teşekkür ederim denden......SİZ KOCAMAN OLMUŞUNUZ YAAAAAA.....aslıhan,gülüs nasılsınız
büşra geçmiş olsun
nergis gözün aydınnnn
ben kahvaltıya eşim çağırıp duruyor,haftasonu kahvaltılar ondan
Kızlar meehaba;
gülüşcüm,dendencim geçmişi okuyordum.İyi sayılırım kızlar. DR ye gittik hala net bir cvp veremiyorlar.13. haftada belli olurmuş net sonuç. Oladabilir olmayadabilir,ama kafatası heniği oluşmaya başlamış dediler bu dahi benim için iyi bir habe. Ama bu korku beni inanın yoruyor. Allahım korktuğumuzu başımıza getirmesin.
Büşracım annene acil şifalar diliyorum.Allah yardımcınız olsun.
Dinamiscim tarihinde belli olmuş hadi bakalım Allah hayırlısıyla kucağınıza aldırsın.Darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaa.
Nergiscim sen nasılsın canım?
Kızlar bendeki sorun mthfr homozigot,bu soruna sahip arkadaşların gebeliklerinde de,benim yaşadığım problem yaşandı mı?Benim diğer bebişimde anensefali yani,bebişimim kafatası kemiği oluşmamıştı.Alınmak zorunda kalmıştı.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?Yaşayan varsa lüfen yardımcı olsunlar bana.
tatlım seninki aşılama sonucu mu olmuştu ben mi yanlış hatırlıyorum yani eğer öyleyse spermin en kalitelisi seçilmiyor mu daha sağlıklı olanını diğeri bir tesadüftür bence bunda da aynısı olacak diye birşey yok netten araştırdım daha önce butip olay yaşayan anne hamile kalmak isteyen kişi 1 ay öncesinden folic kullanmaya başlamalı diyo e sen zaten ne zamandır kullanıyorsun onun dışında pıhtılaşmayla alakalı bişey demiyo bende mthfr C677T homozigot önceki hamileliğimde böyle birşey yaşamadım kafatasında veya herhangibir uzvunda sorun yoktu eş kireçlenmesinden besin alamadığı için gerilemiş ve bağırsak tam oluşmadığı için kaybettim benim güzeller güzeli hamiş arkadaşım içini ferah tut bu sefer herşey yolunda gidecek olumunekankayizsmileİnşallah nergsicim,bende yıldırım iki kez aynı yere düşmez diyerek rahatlatmaya çalışıyorım ama sanırım dr sağlıklı diyene kadar,endişem sürecek.
Senin sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim,darısı benim başıma dualrını eksik etme emi.
canım çok geçmiş olsun yaa kendine minişe dikkat sağol bitanemselam kızlar.
Ben hiç uyuyamadım baş ağrısından sürekli hağşuruyorum. gözümden yaş akıyor. of ki ne of
teşekkür ederim Aysude_mir,Zehrayede, kelebek01
adanalıyım kelebek01 am aben melekler korusunu izliyoom opuyorumnanaktan reklam arasıda hanımınçiftliğine bakıyom zemuszemus
evde pekmez var. keçiboynuzu pekmezi değil ama yinede işe yarar sanırım.zehrayede bu arada bir sürü portakal yedim. geçsin diye.
gulus27 iyi mesailer kolay gelsin canım. ben çıkıyorum.
Kızlar meehaba;
gülüşcüm,dendencim geçmişi okuyordum.İyi sayılırım kızlar. DR ye gittik hala net bir cvp veremiyorlar.13. haftada belli olurmuş net sonuç. Oladabilir olmayadabilir,ama kafatası heniği oluşmaya başlamış dediler bu dahi benim için iyi bir habe. Ama bu korku beni inanın yoruyor. Allahım korktuğumuzu başımıza getirmesin.
Dinamiscim tarihinde belli olmuş hadi bakalım Allah hayırlısıyla kucağınıza aldırsın.Darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaa.
Kızlar bendeki sorun mthfr homozigot,bu soruna sahip arkadaşların gebeliklerinde de,benim yaşadığım problem yaşandı mı?Benim diğer bebişimde anensefali yani,bebişimim kafatası kemiği oluşmamıştı.Alınmak zorunda kalmıştı.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?Yaşayan varsa lüfen yardımcı olsunlar bana.
Kızlar meehaba;
merhaba arkadaşlar
ne yazık ki çok kötü bir haberim var,bugün kontrolümüz vardı ve bebeğimizin kalbinin durduğunu gördük,doktor 1-2 günlük bir olay dedi çok şaşırdı,pazartesi suni sancı ile doğum yapacağım
Allah'ın takdiri ne yapalım,eşimde ve bende bir de kromozom analizi yapılacak ondan sonra
belki buraya bir daha uğramam
hakkınızı helal edin hoşçakalın
merhaba arkadaşlar
ne yazık ki çok kötü bir haberim var,bugün kontrolümüz vardı ve bebeğimizin kalbinin durduğunu gördük,doktor 1-2 günlük bir olay dedi çok şaşırdı,pazartesi suni sancı ile doğum yapacağım
Allah'ın takdiri ne yapalım,eşimde ve bende bir de kromozom analizi yapılacak ondan sonra
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
ben iyiyim merak etmeyin
isyan etmiyorum,kabullendim,üzerimden büyük bir yük kalktı sanki,ilginç ama böyle hissediyorum
yarın suni sancı ile doğum yapmaya çalışacağım,inş. kolay olurda çabucak kurtulurum,sonrası Allah kerim
ben iyiyim merak etmeyin
isyan etmiyorum,kabullendim,üzerimden büyük bir yük kalktı sanki,ilginç ama böyle hissediyorum
yarın suni sancı ile doğum yapmaya çalışacağım,inş. kolay olurda çabucak kurtulurum,sonrası Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?