arkadaşlar birşey sormak istiyorum size,
benim 3 gebelik kaybım var.ensonuncusunu 0,4 iğne coraspin kullanmama rağmen kaybettim.5AY ÖNCE 11 HAFTALIK.mthfr 677 heterezigotluk var diğer bütün değerlerim normal.
Dün yeni bir doktora başladım testlerime baktı ve bende bir sorun olmadığını %80 kadında bu değerin olduğunu gereksiz yere iğne kullandığımı söyledi.(Gerçektende ben bebeğimi kaybettiğimde pıhtılaşma testi yaptırdım ve pıhtılaşma zamanım normal çıktı.Yani ölümü pıhtılaşma değildi)Ve yeni hamileliğimde iğne vermiyeceğini sadece coraspin,folbiol ve b12 vitaminiyle devam edeceğini söyledi.Kafam çok karıştı bu ay denemelere başlıycaz ve ne yapacağımı bilmiyorum.Lütfen yardımcı olun
Esİs merhaba,
benİmde aİlem tarsusta yaŞıyor.sÜreklİ gİdİp gelİyoruz.aslen mersİnlİmİsİn
tatlım merhaba öncelikle
kendini çok iyi ifade etmişsin öncelikle
bende sen gibi bu durum yüzünden çok arada kalmıştım vaktinde 1 aya yakın araştırdım bisürü doktora gittim. Konu ile ilgili tezler okudum ...özet olarak paylaşmak isterim doktorum bana bu heterozigot olusumun bir düşük riski yaratabileceğini ama %100 bundan dır denilemeyeceğini...doktorların bu konuda ikiye ayrıldığını .görüş farklılıklarının olduğunu söyledi... Bana için rahat etsin araştır tekrar görüşelim dedi. Ben burada dünyanın parasını bayılarak başka doktorlara da gittim... Yaşlısı genci ama hep prof. çok güvendiğim bir doktor.. Sebebin bu olabileceğini bu iğneyi kullanmamım bana hiç bir yan etkisi olmayacağını bebeğe de sorun yaratmayacağını ve eğer sebep bu ise denemeye değer bulduğunu söyledi... %100 işe yarar demiyorum herkesin farklı bir bünyesi hamileliğe karşı geliştirdiği farklı tepkimeler vardır.neden denemeyesin ki dedi.. Bende kendi doktoruma gidip uygun bulduğumu belirttim...şuan coraspirin kullanıyorum gebe kalınca 0*4 iğne
açıklamaların için çok teşekkür ederim.
Canım bende 0.4 lük iğne kullanmama rağmen kaybedince birde iğnesiz deniyeyim diyorum ama korkuyorum işte.bize coraspin yeterliymiş.benim bir arkadaşımda bizim gibi ve iğne kullanmadan bebişini kucağına aldı.ama bir risk işte.
tece çok güzel bir yer.oradan bu sene hayırlısıyla yazlık almayı düşünüyoruz.bizde şu an osmaniyedeyiz bahçe ilçesinde.oraları çok özlüyorum.5 sene pozcuda oturduk.eşim güzel bir okul açılırsa oralara tayininide istiyecek.hayırlısı artık.evet tatlım anne tarafım buralı tecede oturuyorum ben
tece çok güzel bir yer.oradan bu sene hayırlısıyla yazlık almayı düşünüyoruz.bizde şu an osmaniyedeyiz bahçe ilçesinde.oraları çok özlüyorum.5 sene pozcuda oturduk.eşim güzel bir okul açılırsa oralara tayininide istiyecek.hayırlısı artık.
diğer tüm testlerini yaptırdın mı kromozon her türlü kan
evet bende çok seviyorum burayı. Annemlerde pozcuda oturuyor...muğdat camisi yakınlarında
kızma ne olr bana ama ben osmaniyeyi bir türlüü sevemedim. Soğuk bir şehirmiş gibi sıcaklık vermiyor bana gwl sen gell buralara gelolumunekankayizsmile
canım benim neden kızayımki.inşallah gelmek nasip olur oralara.
mafoldumben :gitme: tatlım drdan geldim muayene bile etmedi kanamam olduğunu duyunca direkt Trisequens diye bi ilaç yazdı bu ilaç menapoza girenlere verillirmiş yanlış anlama sen menapoza girmedin ama rahim duvarına artık mudahale etememiz gerek bu ilaçtan sonrada puregona başlıcakmışım bu ilacın ne işe yaradığını daha keşfetmiş değilim ama ilaç almaktan artık sıkıldım ve bebiş hayalleri 2 ay daha ertelendi :gitme:gulussssss naber tatlımm
evet yaptırdım canım.eşimde bende.bebeğimizin genetik testlerinide.hepsi normal.en sonda antikor testlerimi yaptırdım onlarda normal.
mafoldumben :gitme: Tatlım drdan geldim muayene bile etmedi kanamam olduğunu duyunca direkt trisequens diye bi ilaç yazdı bu ilaç menapoza girenlere verillirmiş yanlış anlama sen menapoza girmedin ama rahim duvarına artık mudahale etememiz gerek bu ilaçtan sonrada puregona başlıcakmışım bu ilacın ne işe yaradığını daha keşfetmiş değilim ama ilaç almaktan artık sıkıldım ve bebiş hayalleri 2 ay daha ertelendi :gitme:
mafoldumben :gitme: tatlım drdan geldim muayene bile etmedi kanamam olduğunu duyunca direkt Trisequens diye bi ilaç yazdı bu ilaç menapoza girenlere verillirmiş yanlış anlama sen menapoza girmedin ama rahim duvarına artık mudahale etememiz gerek bu ilaçtan sonrada puregona başlıcakmışım bu ilacın ne işe yaradığını daha keşfetmiş değilim ama ilaç almaktan artık sıkıldım ve bebiş hayalleri 2 ay daha ertelendi :gitme:
rahim filmi çektirdin mi yapışıklık falan için
mafoldumben :gitme: ilaç almaktan artık sıkıldım ve bebiş hayalleri 2 ay daha ertelendi :gitme:
evet hsg çektirdim herhangi bir sorun yok.
Ben bankacıydım 8 sene çalıştım.ama hem bebekle uğraş hem banka(yetkiliydim çok yoruluyordum) yetiştiremiyordum ve istifa ettim canım.bebeğim için.özel bankalarda zırtbırt izin alamıyorsun.ve ben hamile kalınca çok izin almak zorunda kalıyorum.
şuan ücretli öğretmenlik yapıyorum(4 senedir)
canım sormamın nedeni hastalık olma ihtimalinin en özel yumurta ve en özel sperm alınarak yapıldığı için ihtimalin az olmasıydı offfanlatamadım ben yaaaa neyse seni çok öptüm sende bebişinde değerlisiniz aysudenin dediği gibi folic ve b12 vitaminine daha dikkat edersen bu sorun tamamen ortadan kalkarGülüşcüm,dinamisscim iyi dileklerinşz için çok teşekkür ederim.
Gülüşcüm tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.En kaliteli sperm ve en kaliteli yumurta seçildi,inşallah sorunsuzca kuaımıza alabiliriz.
Asudemircim, hamilelikten aylar önce hergün corasprin+folbiol+elevit almaya başlamıştım ve halen devam ediyorum. Ekstra b12 vitamini almadım.Aldığım ilaçlar yeterli midir sence? Bu arada günde iki kez fragmin 5000 iğne kullanıyorum.Günde 3 kez de progestan alıyorum.Allahım yazınca farkettim ne kadar çok ilaç alıyorum. İnşallah bebişime faydalı olurlar.
şekercim inan bilmiyorum rahimimde incelik var ve anladığım kadarıyla bu ilaçlar hormon ilaçları ve rahmin kalınlaşmasını sağlayacak netten araştırıcam yada bilen varsa bana anlatsıııınnnnnn eyvahedigeldismile üzülme üzülme napalım ilkbaşta canım sıkıldı ama demekki bende kış annesi olcam kaydirigubbakcemile5 sizleri umutlandırmaya çalışırken benim üzülmem olur mu hiççç sempatiksalakcinniayyy canım yaa iim burkuldu inannnn ama ne olurr çok yıpratma kendini bu ilacı ilk defa duydum ben .
ne işe yarayacak guluscum ne yapacaki rahime bu ilaç
tatlım bana önce Trisequens i verdi bundan sonra onu kullanacakmışım yapma yaw iğne acıyo mu eyvahedigeldismilemerhaba gulus27,
puregonu ben kullanmıştım yumurta geliştirici bir ilaç.pko hastalarıda kullanıyor.göbekten iğne ile enjekte ediyorsun.sana da öylemi verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?