Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar meehaba;
gülüşcüm,dendencim geçmişi okuyordum.ıyi sayılırım kızlar. DR ye gittik hala net bir cvp veremiyorlar.13. haftada belli olurmuş net sonuç. Oladabilir olmayadabilir,ama kafatası heniği oluşmaya başlamış dediler bu dahi benim için iyi bir habe. Ama bu korku beni inanın yoruyor. Allahım korktuğumuzu başımıza getirmesin.
Büşracım annene acil şifalar diliyorum.Allah yardımcınız olsun.
Dinamiscim tarihinde belli olmuş hadi bakalım Allah hayırlısıyla kucağınıza aldırsın.Darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaa.
Nergiscim sen nasılsın canım?
Kızlar bendeki sorun mthfr homozigot,bu soruna sahip arkadaşların gebeliklerinde de,benim yaşadığım problem yaşandı mı?Benim diğer bebişimde anensefali yani,bebişimim kafatası kemiği oluşmamıştı.Alınmak zorunda kalmıştı.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?Yaşayan varsa lüfen yardımcı olsunlar bana.

:içelim:
aslıhan,gülüs nasılsınız
büşra geçmiş olsun
nergis gözün aydınnnn
ben kahvaltıya eşim çağırıp duruyor,haftasonu kahvaltılar ondan
teşekkür ederim denden......SİZ KOCAMAN OLMUŞUNUZ YAAAAAA.....

teşekkür ederim aslıhancım . sonuçalrım güzel çıktı . çok sevindim
inşallah seninde güzel haberlerin gelecek. mtfhr homozigot olan arkadaşlardan bildiğim kadarıyle kimsede yok. bence senin önceki gebeliğin bir tesadüf öyle olmuştur. bu bebeğin çok çok sağlıklı olacaktır sen hep iyisini düşün canımolumunekankayizsmile

ınşallah nergsicim,bende yıldırım iki kez aynı yere düşmez diyerek rahatlatmaya çalışıyorım ama sanırım dr sağlıklı diyene kadar,endişem sürecek.
Senin sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim,darısı benim başıma dualrını eksik etme emi.

tatlım seninki aşılama sonucu mu olmuştu ben mi yanlış hatırlıyorum yani eğer öyleyse spermin en kalitelisi seçilmiyor mu daha sağlıklı olanını diğeri bir tesadüftür bence bunda da aynısı olacak diye birşey yok netten araştırdım daha önce butip olay yaşayan anne hamile kalmak isteyen kişi 1 ay öncesinden folic kullanmaya başlamalı diyo e sen zaten ne zamandır kullanıyorsun onun dışında pıhtılaşmayla alakalı bişey demiyo bende mthfr C677T homozigot önceki hamileliğimde böyle birşey yaşamadım kafatasında veya herhangibir uzvunda sorun yoktu eş kireçlenmesinden besin alamadığı için gerilemiş ve bağırsak tam oluşmadığı için kaybettim benim güzeller güzeli hamiş arkadaşım içini ferah tut bu sefer herşey yolunda gidecek olumunekankayizsmile

selam kızlar.
Ben hiç uyuyamadım baş ağrısından sürekli hağşuruyorum. gözümden yaş akıyor. of ki ne of
teşekkür ederim Aysude_mir,Zehrayede, kelebek01
adanalıyım kelebek01 am aben melekler korusunu izliyoom opuyorumnanaktan reklam arasıda hanımınçiftliğine bakıyom zemuszemus
evde pekmez var. keçiboynuzu pekmezi değil ama yinede işe yarar sanırım.zehrayede bu arada bir sürü portakal yedim. geçsin diye.
gulus27 iyi mesailer kolay gelsin canım. ben çıkıyorum.

canım çok geçmiş olsun yaa kendine minişe dikkat sağol bitanem

aslıhancam mthfr mutasyonunun en önemli sorunu bebekte nöral tüp defektine sebep olması.... ve tedavisi de folik asit ve b 12 vitamini gebelik ten önce ve gebelikte devam eden bir vitamin destek tedavisi .. rahatlatan kısımsa bu vitamin desteğiyle normal insanlarda ne kadar bu sıkıntı ihtimali varsa o seviyeye düşüyoruz bende mthfr a 1298 c homozigotum.... ama ben bebeklerimi çok erken haftalarda kaybettiğim için o aşamayı görememiştik.... aklına kötü şey getirme inşallah herşey yolunda gider...

Canım sağolasın, inşllah darısı başınıza güzelim:))

Bu arada bende de mthfr 1298 homozigotluk var, ben de hamilelikten önce 3 ay folic plus kullandım.
Önceki gebeliğini düşünüp içini karartma tatlım, bunda her şey yolunda gidecek inşallah :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
ne yazık ki çok kötü bir haberim var,bugün kontrolümüz vardı ve bebeğimizin kalbinin durduğunu gördük,doktor 1-2 günlük bir olay dedi çok şaşırdı,pazartesi suni sancı ile doğum yapacağım
Allah'ın takdiri ne yapalım,eşimde ve bende bir de kromozom analizi yapılacak ondan sonra
belki buraya bir daha uğramam
hakkınızı helal edin hoşçakalın

Canım ne diyeceğimi bilemedim yaa gerçi biz sana ne yazsak boş burda bizi birbirimizden daha iyi anlayacak kimse yok eminim.ALLAH sabır versin..

sözün bittiği yer canım.... topiği açarken içimde bi sıkıntı vardı.... inan çok üzgünüm... nolur benim yaptığımı yapma... isyan etme... çünkü isyan ettikçe daha da kızgın ve kontrolsüz oluyosun... Allah yardımcın olsun....

Çok üzüldüm canım.. Allah sabır versin....

ay canım ya ne diyceğimi bilemiyorum öle şaşırdımki.çok geçmiş olsun ya.allaha sığınıcaz başka yapıcak bişimiz yok.umudunu sakın azaltma cnm

canımm senağlama ne diyeceğimi bilemiyom Allah yardımcın olsun çok üzüldüm.zor ne desek zor senağlama senağlama

ben iyiyim merak etmeyin
isyan etmiyorum,kabullendim,üzerimden büyük bir yük kalktı sanki,ilginç ama böyle hissediyorum
yarın suni sancı ile doğum yapmaya çalışacağım,inş. kolay olurda çabucak kurtulurum,sonrası Allah kerim

lütfen iyi ol canım.dondum kaldım inan bende.dünde bir arkadşımın ikizlerinden biri ölmüş karnında ona çok üzüldüm.çok zor bişe ne desem boş belki...bizi habersiz bırakma tatlım.inan ben hep seni takip ediyordum.iki hafta öndeydin benden şimdi çok üzgünüm .......senağlama

Allaha emanet ol dendencim.ben çıkacam şimdi çok üzüldüm öyle bakakaldım, umarım dğumda kolay olur canım .Allah yar ve yardımcın olsun canım...

zehra sakın üzülme sen kendine ve bebeğine dikkat et,sakın bu kötü haberlerden etkilenmeyin,Allah bunu uygun gördü,demek ki bebekte vardı bir problem,eşim ve ben sağlıklı olduğumuz sürece herşeyin çaresi var,tıp o kadar ilerledi ki
doktorum bile metanetime hayran kaldı,ben gerçekten iyiyim,sadece doğum biraz korkutuyo ama olsun eninde sonunda zaten doğurcaktım,biraz erken oldu o kadar : )

allah yardımcın olsun... bi avazda kurtulursun inşallah canım... inan öyle üzgünüm ki ne demek gerektiğini bilmiyorum sen bize yardımcı olmuşsun oysa.... bizden de ayrılma tamam mı... biz burda ve yanında olcaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…