Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

afiyet şeker olsun minişimize can olsun
tatlım sevindim hadi bakalım 2 hafta sonra duyucaz demek pıtpıtları

sağol bitanem. bende sevindim. inşallah iki hafta sonra. bende kimseye söylemiyorum çevremde. e mazeretim var dimi. kalp atışını duyana kadar 2 aylık olucak inşallah.o zaman söylerim.tabi dayanamayıp söylediğimi bikaç kişi var.

canım kesenin gözükmesi bile güzel.benim 6 haftalıkken vajinal ultrasonla kalp atışı duyuldu.tabi karnımdan duyulmadı.

kaç haftalık oldun crawford ??7.haftada kessin görürsün pıt pıtlarıı inş..

bende 13+5 cnm.sana bişi sorcam kan akışına baktırdınmı?nasıl bi test yaptılar sana.birazdan dr gidicemde.hı cinsiyetini kaçıncı ayda öğrendin?sen kıdemlisin benden.

canımm kan akışına özel olarak baktırmadım,
doktorum 4 boyutlu ultrasondan bakıyo sadece,
ordan kan akışını görebilir mi onuda bilmiyorum
ama haftasına göre normal gidiyo iğneler iyi şuan dedi
ekstra herhangi bir test de yaptırmadım.
sadece idrar tahlili yapıyor her ay
iltihap var mı diye çünkü erken doğum, düşük olabiliyormuş
cinsiyetini 13+0 da yüzde 90 kız dedi
çok ta kıdemli değilim aramızda 3 hafta varmış :1hug:

aslında doktoruna katılmıyor değilim... ancak önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanılabiliyor bu durum için.... bende mthfr a 1298 c homozigot gebelik öncesi 3 ay ve gebelikte 12. haftaya kadar folik asit b 12 ve multivitamin kullanılacak daha sonra gebelikle birlikte kan sulandırıcı başlanacak denildi....
şu varki mthfr mutasyonları ile gebelik kayıpları arasındaki ilişki tam olarak kanıtlanmış değil....

evet cnm aramız az aslında.bana bugün cinsiyeti demedi net bişi diyemem dedi.off.ya bana kan akışı için tuhaf bi test yaptılar.parmaktan kan alınır ya onun gibi iğneyi batırdı.kan çıktıkça sildi çıktıkça sildiama bi tlf.gibi aletlede dk.tuttu.oraya yazdı yarın alıcaz sonucu.ama bana uyduruk gibi geldi ya.benim dr.3 boyutlu ult.yok.başka bi dr var.acaba onamı gitsemki.eşimde herşeyi bana bırakıyo.yarın gidelim diyo.ay ne zor ya.bişi sorcam.ayrıntılı ultrason dedikleri 3 boyutlu ultrasonmu?

angel özelden msj atıyorum sana bakar mısın?

nihayet geldin canım... sen arada geliyorsun canım ama ben hep seni hatırlıyorum. sanırım topicteki ilk iğneye rağmen düşük yapan sendin. daha sonra ben dahil olmak üzere seni takip ettik. benim drum bir dahaki gebeliğimde 0.4 lükk fraxıparın kullanacaz dedi. artık kısmet...

sonuyok hoşgeldin. opuyorumnanaktan

nergis meraba napıyosun çalışmalar başladımı crawford çok sevindim canım inşallah 2 hafta sonra kalpatışınıda duyarsın allah kucağına almayı nasip etsin

canım iyi olmaya çalışıyorum burda fakültede bi doçent var bide ona gideceğim bilmiyorum lütfü beye gitmek istiyorum ama oda hamilelikte git gel zor olcak o yüzden bulunduğum şehirde bi doktor olursa çok daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…