Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ggülüş çok doğru söylüyonda insan burayı açınca iyi bir haber almak istiyo bide ilk 12 haftayı atlattınmı problem büyük ihtimal bitiyo diyodum ben dendeni duyunca umudumu tekrar yitirdim allah hepimize dayanma gücü ve sabır metanet versin

amin tatlım amin de umudumuzu yitirmemek lazım bende 28. haftada kaybettim annem 5 bebişini doğum yapması gereken günde kaybetmiş herşey olabilir yani pıhtılaşma sorunumuz olmasa dahi butür problemlerle kayıplarla karşılaşabilirdik ya mucocum biz birbirimizden pekala güç alabiliriz dimi ama yaaaaaaaa hadiiiiiii yerimseniben

canııııım çok teşekkür ederim öyle mutlu oldum ki sağolasın inş hamileyimdir şimdi korkum gitti....

canım zaten aylardır içiyorum dünyanın vitaminini .....teşekkürler çok sağol

merhaba arkadaşlar.Benim size bi sorum olcak.benim 18 aydır bebegim olmuyo nedensiz infertilite dediler hiç düşük falanda yapmadım.nedensizlerdede bu kan pıhtılaşması yüzünden gebe kalamama oluyomuş zannedersem aranızda böyle olan varmı?bide bunun testi nasıl yapılıyo

Allah kolaylık versin canım senin haberini okuyunca benim da canım sıkıldı içim yandı ama malesef böyle şeyler yaşanabiliyor işte eşim sordu anlattım böyle olmuş diye çok üzüldük ama takdiri ilahi yanındayız emin ol senin acını hissediyoruz sakın bizi bırakma emi inş doğumun da kolay olur ...

canım benim de adet günümde kanamam oldu 2. sinde anti tpo na baktır sebepsiz infertilite ye sebep olabiliyormuş benim o ay bademciklerim şişmese ve antibiyotik kullanmak istemediğimi söylemesem hamiş olduğumu anlamayacaktım sen de bir baktır istersen

sagol canım buna devlet hastenesinde bakarlar demi sıradan birgündemi yaptırayım bu testi.benimde 2 sefer çok sancılı adet gördüm ve kan pıhtısı şeklinde yogun bişey geldi doktora sordugumda belki düşük yapıyosun dedi aklıma takıldı benimde olmazsa bu testi yaptırayım

normal bir günde yaptırabilirsin kan tahilinden bakıyorlar zaten doktora anti tpo ve anti triglobin antikorlara baktırmak istediğini söyle yardımcı olurlar sanıyorum benim adetlerim de öye oldu 1. de 4 gün geçti günüm 2. de tamamen tesadüfen öğrendim oda adet günümde düştü...

ya canım gelen kan pıhtısı düşük olabilirmi?ben çok takıldım buna bu ay klomen kullandım 4 saglıklı yumurtam oluştu adet günümde ilk başta kahverengi lekeler geldi sonra kırmızılaştı ve o kan pıhtısı geldi peçeteye aldım sanki böyle dışı zar gibimi diyim sinir gibi bişey sence bu düşük olabilirmi

canım üzmen istemem seni ama olabilir ya birde ara ara bıçak saplanmış gibi sancı girdimi kasığına kanaman olurken özellikle pıhtılı iken

canım üzmen istemem seni ama olabilir ya birde ara ara bıçak saplanmış gibi sancı girdimi kasığına kanaman olurken özellikle pıhtılı iken
evet bu sonkinde öyle oldu gece uyurken uyandırdı beni dedigin gibi aynı bıçak saplanıyo gibi kasıgıma ve çok şiddetli bel agrısı o pıhto geldikten sonrada agrılarım geçti acaba düşükmü diyorum.birincisindede böyle oldu doktora sordugumda düşük olabilir dedi hatta bazı kadılar gebe kalır adetliyken düşürür farkına bile varmaz demişti.anlamıyorum herşey normal diyolar ama olmuyo yada oluyo düşüyo ben farketmiyorum.bebe aspirini nasıl kullanılılıyo günde 1 tanemi

olabiliyor işte canım bende aynı şekil yaşadım bebe aspisinini günde bir kez aıyoruz sen de kendine iyi bir doktor bul da iyi ce araştırsın yani kulaktan dolma olmasın tedavin tmm mı canım sorun olursa elimizden geldiğince cevap veririzyerimseniben

sagol canım umarım bebegimiz daha fazla bekletmez..

canım haberini yeni aldım çokkk üzgünüm ama dediğin gibi allahın takdiri yüce rabbimden gelen başımız gözümüz üstüne seni çok iyi anlıyorum biliyorsunki bende bebeğimi 7 aylık erken doğum yaptım kısmati bu kadarmış bebeklerimizin üzülme demiyorum ama kendini yıpratma yüce rabbim sabrını versin inşallah allahım yar ve yardımcın olsun doğumun kolay ve acısız olsun rabbim tez zamanda kurtarsın seni allaha emanet ol bacımsenağlamasenağlama:sinifsinif:

ravza sen de hamilemisin şimdi.pıhtılaşma sorunu mu?

azdalar canım ben bebeğimi 3 ay önce kaybettim 28 haftalıktı evet bende 677 mthfr heterezigotum canım şu an hamile değilim sezeryanla doğum yaptım kızımı o yüzden bekleme süresindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…