Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tahlilimi yaptırmadın kelebek eğer okumuşsan geçmişi.doktorum normal çıkar dedi.kullanmaya devam yani.bende alıştım zaten iğneye.

bende çok hasta oldum geçen hafta grip nefes alamıyordum buhar tuttuk sürekli.ilaçta alma dedi .elma kabuğu ıhlamur limon bal derken en son pekmez geçirdi.benim randevumda 3 şubatta.bende merak ediyorum oğluşumu .hareketlerini hissediyorum bende.bizde normalde 18.haftaya girdik ama doktora görede bir hafta ileriyiz bizde .sağlıklı olsunlarda ileri geri önemli değil.tatonoz aşını oldunmu.şeker yüklemesini yaptırdınmı

tahlilimi yaptırmadın kelebek eğer okumuşsan geçmişi.doktorum normal çıkar dedi.kullanmaya devam yani.bende alıştım zaten iğneye.

hadi ya keşke yaptırsaydın bi tüp kan vercen alt tarafı, derdin neymiş öğrenmiş olurdun en azından. iğneye bi şekilde alışılıyo zaten yaptırıpta bi problem çıkmamış olsaydı bile belki psikolojik olarak bırakamazdın iğneyi. hayırlısı olsun canım..

hareketlerini hissetmek çok güzel bi duygu değilmi, allahıma çok şükür..
tetanoz aşımı 2 gün önce oldum yaptırdığım gün hiç ağrı sızı olmadı ertesi günü acayip ağrıdı ve şişti
halada ağrıyo, benimde gece uykum kalmadı sürekli soluma yatmam gerekiyoya çok huzursuz yatıyomm ilerki aylarda napcaksamm.. şeker yüklememi doktorum 28.haftada yaptırcak

bende istediğimi söyledim normal çıkar iğne kullandığın için bir hafta ara vermen gerek dedi hadi bebeğe birşey olursa dedi.zararı yok dedi iğnenin.bunu doğur sağ salim ikinciyi düşünmeden önce yapalım dedi.öyle kaldı yani.yeni doktorumdan memnunum beni çok rahatlattı.

çok güzel tekme attı şimdi bide bizi duysalar seninki duymaya başlamıştır.babası her akşam saz çalıyo duyar belki diye.ama 22. haftada başlıyormuş sanırım.gece bende geç yatar oldum.ben bide sırt üstü yatarım ayaklaarım havadadır şaşırcaksın ama birini diğerinin üzerine atıp uyurmuşum.bilinçsiz yani.gece bir kalkıyom hemen yan dönüyom.zamanla sola alışırız inşallah ben hep sağa doğru yatardım .sol zor gerçektende

e tabi bir hafta riske atamazdın, iğne saatim bile kaçınca ben acayip huzursuz oluyom eşim kızıyo :)
evet doktor değiştiğini okumuştum, doktordan memnun olmak gerçekten çok önemli.
Cüneyt evrükeyi düşünüyodun vazgeçtin heralde gerçi aynı şehrindeki bi doktora gidiyor olman daha iyi

onun öğrencisi zaten bu gittiğim.kız kardeşimede cineyt bey bu doktoru övmüştü.bide .o yüzden düşünmedim.benim oğlan kafasını eğmişti aşağı sancın olur dedi dikkat et dedi yolculuk yasak dedi sonrada.memnuniyetlik çok önemli diğeri beni kasıyodu resmen.kendide hamileymiş meğersem kendiyle karşılaştırıyodu sanırım beni.alsanaalsanasmile

tatlım ben uzanacam birazdan dizim başlar reklam aralarında bakarım .arada gir böyle özletme kendini .dikkat et kendine ve bebeğine.

hayırlısı olsun canım
sende dikkat et kendine ilk üç ay bende hiç yolculuk yapmadım.
benimde dizi başladı
görüşürüz canım..

Çok teşekkürler kızlar... hummu85,gülüş27,angel34,crawford,zehrayade........
zehrayade canım bu pıhtılaşma yok demek değil. pıhtılaşma zaten var da diğer kromozomlarımızın (eşimin ve benim) normal olduğu anlamına geliyormuş.
çok mutluyum ve umutluyum. Allahım herkesin gönlünün muradını versin.

çok iyi ozaman canım.çalışmalara başla hemen annesi yavrun gelsin bir an önce göbüşüne

selam kızlar karyotip sonuçlarım çıktı..... binlerce şükür temizmiş.
büşracım Allah iyilik şifa versin inşallah.
sonra yine gelirim kendinize iyi bakın...
gözün aydınnn... temiz çıkacağı belliydi zaten... ama kafan rahatlamıştır... hayırlısı olsun hakkında.... karyotip burda 8 ayda veriyolar acayip kalabalık kan vermek için bile gün alıyorsun.... şansın yaver gitmiş allahtan.... .

Nergis canım gözün aydın:))

İnşallah başka hiçbir engel çıkmadan bebişin gelir sana tatlım:)

çok teşekkür ederim canım.inşallah hayırlısıyla bebişim gelir ve benimle kalır 9 ay boyuncaboshayallersmile
aysude benimde kromozom analizine 20 günde çıkar dediler. ama 35 gün sonra çıktı. sonuçlar temiz ya ne yapalım bekledikk..:lepi:

aslıhan,gülüs nasılsınız
büşra geçmiş olsun
nergis gözün aydınnnn
ben kahvaltıya eşim çağırıp duruyor,haftasonu kahvaltılar ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…