Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim 15 gün önce 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu.cytotexle düşürdüm.öncesinde 2 ay önce 4 haftalık kaybım oldu.kanama şeklinde tutunmamıştı.2.hamileliğimi öğrendiğmde 3 haftalıktı.doktor inohep 0,45 iğne ve progestan verdi ama aspirin yoktu.yeterli gelmedi heralde.bebeğin kalbinin durduğu gün sonuç geldi.677 heterezigotve 1298 heterezigot.şimdi doktor folbiol,b vit.ve coraspin 100 verdi.onları kullanıyom.martta düşünücez sanırım. hrşeyin hayırlısı.

Allah tez zamanda şifa versin.

bilmiyorum allaha sığınıp tekrar deneyeceğim

slm muco.sağol iyiyim cnm ya sen.tabiki deniycen.artık at korkularını ve katıl aramıza cnm.
o korku hiç bitmiyo hala her kontrol zamanı gelince o korku kaplıyo beni gene dr ölmüş derse diye.her gittiğimde korkuyla adamın gözüne bakıyom offf.yeterki sonu bu korkuların iyi olsun demi cnm.orda iyimi dr.senin.yarın kontrolüm var ikili test korkusu var bide bakalım nolcak
senin yakın zamandamı oldu kaybın?

haklısın canım korkumuz hiç bitmeyecek bizim doğduktan sonra bile üzerlerine aşırı titreyeceğimizden eminim... Ama Allah korktuğumuza uğratmasın ...Allah tamamına erdirip kucağımızı doldursun inş. öncelikle şuan hamile olan arkadaşlarımızın...

iyi geceler kızlar...arada okuyorum sizi bende topiğin eskilerindenım.mthfr 677 heterozıgotum.ıgnelerle hamılelıgı tamamlayıp saglıkla dogum yaptım sukurler olsun kı....lutfen umutsuz olmayın.en cok yıpratan sey bu umutsuzluk ve endıse ınanınkı...evet kotu bırkac olay ustuste olmus..arkadaslarımız acı yasamıslar...ama ınanınkı bu topıkte kıyasladıgınızda basarılı dogum hıkayelerı acı yasayanlardan daha fazla...yanı eger dogru tedavı bulanabılırse sonuc cogunlukla yuzguldurucu oluyor...bu yuzden bunu dusunerek rahatlamaya calısın.ımkansız dıye bısey yok..sadece allahın yazdıgı bı zaman var...ınsallah hepınız tez zamanda anne olursunuz..dualarım hepınıze.sormak ıstedıgınız seyler olursa ozelden yazın.seve sevev cevaplarım.acı yasayan arkadaslarımıza sabır ve guc dılıyorum....

allah analı babalı büyütsün inşallah canım...

canım sorunun benimkine çok benzer. benim de mthfr a 1298 c homozigot gebelik düşünmeden üç ay önce folik asit b vitamini ve multi vitamin pronatal kullanman çoook önemli ... benim doktorlar bana asprin önermiyolar... gebelikte kan sulandırıcı öneriyolar ama yine söylüyorum aslolan vitaminlerrrrr .... çünkü bu mutasyonda folik asit ve b 12 vitamini ile çalışan bi enzim aktivitesi söz konusu... ama bu gende mutasyon olduğunda bu vitaminler vücut tarafından kullanılamıyor... bu vitaminlerin eksikliği bebekte nöral tüp defekti, konjenital kalp anomalileri. eksremite gibi durumlara yol açabiliyor... bu yüzden bu vitamin alımının eksikliğinde bu tarz anomaliler olabileceği için de bebekler yaşayamayabiliyor... vitaminler çççooookkk önemli....

sidocum çookkkkkk çooooooooooookkkkkkk teşekkür ederim söylediklerin tamda benim ve arkadaşlarımın duymak istedikleri şekildeydi çünkü eskilerden pek kimse kalmadı bize destek verecek yazdıkların ve desteğin için çok teşekkür ederim Şeniz

geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur..
he bu arada sen geleverayla(sanem)görüyodun değil mi?merak ediyorum onu..msn yede yazıyorum cvp gelmedi
aminnn:Saruboceq:aynen... aslında dendeni okuyana kadar çok stres yapmıyodum 3 ay geçti diye ama yokk bizim rahatlık gibi bir lüksümüz yok maalesef:sinifsinif:

asude mirrr haydi rastgele delikafaduldendelikafadulden

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah hayırlı evlatların olur sağlıkla kucağına alırsın
aaa olmaz öyle sen yine de herşeye rağmen güzel haberleri ver ki bizde mutlu olalım gözün aydın canım
canım tekrar tekrar geçmiş olsun umarım annen biran önce ayaklanır sen nasılsın bu arada
tatlım korkunun ecele faydası yok bu acıları yaşamamız gerekiyorsa yaşayacağız ama her acıdan sonra biraz daha güçlü olacağız yılmak korkmak yok tamam mı tatlişkolar

selam kızlar ben sonuyok eskiler beni tanır bende çoğunuz gibi heterzigotum hamilelere hayırlı doğum bebek isteyenlerde sağlıklı bebek nasip etsin rabbim
canım arkadaşların sizden uzuzn zamandır uzak kaldım bende sizleri çok özledim canım çalıkuşu nasılsın papatya süreyya sanırım prensesini almışsın koynuna
ravzacım sende sanırım doğurmuş olmalısın
dinamisssss kıs sen ne vakit büyüttün bebişi doğumun gelmiş ya çok mutlu oldum allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
sılaya sen doğurdun he allahım analı babalı büyütsün inş çok pimpirikliydim şükür kavuştun bebeğine canım
gülaycım maşallah sende yolu yarılamışsın allah tamamına erdirsin canım
bahar çelik senden ne haber canım
nazlııı büyütüyonmı oluşunu
celennn gacısı senden naber kıs cemrem nasıl bakem
ve adını yazamadığım canım arkadaşlarım allah hepimizin kalbine göre versin ilk amin de benden sizleri seviyorum

Son düzenleme:

sido merhaba senin tedavin nasıl olmuştu.anlatırsan sevinirim.

herkase sevgiler
merhaba canlarım
birazdan mi,safirim gelecek ama size bir uğramak istedim.
crawfort tan haber olan var mı bugün doktora gidecekti keseyi görmek için çok merak ediyorum...
crawfort bizi habersiz bırakma
öpüyorum hepiniziii

gulus 27
tatlım seninde doktordan sonra güzel haberlerini bekliyorum şimdi okudum doktora gideceğini umuyorum huzurlu dönersin canım

gulus 27
tatlım seninde doktordan sonra güzel haberlerini bekliyorum şimdi okudum doktora gideceğini umuyorum huzurlu dönersin canım
canım dün maalesef kanamam oldu bugün dra gidicem ama sanırım yeni tedaviye başlayacak crawfort canım saat 4 e randevu almış yani dha dra gitmedi pek rahatı yoktu midesinden ve gripten dolayı
sen nasılsın tatil nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…