Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çalıkuşuuuuummmm canım nassın yaa ösledim sizleri celen bacımıda arıyom telde açmıyor duymuyor herhalde
kırmızı kartları bırak artık şöyle eğlenceli haberler ver bize bebek gibi beni sorarsan çok tembelim ben dr gidesim yok inanırmısın korkumdan yine kan almak için oramı buramı delecekler ve sonu gelmeyen testler hamile kalmak ayrı dert kalamamak ayrı dert kalsam korkuyorum 9 ay ne halt edicem ben diye ama bebek te istiyorum
ne zamandır erteliyorum dr gitmeyi bazen göbüşümü açıp sanki hamileyimde iğne zamanım gelmiş gibi yalancıktan kendime iğne yapıyorum hani evcilik oynar gibi yani gebelik provası kendimi iğnelere hazırlamak istiyorum ama önümüzdeki hafta olmazsa sonraki hafta kesin gitmem lazım çok zaman geçti kürtajın üstünden ayrıca4 aydır korunmadığım halde hamilede kalamıyorum offf bari yumurta çıtlatmayla gebe kalabilirim diye düşünüyorum bilmiyorum hala

ayrıca celen görse bunları kısss sen hala bekliyonmu hadi git bir an önce tembel der dimi ya
bu arada hummucum hayırlı olsun gebeliğin kaç haftalıksın nasıl gidiyor

tatlım merhaba öncelikle
kendini çok iyi ifade etmişsin öncelikle
bende sen gibi bu durum yüzünden çok arada kalmıştım vaktinde 1 aya yakın araştırdım bisürü doktora gittim. konu ile ilgili tezler okudum ...özet olarak paylaşmak isterim doktorum bana bu heterozigot olusumun bir düşük riski yaratabileceğini ama %100 bundan dır denilemeyeceğini...doktorların bu konuda ikiye ayrıldığını .görüş farklılıklarının olduğunu söyledi... bana için rahat etsin araştır tekrar görüşelim dedi. ben burada dünyanın parasını bayılarak başka doktorlara da gittim... yaşlısı genci ama hep prof. çok güvendiğim bir doktor.. sebebin bu olabileceğini bu iğneyi kullanmamım bana hiç bir yan etkisi olmayacağını bebeğe de sorun yaratmayacağını ve eğer sebep bu ise denemeye değer bulduğunu söyledi... %100 işe yarar demiyorum herkesin farklı bir bünyesi hamileliğe karşı geliştirdiği farklı tepkimeler vardır.neden denemeyesin ki dedi.. bende kendi doktoruma gidip uygun bulduğumu belirttim...şuan coraspirin kullanıyorum gebe kalınca 0*4 iğne

açıklamaların için çok teşekkür ederim.
Canım bende 0.4 lük iğne kullanmama rağmen kaybedince birde iğnesiz deniyeyim diyorum ama korkuyorum işte.bize coraspin yeterliymiş.benim bir arkadaşımda bizim gibi ve iğne kullanmadan bebişini kucağına aldı.ama bir risk işte.

diğer tüm testlerini yaptırdın mı kromozon her türlü kan

evet tatlım anne tarafım buralı tecede oturuyorum ben
tece çok güzel bir yer.oradan bu sene hayırlısıyla yazlık almayı düşünüyoruz.bizde şu an osmaniyedeyiz bahçe ilçesinde.oraları çok özlüyorum.5 sene pozcuda oturduk.eşim güzel bir okul açılırsa oralara tayininide istiyecek.hayırlısı artık.

evet bende çok seviyorum burayı. annemlerde pozcuda oturuyor...muğdat camisi yakınlarında
kızma ne olr bana ama ben osmaniyeyi bir türlüü sevemedim. soğuk bir şehirmiş gibi sıcaklık vermiyor bana gwl sen gell buralara gelolumunekankayizsmile

canım benim neden kızayımki.inşallah gelmek nasip olur oralara.

gulussssss naber tatlımm
mafoldumben :gitme: tatlım drdan geldim muayene bile etmedi kanamam olduğunu duyunca direkt Trisequens diye bi ilaç yazdı bu ilaç menapoza girenlere verillirmiş yanlış anlama sen menapoza girmedin ama rahim duvarına artık mudahale etememiz gerek bu ilaçtan sonrada puregona başlıcakmışım bu ilacın ne işe yaradığını daha keşfetmiş değilim ama ilaç almaktan artık sıkıldım ve bebiş hayalleri 2 ay daha ertelendi :gitme:

merhaba gulus27,
puregonu ben kullanmıştım yumurta geliştirici bir ilaç.pko hastalarıda kullanıyor.göbekten iğne ile enjekte ediyorsun.sana da öylemi verdi.

ayyy canım yaa iim burkuldu inannnn ama ne olurr çok yıpratma kendini bu ilacı ilk defa duydum ben .
ne işe yarayacak guluscum ne yapacaki rahime bu ilaç

rahim filmi çektirdin mi yapışıklık falan için

evet hsg çektirdim herhangi bir sorun yok.
Ben bankacıydım 8 sene çalıştım.ama hem bebekle uğraş hem banka(yetkiliydim çok yoruluyordum) yetiştiremiyordum ve istifa ettim canım.bebeğim için.özel bankalarda zırtbırt izin alamıyorsun.ve ben hamile kalınca çok izin almak zorunda kalıyorum.

şuan ücretli öğretmenlik yapıyorum(4 senedir)

mafoldumben :gitme: ilaç almaktan artık sıkıldım ve bebiş hayalleri 2 ay daha ertelendi :gitme:

of canım yaaaa herkesin derdi aynı burada bekle bekle bekle ama sonra bi bakıyoruz ki beklene zaman geçmiş gitmişşşş ben şimdi bakıyorum kurtaj oluşum dün gibi ama aylar geçti.
diliyorum hayatım zaman sana çok çok hızlı ilerliyormuş gibi gelsinnn

anladım tatlım büyük bir sorun olmaması sevindirici ne desek ne yapsak boş...
eger güveniyorsan doktoruna dene bakalım...diliyorum güzel haberlerini alırım

canım sormamın nedeni hastalık olma ihtimalinin en özel yumurta ve en özel sperm alınarak yapıldığı için ihtimalin az olmasıydı offfanlatamadım ben yaaaa neyse seni çok öptüm sende bebişinde değerlisiniz aysudenin dediği gibi folic ve b12 vitaminine daha dikkat edersen bu sorun tamamen ortadan kalkar
ayyy canım yaa iim burkuldu inannnn ama ne olurr çok yıpratma kendini bu ilacı ilk defa duydum ben .
ne işe yarayacak guluscum ne yapacaki rahime bu ilaç
şekercim inan bilmiyorum rahimimde incelik var ve anladığım kadarıyla bu ilaçlar hormon ilaçları ve rahmin kalınlaşmasını sağlayacak netten araştırıcam yada bilen varsa bana anlatsıııınnnnnn eyvahedigeldismile üzülme üzülme napalım ilkbaşta canım sıkıldı ama demekki bende kış annesi olcam kaydirigubbakcemile5 sizleri umutlandırmaya çalışırken benim üzülmem olur mu hiççç sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…