kizzzlar ben bugün gittim doktora... siz eğer isterseniz iğne kullanalım değilse gerek yok dedi... günde bir tane bebe aspirini başla dedi.. vitaminlere (folik asit ve b 12 multivitamin) devam vvvveeeeeeeeee korunmayı bırakın hamile kalınca tekrar görüşelim dedi.....
canım ablamlar gelmişti annemlere taşındım 3 gün.artık evdeyim.bugün doktora gittim.oğluşum büyümüş baya.doktor gelişimi güzel dedi.ileri yine bir hafta sata göre.bende 7 kilo almışım toplamda doktor dikkatli ol dedi.büsürü canım sıkıldı tartıyada okadar emin çıkıyomki 6 kilo aldım diye ,odane bir kilo daha almışım bir günde .nasıl olduysa sizin tartı fazla tartıyo dedim alsanaalsanasmile .digital tartı evdekide .anlamadım bu kilo olayını.
eleviti 3 güne bir iç dedi.kalçamdaki ağrıya siyatik olbilir dedi.bir ilaç yazacaktı ama tahlil sonuçlarından sonra yazayım dedi.( 3lü test) demir hapına devam yine.eşim cinsiyeti tekrar sordu eminmisiniz diye.benim kuzu açmadı bacaklarını.kordonu bacağının arasındaydı.ayaklarını oynatıyo bacak arasını açmadı yaramaz.
geçmişi tam okumadım onları okuyayım.
dendeni aradım nasıl diye bir ona baktım.canım büyük geçmiş olsun.zor olmuş doğum anladığım kadarıyla.inşallah bir dahakine böyle tatsızlık yaşamaz sağlıkla evladını kucağına alırsın.kendine çok iyi bak.
hadi hakkında hayırlısı canım umarım bu sefer sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırsınopuyorumnanaktan
günaydım tatlım çok sağol napalım beklicez biraz daha sen nasılsın neler yapıyorsun çalışma durumların ne anlatsana biraz okuyup okuyup çıkma bak ben meraklının tekiyimdir aklinialirimsmile
günaydın tuluncum nasılsın
anlat bakalım sen neler yapıyorsun ne durumdasın dr ne diyo
sen sabahları bi başını uzatıyon okuyon sonrada kaçıyon sen ne alemdesin
Vay karşımızda bir meraklı melahat var desene:dance: doğrusu bende az meraklı sayılmamda.:roflol: canım ben 08-17 arası masabaşı iş.adliyede çalışıyorum. şimdi şükür rahatım.öncesinde özel hastanede çalışıyordum çalışma koşulları filan ağır oluyor tabi. birde ben nişanlıyken nişanlımla özel hastane aynı odada çalışıyordum. memur olduk şimdi de aynı binada çalışıyoruz ama odalarımız farklı. tabi şimdi koçiş asker.:gitme: sen antep de mi kalıyorsun. benim çok yakın bir arkadaşım antepli 2001 yılında gelmişdim oraya. bi daha geldiğimde kısmet belki seninlede görüşebiliriz.:lepipuyorumnanaktan
hemde nası meraklıyım var yaaa aklinialirimsmile canım yaa biliom eşinin askerde olduunu adliyede çalıştığını benim merak ettiğim dr olayıydı benimle hemen hemen aynı dönemlerde bu topiğe başladın diye hatırlıyorum eskilerden pek kalan olmadı osman ve lütfü hocayı çok duydum bakalım bende hamiş kalabilirsem onlara gideyim diyorum evet şekercim antepteyim gel herzaman gel beklerim misafirim ol antep 2001den sonra çok çok daha değişti yazın gel bi piknik yapalım burda cokacimcoook eh antepliler boğazına düşkündür dimi ama tatlım bööyylee ara ar girmeniz reisle inan özletiyor sizigünaydın canım. iyiyim sen nasılsın. Ama bu haksızlık ben sana cevap yazıyordum. internet kapanacak olunca hemen okuyorum kaçıyorum sonra. ya ben en son lütfü hocaya gittim o da teşhis belli tedavi belli korkulacak bişey yok dedi. benim hiç hamilelik tecrübem olmadı daha. ben düğünümün olacağı zaman tesadüfen venacavatrombozu olduğumu farkettiler ondan sonra da hep tedavi tahlil bir yıl sonra teşhisimde tesadüfen oldu ve pıhtılaşmayı buldular. sonra birkaç yanlış doktor ve tedavi hala hayattayız şükür.
lütfü hoca ile osman hocaya gittiğimde aynı hastalıkların annemde olduğunu öğrendim daha bi rahatladım annemin hiç düşüğü yok. hiç düşük tehdidi filanda olmamış hayırlısı bakalım. şimdilik doktora ara verdik. teskereden sonra artık:lepi:
hemde nası meraklıyım var yaaa aklinialirimsmile canım yaa biliom eşinin askerde olduunu adliyede çalıştığını benim merak ettiğim dr olayıydı benimle hemen hemen aynı dönemlerde bu topiğe başladın diye hatırlıyorum eskilerden pek kalan olmadı osman ve lütfü hocayı çok duydum bakalım bende hamiş kalabilirsem onlara gideyim diyorum evet şekercim antepteyim gel herzaman gel beklerim misafirim ol antep 2001den sonra çok çok daha değişti yazın gel bi piknik yapalım burda cokacimcoook eh antepliler boğazına düşkündür dimi ama tatlım bööyylee ara ar girmeniz reisle inan özletiyor sizi
günaydın bitanem iyiyim sen nasılsın bugün tekim showroomda buyüzden geç yazabilirim tatlım drun güzel şeyler söylemesine sevindim hadi bakalım hızlı çalışmalar başlasınnnngülüş günaydın canım nasılsın
bir avazda inşallah canım kavuşursun bebişine merak etme bakma sen eczacıya sonuçta pıhtılaşma oranını bilmio ilacın senin vücudunda verdiği tepkiyide bilmiyor ben temmuzdan beri kansulandırıcı içiyorum alelacele hemoroid ameliyatına alındım ki ameliyattan 8 saat önce içmiştim hiçbir sorun olmadı drun biliyodur adam kaç defa butür ameliyatlara girmiştir içini ferah tutselamlar cicişler,.güzel bi gün diliyorum,.denden canımcım başın sağolsun,.ALLAH peygamber sabrı versin,.çok zor bi durum..mafoldumben mafoldumben bu arada ALLAH nasip ederse şubat sonu mart başı oğluma kavuşacam,.doktorum yaklaşık 37 haftada iğnelerimi kesecek,.bilmeyenlere hatırlatayım,0,2 fragmin iğne vuruluyorum,.geçen gün iğnelerimi alırken eczacı beni feci korkuttu,.mafoldumben mafoldumbendedi halaa iğneleri kesmedimi doktorun,kesmen lazım,.kan kaybına yol açar falan dedi,doğumda çok riskin olur deyince,.beni bi korku kapladı..ALLAH sağ salim doğum yapmayı inş nasip eder..sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin emiii..:Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın bitanem iyiyim sen nasılsın bugün tekim showroomda buyüzden geç yazabilirim tatlım drun güzel şeyler söylemesine sevindim hadi bakalım hızlı çalışmalar başlasınnnn
valla bende senin takdiği uygulayacağım epilasyona gidicem ve dişlerimdeki sorunları halledicem madem önümde en az 2 ay var kullanmak lazım dimi ama sengözlerimebaksanab
bir avazda inşallah canım kavuşursun bebişine merak etme bakma sen eczacıya sonuçta pıhtılaşma oranını bilmio ilacın senin vücudunda verdiği tepkiyide bilmiyor ben temmuzdan beri kansulandırıcı içiyorum alelacele hemoroid ameliyatına alındım ki ameliyattan 8 saat önce içmiştim hiçbir sorun olmadı drun biliyodur adam kaç defa butür ameliyatlara girmiştir içini ferah tut
canım ben bikini bölgesine istemiyorum en çok rahatsız olduğum yer göğüs çevresi e bebiş olrsa ve süt vermek istediğimde başıma dikilebilecek insanlar olacak malum burda meraklı ve düşüncesiz çok zaten rahatsız oluyorum ne zamandır istiyodum bebek düşüncesi yüzünden senin gibi yarım kalsın istemiyordum ama en az iki ayım var ve 2 seans bile yapsam azalmış yada incelmiş olacak aslında moralman 1 kere yaptırsam ve bikaçgün kılsız tüysüz olsam mutluluktan delirecemm delikafadulden sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
canımsın... ben epilasyona bir seans gidebildim... eğer çalışmalara başlarsak yarım kalacak ama dişler kesinlikle çoook önemli....bu cuma dişçide randevum var ... diş hekimim de allah razı olsun rahatlattı beni bi gebelik durumu olsa bile uygulayabileceğimiz tedaviler var merak etmeyin dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?