bebeğimde bende iyiyiz çok şükür geçen haftalarda grip geçirdim zor atlattım inşallah bidaha olmam çok zormuş ilaç kullanamamak, bebeğimide 3 haftadır görmüyom randevum 8 şubatta inşallah dahada büyümüş olur..
tahlilimi yaptırmadın kelebek eğer okumuşsan geçmişi.doktorum normal çıkar dedi.kullanmaya devam yani.bende alıştım zaten iğneye.
hadi ya keşke yaptırsaydın bi tüp kan vercen alt tarafı, derdin neymiş öğrenmiş olurdun en azından. iğneye bi şekilde alışılıyo zaten yaptırıpta bi problem çıkmamış olsaydı bile belki psikolojik olarak bırakamazdın iğneyi. hayırlısı olsun canım..
hareketlerini hissetmek çok güzel bi duygu değilmi, allahıma çok şükür..
tetanoz aşımı 2 gün önce oldum yaptırdığım gün hiç ağrı sızı olmadı ertesi günü acayip ağrıdı ve şişti
halada ağrıyo, benimde gece uykum kalmadı sürekli soluma yatmam gerekiyoya çok huzursuz yatıyomm ilerki aylarda napcaksamm.. şeker yüklememi doktorum 28.haftada yaptırcak
e tabi bir hafta riske atamazdın, iğne saatim bile kaçınca ben acayip huzursuz oluyom eşim kızıyo :)
evet doktor değiştiğini okumuştum, doktordan memnun olmak gerçekten çok önemli.
Cüneyt evrükeyi düşünüyodun vazgeçtin heralde gerçi aynı şehrindeki bi doktora gidiyor olman daha iyi
Çok teşekkürler kızlar... hummu85,gülüş27,angel34,crawford,zehrayade........
zehrayade canım bu pıhtılaşma yok demek değil. pıhtılaşma zaten var da diğer kromozomlarımızın (eşimin ve benim) normal olduğu anlamına geliyormuş.
çok mutluyum ve umutluyum. Allahım herkesin gönlünün muradını versin.
gözün aydınnn... temiz çıkacağı belliydi zaten... ama kafan rahatlamıştır... hayırlısı olsun hakkında.... karyotip burda 8 ayda veriyolar acayip kalabalık kan vermek için bile gün alıyorsun.... şansın yaver gitmiş allahtan.... .selam kızlar karyotip sonuçlarım çıktı..... binlerce şükür temizmiş.
büşracım Allah iyilik şifa versin inşallah.
sonra yine gelirim kendinize iyi bakın...
Nergis canım gözün aydın:))
İnşallah başka hiçbir engel çıkmadan bebişin gelir sana tatlım:)
iyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyoraslıhan,gülüs nasılsınız
büşra geçmiş olsun
nergis gözün aydınnnn
ben kahvaltıya eşim çağırıp duruyor,haftasonu kahvaltılar ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?