Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

muco aynı anda yazmışız ben iyiyim canım dendenin haberini şimdi aldım üzgünüm işallah bir an önce toparlanır hakkında hayırlısı olsun

azdalar canım ben bebeğimi 3 ay önce kaybettim 28 haftalıktı evet bende 677 mthfr heterezigotum canım şu an hamile değilim sezeryanla doğum yaptım kızımı o yüzden bekleme süresindeyim

tedavimi yeterli gelmedi canım.inşallah Allah bundan sonra yüzünü güldürür.bizim de beraber.

muco bacım düşünüyorum tabiki ama biraz hem vucudumu hemde ruhumu dinlendirmek istiyorum hayırlısıyla işallah haziran yada temmuzda çalışmalara başlıycam sen ne alemdesin beklemedemisin yoksa çalışmalara başladınmı

tedavimi yeterli gelmedi canım.inşallah Allah bundan sonra yüzünü güldürür.bizim de beraber.

canım bazen açıklanamayan sorunlar vardır bunların cevabı yoktur benimkide öle canım erken doğumun sebebi pıhtılaşma değil neden olduğunu bulamadık bu korkutuyo zaten beni ve benim bu 1 i düşük diğer 4 tane erken doğum yaptım malasefki dört erken doğum 4 bebek 4 mezarım var geride bıraktığım 1 düşük oldu 8 haftalıktı ve inan neden erken doğum oluyor bilmiyoruz bende bunun için uğraşıyorum sebebini bulmaya canım ama dediğim gibi şu an beklemedeyim bunları şu an düşünmek istemiyorum canım sen hamilemisin kaç bebiş kaybın var

ravza benim bekleme sürem çoktan doldu ama korkuyorum gene aynı şeyleri yaşamaktan sonuncuda kalp atışıda dinlenmişti ondan sonra düşük oldu

canım nasılsın.... bu topikte en karamsar ve umutsuz galiba ikimiziz. seni kendime çok benzetiyorum... ben çok yıldım ama istiyoruzda... hamilelik süreci yaşanmadan da anne olamayacağımıza göre... ben bi kez daha denicem.... eğer olmazsa da bilmiyorum o zaman ne düşüneceğimi...

edetin 3. gününde yaptırmanı tavsiye ederim.....

arkadaşlar bu arada dün kırmızılar geldi.... çok şükür ki artık kırmızılar düzene girdi... diş tedavim var bu hafta bitcek inşallah.... biz bu ay başlıyoruz inşallah....zaten vitaminlerimi kullanıyordum... çarşamba günü bi prof buldum ona gitcem... bakalım eğer o da ok. derse inşallah mart başında güzel haberler verebilirim size...

mrhaba arkadaslar
guzle haberler verecektım dendeni okudum elım ayagım dondu
canım benım cok acı cekıyordur
yuregım agzımda az bır agrım olsa basımdan kaynar sular dokuluyor
her wc ye gıtmemde bır golek ter dokuyorum gorene kadar
nasıl gececk bu gunler bılmıyorum
bugun kontrolumuz vardı cok sukur hersey yolunce 3 gun onceden gıdıyormus bebıs hatta
Allahım tum yavrularımızı korusun

ıyi akşamlar kızlar kaçgündürlü hastanedeyim onun için giremedim çok şükür annem yoğun bakımdan çıktı kalp krizi riski geçti ama kanı çok fazla oranda pıhtılaşmış. Buda kansız kaldığı için ve çok yürümediği için olmuş pıhtılaşma sorunu olanların 6ayda bir kan oranına baktırmaları gerekiyormuş eğer kan oranı azalırsa kan pıhtılaşabiliyormuş.
Dua eden herkese çok teşekkür ederim

Buarada denden için çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim allahım sabır versin.
ınşallah bir daha böyle bir acı yaşamaz

çok geçmiş olsun canım...

canım hepimizde var karamsarlık ama hepimiz bebeğimizi öyle istiyoruz ki ucunda acı da olsa mücadeleyi bıakmamamız lazım ki o güzel günleri görelim ...yoksa yakında tedavim var ama ben çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…