canım bazen açıklanamayan sorunlar vardır bunların cevabı yoktur benimkide öle canım erken doğumun sebebi pıhtılaşma değil neden olduğunu bulamadık bu korkutuyo zaten beni ve benim bu 1 i düşük diğer 4 tane erken doğum yaptım malasefki dört erken doğum 4 bebek 4 mezarım var geride bıraktığım 1 düşük oldu 8 haftalıktı ve inan neden erken doğum oluyor bilmiyoruz bende bunun için uğraşıyorum sebebini bulmaya canım ama dediğim gibi şu an beklemedeyim bunları şu an düşünmek istemiyorum canım sen hamilemisin kaç bebiş kaybın var
İyi akşamlar kızlar kaçgündürlü hastanedeyim onun için giremedim çok şükür annem yoğun bakımdan çıktı kalp krizi riski geçti ama kanı çok fazla oranda pıhtılaşmış. Buda kansız kaldığı için ve çok yürümediği için olmuş pıhtılaşma sorunu olanların 6ayda bir kan oranına baktırmaları gerekiyormuş eğer kan oranı azalırsa kan pıhtılaşabiliyormuş.
Dua eden herkese çok teşekkür ederim
Buarada denden için çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim allahım sabır versin.
İnşallah bir daha böyle bir acı yaşamaz
bilmiyorum allaha sığınıp tekrar deneyeceğim
slm muco.sağol iyiyim cnm ya sen.tabiki deniycen.artık at korkularını ve katıl aramıza cnm.
o korku hiç bitmiyo hala her kontrol zamanı gelince o korku kaplıyo beni gene dr ölmüş derse diye.her gittiğimde korkuyla adamın gözüne bakıyom offf.yeterki sonu bu korkuların iyi olsun demi cnm.orda iyimi dr.senin.yarın kontrolüm var ikili test korkusu var bide bakalım nolcak
senin yakın zamandamı oldu kaybın?
iyi geceler kızlar...arada okuyorum sizi bende topiğin eskilerindenım.mthfr 677 heterozıgotum.ıgnelerle hamılelıgı tamamlayıp saglıkla dogum yaptım sukurler olsun kı....lutfen umutsuz olmayın.en cok yıpratan sey bu umutsuzluk ve endıse ınanınkı...evet kotu bırkac olay ustuste olmus..arkadaslarımız acı yasamıslar...ama ınanınkı bu topıkte kıyasladıgınızda basarılı dogum hıkayelerı acı yasayanlardan daha fazla...yanı eger dogru tedavı bulanabılırse sonuc cogunlukla yuzguldurucu oluyor...bu yuzden bunu dusunerek rahatlamaya calısın.ımkansız dıye bısey yok..sadece allahın yazdıgı bı zaman var...ınsallah hepınız tez zamanda anne olursunuz..dualarım hepınıze.sormak ıstedıgınız seyler olursa ozelden yazın.seve sevev cevaplarım.acı yasayan arkadaslarımıza sabır ve guc dılıyorum....
canım benim 15 gün önce 7 haftalık bebeğimin kalbi durdu.cytotexle düşürdüm.öncesinde 2 ay önce 4 haftalık kaybım oldu.kanama şeklinde tutunmamıştı.2.hamileliğimi öğrendiğmde 3 haftalıktı.doktor inohep 0,45 iğne ve progestan verdi ama aspirin yoktu.yeterli gelmedi heralde.bebeğin kalbinin durduğu gün sonuç geldi.677 heterezigotve 1298 heterezigot.şimdi doktor folbiol,b vit.ve coraspin 100 verdi.onları kullanıyom.martta düşünücez sanırım. hrşeyin hayırlısı.
sidocum çookkkkkk çooooooooooookkkkkkk teşekkür ederim söylediklerin tamda benim ve arkadaşlarımın duymak istedikleri şekildeydi çünkü eskilerden pek kimse kalmadı bize destek verecek yazdıkların ve desteğin için çok teşekkür ederim Şeniziyi geceler kızlar...arada okuyorum sizi bende topiğin eskilerindenım.mthfr 677 heterozıgotum.ıgnelerle hamılelıgı tamamlayıp saglıkla dogum yaptım sukurler olsun kı....lutfen umutsuz olmayın.en cok yıpratan sey bu umutsuzluk ve endıse ınanınkı...evet kotu bırkac olay ustuste olmus..arkadaslarımız acı yasamıslar...ama ınanınkı bu topıkte kıyasladıgınızda basarılı dogum hıkayelerı acı yasayanlardan daha fazla...yanı eger dogru tedavı bulanabılırse sonuc cogunlukla yuzguldurucu oluyor...bu yuzden bunu dusunerek rahatlamaya calısın.ımkansız dıye bısey yok..sadece allahın yazdıgı bı zaman var...ınsallah hepınız tez zamanda anne olursunuz..dualarım hepınıze.sormak ıstedıgınız seyler olursa ozelden yazın.seve sevev cevaplarım.acı yasayan arkadaslarımıza sabır ve guc dılıyorum....
geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur..İyi akşamlar kızlar kaçgündürlü hastanedeyim onun için giremedim çok şükür annem yoğun bakımdan çıktı kalp krizi riski geçti ama kanı çok fazla oranda pıhtılaşmış. Buda kansız kaldığı için ve çok yürümediği için olmuş pıhtılaşma sorunu olanların 6ayda bir kan oranına baktırmaları gerekiyormuş eğer kan oranı azalırsa kan pıhtılaşabiliyormuş.
aminnn:Saruboceq:aynen... aslında dendeni okuyana kadar çok stres yapmıyodum 3 ay geçti diye ama yokk bizim rahatlık gibi bir lüksümüz yok maalesef:sinifsinif:mrhaba arkadaslar
guzle haberler verecektım dendeni okudum elım ayagım dondu
canım benım cok acı cekıyordur
yuregım agzımda az bır agrım olsa basımdan kaynar sular dokuluyor
her wc ye gıtmemde bır golek ter dokuyorum gorene kadar
nasıl gececk bu gunler bılmıyorum
bugun kontrolumuz vardı cok sukur hersey yolunce 3 gun onceden gıdıyormus bebıs hatta
Allahım tum yavrularımızı korusun
arkadaşlar bu arada dün kırmızılar geldi.... çok şükür ki artık kırmızılar düzene girdi... diş tedavim var bu hafta bitcek inşallah.... biz bu ay başlıyoruz inşallah....zaten vitaminlerimi kullanıyordum... çarşamba günü bi prof buldum ona gitcem... bakalım eğer o da ok. derse inşallah mart başında güzel haberler verebilirim size...
günaydın kızlar
gününüz ömrünüz yüreğiniz aydın olsun
umutla dolsun opuyorumnanaktan
ESRABEN kaç haftalıksın cnm?
hadi bakalım hayırlısı canım inşallah hayırlı evlatların olur sağlıkla kucağına alırsınarkadaşlar bu arada dün kırmızılar geldi.... çok şükür ki artık kırmızılar düzene girdi... diş tedavim var bu hafta bitcek inşallah.... biz bu ay başlıyoruz inşallah....zaten vitaminlerimi kullanıyordum... çarşamba günü bi prof buldum ona gitcem... bakalım eğer o da ok. derse inşallah mart başında güzel haberler verebilirim size...
aaa olmaz öyle sen yine de herşeye rağmen güzel haberleri ver ki bizde mutlu olalım gözün aydın canımmrhaba arkadaslar
guzle haberler verecektım dendeni okudum elım ayagım dondu
canım benım cok acı cekıyordur
yuregım agzımda az bır agrım olsa basımdan kaynar sular dokuluyor
her wc ye gıtmemde bır golek ter dokuyorum gorene kadar
nasıl gececk bu gunler bılmıyorum
bugun kontrolumuz vardı cok sukur hersey yolunce 3 gun onceden gıdıyormus bebıs hatta
Allahım tum yavrularımızı korusun
canım tekrar tekrar geçmiş olsun umarım annen biran önce ayaklanır sen nasılsın bu aradaİyi akşamlar kızlar kaçgündürlü hastanedeyim onun için giremedim çok şükür annem yoğun bakımdan çıktı kalp krizi riski geçti ama kanı çok fazla oranda pıhtılaşmış. Buda kansız kaldığı için ve çok yürümediği için olmuş pıhtılaşma sorunu olanların 6ayda bir kan oranına baktırmaları gerekiyormuş eğer kan oranı azalırsa kan pıhtılaşabiliyormuş.
tatlım korkunun ecele faydası yok bu acıları yaşamamız gerekiyorsa yaşayacağız ama her acıdan sonra biraz daha güçlü olacağız yılmak korkmak yok tamam mı tatlişkolarslm muco.sağol iyiyim cnm ya sen.tabiki deniycen.artık at korkularını ve katıl aramıza cnm.
o korku hiç bitmiyo hala her kontrol zamanı gelince o korku kaplıyo beni gene dr ölmüş derse diye.her gittiğimde korkuyla adamın gözüne bakıyom offf.yeterki sonu bu korkuların iyi olsun demi cnm.orda iyimi dr.senin.yarın kontrolüm var ikili test korkusu var bide bakalım nolcak
senin yakın zamandamı oldu kaybın?
iyi geceler kızlar...arada okuyorum sizi bende topiğin eskilerindenım.mthfr 677 heterozıgotum.ıgnelerle hamılelıgı tamamlayıp saglıkla dogum yaptım sukurler olsun kı....lutfen umutsuz olmayın.en cok yıpratan sey bu umutsuzluk ve endıse ınanınkı...evet kotu bırkac olay ustuste olmus..arkadaslarımız acı yasamıslar...ama ınanınkı bu topıkte kıyasladıgınızda basarılı dogum hıkayelerı acı yasayanlardan daha fazla...yanı eger dogru tedavı bulanabılırse sonuc cogunlukla yuzguldurucu oluyor...bu yuzden bunu dusunerek rahatlamaya calısın.ımkansız dıye bısey yok..sadece allahın yazdıgı bı zaman var...ınsallah hepınız tez zamanda anne olursunuz..dualarım hepınıze.sormak ıstedıgınız seyler olursa ozelden yazın.seve sevev cevaplarım.acı yasayan arkadaslarımıza sabır ve guc dılıyorum....
canım dün maalesef kanamam oldu bugün dra gidicem ama sanırım yeni tedaviye başlayacak crawfort canım saat 4 e randevu almış yani dha dra gitmedi pek rahatı yoktu midesinden ve gripten dolayıgulus 27
tatlım seninde doktordan sonra güzel haberlerini bekliyorum şimdi okudum doktora gideceğini umuyorum huzurlu dönersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?