selamlar cicişler,.güzel bi gün diliyorum,.denden canımcım başın sağolsun,.ALLAH peygamber sabrı versin,.çok zor bi durum..mafoldumben mafoldumben bu arada ALLAH nasip ederse şubat sonu mart başı oğluma kavuşacam,.doktorum yaklaşık 37 haftada iğnelerimi kesecek,.bilmeyenlere hatırlatayım,0,2 fragmin iğne vuruluyorum,.geçen gün iğnelerimi alırken eczacı beni feci korkuttu,.mafoldumben mafoldumbendedi halaa iğneleri kesmedimi doktorun,kesmen lazım,.kan kaybına yol açar falan dedi,doğumda çok riskin olur deyince,.beni bi korku kapladı..ALLAH sağ salim doğum yapmayı inş nasip eder..sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin emiii..:Saruboceq: :Saruboceq:
bide benim midem çok bulanıyor diye limon yiyorum ama dün bana hastanede bir kadın dediki limon yeme. oda yiyormuş doktor ona yeme limon bebeğin gelişimini engeller bebeği zayır bırakır demiş.doğrumudur? uyurken bile limonun yarısını elime alıyom koklayarak uyuyom. komik biliyorum ama napiim mafoldumben
selam kızlar.
nasılsınız. benden iyisinizdir mutlaka. benim sürkeli midem bulanıyor ekrana bile bakmak istemiyorum ve başım ağrıyor. başım hep ellerimin arasında alnımı ovuyorum ama geçmiyor. iştahımd akalmadı hele çay kokusu beni mahvediyor kelimesi bile inanın abartısız. sabah eşime demledim ama nasıl kötü oldum acıdı bana. ama işin enteresan yanı o kadar kötü oluyorum,gözümden yaşlar akıyor ama istifar olayı gerçekleşmiyor. belkdie iyidir. bilemiyorum.
dünde kan tahlillerimi almaya gittim. yine kansızlık çıktı. yani içtiğim onca ferpleks şurubu hiiiç işe yaramamış buda ispatlanmış oldu. ben de doktora ondan yazmayın bidaha şuan midme bulanır içemem dedim. oda ferrum fort yazdı.nasıl geçer bu kansızlık ya. hamilelikte düşüğe bile neden olurmuş. off. pekmez demeyin aldırdım ama içemiyom.
siz anlatın kızlar.
selamlar cicişler,.güzel bi gün diliyorum,.denden canımcım başın sağolsun,.ALLAH peygamber sabrı versin,.çok zor bi durum..mafoldumben mafoldumben bu arada ALLAH nasip ederse şubat sonu mart başı oğluma kavuşacam,.doktorum yaklaşık 37 haftada iğnelerimi kesecek,.bilmeyenlere hatırlatayım,0,2 fragmin iğne vuruluyorum,.geçen gün iğnelerimi alırken eczacı beni feci korkuttu,.mafoldumben mafoldumbendedi halaa iğneleri kesmedimi doktorun,kesmen lazım,.kan kaybına yol açar falan dedi,doğumda çok riskin olur deyince,.beni bi korku kapladı..ALLAH sağ salim doğum yapmayı inş nasip eder..sizlerden ricam dualarınızı eksik etmeyin emiii..:Saruboceq: :Saruboceq:
dinamis canım sanada az kaldı ne güzellll zemuszemus Allah bir çırpıda kurtarsın seni.sonrada minik meleğini al kollarına kokla doya doya.
dün hastanede bir bebek vardı nasıl tatlıydı anlatamam.hasta olmuş kan aldırıyolardı o minnicik ellerinden ay içim sızladı masum masum bakıyo ağladı ağladı .sonra kafasını annesinin boynuna koydu .ayy nasıl güzel bir duygu olur dimi.Allahım burdaki ve isteyen herkesin kucaklarını doldurur inşallah.
ay tatlım nede haklısın ya kıl tüy ıyyyyyyyygünaydın gülüş ,aysude kıllardan bahsediyonuz en nefret ettiğim şey.bide hamileyken ağda yapmak ay ne zor iki büklüm oluyom.son aylarda özel bölgemi düşünemiyom nasıl alacam.ay bu kadınlık ne zor erkeklere göre ohh hava hoşş.
aysude doktorun güzel şeyler söylemiş hadi bakalım başla çalışmalara.
crowford nerelerde gribi geçmedi daha
bitanem ne olur içini rahat tut bunlar herbünyede olmayabilir ama çoğu kadın bu bulantıları ve kusmadan böğürme olayını yaşar merak etme kusman daha kötü tabii zaten kansızmışsın o zaman yediklerinin hiçbir faydasını göremezdin tatlım madem pekmez istemiyorsun o zaman rengi kırmızı olan meyve ve sebzeleri yiyebilirsin çilek reçeli vişne reçeli ve çekirdekli siyah üzüm petekli bal az kalcı canımcım bikaç hafta sonra giderek bulantıların azalmaya başlıcakbide benim midem çok bulanıyor diye limon yiyorum ama dün bana hastanede bir kadın dediki limon yeme. oda yiyormuş doktor ona yeme limon bebeğin gelişimini engeller bebeği zayır bırakır demiş.doğrumudur? uyurken bile limonun yarısını elime alıyom koklayarak uyuyom. komik biliyorum ama napiim mafoldumben
Günaydınlar:))
Crawford canım kadın saçmalamış ben de hep ekşi şeyler yiyodum, 6. aya kadar ağzıma tatlı koymadım..Limonun zararı falan olmaz aksine şu kış mevsiminde bol bol C vitamini verir sana:))
Kansızlık ben yaşamadım pek bilgim yok ama aklıma gelen siyah üzüm, bal ve keçiboynuzu pekmezi var canım, bunladan da biraz yemeye çalış istersen:)
canım merhaba nasılsın yaa şu armut olayına çok sevindim ohhh suyuda bol denizimizin içim daha birahatladı hadi bakalım az kaldı olumunekankayizsmile
canım ben bikini bölgesine istemiyorum en çok rahatsız olduğum yer göğüs çevresi e bebiş olrsa ve süt vermek istediğimde başıma dikilebilecek insanlar olacak malum burda meraklı ve düşüncesiz çok zaten rahatsız oluyorum ne zamandır istiyodum bebek düşüncesi yüzünden senin gibi yarım kalsın istemiyordum ama en az iki ayım var ve 2 seans bile yapsam azalmış yada incelmiş olacak aslında moralman 1 kere yaptırsam ve bikaçgün kılsız tüysüz olsam mutluluktan delirecemm delikafadulden sempatiksalakcinni
crawford canım ferrosanol hem kan yapıyo hemde demir benimki önce yükseldi.ama beni cır cır etti o ilaç.kan değerim yükseldi iki ay sonra geri düştü.en son maltofer fol diye demir hapı kullandım hem kan yapıyo emilimi bağırsaklarda daha çokmuş o çok iyi geldi.kan değerlerim iyi şimdi.hamileliğin 15.haftasında yine başladım içmeye.çiğneniyo bu bol suyla ama ben tiksiniyom gece yatarken yutuyom bol suyla yutulabiliyoda.sen bak durumuna göre eğer senin bağırsaklarıda bozarsa ferro sanol bunu dene derim doktoruna sorup
günaydın gülüş ,aysude kıllardan bahsediyonuz en nefret ettiğim şey.bide hamileyken ağda yapmak ay ne zor iki büklüm oluyom.son aylarda özel bölgemi düşünemiyom nasıl alacam.ay bu kadınlık ne zor erkeklere göre ohh hava hoşş.
aysude doktorun güzel şeyler söylemiş hadi bakalım başla çalışmalara.
crowford nerelerde gribi geçmedi daha
crawford meraba canım mide bulantıların için hiç üzülme bulantıların devam etmesi hamileliğin sağlıklı yürüdüğü anlamına geliyor ben son düşüğümde bebeğin öldüğümü bulantının bitmesinden anlamıştım nolur kendini böyle rahatlat ayrıca tuzlu yiyecekler bulantıyı bastırıyo ben en çok patates salatası yerdim
yok canım ya limon ne yapacak kanı sulandırır limon hem.benim arkadaşım da hamile ve limon yedi öyle tuzlayıp tuzlayıpve kızı olcak şimdi 6.ayında ve kızı hep bir hafta ileri sata göre.bişe olmaz korkma sen.mide bulantını anlıyom renin hemileyken emileni rahatlatıyo ben kusma dercesine geldiğimde aldım bikaçkere.
çayıda kocan demlesin artık.ne yapacan canım.ah bende tiksinsem keşke.hep çay içesim geliyo benimde.ama tutuyom bazende aldırmıyom ne yapayım.bilmiyorumkismile
Günaydınlar:))
Crawford canım kadın saçmalamış ben de hep ekşi şeyler yiyodum, 6. aya kadar ağzıma tatlı koymadım..Limonun zararı falan olmaz aksine şu kış mevsiminde bol bol C vitamini verir sana:))
Kansızlık ben yaşamadım pek bilgim yok ama aklıma gelen siyah üzüm, bal ve keçiboynuzu pekmezi var canım, bunladan da biraz yemeye çalış istersen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?