Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım seni çok iyi anlıyorum.benim bebeğim yedi haftlıktı ama onun da kalbi durdu.2 hafta önce.eminim Allah yardım edecek ve doğum çok rahat olacak.ve şuna inanıyorum artık nasibi yoksa olmuyo napalım.kötü günler geçiyo .Allah sabır versin.

ay kızlar haberi alınca çok kötü oldum bu haberlri duymak bana hiç iyi gelmiyo inanın psikolojim bozuluyo denden allah sabır versin sözün bittiği yer kendine iyi bak senin sağlığın herşeyden önemli

canım allah sabır versin yardımcın olsun (( rabbim çok büyük bizim hayır sandığımızda bir şer,şer sandığımızda da hayır vardır:teselli:

denden çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun.inşallah sabır ve metanetinin karşılığını versin.Ahirette annesinin göbek bağından çekip cennete götürecekmiş meleklerimiz.sabret ve karşılığını rabbimden iste.Rabbim tüm işlerini kolaylasın inşallah.

vereliniortak

Allah dendene sabır versin.bizim de umutlarımızı soldurmasın.bizim durumumuzda hamile olmak ve sürekli korkuyla yaşamak çekilmez.tedbirimizi alıp takdiri Allah'a bırakıcaz.ben de dün lütfü önderoğluna mail attım.cevabı geldi bugün.öncesinde 1,5 ay coraspin,folbiol.gebelik kesesi görüldüğünde 0,3 lük fraxpirin iğne uygun demiş.hemotolog da 0,4 lük dedi.bakalım artık.umutlarımızı kaybetmeyelim.

19+4 olacaktık bugün 19+0 da kalbi durmuş,bu herkesin başına gelebilir demek değil tabii ki ,lütfen bunlara odaklanmayın,korkmayın,oluruna bırakın,endişe,tasa,korku hep olumsuz sonuçlar doğuruyor hayatta
dua edin doğum kolay olsun,şu an tek sıkıntım o

emin ol öğlen okuduğumdan beri aklımdan çıkmadı.ve bunlar biliyosun teselli lafları da değil.bizi en iyi biz anlarız.Allah yanında olacak ve kolayca doğum yapacaksım.hepimizin duaları seninle.

biliyorum hepiniz içten olduğuna inanıyorum
eksik olmayın sağolun,beni en çok sinir eden şu halde bile bana ailemin kendi problemlerini yansıtması : )) en iyisi hiçbiri ile görüşmemek sanırım

biliyorum hepiniz içten olduğuna inanıyorum
eksik olmayın sağolun,beni en çok sinir eden şu halde bile bana ailemin kendi problemlerini yansıtması : )) en iyisi hiçbiri ile görüşmemek sanırım

canım bazen bazılarını görmezden gelmek gerek.ben hamileliğimde kimler dostum kimler değil anladım akrabalardan .inan hiç beklemediklerin sana sırtını dönüyo.yada çok duygusal oluyoz çok ilgi bekliyoz bilemiyom.kocam annem bana yeter diyorum.hep dua edecem canım sana doğumda kolay olur inşallah canım.düşük sancısıyla aynı diyolar.inşallah dahada kolay olur ...

Dendencim , Allah yardımcın olsun canım , çok üzüldüm inan...Hamileliğin başında , ortasında ya da sonunda her an her şey gelebiliyor insanın başına , ben bunu öğrendim ...Her şeye hazırlıklı olmak lazım...
Allahım herkesi beterinden korusun...ınşallah doğumun kolay olur ve bu günleri eşin ve sen fazla yara almadan atlatırsınız Çok ama çoookk üzgünümmm

Son düzenleme:

denden cim inanki şuan öyle kötü oldum kı bende 2 hafta once bebeğimi kaybettim biliyosun acım taptzeyken bunu duyunca çok üzüldüm ama korkma canım bende ikinci bebeğimi 17 haftalık doğurdum herşey bi çırpıda bitiverdi ALLAH yureğinden acısını atmaya kolaylık versin canım o daha zor hiçç korma tatlım dualarla gir

Denden canım ne diyeceğim bilemiyorum..
Allahım sabrını versin sana, bir daha yaştmasın...
ınşallah doğumun kolay olur, acı çekmeden biter...

denden sözün bittiği anlardan birindeyiz aslında diliyorum daha büyük acılar yaşatmasın alllahım sana.
gücüne dimdik durusuna hayran kaldık hepimiz...
kucaklarımıza bebişlerimizi alınca tüm bu yaşananlar artık acıtmayacak canımızı... diliyorum bu an sana düşündüğünden hayal ettiğinden daha yakın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…