anladım tatlım büyük bir sorun olmaması sevindirici ne desek ne yapsak boş...
Eger güveniyorsan doktoruna dene bakalım...diliyorum güzel haberlerini alırım
tatlım bana önce trisequens i verdi bundan sonra onu kullanacakmışım yapma yaw iğne acıyo mu eyvahedigeldismile
esiscim aslında güvenmekte değil.ama artık bir yerde çareler tükeniyor.böyle denemedim bir de böyle deneyeyim diyorum aslında.ama işin sonunda bebişimi tekrar kaybetmekte var.benim buna kendimi hazırlamam gerekiyor en başta.hala alışmış değilim.doktorlar düşünmemek en büyük ilaç diyor ama olmuyor işte.kaybetme korkusunu bir yene bilsem.allahım hepimize güç kuvvet versin.eşlerimizede tabiki.kucaklarımız boş kalmasın hiç birimizin inşalllah.
haklısın canım ne kadar düşünmüyoruz gibi davransakta çevremize karsı hepimizin aklında tek bişey varrrr yine kaybedersemmm
ben mesela bu ay hamile olabilirim ama bunu her düşündüğümde önce ya giderse yine beni bırakıp diye düşünüyorumm......
Amaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn çok kasvetli bir yazı olduuuu...birbirimize destek olarak hepsini aşarız bizzz aşmalıyız
yok yok kasvetli olamadı.hamile olabilirsin demek ha.ne güzel.ne güzel.hadi bakalım.ne zaman kesinleşicek.evet bizlerin aşamıyacağı bir yok aşarız aşarız
kan testi için 10 gün bekliyorum yaniiiii 8 inde falan belli olmalı
gerçi öncekilerde bende adetten sonra 2 gün geçince bile test negatif çıkmıştı ama deniycem işte kanamam olana kadar başka çare yok
sağol canım yaaa inşallah ona gerek kalmaz ama napalım başa gelen çekilircanım benim yok hiç acımıyor.ben 4 ay kullandım bu iğneyi.heparin iğnelerinden daha az acıtıyor.
inşallah hamişsindir esiscim.bende bu ay başlıycam bakalım denemelere.
sağol canım yaaa inşallah ona gerek kalmaz ama napalım başa gelen çekilir
bu arada senin yazdıklarınıda okudum tatlım düşük nedenin pıhtılaşma olmayabilir sonuçta her sağlıklı kadın düşük yada bebişinin kalp durmasını yaşayabilir önemli olan tüm sorunları görüp buna göre tedavi ve tedbiri almak allah'ım göstermesin ilerde hamiş kaldığında düşük yaşamadın oldu bebişin 30 haftalık eşte yaşlanma başladı nolcak o zman çünkü benim başıma geldi düşük yaşamadım bebişimin tüm hareketlerini hissettim ama eşte yaşlanma ve ayrılma sonrasında preeklampsi bebişimi yine kaybettim anlatabiliyor muyum belki iğneye gerek yok ama mutlaka kan sulandırıcıya ihtiyacımız var offf canını sıkmak istemiyorum ama iyi araştır derim sonuçta adana yakın size
selam kızlar doktora gittim. Kese göründü ama kalp atışı yok. Zaten gözükmemesi normal dedi. Kesenin gelişimi şekli vs normal dedi. Sevindim ama kalbi de atsa daha çok sevinirdim. Ama olsun bunada şükür. Fasulye şeklindeydi. :ecrin_bebek: Yarında tahlil için hastaneye çağırdı. Doktorum şuan için herşey çok normal ama 2 hafta sonra gel dedi o zamanda kalp atımını gördükmü asıl o zaman sağlıklı bir gebelik diyebilirim dedi. Işte böyle.
Darısı tüm isteyenlere olsun. Kaydirigubbakcemile
amin tatlım umarım sağlıklı sıhhatli ayıpsız özürsüz bebişlerimizi kucağımıza alırız git gel tabikii zor 1 saatte olsa. dr güvenmek gerçekten çok önemli ama içini kemiren en ufak bişeyde olsa değiştir derim bencanım benim ne güzel bilgilendirmişsin beni teşekkür ederim.işte bana doktor sulandırıcı olarak coraspin yeterli diyor.inan canım benim 5 senedir adanaya git gel gerçi allahtan yakında.sen de yakınsın bana.
Allahım yaşadığımız acıları bir daha yaşatmasın canım
afiyet şeker olsun minişimize can olsunBu arada jele devam 3 ay kullan dedi. İlişki yasak. Zehrayede bende sendenim sositososito. vay kocalarımızın haline ki ne vay. :jeyyar: Bu arada mide bulantılarımıda söyledim çok iyi dedi doktor. sağlıklı gebeliğin belirtisi ama yapacakda bişe yok dedi :1no2: ben acıktım yemeğe gidiyorum kızlar. bugün yaprak dökümü var. hepinizi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?