canım bitanem benim güzel arkadaşım sen çok güçlü bir kadıncın ve canının nasıl acıdığını biliyorum ne olur metanetli olur herzaman yanındayım tatlım kendine dikkat et nolur :teselli:merhaba arkadaşlar
ne yazık ki çok kötü bir haberim var,bugün kontrolümüz vardı ve bebeğimizin kalbinin durduğunu gördük,doktor 1-2 günlük bir olay dedi çok şaşırdı,pazartesi suni sancı ile doğum yapacağım
Allah'ın takdiri ne yapalım,eşimde ve bende bir de kromozom analizi yapılacak ondan sonra
belki buraya bir daha uğramam
hakkınızı helal edin hoşçakalın
sessizliğe büründü birden burası şu saat oldu bir kişi giripte bir tek cümle yazmadı
güzel arkadaşlarım maalesef bizim bir hastalığımız var ve bebek sahibi olabilmek için resmen savaş vermek zorundayız tabii bu savaşta hepimizin başına ayrı ayrı olaylar geliyor ve gelecek. hamile kalmamız işin bittiği anlamına gelmiyor tam tersi savaşımız o zaman başlıyor. hepimiz güçlü olmalıyız olmak zorundayız eğer bebek sahibi olacaksak olmak istiyorsak......
üstüste üstüste biçok sorun yaşayacağız ancak minişlerimizin karnımızdaki kalp atışını duyduğumuzda yada doğumdan sonra kucağımıza aldığımızda tüm yorgunluklar kırgınlıklar dertler sorunlar stres ve acı bi anda yokolup gidecek.....
Ne olur güzel hamiş adayları güzel hamişler güzel anneler umutlarımızı yitirip pes etmeyelim burası eski şenliğini bulsun
burada birbirimize destek olmak bildiğimiz ne varsa paylaşmak için buluşuyoruz
sonuçta hepimiz aynı hastalığı paylaşıyoruz
sonunda var ya burası sırf bebiş fotolarıyla dolup taşacak tabiii sizler bu şekilde teker teker gitmezseniz
Kalsanızda gitsenizde hepinizi kocaman seviyorum opuyorumnanaktan
sessizliğe büründü birden burası şu saat oldu bir kişi giripte bir tek cümle yazmadı
güzel arkadaşlarım maalesef bizim bir hastalığımız var ve bebek sahibi olabilmek için resmen savaş vermek zorundayız tabii bu savaşta hepimizin başına ayrı ayrı olaylar geliyor ve gelecek. hamile kalmamız işin bittiği anlamına gelmiyor tam tersi savaşımız o zaman başlıyor. hepimiz güçlü olmalıyız olmak zorundayız eğer bebek sahibi olacaksak olmak istiyorsak......
üstüste üstüste biçok sorun yaşayacağız ancak minişlerimizin karnımızdaki kalp atışını duyduğumuzda yada doğumdan sonra kucağımıza aldığımızda tüm yorgunluklar kırgınlıklar dertler sorunlar stres ve acı bi anda yokolup gidecek.....
Ne olur güzel hamiş adayları güzel hamişler güzel anneler umutlarımızı yitirip pes etmeyelim burası eski şenliğini bulsun
burada birbirimize destek olmak bildiğimiz ne varsa paylaşmak için buluşuyoruz
sonuçta hepimiz aynı hastalığı paylaşıyoruz
sonunda var ya burası sırf bebiş fotolarıyla dolup taşacak tabiii sizler bu şekilde teker teker gitmezseniz
Kalsanızda gitsenizde hepinizi kocaman seviyorum opuyorumnanaktan
çooookk güzel örnek vermişsin bitanem ne güzel yarın umarım 4ten sonra güzel pıtpıt haberiyle gelirsin :1hug:Haklısın canım. Hayatın her alanında bu böyle.Bir evde düğün varken diğerinde cenaze gördük yeri geldi. Ama hepsi insanlar için. Güzel günlerin hayaliyle yaşamalıyız ki hayat güzel olsun. Hepimizin kayıpları var, belki olacak da. Canımız sıkılsada üzülsekde bu topikte paylaşmaya devam. Bende hastayım ama yinede kaç gere girdim baktım. Sen yazmasan kimsede yazmazdı heralde. Yarın doktora gidicem saat 4 te randevum. Hakkımızda herşeyin hayırlısı canım.
kızlar size acil bir sorum var.pıhtılaşma için gebe kalmadan kaç ay önce tedaviye başlamak lazım .....1ay yeterli olur mu
çooookk güzel örnek vermişsin bitanem ne güzel yarın umarım 4ten sonra güzel pıtpıt haberiyle gelirsin :1hug:
evet canım yaşanabilir sonuçta sağlıklı olup herhangibir hastalığı olmayanlarda bile düşük yaşanacağı gibi tedavi olunsada yaşanabilir ama yaşanmayadabilir :sm_confused:Arkadaşlar bu pıhtılaşma yüzünden hap,iğne v.s kullandıktan sonra yine aynı ebbek ölmü düşük yaşanıyormu????
tatlım önemli olan hamile kalırkalmaz uygun dozda iğneye başlamak tabiki hamişlikten önce sağlıklıda olsan 3 ay önce folice başlaman lazımkızlar size acil bir sorum var.pıhtılaşma için gebe kalmadan kaç ay önce tedaviye başlamak lazım .....1ay yeterli olur mu
tatlım sen nasıl oldun grip olmuştun umarım atlatmışsındırinşallah canım.yazarım ben yine. aslında sabah verdiler ben çalışıyorum dedim akşama çektim randevu saatini.
tatlım sen nasıl oldun grip olmuştun umarım atlatmışsındır
ah kuzuuuu üzüldüm şimdi o uykusuzluk herşeyden kötü çok çok başın ağrıyorsa minoset kullanabilirsin ama dayanabilirim diyorsan kullanma tatlım dikkat et ay iş yerindekilerde sana musammalı davransınlar yoksaaaaa ben gelirilk olduğum güne göre idare eder. gripten mi hamileliktenmi midem bulanıyor sürekli.gripkende bulantı oluyor ya. iştah sıfır. öğle arası uyudum. ama sersem gibiyim. iyileşsem biran önce. bide gece hiç uyuyamadım baş ağrısından. haftasonu gelsin diye iple çekmiştim maalesef uyuyamadım.
ah kuzuuuu üzüldüm şimdi o uykusuzluk herşeyden kötü çok çok başın ağrıyorsa minoset kullanabilirsin ama dayanabilirim diyorsan kullanma tatlım dikkat et ay iş yerindekilerde sana musammalı davransınlar yoksaaaaa ben gelirklava:
ah canım ya kıyamam sana eh insanlık okumakla olmuyo ki bide hamişin halini hemde hasta hamişin halini anca biz anlarız dimi ama :1hug:ay çok hoşsun. iş yerinde kimse yok in, cin top oynuyor. bir tane bayan hoca var tam sopalık. umrunda değilim.hastayım hocam dedim hiç oralı olmadı bile. mafoldumben
ah canım ya kıyamam sana eh insanlık okumakla olmuyo ki bide hamişin halini hemde hasta hamişin halini anca biz anlarız dimi ama :1hug:
hımmm anladım e doğrusun tabii söylenmiyor benimde kırmızılar geldi...... bu ayda olmadı..... mafoldumben neyse artık martta veririm haberi inşallah :Saruboceq:Hamile olduğumu bilmiyor. söylemedim. çünkü hoca 46 yaşında ve hiç evlenmemiş. bilirsin insan böyle kişilere pek söylemek istemiyor. e oda bilse çok umrunda olacak bir tip değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?