crawford hayırlı olsun bebişin.
Daha kalp atışını duymak için erken 6 haftalıktın galiba.sağlıklı bir gebelik olucak inşallah.içim öyle diyor
afiyet şeker olsun minişimize can olsun
tatlım sevindim hadi bakalım 2 hafta sonra duyucaz demek pıtpıtları
selam kızlar doktora gittim. kese göründü ama kalp atışı yok. zaten gözükmemesi normal dedi. kesenin gelişimi şekli vs normal dedi. sevindim ama kalbi de atsa daha çok sevinirdim. ama olsun bunada şükür. fasulye şeklindeydi. :ecrin_bebek: yarında tahlil için hastaneye çağırdı. doktorum şuan için herşey çok normal ama 2 hafta sonra gel dedi o zamanda kalp atımını gördükmü asıl o zaman sağlıklı bir gebelik diyebilirim dedi. işte böyle.
DARISI TÜM İSTEYENLERE OLSUN. kaydirigubbakcemile
kaç haftalık oldun crawford ??7.haftada kessin görürsün pıt pıtlarıı inş..selam kızlar doktora gittim. kese göründü ama kalp atışı yok. zaten gözükmemesi normal dedi. kesenin gelişimi şekli vs normal dedi. sevindim ama kalbi de atsa daha çok sevinirdim. ama olsun bunada şükür. fasulye şeklindeydi. :ecrin_bebek: yarında tahlil için hastaneye çağırdı. doktorum şuan için herşey çok normal ama 2 hafta sonra gel dedi o zamanda kalp atımını gördükmü asıl o zaman sağlıklı bir gebelik diyebilirim dedi. işte böyle.
DARISI TÜM İSTEYENLERE OLSUN. kaydirigubbakcemile
bende 13+5 cnm.sana bişi sorcam kan akışına baktırdınmı?nasıl bi test yaptılar sana.birazdan dr gidicemde.hı cinsiyetini kaçıncı ayda öğrendin?sen kıdemlisin benden.
Bu arada jele devam 3 ay kullan dedi. İlişki yasak. Zehrayede bende sendenim sositososito. vay kocalarımızın haline ki ne vay. :jeyyar: Bu arada mide bulantılarımıda söyledim çok iyi dedi doktor. sağlıklı gebeliğin belirtisi ama yapacakda bişe yok dedi :1no2: ben acıktım yemeğe gidiyorum kızlar. bugün yaprak dökümü var. hepinizi öptüm.[/QUOTE
canım benimmmm inşallah hadi pıt pıtlarıda duyarsın iki haftaya.ya ilişki yasak demek sonrada korkuyo insan hadi bişe olursa.ben az gezineyim hemen kasıklarım ağrıyo kiiii iliişkiyi düşünemiyom.kocişlere olcak olan :sm_cool: mide bulantısı için sık yiyip az yiyecen.16 haftada falan geçiyo tamamen.ama neyden tiksindiysen o devam ediyo.ben hala detarjandan midem bulanıyo kusasım geliyo.yarında benim doktor günüm bakalım oğluşum ne kadar oldu.geçmişi tam okuyamadım seni gördüm hemen yazdım.eve yeni geldik.ablam geldi annemlerde bende hemen orda bitiyom ne istesem yapıyolar ne güzel.yeme diyen yok.tatlı yaptırdım yaşpasta yaptırdım nasıl yiyeceksem hepsini gözüm çok açmış fisfisfis .şimdi az işim var.dönerim arada.bugün salı canım yaprak dökümü yarın.
denden den ne haber okuyamadım geçmişi.inşallah iyi geçmiştir doğumu.biran önce kendinide toparlar.bizide unutmaz inşallah
arkadaşlar birşey sormak istiyorum size,
benim 3 gebelik kaybım var.ensonuncusunu 0,4 iğne coraspin kullanmama rağmen kaybettim.5AY ÖNCE 11 HAFTALIK.mthfr 677 heterezigotluk var diğer bütün değerlerim normal.
Dün yeni bir doktora başladım testlerime baktı ve bende bir sorun olmadığını %80 kadında bu değerin olduğunu gereksiz yere iğne kullandığımı söyledi.(Gerçektende ben bebeğimi kaybettiğimde pıhtılaşma testi yaptırdım ve pıhtılaşma zamanım normal çıktı.Yani ölümü pıhtılaşma değildi)Ve yeni hamileliğimde iğne vermiyeceğini sadece coraspin,folbiol ve b12 vitaminiyle devam edeceğini söyledi.Kafam çok karıştı bu ay denemelere başlıycaz ve ne yapacağımı bilmiyorum.Lütfen yardımcı olun
Bu arada jele devam 3 ay kullan dedi. İlişki yasak. Zehrayede bende sendenim sositososito. vay kocalarımızın haline ki ne vay. :jeyyar: Bu arada mide bulantılarımıda söyledim çok iyi dedi doktor. sağlıklı gebeliğin belirtisi ama yapacakda bişe yok dedi :1no2: ben acıktım yemeğe gidiyorum kızlar. bugün yaprak dökümü var. hepinizi öptüm.[/QUOTE
canım benimmmm inşallah hadi pıt pıtlarıda duyarsın iki haftaya.ya ilişki yasak demek sonrada korkuyo insan hadi bişe olursa.ben az gezineyim hemen kasıklarım ağrıyo kiiii iliişkiyi düşünemiyom.kocişlere olcak olan :sm_cool: mide bulantısı için sık yiyip az yiyecen.16 haftada falan geçiyo tamamen.ama neyden tiksindiysen o devam ediyo.ben hala detarjandan midem bulanıyo kusasım geliyo.yarında benim doktor günüm bakalım oğluşum ne kadar oldu.geçmişi tam okuyamadım seni gördüm hemen yazdım.eve yeni geldik.ablam geldi annemlerde bende hemen orda bitiyom ne istesem yapıyolar ne güzel.yeme diyen yok.tatlı yaptırdım yaşpasta yaptırdım nasıl yiyeceksem hepsini gözüm çok açmış fisfisfis .şimdi az işim var.dönerim arada.bugün salı canım yaprak dökümü yarın.
denden den ne haber okuyamadım geçmişi.inşallah iyi geçmiştir doğumu.biran önce kendinide toparlar.bizide unutmaz inşallah
birazda kocişlere olsun olan ama dimi yaaaa.... biz orda kürtüj masasındaki o iğrenç pozisyonun etkisinden kurtulamamışken adamlar kendi dertlerine düşüyorlar amannnn açtırdın bayramlık ağzımı kaydirigubbakcemile3
kaç haftalık oldun crawford ??7.haftada kessin görürsün pıt pıtlarıı inş..
canımm kan akışına özel olarak baktırmadım,
doktorum 4 boyutlu ultrasondan bakıyo sadece,
ordan kan akışını görebilir mi onuda bilmiyorum
ama haftasına göre normal gidiyo iğneler iyi şuan dedi
ekstra herhangi bir test de yaptırmadım.
sadece idrar tahlili yapıyor her ay
iltihap var mı diye çünkü erken doğum, düşük olabiliyormuş
cinsiyetini 13+0 da yüzde 90 kız dedi
çok ta kıdemli değilim aramızda 3 hafta varmış:1hug:
evet cnm aramız az aslında.bana bugün cinsiyeti demedi net bişi diyemem dedi.off.ya bana kan akışı için tuhaf bi test yaptılar.parmaktan kan alınır ya onun gibi iğneyi batırdı.kan çıktıkça sildi çıktıkça sildiama bi tlf.gibi aletlede dk.tuttu.oraya yazdı yarın alıcaz sonucu.ama bana uyduruk gibi geldi ya.benim dr.3 boyutlu ult.yok.başka bi dr var.acaba onamı gitsemki.eşimde herşeyi bana bırakıyo.yarın gidelim diyo.ay ne zor ya.bişi sorcam.ayrıntılı ultrason dedikleri 3 boyutlu ultrasonmu?
nihayet geldin canım... sen arada geliyorsun canım ama ben hep seni hatırlıyorum. sanırım topicteki ilk iğneye rağmen düşük yapan sendin. daha sonra ben dahil olmak üzere seni takip ettik. benim drum bir dahaki gebeliğimde 0.4 lükk fraxıparın kullanacaz dedi. artık kısmet...arkadaşlar birşey sormak istiyorum size,
benim 3 gebelik kaybım var.ensonuncusunu 0,4 iğne coraspin kullanmama rağmen kaybettim.5AY ÖNCE 11 HAFTALIK.mthfr 677 heterezigotluk var diğer bütün değerlerim normal.
Dün yeni bir doktora başladım testlerime baktı ve bende bir sorun olmadığını %80 kadında bu değerin olduğunu gereksiz yere iğne kullandığımı söyledi.(Gerçektende ben bebeğimi kaybettiğimde pıhtılaşma testi yaptırdım ve pıhtılaşma zamanım normal çıktı.Yani ölümü pıhtılaşma değildi)Ve yeni hamileliğimde iğne vermiyeceğini sadece coraspin,folbiol ve b12 vitaminiyle devam edeceğini söyledi.Kafam çok karıştı bu ay denemelere başlıycaz ve ne yapacağımı bilmiyorum.Lütfen yardımcı olun
selam kızlar ben sonuyok eskiler beni tanır bende çoğunuz gibi heterzigotum hamilelere hayırlı doğum bebek isteyenlerde sağlıklı bebek nasip etsin rabbim
canım arkadaşların sizden uzuzn zamandır uzak kaldım bende sizleri çok özledim canım çalıkuşu nasılsın papatya süreyya sanırım prensesini almışsın koynuna
ravzacım sende sanırım doğurmuş olmalısın
dinamisssss kıs sen ne vakit büyüttün bebişi doğumun gelmiş ya çok mutlu oldum allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
sılaya sen doğurdun he allahım analı babalı büyütsün inş çok pimpirikliydim şükür kavuştun bebeğine canım
gülaycım maşallah sende yolu yarılamışsın allah tamamına erdirsin canım
bahar çelik senden ne haber canım
nazlııı büyütüyonmı oluşunu
celennn gacısı senden naber kıs cemrem nasıl bakem
ve adını yazamadığım canım arkadaşlarım allah hepimizin kalbine göre versin ilk amin de benden sizleri seviyorum
nergis meraba napıyosun çalışmalar başladımı crawford çok sevindim canım inşallah 2 hafta sonra kalpatışınıda duyarsın allah kucağına almayı nasip etsin
mrbbenimde bebeklerim kan pıhtılaşmasından ölüyor bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
mhtap meraba hoşgeldin biraz bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?