evet canım 8 yaşında bi oğlum var
öyle belirli bir uzman yok.zaten 20 gün önce düşük yaptım.aynı gün sonuç geldi.sonra hemotoloğa gittim.tüp bebekte uzman bir doktor var ona gittim.lütfü beye mail attım.aşağı yukarı aynı şeyler.zaten sonuçta folic,b12 b6 almam yazıyo şu an hemotoloğun verdiği ilaçları,coraspin,folbiol,apikobal kullanıyom.bu ay bitsin korunmayı bırakmayı düşünüyoruz.bakalım artıkelazığda bu işn uzmanı doktor varmı sen kime gidiyosun azdalar
angel özelden msj atıyorum sana bakar mısın?
selam arkadaşlar azdalar feryat muco nasılsınız kızlar napıyorsunuz
Ravza angel feryad merabalar
nihayet geldin canım... sen arada geliyorsun canım ama ben hep seni hatırlıyorum. sanırım topicteki ilk iğneye rağmen düşük yapan sendin. daha sonra ben dahil olmak üzere seni takip ettik. benim drum bir dahaki gebeliğimde 0.4 lükk fraxıparın kullanacaz dedi. artık kısmet...
sonuyok hoşgeldin. opuyorumnanaktan
aslında doktoruna katılmıyor değilim... Ancak önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanılabiliyor bu durum için.... Bende mthfr a 1298 c homozigot gebelik öncesi 3 ay ve gebelikte 12. Haftaya kadar folik asit b 12 ve multivitamin kullanılacak daha sonra gebelikle birlikte kan sulandırıcı başlanacak denildi....
şu varki mthfr mutasyonları ile gebelik kayıpları arasındaki ilişki tam olarak kanıtlanmış değil....
selam kızlar ben sonuyok eskiler beni tanır bende çoğunuz gibi heterzigotum hamilelere hayırlı doğum bebek isteyenlerde sağlıklı bebek nasip etsin rabbim
canım arkadaşların sizden uzuzn zamandır uzak kaldım bende sizleri çok özledim canım çalıkuşu nasılsın papatya süreyya sanırım prensesini almışsın koynuna
ravzacım sende sanırım doğurmuş olmalısın
dinamisssss kıs sen ne vakit büyüttün bebişi doğumun gelmiş ya çok mutlu oldum allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
sılaya sen doğurdun he allahım analı babalı büyütsün inş çok pimpirikliydim şükür kavuştun bebeğine canım
gülaycım maşallah sende yolu yarılamışsın allah tamamına erdirsin canım
bahar çelik senden ne haber canım
nazlııı büyütüyonmı oluşunu
celennn gacısı senden naber kıs cemrem nasıl bakem
ve adını yazamadığım canım arkadaşlarım allah hepimizin kalbine göre versin ilk amin de benden sizleri seviyorum
Ravza angel feryad merabalar
ayyy dinamis maşallah bugünleri buldun ya cnm.ne güzel darısı bize cnm.Merhaba sonuyok:))
Evet canım büyüttüm ben de, bakalım inşallah 17 şubatta gelecek meleğim, Denizim :Saruboceq:
günaydım tatlım çok sağol napalım beklicez biraz daha sen nasılsın neler yapıyorsun çalışma durumların ne anlatsana biraz okuyup okuyup çıkma bak ben meraklının tekiyimdir aklinialirimsmilegulus27, denden, angel34 günaydın kızlar
Denden çok geçmiş olsun.Rabbim bi daha yaşatmasın inş.canım.:Saruboceq:
Gulus canım çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et. inş. bu sınavdan hepimiz hayırlısıyla geçeriz.opuyorumnanaktan
Crawford gözün aydın canım. inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?