Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kizzzlar ben bugün gittim doktora... siz eğer isterseniz iğne kullanalım değilse gerek yok dedi... günde bir tane bebe aspirini başla dedi.. vitaminlere (folik asit ve b 12 multivitamin) devam vvvveeeeeeeeee korunmayı bırakın hamile kalınca tekrar görüşelim dedi.....

ıyi akşamlar kızlar..

Hadi hakkında hayırlısı aysude inşallah tez zamanda sonuna dek gideceğn şekilde hamike kalırsın.
Bu arada ben de hamile kalmadan önce 3 ay bebe aspirini ve folic asit kullanmıştım.

Zehrayede canım sana da oğluşuna da maşallah, hep sorunsuz ilerlersin umarım.

Ben de bugün kontrole gittim. Bir problem çıkmadı şükür, ayın 17'sinde sabah 07:30 da hastanede olacağız :))
Hala inanamıyorum bu kadar az günümüz kaldığına.

Kızlar bu arada allahım hiçbirinize hiçbir sorun yaşatmasın ama olur da benim gibi su azlığı yaşayan olursa artık kesinlikle ARMUT diyorum. Aklınızda olsun.
Doktorum bile suyun azalması durdu hatta arttı dedi..Ki ben zaten çok su içerim, yani günde rahat 3-4 litre içiyorum. Ama bir türlü artmıyordu suyum, ne zamanki düzenli olarak hergün armut yemeye başladım suyumun azalması önce durdu şimdi de normale dönmüş gibi hemen hemen:))

Nergis60 canım senide öpüyorum çok çok..

Şimdi kaçıyorum ben kızlar, iyi akşamlar.

hadi hakkında hayırlısı canım umarım bu sefer sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırsınopuyorumnanaktan

çok sevindim.inşallah herşey yolunda gider.zaten bizim durumumuzda inanç çok devreye giriyo.nasibi varsa hiçbirşey engel olamaz doğmasına.bunu düşünerek hamile olup devam etmek gerekiyo.

günaydın tuluncum nasılsın
anlat bakalım sen neler yapıyorsun ne durumdasın dr ne diyo
sen sabahları bi başını uzatıyon okuyon sonrada kaçıyon sen ne alemdesin

günaydım tatlım çok sağol napalım beklicez biraz daha sen nasılsın neler yapıyorsun çalışma durumların ne anlatsana biraz okuyup okuyup çıkma bak ben meraklının tekiyimdir aklinialirimsmile

Vay karşımızda bir meraklı melahat var desene:dance: doğrusu bende az meraklı sayılmamda.:roflol: canım ben 08-17 arası masabaşı iş.adliyede çalışıyorum. şimdi şükür rahatım.öncesinde özel hastanede çalışıyordum çalışma koşulları filan ağır oluyor tabi. birde ben nişanlıyken nişanlımla özel hastane aynı odada çalışıyordum. memur olduk şimdi de aynı binada çalışıyoruz ama odalarımız farklı. tabi şimdi koçiş asker.:gitme: sen antep de mi kalıyorsun. benim çok yakın bir arkadaşım antepli 2001 yılında gelmişdim oraya. bi daha geldiğimde kısmet belki seninlede görüşebiliriz.:lepipuyorumnanaktan

günaydın tuluncum nasılsın
anlat bakalım sen neler yapıyorsun ne durumdasın dr ne diyo
sen sabahları bi başını uzatıyon okuyon sonrada kaçıyon sen ne alemdesin

günaydın canım. iyiyim sen nasılsın. Ama bu haksızlık ben sana cevap yazıyordum. internet kapanacak olunca hemen okuyorum kaçıyorum sonra. ya ben en son lütfü hocaya gittim o da teşhis belli tedavi belli korkulacak bişey yok dedi. benim hiç hamilelik tecrübem olmadı daha. ben düğünümün olacağı zaman tesadüfen venacavatrombozu olduğumu farkettiler ondan sonra da hep tedavi tahlil bir yıl sonra teşhisimde tesadüfen oldu ve pıhtılaşmayı buldular. sonra birkaç yanlış doktor ve tedavi hala hayattayız şükür.
lütfü hoca ile osman hocaya gittiğimde aynı hastalıkların annemde olduğunu öğrendim daha bi rahatladım annemin hiç düşüğü yok. hiç düşük tehdidi filanda olmamış hayırlısı bakalım. şimdilik doktora ara verdik. teskereden sonra artık:lepi:

hemde nası meraklıyım var yaaa aklinialirimsmile canım yaa biliom eşinin askerde olduunu adliyede çalıştığını benim merak ettiğim dr olayıydı benimle hemen hemen aynı dönemlerde bu topiğe başladın diye hatırlıyorum eskilerden pek kalan olmadı osman ve lütfü hocayı çok duydum bakalım bende hamiş kalabilirsem onlara gideyim diyorum evet şekercim antepteyim gel herzaman gel beklerim misafirim ol antep 2001den sonra çok çok daha değişti yazın gel bi piknik yapalım burda cokacimcoook eh antepliler boğazına düşkündür dimi ama tatlım bööyylee ara ar girmeniz reisle inan özletiyor sizi

canım ben hocalarla görüştükten sonra çok rahatladım. osman hocadan muayeneden çıktıktan sonra eşim iki yıldır özel doktorlara para verip duruyoruz ama bu hocanın aldığı helal olsun nasıl ilgilendi dedi. üzerimizden büyük bir yük kalkmış gibi olduk. sende git görüş canım. önceki hematolog bizi çoğu konuda yanlış yönlerdirmişti o da prof. ama osman hoca onun verdiği ilaçları duyunca şok şaşırdı nasıl böyle ilaç başlar diye. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş.ben kaçar.opuyorumnanaktan

gülüş günaydın canım nasılsın
günaydın bitanem iyiyim sen nasılsın bugün tekim showroomda buyüzden geç yazabilirim tatlım drun güzel şeyler söylemesine sevindim hadi bakalım hızlı çalışmalar başlasınnnn
valla bende senin takdiği uygulayacağım epilasyona gidicem ve dişlerimdeki sorunları halledicem madem önümde en az 2 ay var kullanmak lazım dimi ama sengözlerimebaksanab

selamlar cicişler,.güzel bi gün diliyorum,.denden canımcım başın sağolsun,.ALLAH peygamber sabrı versin,.çok zor bi durum..mafoldumben mafoldumben bu arada ALLAH nasip ederse şubat sonu mart başı oğluma kavuşacam,.doktorum yaklaşık 37 haftada iğnelerimi kesecek,.bilmeyenlere hatırlatayım,0,2 fragmin iğne vuruluyorum,.geçen gün iğnelerimi alırken eczacı beni feci korkuttu,.mafoldumben mafoldumbendedi halaa iğneleri kesmedimi doktorun,kesmen lazım,.kan kaybına yol açar falan dedi,doğumda çok riskin olur deyince,.beni bi korku kapladı..ALLAH sağ salim doğum yapmayı inş nasip eder..sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin emiii..:Saruboceq: :Saruboceq:

bir avazda inşallah canım kavuşursun bebişine merak etme bakma sen eczacıya sonuçta pıhtılaşma oranını bilmio ilacın senin vücudunda verdiği tepkiyide bilmiyor ben temmuzdan beri kansulandırıcı içiyorum alelacele hemoroid ameliyatına alındım ki ameliyattan 8 saat önce içmiştim hiçbir sorun olmadı drun biliyodur adam kaç defa butür ameliyatlara girmiştir içini ferah tut

kaydirigubbakcemile2
canımsın... ben epilasyona bir seans gidebildim... eğer çalışmalara başlarsak yarım kalacak ama dişler kesinlikle çoook önemli....bu cuma dişçide randevum var ... diş hekimim de allah razı olsun rahatlattı beni bi gebelik durumu olsa bile uygulayabileceğimiz tedaviler var merak etmeyin dedi...

sadece doktorunu dinle canım.... boşver onu bunu....allah bi avazda kurtarsın inşallah... hakkında hayırlısı olsun...

canım ben bikini bölgesine istemiyorum en çok rahatsız olduğum yer göğüs çevresi e bebiş olrsa ve süt vermek istediğimde başıma dikilebilecek insanlar olacak malum burda meraklı ve düşüncesiz çok zaten rahatsız oluyorum ne zamandır istiyodum bebek düşüncesi yüzünden senin gibi yarım kalsın istemiyordum ama en az iki ayım var ve 2 seans bile yapsam azalmış yada incelmiş olacak aslında moralman 1 kere yaptırsam ve bikaçgün kılsız tüysüz olsam mutluluktan delirecemm delikafadulden sempatiksalakcinni

günaydın gülüş ,aysude kıllardan bahsediyonuz en nefret ettiğim şey.bide hamileyken ağda yapmak ay ne zor iki büklüm oluyom.son aylarda özel bölgemi düşünemiyom nasıl alacam.ay bu kadınlık ne zor erkeklere göre ohh hava hoşş.
aysude doktorun güzel şeyler söylemiş hadi bakalım başla çalışmalara.
crowford nerelerde gribi geçmedi daha

selam kızlar.
nasılsınız. benden iyisinizdir mutlaka. benim sürkeli midem bulanıyor ekrana bile bakmak istemiyorum ve başım ağrıyor. başım hep ellerimin arasında alnımı ovuyorum ama geçmiyor. iştahımd akalmadı hele çay kokusu beni mahvediyor kelimesi bile inanın abartısız. sabah eşime demledim ama nasıl kötü oldum acıdı bana. ama işin enteresan yanı o kadar kötü oluyorum,gözümden yaşlar akıyor ama istifar olayı gerçekleşmiyor. belkdie iyidir. bilemiyorum.
dünde kan tahlillerimi almaya gittim. yine kansızlık çıktı. yani içtiğim onca ferpleks şurubu hiiiç işe yaramamış buda ispatlanmış oldu. ben de doktora ondan yazmayın bidaha şuan midme bulanır içemem dedim. oda ferrum fort yazdı.nasıl geçer bu kansızlık ya. hamilelikte düşüğe bile neden olurmuş. off. pekmez demeyin aldırdım ama içemiyom.
siz anlatın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…