azdalar canım ben bebeğimi 3 ay önce kaybettim 28 haftalıktı evet bende 677 mthfr heterezigotum canım şu an hamile değilim sezeryanla doğum yaptım kızımı o yüzden bekleme süresindeyim
Ravza angel azdalar meraba
tedavimi yeterli gelmedi canım.inşallah Allah bundan sonra yüzünü güldürür.bizim de beraber.
sagol canım umarım bebegimiz daha fazla bekletmez..
ggülüş çok doğru söylüyonda insan burayı açınca iyi bir haber almak istiyo bide ilk 12 haftayı atlattınmı problem büyük ihtimal bitiyo diyodum ben dendeni duyunca umudumu tekrar yitirdim allah hepimize dayanma gücü ve sabır metanet versin
aslında biraz da pıhtılaşmaya neden olan faktöre bağlı tedavi.... sorunun ne olduğunu ayrıntılı olarak yazabilir misin...kızlar size acil bir sorum var.pıhtılaşma için gebe kalmadan kaç ay önce tedaviye başlamak lazım .....1ay yeterli olur mu
sagol canım buna devlet hastenesinde bakarlar demi sıradan birgündemi yaptırayım bu testi.benimde 2 sefer çok sancılı adet gördüm ve kan pıhtısı şeklinde yogun bişey geldi doktora sordugumda belki düşük yapıyosun dedi aklıma takıldı benimde olmazsa bu testi yaptırayım
sagol canım şuan 5. günümdeyim artık bidahaki aya yaptırayım.edetin 3. gününde yaptırmanı tavsiye ederim.....
İyi akşamlar kızlar kaçgündürlü hastanedeyim onun için giremedim çok şükür annem yoğun bakımdan çıktı kalp krizi riski geçti ama kanı çok fazla oranda pıhtılaşmış. Buda kansız kaldığı için ve çok yürümediği için olmuş pıhtılaşma sorunu olanların 6ayda bir kan oranına baktırmaları gerekiyormuş eğer kan oranı azalırsa kan pıhtılaşabiliyormuş.
Dua eden herkese çok teşekkür ederim
Buarada denden için çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim allahım sabır versin.
İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamaz
canım nasılsın.... bu topikte en karamsar ve umutsuz galiba ikimiziz. seni kendime çok benzetiyorum... ben çok yıldım ama istiyoruzda... hamilelik süreci yaşanmadan da anne olamayacağımıza göre... ben bi kez daha denicem.... eğer olmazsa da bilmiyorum o zaman ne düşüneceğimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?