Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar karyotip sonuçlarım çıktı..... binlerce şükür temizmiş.
büşracım Allah iyilik şifa versin inşallah.
sonra yine gelirim kendinize iyi bakın...

herkese iyi akşamlar bugün hiç giremedim arkadaşımdaydım onun da minik kızı var.sürekli ilgi istiyo,hiç oturtturmuyo anneyi.zor ama değer anne demesi herşeye bedeldir heralde...

çok geçmiş olsun canım. inşallah allahın izniyle hiçbirşey olmaz. dualarımız seninle.

kızlar benim çok uykum var. işten geldim uyudum biraz. ama sersem gibiyim. dediğim gibi hasta olmuşum. grip yani.sürekli burnum akıyor. başım ağrıyor.ağzımın tadı yok apacı. yapacak bişe yok. mecbur portakal yiyorum bol bol. içimde bulanıyor sürekli. bugün melekler korusun var. onu izlerim. zaten kimsede yok topikte. kendinize iyi bakın kızlar.

geçmiş olsunnn canım... dikkat et kendine....

crowford canımmm benimm geçmiş olsun.bak ben okadar bal yedim ıhlamur elma kabuğu kaynatıp içtim.kesmedi gribi.pekmez çok işe yaradı varsa evde pekmez iç.benimki keçiboynuzu pekmeziydi hemen kesti gribim,i boğaz ağrımı tatlım.dene hemen varsa

:umursamaz:
crawford sen nasıl adanalısın; niye hanımın çiftliğini izlemiyon bakim :umursamaz:
bu arada geçmiş olsun.. bol c vitamini alcan, bende yeni atlattım çok kötüydü..

herkese iyi akşamlar bugün hiç giremedim arkadaşımdaydım onun da minik kızı var.sürekli ilgi istiyo,hiç oturtturmuyo anneyi.zor ama değer anne demesi herşeye bedeldir heralde...

güzel olmazmı canım herşeye değer bence çocuklar.
ben de melekler korusunu izleyecem reklam aralarında bakarım nete artık.olumunekankayizsmile

işlerim yoğun bu aralar pek giremedim, ama sizi fırsat buldukça okuyorum, hayırlı olsun oğluşun..
ağrılar bendede oluyo bebekler için katlancaz şekerim, allahın izniyle kucağımıza aldığımızda hepsini unutcaz inşallah...

evet canım inşallah.sen birde çalışıyosun çok zor olur ya.fırsat buldukça kaytar işten dinlen bol bol.6.aya girdin dimi sen

bebeğimde bende iyiyiz çok şükür geçen haftalarda grip geçirdim zor atlattım inşallah bidaha olmam çok zormuş ilaç kullanamamak, bebeğimide 3 haftadır görmüyom randevum 8 şubatta inşallah dahada büyümüş olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…