırım 2 gün rahattım başkada hatırlamıyom ağrısız günümü bir belim basür pöçük batmam derken grip kalça ağrısı.ne yapalım alışıyo insan hamd olsun diyom.inşallah düzelir.iş bile tutamıyom canım ben toz alıyom sonra başlıyo bel ağrım.dikkat etmem gerekiyo demekki diyom.
sende güzel haberi ver bakalım salı günü.benim randevuda çarşambaymış niyeyse aklımda 2 şubat diye kalmış.iple çekiyom doktor gününü.kameraya alacaz oğluşumu doktor izin verirse.ne görgüsüz diyecek doktor ama oda çok beklediğimizi biliyooo

kızlar acayip uykum geldi.az kestirecem ben görüşürüz.şeker annede yaydı kendini koltuğa sanırım opuyorumnanaktan
iyi uykular canım dinlen bol bol sonra böyle her istediğinde uyumayı özleyeceksin mirmirmirmir aman tatlım basura dikkat ilerde daha çok başını ağrıtmasın ben çok çektim bilirim

kızlar acayip uykum geldi.az kestirecem ben görüşürüz.şeker annede yaydı kendini koltuğa sanırım opuyorumnanaktan

evet yaydım vallahi. uyudum. Başımın ağrısı geçmedi grip oluyorum galiba. burnumun içi yanıyor acaip. hapşuruyorum sürekli.gözlerim kapanacak sanki.

Kızlar şuanda hastanedeyim annem yoğun bakımda kalp krizi geçirme riski varmış zaten bir kere geçirdi ve bypass ameliyatı oldu eğer yine kalp krizi geçirirse bunu düşünmek bile istemiyıorum lütfen annem için dua edin kızlar lütfen

çok çok geçmiş olsun aman inşallah geçirmez tatlım bizi habersiz bırakma

çok geçmiş olsun canım.dualarım seninle.inşallah rabbim biran evel şifasını verir annenin.

büşracım çok gecmiş olsun canım sakın olumsuz düşünme allah acil şifalar versin canım :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…