Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

SaĞol canım benım ılk gebelıĞımde hıÇ bır problem yoktu sonra Çocuk dÜŞÜndÜk ve 3 dÜŞÜk yaptım ardı ardına sonuncunun kalp atıŞıda dınlenmıŞtı ama 9 haftalıkken durdu

elazığda bu işn uzmanı doktor varmı sen kime gidiyosun azdalar
öyle belirli bir uzman yok.zaten 20 gün önce düşük yaptım.aynı gün sonuç geldi.sonra hemotoloğa gittim.tüp bebekte uzman bir doktor var ona gittim.lütfü beye mail attım.aşağı yukarı aynı şeyler.zaten sonuçta folic,b12 b6 almam yazıyo şu an hemotoloğun verdiği ilaçları,coraspin,folbiol,apikobal kullanıyom.bu ay bitsin korunmayı bırakmayı düşünüyoruz.bakalım artık

SONUYOKKKK
bacım şükür kavuşturana nerelerdesin sen neler yapıyorsun artık burdasın dimi geleceksin celen den iyi haberini almıştım bacım ama seni burda gördüğüme çok sevindim
bana gelince canım beni sormuşsun ama senin düşündüğün gibi bebişimi kucağıma alamadım bebeğimi 7 aylık erken doğum yaptım 6 gün yaşadı ve malasefki kaybettim 3 ay oldu bacım yağmurumu kaybedeli bende durumlar böle
bakıyorum tembellik ediyorsun kızarım ama yeter beklediğin çalışmalara başla ve bir an önce hayırlı haberini ver gerçekten çok özlemiştim seni iyiki geldin görüşmek üzere bacım çokkk öpüyorum seniopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

selam arkadaşlar azdalar feryat muco nasılsınız kızlar napıyorsunuz

canım çok şükür iyiyim... önümüzdeki ay aşılama önerdi doktorum kısmet tutarsa asıl mücadele ozaman başlayacak artık gebeliği normal çalışmalara bırakmayacaz kısmetse hakkımızda hayırlısı eğer biliyorsan benim kese falan görünmeden düşüyor ya birkaç gün geçiyor ya da hiç geçmeden düşüyordu ...dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

sorma canım ya arada bir gelebiliyorum.benim eşim ingilizce öğretmeni.yurtdışı için çalışıyor bu sene bilgisayar genelde hep onda.birde özel derslerim çok girmeye vaktim olmuyor.aklımdaydın inan.Benim son yaptırdığım test sonuçlarımda çıktı.Allaha şükür negatif.Ve tekrarki gebeliğimde iğnesiz sadece coraspinle devam etmeye karar verdi doktor hayırlısı.
Canım son yaptırdığım testlerin adı:VDRL-ANA-ANTİDNA-ANTİ KARDİOLİPİN M-ANTİ KARDİALİPİN G-ANTİ FOSFOLİPİD G-ANTİ FOSFOLİPİD M

çok kararsızım aysu-demircim.3. Bebeğimi iğne kullanmama rağmen kaybedince doktor tekrarında coraspin-b12-folbiolla sürdürmeye çalışacağını söyledi.olmazsada metanetli olmalıyım.bu sefer herşeye hazırlıklı olucam.3.de kendimi çok yıpratmıştım.iğne kullanıyorum bebişime bişey olmıycak diye düşünürken biranda kaybedince.hayırlısı

hepimiz anne olucaz ama zamanı var ah!ah............zaman çabucak geçiverse

Merhaba sonuyok:))
Evet canım büyüttüm ben de, bakalım inşallah 17 şubatta gelecek meleğim, Denizim :Saruboceq:

Kızlar bu aralar pek giremiyorum...Evdeyim ama hep bi yoğunluk oldu..
Yarın doktora gideceğiz kontrole, inşallah güzel haberlerle döneceğim.
Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın.

Ravza angel feryad merabalar

slm cnm bugün gittiğim dr.çok tuhaf ama kan pıhtılaşmasına biz inanmıyoruz dedi.ama başlamışsınız devam edin iğneye dedi.benim dr tam tersi çok üstüne gidiyo ilgileniyo.ikili test için benim dr hastanesindeki alet bozulmuş o yüzden bu dr gittim tahlil için oda bunu diyince şaştım ya.boşa hergün iğne olmayayımda dedim eşime oda riske edilmez bu durum dedi.işte böle cnm.

Merhaba sonuyok:))
Evet canım büyüttüm ben de, bakalım inşallah 17 şubatta gelecek meleğim, Denizim :Saruboceq:
ayyy dinamis maşallah bugünleri buldun ya cnm.ne güzel darısı bize cnm.
dinamis bende 17 şubatta doğdum.. kova kızları iyi olur cnm.dediğini yapar yaptırır ve inattır.sana meleğinle sağlıklı günler diliyorum cnm.

gulus27, denden, angel34 günaydın kızlar

Denden çok geçmiş olsun.Rabbim bi daha yaşatmasın inş.canım.:Saruboceq:

Gulus canım çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et. inş. bu sınavdan hepimiz hayırlısıyla geçeriz.opuyorumnanaktan

Crawford gözün aydın canım. inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz.hihoyyyt

günaydım tatlım çok sağol napalım beklicez biraz daha sen nasılsın neler yapıyorsun çalışma durumların ne anlatsana biraz okuyup okuyup çıkma bak ben meraklının tekiyimdir aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…