hakkına hayırlısı canım çok yorma kendini dikkat et yinedemisafirlerim gelecek hazırlık yapıyorum bir yandan
ben ne iyi ne kötüyüm
bir kaç gündür sol yanımda ağrı vardı. biraz şişkinlikte var rahmin üst tarafında ya üşüttüm hastalanıyorum ya da hamileyim. kendimi heveslandirmek istemiyorum ama belirtiler aynı gibi öncekilerle kafam karışık anlayacağın 6 güne falan netleşir durumum hayırlısı olur dilerim ne diyeyim
16 haftalığım canım..sende sanırım hamilesin siz kaç haftalık oldunuz?
merhaba arkadaşlar
ne yazık ki çok kötü bir haberim var,bugün kontrolümüz vardı ve bebeğimizin kalbinin durduğunu gördük,doktor 1-2 günlük bir olay dedi çok şaşırdı,pazartesi suni sancı ile doğum yapacağım
Allah'ın takdiri ne yapalım,eşimde ve bende bir de kromozom analizi yapılacak ondan sonra
belki buraya bir daha uğramam
hakkınızı helal edin hoşçakalın
çok gecmiş olsun kaç aylıktı canım inanki çok üzüldümCanım metanetine hayran kaldım.Helal olsun sana.Sendeki metaneti Allah herkese nasip etsin.Allah yardımcın olsun,sabrın bol olsun.Dualarım seninle ,Allah bu acıyla bıraksın.İnşallah doğumunda kolay geçmiştir,ağrısız,sancısız.Ne desem yetersiz kalıyor duygularıma,inan çok üzüldüm.
Gülüşcüm,dinamisscim iyi dileklerinşz için çok teşekkür ederim.
Gülüşcüm tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.En kaliteli sperm ve en kaliteli yumurta seçildi,inşallah sorunsuzca kuaımıza alabiliriz.
Asudemircim, hamilelikten aylar önce hergün corasprin+folbiol+elevit almaya başlamıştım ve halen devam ediyorum. Ekstra b12 vitamini almadım.Aldığım ilaçlar yeterli midir sence? Bu arada günde iki kez fragmin 5000 iğne kullanıyorum.Günde 3 kez de progestan alıyorum.Allahım yazınca farkettim ne kadar çok ilaç alıyorum. İnşallah bebişime faydalı olurlar.
merhaba canlar
misafirler gitti bende hemen geldim
aysude-mir
nasılsın canım görüşemedik epeydir
çok gecmiş olsun kaç aylıktı canım inanki çok üzüldüm
nasılsınız arkadaşlar benimde sorunum sizinkinden şu an hamileyim aslında siteye ara ara ugruyor ve sohbete katılamıyyorum..daha önceden sık katılıyordum ...burdan sohbet etmek sitiyom ama her girdigimde gecmişi okuyolar yazılarım cevapsız kalıyor
ben kaçar kızlar... kociş beni almaya geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?