selam kızlar karyotip sonuçlarım çıktı..... binlerce şükür temizmiş.
büşracım Allah iyilik şifa versin inşallah.
sonra yine gelirim kendinize iyi bakın...
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi: :teytey:selam kızlar karyotip sonuçlarım çıktı..... binlerce şükür temizmiş.
Kızlar şuanda hastanedeyim annem yoğun bakımda kalp krizi geçirme riski varmış zaten bir kere geçirdi ve bypass ameliyatı oldu eğer yine kalp krizi geçirirse bunu düşünmek bile istemiyıorum lütfen annem için dua edin kızlar lütfen
kızlar benim çok uykum var. işten geldim uyudum biraz. ama sersem gibiyim. dediğim gibi hasta olmuşum. grip yani.sürekli burnum akıyor. başım ağrıyor.ağzımın tadı yok apacı. yapacak bişe yok. mecbur portakal yiyorum bol bol. içimde bulanıyor sürekli. bugün melekler korusun var. onu izlerim. zaten kimsede yok topikte. kendinize iyi bakın kızlar.
kızlar benim çok uykum var. işten geldim uyudum biraz. ama sersem gibiyim. dediğim gibi hasta olmuşum. grip yani.sürekli burnum akıyor. başım ağrıyor.ağzımın tadı yok apacı. yapacak bişe yok. mecbur portakal yiyorum bol bol. içimde bulanıyor sürekli. bugün melekler korusun var. onu izlerim. zaten kimsede yok topikte. kendinize iyi bakın kızlar.
herkese iyi akşamlar bugün hiç giremedim arkadaşımdaydım onun da minik kızı var.sürekli ilgi istiyo,hiç oturtturmuyo anneyi.zor ama değer anne demesi herşeye bedeldir heralde...
Zehrayade nasılsın canım:
işlerim yoğun bu aralar pek giremedim, ama sizi fırsat buldukça okuyorum, hayırlı olsun oğluşun..
ağrılar bendede oluyo bebekler için katlancaz şekerim, allahın izniyle kucağımıza aldığımızda hepsini unutcaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?