Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar
doğumun detaylarına girmek istemiyorum çünkü gebe olan ve de gebelik düşünen arkadaşlarım etkilenip üzülmesinler,1 şubatta hastanedeydim olmadı,2 şubatta yani dün 10:00-10:30 gibi kurtuldum çok şükür
evimde dinleniyorum,sağlığımda moralimde iyi,o kadar çok sevenimiz varmış ki eşimin ve benim telefonlarımız hiç susmadı,tüm ailemiz yanımızdaydı,Allah herkesten razı olsun
biraz istirahat edip en kısa zamanda tekrar gebelik düşünüyoruz : ))
kendinize iyi bakın ve benim yaşadıklarıma sakın odaklanmayın oldu mu??karnınızdaki ve gelecek bebişlerinizi düşünün : )) öpüldünüz

cesaretin ve gücünden dolayı tebrik ediyorum.... Inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın allah yardımcın olsun... çok geçmiş olsun kardeşim... Senin için doğru olanı sen daha iyi bilirsin inşallah herşey gönlünce olur...

canım arkadaşım seni kocaman öpüyorum kocaman sarılıyorum iyi olmana sevindim ara ara gir iyi haberini ver tamam mı :1hug:

Sağol canım inşallah sen de ben de tüm arkadaşlarımız da anne olduğumuz haberlerini veririz buradan:Saruboceq:

Denden canım benim hepimizi hayran bıraktın kendine.
Ben düşük yaptığımda bile bu kadar metanetli olamamıştım, allahım inşallah sabırının, sakinliğinin ödülünü en kısa zamanda en güzel biçimde verir sana.
Çok çok geçmiş olsun yeniden.

dinamisscim yorma kendini yok yogunluk var vs bu aralar aha çok dinlenmen lazım denizimiz nasıl bugün kontrole gidecektin dimi hadi bakalım habersiz bırakma bizi

Merhabalar Guluscüm, aysudecim..

Evet canım kontrole gideceğiz akşam 4 de...
Bakalım iyiyiz sanırım, artık hiç durmuyor sürekli karnımdam kendini belli ediyor kızım..O kadar çok dışarıya hareket gösteriyorki sanırım sıkıldı çıkmaya çalışıyor diyorum:))

Sizler de çok iyi bakın kendinize :)

canım benim allaha emanet olun ikinizde inşallah sağlıcakla haberlerinizi alalım

Günaydın dendencim sabrının mükafatını en yakın zamanda verecektir rabbim.İnşallah herşey hepimiz için güzel ve hayırlı olur.:Saruboceq:

anladım canım. gözün aydın sonuçlarında bişey çıkmamış. bende şu ANA denilen tahlili yaptırmak istiyorum amabilmiyorumkismile bu gidişimde dr söyleyim bari. belki ister. demek böyle bir karar aldın hakkında hayırlısı olsun canım

nerelerdesin zehrayade özlettin kendini valla.

canım ablamlar gelmişti annemlere taşındım 3 gün.artık evdeyim.bugün doktora gittim.oğluşum büyümüş baya.doktor gelişimi güzel dedi.ileri yine bir hafta sata göre.bende 7 kilo almışım toplamda doktor dikkatli ol dedi.büsürü canım sıkıldı tartıyada okadar emin çıkıyomki 6 kilo aldım diye ,odane bir kilo daha almışım bir günde .nasıl olduysa sizin tartı fazla tartıyo dedim alsanaalsanasmile .digital tartı evdekide .anlamadım bu kilo olayını.
eleviti 3 güne bir iç dedi.kalçamdaki ağrıya siyatik olbilir dedi.bir ilaç yazacaktı ama tahlil sonuçlarından sonra yazayım dedi.( 3lü test) demir hapına devam yine.eşim cinsiyeti tekrar sordu eminmisiniz diye.benim kuzu açmadı bacaklarını.kordonu bacağının arasındaydı.ayaklarını oynatıyo bacak arasını açmadı yaramaz.
geçmişi tam okumadım onları okuyayım.
dendeni aradım nasıl diye bir ona baktım.canım büyük geçmiş olsun.zor olmuş doğum anladığım kadarıyla.inşallah bir dahakine böyle tatsızlık yaşamaz sağlıkla evladını kucağına alırsın.kendine çok iyi bak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…