merhaba arkadaşlar
doğumun detaylarına girmek istemiyorum çünkü gebe olan ve de gebelik düşünen arkadaşlarım etkilenip üzülmesinler,1 şubatta hastanedeydim olmadı,2 şubatta yani dün 10:00-10:30 gibi kurtuldum çok şükür
evimde dinleniyorum,sağlığımda moralimde iyi,o kadar çok sevenimiz varmış ki eşimin ve benim telefonlarımız hiç susmadı,tüm ailemiz yanımızdaydı,allah herkesten razı olsun
biraz istirahat edip en kısa zamanda tekrar gebelik düşünüyoruz : ))
kendinize iyi bakın ve benim yaşadıklarıma sakın odaklanmayın oldu mu??karnınızdaki ve gelecek bebişlerinizi düşünün : )) öpüldünüz
canım arkadaşım seni kocaman öpüyorum kocaman sarılıyorum iyi olmana sevindim ara ara gir iyi haberini ver tamam mı :1hug:merhaba arkadaşlar
doğumun detaylarına girmek istemiyorum çünkü gebe olan ve de gebelik düşünen arkadaşlarım etkilenip üzülmesinler,1 şubatta hastanedeydim olmadı,2 şubatta yani dün 10:00-10:30 gibi kurtuldum çok şükür
evimde dinleniyorum,sağlığımda moralimde iyi,o kadar çok sevenimiz varmış ki eşimin ve benim telefonlarımız hiç susmadı,tüm ailemiz yanımızdaydı,Allah herkesten razı olsun
kendinize iyi bakın ve benim yaşadıklarıma sakın odaklanmayın oldu mu??karnınızdaki ve gelecek bebişlerinizi düşünün : )) öpüldünüz
ayyy dinamis maşallah bugünleri buldun ya cnm.ne güzel darısı bize cnm.
dinamis bende 17 şubatta doğdum.. kova kızları iyi olur cnm.dediğini yapar yaptırır ve inattır.sana meleğinle sağlıklı günler diliyorum cnm.
merhaba arkadaşlar
evimde dinleniyorum,sağlığımda moralimde iyi,o kadar çok sevenimiz varmış ki eşimin ve benim telefonlarımız hiç susmadı,tüm ailemiz yanımızdaydı,Allah herkesten razı olsun
yavvv bigünde bunu hatırlamadan geçse..........:))))))))))))))))Güüüüüüüüüüüüünnaayyyyyyyyydınnn pıhtılı bayanlar opuyorumnanaktan
ooooooooooomaaaaazzzzzz bilcez naniknanikyavvv bigünde bunu hatırlamadan geçse..........:))))))))))))))))
ooooooooooomaaaaazzzzzz bilcez naniknanik
Merhabalar Guluscüm, aysudecim..
Evet canım kontrole gideceğiz akşam 4 de...
Bakalım iyiyiz sanırım, artık hiç durmuyor sürekli karnımdam kendini belli ediyor kızım..O kadar çok dışarıya hareket gösteriyorki sanırım sıkıldı çıkmaya çalışıyor diyorum:))
Sizler de çok iyi bakın kendinize :)
oyyy kıyamam ben sana vurabilirmiyim hiç Şenizvur kafama kafama acıma sen hiçç.....vurrr bide sen vurrr....olumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar
oyyy kıyamam ben sana vurabilirmiyim hiç Şeniz
hadi bakalım tatlişkom güzel olumlu haberlerle gel :Saruboceq:amaneyyyy birazdan doktor amcayla görüşmeye gitcem bakem ne dicek....
hadi bakalım tatlişkom güzel olumlu haberlerle gel :Saruboceq:
sorma canım ya arada bir gelebiliyorum.benim eşim ingilizce öğretmeni.yurtdışı için çalışıyor bu sene bilgisayar genelde hep onda.birde özel derslerim çok girmeye vaktim olmuyor.aklımdaydın inan.Benim son yaptırdığım test sonuçlarımda çıktı.Allaha şükür negatif.Ve tekrarki gebeliğimde iğnesiz sadece coraspinle devam etmeye karar verdi doktor hayırlısı.
Canım son yaptırdığım testlerin adı:VDRL-ANA-ANTİDNA-ANTİ KARDİOLİPİN M-ANTİ KARDİALİPİN G-ANTİ FOSFOLİPİD G-ANTİ FOSFOLİPİD M
nerelerdesin zehrayade özlettin kendini valla.
aysude mir sen hematoloğamı kadındoğumcuyamı gidiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?